- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
Akármit csinálok nalam 8.10.14219.341 van,a telefon naprakész frissítés 2 másodperce????????
-
foxymaci
senior tag
Nekem is frissült egész gyors volt azt hittem tovább fog tartani , dupla kopp zárás nagy jó ötlet a dupla kopp ébresztés sokkal pontosabb lett és a teló is kicsit gördülékenyebben működik.
-
Tamás34
senior tag
Na most frissült Update 2-re a telefon! Telekom! Jó sokáig tartott!
-
törölt tag
válasz
Delerium #11291 üzenetére
Na itt a gond.
Tele rakják minden szarral. Még régen mikor telekomos voltam akkor egy gt540-em volt. Az majdnem behalt mikor a t-mobile logót töltötte be. Ja meg a korábban felsorolt alkalmazásokkal is teletömik a rendszert. Telenor-nál nem csinálnak semmit a telefonnal. Csak rárakják a deezer alkalmazást és ennyi. Nem nyúlnak bele mélyebben a rendszerbe.
-
Delerium
senior tag
-
zachary
tag
válasz
Delerium #11280 üzenetére
Nekem 8.10.14219.0, most ahány telefon annyi féle vagy mi?
Build creation time 22/06 annyira sokat nem is ültek rajta
@(#11281) zombinyul: Tekercses kékben nincs, mert az eredetileg 730-hoz van (úgy tudom), én már hívtam őket ilyennel kapcsolatban kerekperec rámondta a srác, hogy ilyen nem is volt, nincs és nem is lesz, de hátha te több sikerrel jársz. Én zöldben gondolkodtam, csak rájöttem, hogy vizsgaidőszakban az nem éppen szerencsés
-
zachary
tag
válasz
zombinyul #11276 üzenetére
Na hát nekem nem az jött meg
A Váci úti Nokia Care-ben szokott lenni kék tekercs nélküli hátlap olyan 2500-3500 között mozog.
@(#11279) gabancs kétszer koppintasz a navigációs sávra és lezár a kijelző, de előtte be kell állítani és ráadásul valahol el is van dugva, hogy biztos ne találd meg.
-
zombinyul
addikt
válasz
zachary #11275 üzenetére
Dede. Meg kerül bele a dupla koppos lezárás, meg a bt billentyűzet támogatás, meg hogy a beallitasokbol barmit ki lehet tuzni csempenek. De a legszembetűnőbb a beállítások csoportosítása. Ha valaki tud valamit a kék hatlaprol, van-e meg keszleten irjon, mert akkor holnap megyek es veszek egyet
-
Nimda
addikt
válasz
CharlieDrop #11261 üzenetére
Ha jól látom az 5S jóval drágább, de a 8GB valóban kevés lenne.
+ zsoltyyy igazatok van.
-
zachary
tag
Jött valami frissítés Telekomosra, remélem az update 2
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
5c-ből is volt rendes tárhelyű (16/32/64)
Miután kihozták az újabb iphone-t, akkor kezdték el a 8gbosat gyártani, ugyanúgy, mint anno a 4s, előtte meg a 4nél.
Abban igazad van, h ha újat akar venni, akkor elég sanszos, hogy csak 8gbos van, ami tényleg semmire se elég. -
gabancs
addikt
válasz
-
A214
aktív tag
Köszi (#11255) panses majd megnézem csak még nincs a kezemben a telo.
Gondolom a garija igy ugrott. -
panses
aktív tag
SD mellett? [esetleg?]
-
A214
aktív tag
A 735-ben ez hol található,fontos lenne! (beázási probléma)
[link] -
zombinyul
addikt
válasz
alexy92 #11240 üzenetére
Vettem a Telenornal egy zöldet, 7k volt az ara (nem kellett volna
), meg a Nokia Carebe 2,5k volt a feherem, mivel garis a telefon, amugy 3,5k. Zongorazhato az arbeli kulonbseg, pedig ugyanaz a gyári Qi töltös motyó.
nikilauda:
Annyira bátran azert ne, nekem egyszer esett betonra, pont a kijelző meg a hátlap közti műanyag keret sérült tobb helyen.
Az az egy alkalom volt pont hogy tok nelkul használtam...:
-
honeker
őstag
válasz
CharlieDrop #11250 üzenetére
motorola moto x2 váltottam nem bántam meg na az nagy készülék ehhez képest......2g ram 4 mag és mégis 2-3 nap után újra kelet indítani mert el fogyott a memoria
-
Gabesz87
veterán
Én is hasonló anomáliákat tapasztalak. Nem is nagyon használom. Nálam is kilép útvonal tervezésnél, vagy pedig gondolkodik egyfolytában, holott már rég megvan az útvonal, GPS jel, csak nem tűnik el a kérem várjon felirat. Ilyenkor vissza gomb, ki akarsz lépni kérdés, mégsem, és aztán jó....egy darabig. Jó lenne ha végre csinálnának hozzá frissítést, ami ezeket orvosolja. Vagy majd ha megjelenik a WP10, és fel lehet tenni a Droidos verziót, remélhetőleg működni fog rendesen.
-
Sabre
őstag
Másnak is egyre sz*rabbul működik a Waze?
Lassan bootol, ha tervezek fogja magát és kilép...van hogy nem lát gps-t... van hogy 3x kell a telefont újraindítani mire tudok vele tervezni és nem száll el... -
Attici
őstag
válasz
westcoastog #11218 üzenetére
Ezért rendeltem már előre hozzá Nillkin üveget.
Biztos ami biztos. -
nikilauda
senior tag
Ahhoz képest,hogy pont az egynegyedébe került(i6 64 Gb), nagyon rendben van. Viszont teljesen más kategória.
A 735 is megállja a helyét minden területen. Maximum kevesebb alkalmazás van rá és azok sem a legszebbek, legjobbak. Kíváncsian várom, hogy az alkalmazások minősége fog-e javulni az új rendszer bevezetése után.
Párom már ősz óta nyúz egy 630-at,ami egy alkalommal produkált egy újraindulást valamiért. Bár ezt az i6-om is eljátszotta már egyszer pár héttel ezelőtt.
Melleseg az ios-szel is voltak gondok mostanában. A legidegesítőbb a hívás bug volt.Ami még jó dolog, hogy kevésbé kell félteni. Az i6-ot egyszer leejti az ember és tuti a sérülés a fémkereten, ha nincs tokban. (velem is megtörtént). Itt meg legfeljebb veszek egy másik hátlapot pár ezer forintért.
zsoltyyy: úgy értem, hogy például i6-on nincs mellényomás, számomra kellemesebb használni azt. De már kezdek hozzászokni, ez csak az első két napon volt feltűnő.
-
nikilauda
senior tag
Pár napja vettem második telefonnak egy 735-öt. (iphone mellé)
Az eddigi tapasztalataim vegyesek, de inkább pozitívak . Használtam már néhány windows telefont, így van összehasonlítási alapom.
A kijelző szerintem egy kicsit lehetne érzékenyebb. Meg lehet szokni, nem nagy kaland.
A wp-ből hiányzik számomra is néhány fontos funkció , de remélem a w10-zel majd pótolják. (például: üzemmódok)
Külsőre a telefon a nagy kedvenceimre hasonlít: L800,900,920.
Alliexpressről rendeltem hozzá Qi töltőt, hátlapot, üvegfóliát.
Az akksiról,kameráról nem tudok még nyilatkozni, de szerintem ezekkel sem lesz gond. -
foxymaci
senior tag
Valaki nem tudja esetleg hogy a telekom mikor lesz hajlandó kiadni a frissítést? Vagy kb akkor amikor a többieknél már win10 lesz....
-
törölt tag
Nincs alternatív billentyűzet, a gyárinak meg sok hülyesége van. Az 'n' betűt szó közepén pl. hajlamos space-nek érzékelni
(#11233) miska17: Lumia Camerában felrántod a záridőt maxra, az ISO-t meg leveszed minimumra. Sötét szobában valami kis lámpával rajzold ki amit akarsz. Amúgy alapvetően érdemes azzal indítani a fotózást, hogy az ISO-t leveszed minimumra, a többit meg lője be az automatika. Rosszabb fényviszonyok közt érdemes állványt használni vagy kitámasztani a telefont.
-
D4ni
őstag
válasz
miska17 #11233 üzenetére
Huh, most mézem kb minden hozzászólásban van valami elírás, na nembaj, jó ez a lumia billentyűzet..
Alternatíva nem létezik ugye? Mondjuk valami swiftkey copy? Elég okos ez a lumia camera app, régebben volt 920-asom, de sajnos a reneteg hibája miatt eléggé utáltam, ki sem használtam ezen előnyeit
-
hegti
aktív tag
Ez melyik alkalmazás? Mi a pontos neve?
-
-
D4ni
őstag
Sziasztok! Sikeresen megvásároltam a készüléket. Először 640 xl lte-t akartam volna, de mivelhogy mind egyes oldal azt írta raktáron de alamiért mégsem lehetett kapni inkább ezt választottam a jobb kamera, amoled miatt. Árban is olcsóbb volt. Egy buggal találkoztam, lehet ez fiók függő: mikor belépek a billentyűzet beállítasain belül rámegyek a speciálisra és kidob vissza a beállításokba, szertnék néhány rosszul elraktározott javaslatot törölni de nem megy.
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Mától van mobilnetem a 735-ösömön. Melyik a legjobb adatforgalom mérő progi? Köszi!
-
westcoastog
veterán
Jó ez a gorilla Glass, van már rajta hajszálkarc jópár.
-
panses
aktív tag
válasz
lilygirl #11210 üzenetére
Száz éve hoztam létre a sajátom, úgyhogy nem rémlik! Ha jól emlékszem kaptam e-mailben egy aktiváló kódot. Azt kell beírni a megfelelő helyre. De lehet, hogy számítógépen (fiatalabbak kedvéért PC/Laptop/noti
)
Egyszerűbb és átláthatóbb a fiók létrehozása. Utána már csak a meglévő fiókba kell belépni a telefonnal! -
honeker
őstag
[link] hasonlót keresnék de nem találok 735-re
-
lilygirl
újonc
Megvettem a Lumiát, mert nekem nincs olyan sok alkalmazásra szükségem, és inkább ezt ajánlották többen, mert stabilabb és megbízhatóbb. Én annyira nem értek a telefonokhoz, hogy megítéljem a különbséget, de nem bántam meg, hogy ezt vettem, könnyen kezelhető. Viszont lenne egy problémám. Amikor szeretnék létrehozni egy Microsoft fiókot, hogy tudjam használni az Áruházat, azt írja ki a telefonom, hogy sikertelen az aktiválás. Nem tudja valaki, mi a baja, és mit kellene tennem, hogy működjön?
-
Bali27
addikt
válasz
#05304832 #11200 üzenetére
Állandó rezgés? Fel se tünt.. Hihetetlen problémák ezek.
Nem az első telefonom, hanem az első Microsoftos.. Ha nem vették volna be az androidot akkor a samuval porrá aprítom az tuti a sok ideg és bosszúság miatt amit okozott nap mint nap.. (pedig elég sokszor visszaállítottam a gyári állapotot is) -
evo87
őstag
válasz
Bali27 #11198 üzenetére
Ugyanaz a helyzet mint az autóknál. Sokan mondják, hogy a régiekben "még volt anyag". Ehhez képest egy új autó futóműve, kormányrendszere...stb sokkal nagyobb kanyartempót, sokkal nagyobb komfortot nyújt, miközben passzív biztonságra a nagyszilárdságú fémek révén ugyancsak sokkal jobb a helyzet és akkor egyebekről (hifi, stb...) még nem szóltunk.
Az okostelefonoknál ugyancsak ez van. Bezzeg a régi telefonok milyen jók voltak... persze, akkor azt kell használni, csak akkor el lehet felejteni gyakorlatilag teljesen jó felhasználói élményt nyújtó böngészést, felhős szolgáltatásokat, kamerát, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Videós, mozgóképes topik
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest