- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"Az, hogy a lumia camera mini mozgó képet rögzít, jó bármire is? Gondoltam akkor mar ki lehet választani a legjobbat,"
Nekem rohadtul bejön.
Ez direkt ilyen pillanatképet rögzít. Kb, mint a Harry Potterben a mozgó újságcikkek.
Egész karácsonykor ezzel szórakoztam. Ha jól sikerül elkapni a pillanatot akkor nagyon jó képek lesznek belőle. Illetve mozgóképek. Csak az a problémája, hogy csak ott lehet megnézni, a sima galériában nem.Egyébként meg le lehet tölteni, ment hozzá egy kis mp4.tnl fájlt amit nálam a böngésző lejátszik szépen. Tehát itt PC-n a 110-es tévén is megtudom nézni. Kis apróság, de nem rossz szvsz.
Amire te gondolsz az is van. Bár már nem tudom minek hívják. Sorozat portré? Passz. Ott lő egy sorozatot és kiválasztja neked a legjobbat. De te is válogathatsz.
@justaview:
Igen, a lökés nekem is onnan jött, hogy kollégának volt valami 520-as 525-ös lumiája egy éve talán... És láttam a csempét, a kellemes de visszafogott effekteket meg a gördülékeny rendszert. És az egy alsó-közép kategóriás valami volt. Még olcsóbb, mint most a 735. Ő is azt mondta, hogy soha nem akadt meg. Plusz az egész fórum ezt harsogja...
Pedig én aztán rohadtul Wp és Nokia ellenes voltam. Piszkosul nem jöttek be a csempék. És nem is értettem a Win mit kapálózik még mindig, miután a Nokia a symbian életben tartásával próbálkozott évekig, mikor már mindenki tisztán látta, hogy annak vége...
Erre tessék. Most én is Wp-s vagyok.(mondjuk azokkal a kezdeti Wp-kel volt is baj rendesen)
-
zombinyul
addikt
Hat, most itt vagyok a meloba, nincs nalam a használati utasítás.
A hatlapi matricát meg reg leszedtem (csak egy szep, eltuntethetetlen folt jelöli egykori helyet. Improvizalnom kellett.
(annak a matricanak gyakorlati haszna ezt kiveve nem volt, ugye?
)
this is life:
Koszonom a valaszt. Igen, ugy lassul a tortenet, vagy ha ha nincs 3G csak EDGE, akkor szinte halott a telefon, alig tolt be valamit - ha betölt. Nekem sincs hypernet. -
MK VII
veterán
Igen amúgy nekem sem tettszik.. Meg az sem,hogy külön munka belejavítani egy szóba,ha elrontottál egy betűt.. Pl. Facebook chatnél az egész szót törölni kell ha 1 betű a közepén el lett rontva illetve legalább odáig kell törölni ahol a hiba van. Szóval nekem ez nem gyere be WP rendszeren. És elég sokat mérgelődök miatta. Bár már kezdek hozzászokni. Egyszerűen nem javítom ki...
Kurzor mozgató nyilakat vagy valamit igazán beilleszthetnének a billentyűzetbe.Igazából messze elmarad akármelyik rendszerétől ez a megoldás.
-
japy
őstag
Ha az ember megvesz valamit ne a hibákkal keljen megbarátkozni! Ez nem így működik. Lehet valakinek 70k zsebpénz nekem nem! Ez a baj hogy ilyen a hozzáállásunk.Ez épp olyan megveszel egy 200k TV-t van rajt egy két pixel hiba de meg kell vele barátkozni (messziről úgysem látszik) szöveggel elintézni.
-
sohi83
tag
Akkor bátran nekimegyek, ha 710 után ekkora az akksi különbség.
Gondoltam naivan bemegyek a Tréhez és megveszem boltban, de az eladó csak nézett tágra nyílt szemmel, mikor mondtam neki, mit szeretnék, hogy: "Itt Lumia 735 ajándékkal? Az ugyan nincs!"
Ma kicsit megnyomkodtam ezt is és a 830-at is, hát, annyival nem éreztem jobbnak a 830-at, amennyivel többe kerül.
Azt ugye jól tudom, hogy ha szürkében is veszem meg, bármilyen hátlapot vehetek hozzá, mert cserélhető?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest