Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Ilyen gyonyoru kepert (mert kategoriajan belul szerintrm az egyik legszebb kijelzo) ennyit be lehet vallalni. Amig elkeszul, elviszed asszonyt mekizni a Westendbe, es megoldva a dolog. A G4 kijelzoje egyik legjobb a piacon, de a 735 kijelzoje meg amellett is gyonyoru. Egyebkent nekem lassan 10 honapos a telefon, de meg mindig boven tureshataron belul mozog.
kalm007: azert a G4 kijelzoje pl. szinte eszrevehetetlen mertekbe vilagit. Pont a kutyat se erdekli. Egy IPS kijelzot is meg lehet csinalni normalisan, igaz, a feketeje sose lesz amoled szinten, de legalabb nem eg be.
De a 735 kijelzoje tenyleg gyonyoru.
-
-
atlitasz
tag
Figyu szerintem eltúlzod ..és túl reagálod .
Én csak teszteltem a két platformot, az s2 ben pedig nem 4.5 éves akksi van hanem fél éves és gyári.
Eléggé benne vagyok a rendszerben is, rom csere, kernel csere, duál boot az s2 esemen most is két
rendszer van. 1 a gyári samsungos 2 resuremix lolipop Azért vettem meg a 735 öst mert ha root jogot
tudok szerezni rajta hozzá férek a rendszer alapjaihoz, akkor variálhatom ahogy akarom.
Különben napi használatban van internet,zenehalgatás,facebook,videó készítés stb......
Egyébként is mindenkinek saját szive joga hogy mire használja az okos telefonját.-------------------------------------------------------------------------------------------------
--------- -
Devas
őstag
-Egyéni csengőhang beállításához próbálkozz a Ringtone Maker alkalmazással.
-A kijelzőnek elég nagy a max fényereje, egyszerűen bántja a szemet. Közepes automatán használom és még soha nem volt problémám az olvashatósággal.
-Nálam az üzemidő 3 nap, napi 1-2 óra telefon nyomogatása mellett.
-Az alkalmazások általánosságban gagyibbak mint az androidon, nem mind működik megfelelően, viszont vírusoktól mentes ez a zárt rendszer. Nagyjából mindent meg lehet találni, csak ugyanabból kb nem 10 félét hanem csak 1-et.
-A bluetooth-os adatátvitel átviszi a névjegyzéket, de az SMS-eket úgy emlékszem nem.
-Térerőre még nem volt panasz.
-Wifi jelvétele átlagos.
-Nem tudok róla, hogy visszafogná az órajelet.PROBLÉMÁK
A navigáció közben jeleldobási probléma nálam is elég gyakori, de hogy pontosabb legyek, nem csak a navigációt érinti, hanem úgy komplett az egész helymeghatározást (pl OLX-en nem tudja behatárolni hol is vagyok). Ugyanúgy előfordul járműben, mint nyílt terepen, egyszerűen milyenje van éppen.
A másik bosszantó jelenség nálam a mobilnet bekapcsolás után egyszerűen nem működik, nem írja ki a telefon hogy 3G. Újraindítás orvosolja a problémát mindig (1-2 naponta eljátsza).
A hátsó hangszóró enyhén zúg, de ezt csak csendes környezetben hallani.
A telefon oldalai le vannak kerekítve, ezért akarva akaratlanul kifordul az ember kezéből. Rettegek mikor esik ki a kezemből amikor egy kézzel fogom.
A beégés ellen van a telefonnak egy furcsa védelme: 30 mp után az alsó navigációs gombsoron csökkenti a kontrasztot, így az kiszürkül. Nem túl szép látvány, de legalább kevésbé hajlamos a beégésre.
A hátlap bal felső sarkát nyomkodva enyhén recseg.
A böngésző hajlamos furcsa dolgokra. Például gondol egyet és beugrik az oldal bal-közepére ránagyítva.
Akármilyen fülhallgatót nem fogad el, nagyon válogatós-e téren.AMI TETSZIK
A kijelző az gyönyörű és a telefon kijelzője is olyan ízlésesen le van kerekítve (csak így nem találsz rá fóliát).
A telefon szépen szól és jó hangos.
A fényképek teljesen rendben vannak.
Szeretek rajta gépelni, jól működik a szövegkiegészítés is.
Lezárt képernyőnél nem némul el a youtube.
Bejön az élő csempe. -
edari
őstag
- Lehet beállítani egyéni csengőhangot igen.
- Igen, tisztán olvasható közvetlen napfényben is.
- 2 nap átlag az üzemidő.
- Az android/ios appoknak megvan a maguk "alteregói", esetleg másnéven. Viszont van ami ritkán frissül. Van ami már 1 éve nem frissült.
- Nem, itt nem tudsz mókolni. Nincs is rá különösebben szükséged.
- Passz. Lehet hogy megoldható.
- Stabil a térerő.
- Sok telefonnál jobban veszi a wifit.
- Valószínűleg ezeket egyszerre.Röviden: soha többet kukarobi.
-
vzoltan87
tag
Volt, akinek már beégett a kijelzője. Talán egy hónap alatt. Az enyém 3 hónapos és semmi folt, vagy beégés nem látszik. Ezhhez vagy szerencse, vagy alacsony fényerő kell. Nem tudom. Napfényben is jól látszik minden. Alkalmazások közül mindent megtaláltam, amit droidon is. Folyamatosan frissül minden, azzal a különbséggel, hogy itt működik, és nem omlik össze félóránként a rendszer. Magától még sosem indult újra. Az igot hiányolom, de van helyette here+. Akksi 1-3,5 napot bír kb. Mindent tud, amit kell, kivéve simkártyára menteni. Jó kütyü.
-
gabancs
addikt
Az Iphone-hoz nem volt szerencsém. A telefon, és a rendszer is jó. Nem vágyok vissza androidra. Az áruház kínálata, nos, fogalmazzunk úgy, hogy érdekes. Keresgélni kell, hogy találj egy működő programot. Ennek ellenére hamar belaktam, mindent megtaláltam, amit az androidon használtam, max. más néven. De tény és való, hogy az áruház a droid után egy katasztrófa.
De ha így érthetőbb, unalmas egy rendszer, nem kell b@sztatni, teszi a dolgát. És szerény véleményem szerint nem csak úgy összehányták a rendszert, igen átgondolt, jól használható.
De a grafikusoknak letörném a kezét. Ettől csak szebb rendszert lehet csinálni. Valaki egyszer belinkelt egy rajongói oldalt, ahol "amatőrök" elképzelték, a wp10-es rendszert. Azok között volt igen szép alkotás. Sajnos Redmondban nem így látják.Nyugodtan megveheted, egy nagyon stabil, átgondolt telefonod lesz, én nem csalódtam benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Táp ventilátor csere
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kvázi számítógépet szürreális kristályokból !
- Vírusirtó topic
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest