Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nasuto
tag
válasz
Intel fan11 #13998 üzenetére
Nincs rá szükség. HR után beírod a korábban használt email címet és jelszót, és automatikusan letölti az összes kontaktodat.
-
BobTail
őstag
válasz
Intel fan11 #13998 üzenetére
Sehogy. Felhőben vannak tárolva.
-
Intel fan11
őstag
Hogy tudom a névjegyeket simre menteni? HR-t szeretnék csinálni!
-
westcoastog
veterán
Most nézem, az egész navigációs sáv be van égve, 6tin szűrke képernyőjén látni.
-
-
foxymaci
senior tag
Újdonságokat produkált ma a telefonom villamoson hallgatom a zenémet fejhallgatón majd egy lány hadonász nekem a kezeivel leveszem a fejet és megdöbbentem hogy szól a zene a telefonom hangszóróján is a kislány meg mondja csörög a telefonom én meg megköszöntem hogy szólt...... itthon kipróbáltam és random szerűen elkezdi nyomatni a zenét a telefon hangszóróján is újraindítás másik füles se segít , saját zene lejátszó és a core is ezt csinálja asszem ebből megint gyári beállítás lesz , egy hónapon belül a második de jó
-
edari
őstag
válasz
westcoastog #13993 üzenetére
Nálam már beteges méreteket öltött...
-
edari
őstag
válasz
westcoastog #13990 üzenetére
Nekem az nem, mert mindig eltüntetem. Helyette az IE-nek a bal alsó sarkában lévő kör kezd látszani kék háttérnél. De még mindig nem vészes. Mostanában inkább valamelyik irányba elforgatom, így nem tetézem tovább a beégést.
2 hónap múlva 1 éves a telefon.
-
silboy
aktív tag
Újabb kérdés.Onedrive-ról letöltöttem a telefonban lévö SD kártyára kb. 40 képet,de a fényképek alkalmazásban nem látszanak.Miért?A fájl kezelöben meg tudom nyitni öket,de ott nem tudok lapozni köztük.
-
westcoastog
veterán
A napokban figyeltem meg, így bő fél év használat után, hogy nekem is beégett a windows logo.
-
törölt tag
válasz
Tubarózsa29 #13988 üzenetére
elmondom mi a különbség.
nagyobb tárhely
fém
jobb kameraNem amoled ez valakinek hátrány valakinek előny.
-
Tubarózsa29
csendes újonc
Értem, és köszönöm a választ. Azt hittem, hogy ezek már tutira lesznek. Akkor lehet maradok ennél, bár a 830-as is tetszik nagyon, csak most árban elég nagy a különbség köztük, és nem tudom, hogy mennyire érné meg a különbözet a 830-*ast. 735 most 55.000 akcióba, a 830 meg 100.000.
-
törölt tag
válasz
Tubarózsa29 #13982 üzenetére
Egy még nemlétező telefonról sokat nem lehet mondani
-
gabancs
addikt
válasz
Tubarózsa29 #13982 üzenetére
Azt se tudjuk, hogy lesznek e ezek a készülékek. Eddig csak az 550, 950, 950 XL van bejelentve.
-
Tubarózsa29
csendes újonc
Sziasztok! Én is egy ilyen készüléknek a vásárlására töröm a fejem, most 55-ért jó árban lenne. De nem tudom, hogy nem e lenne jobb megvárni a 750 vagy 850-est?. Ti mit gondoltok, érdemes várni rájuk?
-
silboy
aktív tag
Sziasztok!Az mitől van,hogy ha mobil netet használok,bejelentkezek ide a fórumba,és ha itt az oldalon elnavigálok egy másik oldalra,ott már ki vagyok jelentkezve.Wi-fin minden rendben megy,belépek és belépve is maradok bárhová navigálok a fórumon belül.
-
szalabzs
tag
Sziasztok! Van bármi ötletetek, hogy miért jelennek meg olyan események a Calendarom Live Tileján illetve a Zárolási képernyőn, amit vissza sem jelöltem, illetve ha megnyitom a calendart, akkor ott sincs. Alább a képeken látszik
-
kutga
félisten
válasz
Habib[HUN] #13972 üzenetére
Szerencsére nem. Falhoz is vágtam volna.
-
Bootsyka
tag
válasz
#65388800 #13974 üzenetére
Hát az előzetes kalkulációk szerint olcsóbb lesz mint a 735 most, technikailag nagyjából azt tudja, nyilván a kamera nem lesz jobb. De már egyértelműen a W10M-re lesz optimalizálva...
735 mellett pedig az AMOLED, az egyedi forma a jobb kamera szól...no és persze hogy egy tisztességes középkategória...
Igazából nagyon kíváncsi lennék mondjuk arra, hogy egy Lenovo vagy egy Acer mikor dob ki itt Európában egy W10M-es mobilt...persze elfogadható áron...Ok, Acernek már van, de az felsőkat. -
Habib[HUN]
senior tag
Ma reggel egy érdekes hibát hozott össze a telefonom. (január óta van meg, most feküdt meg elsőnek így)
Reggel bekapcsolom. Bárhogy is piszkálom, sehogy se tudtam rajta netet csiholni. Se wifi se 3g. Na mondom, pillanatnyi elmezavar. Kb 2 óra múlva beérve a munkahelyre tovább bonyolódott az eset. Használhatatlan lett egyszerűen. Bármilyen menübe akartam belépni, csak homokórázott. Még a beállításokba se tudtam belépni. Akku ki, akku be. Semmi változás, ugyanolyan agyhalál szituáció.
Végső mentsvárként kikerestem a gombkombinációs hard reset funkciót. Ez sikeresen észhez térítette a telefont. Futott bele már valaki ilyesmibe? -
Nasuto
tag
válasz
liquidgold #13935 üzenetére
Nekem is 820 után lett 735. Garanciaidőn belül javíthatatlannak minősítették a 820-ast, és kaptam egy új 735-öt. Az OLED kijelző nagyon rendben van. Az előlapi érintő gombok, és a dedikált kamera gomb ugyan hiányzik, de megszokható. A Glance viszont nagyon hiányzik. Már nagyon megszoktam. Sajnálom hogy kimaradt belőle. Szerintem ennek ellenére bátran vállald be, mert nem nagyon van és lesz még egy ideig hasonló kaliberű telefon (5” alatti nem tepsis telefon). Ráadásul a Windows 10-et is első körben megkapja (bár ha megint függ a szolgáltatótól, akkor a Telekom 2-3 hónapig biztos elücsörög majd rajta).
-
Bootsyka
tag
Sziasztok!
Mától a digitális narancsos áruháznál 54.990ért elhozható?
Megéri ennyiért? Bírni fogja a Win10M-et?
Sokkal jobban tetszik formailag mint a Microsoftos...De gondolkodom hogy megvárom a 550-et... -
kutga
félisten
válasz
liquidgold #13962 üzenetére
Nekem nincs vele gondom.
MOD
Intel fan11
Akkor passz, máshol nem találtam megoldást. Korábbi biztonsági mentésed nincs? -
Intel fan11
őstag
válasz
liquidgold #13965 üzenetére
nekem 735 és konkrétan azt írja erre a telefonra nem jó!
-
liquidgold
tag
válasz
Intel fan11 #13963 üzenetére
Nekem működik, tegnap letöröltem és feltettem újra a drive +t. (nekem 820 van 8.1 update)
-
vzoltan87
tag
Az normális, hogy a routertől 1,5-2m távolságra a wifi jelszintje 2 és 3 recka közt ingadozik? Néha felmegy 4-re.
-
Intel fan11
őstag
válasz
liquidgold #13962 üzenetére
8.1update 2. Ezt irja nevjegyben. Szoftverfrissitest is futtatam, de nincs új! Amugy most csak nalam nem mukodik? A +t nem akarja felrakni!
-
-
törölt tag
válasz
Intel fan11 #13958 üzenetére
Sygic kattints a Több-re és olvasd el , mert ha jól tudom 7 nap után néhány funkciója nem érhető el ha nem veszed meg. Azt te döntsd el, hogy így kell-e vagy nem.
-
kutga
félisten
válasz
Intel fan11 #13958 üzenetére
Sysappal le tudod szedni.
-
kutga
félisten
válasz
Intel fan11 #13949 üzenetére
Vakuljak meg de én nem látom hol lehet újra telepíteni. Áruház szerint nem telepíthető a telefonra, ami azért mókás mert most is fent van nálam. Valószínűleg csak a letöltés lehetőségét vették el.
Nincs esetleg korábbi biztonsági mentésed?
MOD
És igen. Azért tűnt el az áruházból mert baj volt valamelyik frissítéssel. Azt nem tudni mikor kapjuk vissza.Írnak valami Windows Mapstől is, gondolom az jön majd a tizessel.
Amit a fórumon említenek, a Sysapp Pusherrel keress rá, ott van kettő is.
-
válasz
Intel fan11 #13952 üzenetére
Az teljesen rendben van, hogy a Nokia Drive nem elérhető, mivel megszűnt. Amúgy is a Here Drive-ot keresed. Nem?
-
kezman
őstag
válasz
sasa58 #13953 üzenetére
Azok nem futó alkalmazások, fagyasztva vannak és bármikor újra lehet indítani, de ha zavar akkor tö9rölheted is vagy lehúzgálod őket vagy a jobb felső sarokba a x-re nyomsz, a háttérbe futó alkalmazásokat a takarékos üzemmódba tudod beállítani, mármint mi futhat és mi nem a háttérbe.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Intel fan11 #13949 üzenetére
A windows áruházra gondoltam (ahonnan az alkalmazásokat lehet letölteni)...
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Intel fan11 #13947 üzenetére
Esetleg itt: Store ---> Három pötty ---> My apps Itt elvileg listáznia kellene, hogy eddig milyen alkalmazásokat telepítettél.
-
Intel fan11
őstag
miért nem találom az appok közt a here drive-ot?
-
fórum tag xy
csendes tag
Hello!
Egy olyan problémám lenne ,hogy már nem az első eset,hogy eltűnnek a tel számaim a kapcsolatokból..
Próbálgattam ezt azt állítani , keresgélni semmivel se sikerült visszahozni a dolgot ! vmi ötlet esetleg??? -
Intel fan11
őstag
próbálkoztam azzal, hogy letöröltem az egész alkalmazász, hogy felrakjam újra! Rákerestem nincs is ilyen alkalmazás! Mivan most? Vagy rossz néven keresem?
-
Intel fan11
őstag
konkrétan nem sikerült telepíteno az alkalmazást. Ha most látja előszőr ezt a hibaüzenetet ne adja fel próbálkozzon újra. Ha így sem jár sikerrel. nyissa meg a telefonfrissítések beállításokat, és ellenőrizze hogy naprakész,e a telefon szoftvere! Azt írja naprakész! szóval nem tudom mi lehet a baj!
-
silboy
aktív tag
Nektek mennyit bír az akksi?Kb. 3-4 hónapja van meg a telefon és eleinte nagyon jól teljesített,5 napig is elment (szinte csak telefonálásra használva,kis mobil nettel,semmi más),mostanában meg bő két nap,még hétvégeken is,amikor beszélni sem nagyon használom.
-
kutga
félisten
válasz
Intel fan11 #13938 üzenetére
Mi a hiba üzenet?
Pár hete engem is nyaggat, próbaképpen most lefuttattam, nem volt baja.
-
Intel fan11
őstag
üdv! Vmiért nem működik a here drive+ alkalmazásom! Frissíteni akar már hetek óta de nem engedi mindig vmiért megszakad errort ir ki! Mi lehet a gond vele?
-
sasa58
tag
válasz
liquidgold #13935 üzenetére
Érdekes ez a story teller, a régi telómról átmásolt képeken néha összekeveri a helyeket. Ami híányzik, hogy nem tud egyből odanavigálni a képek helyére, ez a Symbianban egyből megvolt. Most letöltöttem egy Geo Photo nevűt, de ez sem az igazi.
Más a bajom a zenelejátszókkal, már három is van, de nem tudom bezárni egyiket sem, valahogy mindig ott maradnak a háttérben (Saját, Core, Perfect music).
-
Speed®
titán
válasz
Delerium #13929 üzenetére
Én zsebből hívás miatt előkapva elejtettem, esését lábbal akartam tompítani, de ackósban nem sikerült "levenni", aminek folytán kb. fél métert csúszott pofán..fóliacsere kellett, de semmi más baja nem lett szerencsére. Viszont tény, tok nélkül tojásként kell bánni ezzel is..régi szép idők, mikor a 3310 kb. alkatrészeire szétesett egy potty után, aztán összerakva ment tovább hibátlanul
#régenmindenjobbvót'
-
kezman
őstag
válasz
Delerium #13925 üzenetére
Azért ezt nem jelenteném ki ilyen bátran, enyém is lépcsőzött egyet és szépen be is tört, fent jobb oldalon egy golyóstoll nyomógomb nagyságú lyuk és egy szép repedés a Nokia feliratig félkör alakba, a karcállósága se valami fényes alsó harmadba agy jó nagy karc keresztbe, nem tudom mitől kapta de olyan mély hogy körömmel lehet érezni pedig vigyázok a telefonjaimra, jövő héten kapom vissza remélhetőleg kijelző cserén volt, szerencsére van biztosítás.
-
Delerium
senior tag
Ki merem jelenteni, hogy a 735 bírja az esést. Megszoktam a zöld hátlap viszonylagos tapadását, visszatérve a szürkére szinte azonnal kicsúszott a kezemből és kijelzővel lefelé a lépcső élén landolt majd tovább pattogott még 2 lépcsőfokot. A kijelző továbbra is karcmentes a hátlap jobb alsó sarkában lett egy szemmel alig észrevehető repedés. Szép volt Lumia
-
MKLS
aktív tag
válasz
Narakh #13919 üzenetére
Igen, igazad lesz, most vágtam direkt egy 10sec hosszú mp3-at, kb. 3x ment le majd elhalgatott, a fura, hogy a telefon amiről hívtam továbbra is kicseng... igaz vezetéskes volt, mobilon pillanatnyilag nem kapcsolható lesz ennyi idő után. Szóval szolgáltatói korlát, hogy max 30sec az idő ameddig próbálhat hívni valaki, mert erre nem találtam beállítást.
-
dangerzone
addikt
válasz
#65388800 #13922 üzenetére
Sajnos nincs kártyaolvasóm a pc-ben.
Mondjuk most már teljesen elvesztettem a fonalat. Mert egy másik, 4 GB-os sd kártyát tettem be a telefonomba, és az a hiba ugyanúgy előjött, hogy nem tudok fájl másolni a számítógépről az sd kártyára. Kiírja, hogy az eszköz foglalt, hiba. Aztán ha pár perc múlva újra próbálkozom, akkor már rámásol.
-
törölt tag
válasz
dangerzone #13921 üzenetére
Próbáld ki hogy sd kártyát rakod a gépbe és arra másolsz majd vissza.
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #13430 üzenetére
Na meg még annyi van a dologgal, hogyha a külön sd kártyára másolok zenéket, csomót hibásan játszik le. Olyan, mintha megakadna a "szalag". Minden 5. zenefájlt így játszik le. Aztán amikor az sd kártyáról azokat a fájlokat rámásolom a pc-re ugyanez a probléma jelentkezik. Úgy néz ki , mintha az sd-re történő másolás során hiba keletkezne a fájlokban. Ez akkor valszeg sd kártya hiba, ugye?!
-
panses
aktív tag
Sziasztok!
Rég jártam erre, inkább csak bele-bele olvasok a topicba!
Gondoltam bedobom a kavicsot az álló vízbe!Szóval: 66 napja megy a telefonom újraindítás nélkül...
-
MKLS
aktív tag
Sziasztok!
Van arra mód, hogy a ringtone makerrel létrehozott csengőhang végén telefon újra rezegjen és előről kezdődjön a hang? Most ha vége van a 23sec hosszú hangnak a hívó félnek azt mondja, hogy a hívott szám pillanatnyilag nem elérhető. Lassan 1 éves a 735-öm, de eddig csak gyári csengőhangokat használtam, szóval ezzel így még nem találkoztam. -
szkuvi
tag
ma végre másfél hónap várakozás után megjött a tempered glass-om. hát mit ne mondjak nem voltam elragadtatva tőle, olyannyira hogy amint felraktam le is szedtem, a szélein nem "tapadt fel" rendesen. azt hiszem maradok a matt fóliánál...
-
Delerium
senior tag
Aki Care-es zöld hátlappal használja írna pár sort, hogy mennyire mozog és nyekereg rajta? Nálam mindkét felső sarok még a legkisebb nyomásra szét akart esni
-
hefike
tag
Esetleg van vkinek szürke hátlapja elfekvőben?:-Desetleg tudjátok honnan lehet beszerezni occsóé?:-D köszi!
-
lovas93
tag
Ha hiszed ha nem, tényleg ez volt a megoldás
Előtte olyan telefonom volt ahol lazán becsusszant a kábel, itt meg erőből kattanásig be kell nyomni... De a fülhallgatóm érdekes, hogy ilyen félig benyomott állapotban is szólt
Ez zavart össze, hogy ha az szól, akkor a hangfalak miért nem és erre nem is gondoltam, hogy még erősebben nyomjam be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hardcore café
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest