Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
#05304832 #13499 üzenetére
Hát, a menürendszer ha nem is logikus sokszor, de szerintem teljesen rendben van, soha nem volt ezzel gondom.
Az IE pedig egyáltalán nem olyan rossz, legalább is összehasonlítva pl. droid alatt Chrome-mal. Persze jobb a Chrome, de azért nem mondanám, hogy az IE annyival gyengébb lenne. Emígy 520-on úgy látom, hogy inkább az 512MB RAM lassítja be néha az IE-t, de nincs tapasztalatom 1GB-os Lumiával. -
gurabli
őstag
válasz
#65388800 #13497 üzenetére
Köszönöm!
Az ébresztő az komoly gond lesz. 520-on hibátlan, sosem hagyott cserbe már két éve. Más is tapasztalja ezt a hibát?
LED értesítés hogy is kellene, hogy kinézzen?
Ha jól tudom, akkor nincs Glance, ez miért is hiányozna nekem
?
Fénykép része nem érdekel különösebben, jó ha van, de kb. ennyi. Nálam mindig ott a tüköreflexes vagy a kis kompakt rendes fényképező, ami minden esetben sokkal jobb, mint bármelyik tel. Skype miatt jó a két kamera, mert azt elég sokat használjuk, meg a vaku a zseblámpa funkció miatt.
-
törölt tag
válasz
gurabli #13496 üzenetére
Szia!
Ébresztő nem mindig szól. Ezt még nem tudni mi miatt. Reméljük a win 10 megoldja a hibát. Más hibát nem tudom csak ezt a random elnémulást.
Hogy elég lesz-e az 1 GB majd kiderül mikor megjelenik
. Ha minden igaz lesz benne LED értesítés is. Frissítési téren eddig már most több jött mint az előző 3 droidos telefonomra
Kamerája szép képeket csinál még sötétben is. Sajnos mivel nekem ez az első lumiám nem tudok összehasonlítást írni.
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy 735-ön. Megjelenése óta egy 520-ast nyúzok, és minden kisebb (nagyobb?) hibája ellenére nagyon szeretem, formailag is és működésben is. Most hozzám került egy-két hétre egy droid, hát rettentő rühellem. OK, több app van, de az egész formavilága nem jön be, meg mindig valami gond van vele.
A WP felülete pedig nagyon bejön, tényleg tetszik.A 735 formailag is nagyon bejön, valamint gyakorlatilag minden benne van, ami kell(het). Látom itt is alapvetően jók a tapasztalatok.
Emígy milyen negatívumokat tudnátok felhozni, ami ellene szólna?
Remélem a Microsoft komolyan veszi a mobilokra történő fejlesztést és nem hanyagolja a későbbiekben sem a platformot.
Az 1GB RAM itt elegendő lesz WP10-re is, nem kell korlátozásoktól, lagtől tartani?
Köszönet!
Szerk: akinek van tapasztalata, összehasonlítva Lumia 520-al, gyorsabb a 735? Pl. app indítás, váltás, stb?
-
kezman
őstag
Egy dolog a teszt egy másik meg a valóság, az IPS-ről meg annyit, a céges telefonom egy F6-os, a fasorba sincs a 735 kijelzőjéhez, pont mikor dolgozni kell vele nappal, ne adj Isten még ha süt is a nap, semmit se lehet látni teljes fényerő mellett sem csak ha leárnyékolom, a 735 meg tisztán látszik, nem is tudom miről vitáztok ?
-
Narakh
senior tag
Na egen, ez nálam is komoly fegyvertény volt.
(#13490) Tel Elek:
Nem is állítottam az ellenkezőjét. Arra szerettem volna utalni, hogy az IPS kijelzőknek van egy alapvetően pozitív híre, ami miatt a gyártók előszeretettel jelzik is, ha a készülékük ilyennel van szerelve. Épp ezért a mezei TFT címszó jellemzően a futottak még ligás panelekre enged asszociálni.A Glance meg lehet csúnya kivilágított feketével, de még mindig hasznosabb, mintha nincs.
-
törölt tag
válasz
Narakh #13487 üzenetére
Az InPlaneSwitching is ThinFilmTransistoros kijelző.
Egyeltalán nincs szép képe, sőt kifejezetten nagy a backlit bleeding.
Mivel a családban van 735 és 640, így első kézből látom hogy hasonló használat mellett a 735 bőven elvan 2 napig, a 640 nap végén töltős.
TFT-n glance? Többet árt mint használ és elég csúnya is. Akksiszíváson kívül másra nem túl jó. Ráadásul amire kitalálták pont nem jó. Ha két alvási ciklus közt próbál az ember az aktuális időről tájékozódni, akkor semmit sem fog látni, mert a kitágult pupilláin keresztül a háttérfény elnyomja a az információt átengedő pixelek fényét.) -
Narakh
senior tag
válasz
#65388800 #13485 üzenetére
Az összehasonlítás attól még erősen részrehajló (inkább a 735 melletti érvelés). A kijelzőről már írtam, de azon kívül, hogy IPS megjelenítőről van szó, szintén tudja a ClearBlacket is, amit a kolléga csak a 735-nél tüntetett fel.
Aztán a sokkal jobb akkuidő is sántít, a 640 ugyanis a falánkabb panel mellé 300 mAh-val nagyobb aksit is kapott - a neten elérhető tesztek is elég hasonló üzemidőt mutatnak a két telefonnál.
Aztán ott a 735-ből hiányzó Glance, ami nélkül bár lehet élni, de sokaknak lényeges szempont.
Értem én, hogy a 735 topikjában a 735-öt szeretjük, de ha már tájékoztatunk, az ne legyen félrevezető.
-
silboy
aktív tag
Arra mi a megoldás,hogy ha a ph fórumra belépek mobil netről és bejelentkezek,rá bökök a kedvenc témáim közül az egyikre akkor ugyan oda lép de már nem vagyok bejelentkezve.Wi-fi hálózaton nincs ilyen gond.Böngésző a gyári IE.
-
törölt tag
Mivel már ezerszer felmerült a kérdés, hogy 640 vs 735, ezért leírom a különbségeket, de úgysem fog senki rákeresni..:
735 vs 640:
- 4,7" AMOLED ClearBlack kijelző vs 5" TFT <--- 735 kevesebbet fogyaszt, sokkal jobb akkuidő
- 5Mpx vs 1Mpx előlapi kamera <-- 640 előlapi kamerája gyakorlatilag semmire sem használható
- 735 hátlapi kamerája CarlZeiss lencserendszerrel rendelkezik, jobb képminőség
- 735 sokkal kompaktabbSzerintem elég egyértelmű
-
s7evcsenko
addikt
Másnak is rosszalkodik a ph?
Nem akarja elküldeni a privatokat...
Ph hiba, vagy a teloval történt valami az éjjel?
Már újra is indítottam pedig. -
KunEmber
senior tag
Igazából őrlődom a 640DS és a 730DS között, ezért próbálok alaposabban tájékozódni.
-
KunEmber
senior tag
Skacok, 740-ről bármi hír? 730DS akadály nélkül veszi a két simet, nincs vele valami általánosabb gond?
-
lacanyl
csendes tag
Sziasztok!
A kezembe került egy ilyen telefon.
Windowsos telefonokkal nem nagyon foglalkozom.
Olyan problémám lenne h a Viber videó hívás nem működik.
Ez BUG vagy a Windowsos Viber nem támogatja a videohívást.
Lehet hogy a fórumban volt már erről szó, de nem olvastam vissza.
Válaszokat előre is köszönöm.Laca
-
csabi10
senior tag
Sziasztok!
Hardresetet után van arra lehetőség, hogy az alkalmazások mentett adatait vissza állítsam? -
kopidoo
senior tag
Jó ideje nem tudok biztonsági mentést csinálni a telón.
Van valami infó, hogy általában melyik app nem engedi? -
Wendelke
aktív tag
válasz
Omega.2000 #13458 üzenetére
Én csak a Mindig tv appot tettem fel, azzal szépen jöttek wifin az ingyenes adások. Illetve kb. 5 percenként megakadt pár pillanatra.
-
Omega.2000
csendes tag
Sziasztok.
Lehet a 735 ön online tévét nézni? Nekem nem indul el egyik megszokott oldalon sem. -
sicc33
aktív tag
Ugy jartam ma hogy csak az akku ki, akku be segített. A messengerbol akartam kilépni. A fokepernyoig jutottam, a rezgomotor bekapcsolt aztán semmire sem reagált tobbet. Hat valami nem sikerult benne jol
. A 730-ra nem jott frissítés.
-
törölt tag
válasz
#65388800 #13451 üzenetére
Nem tudom,
mert azóta sem találtam
Bekapcsoltam a wifit itthon erre kidobta, hogy egy frissítés beavatkozást igényel. Extrák+info letöltöttem , telepítettem és annyi.Még az előzményekben sincs benne. Lehet valami anomália volt
Lehet egy felkészítés volt a winphone 10 frissítésre.
-
törölt tag
Akinek független a telója annak jött olyan frissítés , hogy extrák+info? Azon lepődtem meg, hogy kompatibilitás windows phone 10 készülékekkel.Csak lestem. Letöltöttem és telepítette, de az előzményekben sincs benne.Nem vagyok insideres.
-
pippin12
tag
válasz
cs.david94 #13443 üzenetére
Ez wp bug.
-
Pro staff
csendes tag
ill 720p-ben valamiért mindig egy akadással kezdődik a rögzitett videó visszanézéskor..elég idegesitő,légyszi segitesetek mit tudokcsinálni ezzel..
-
Pro staff
csendes tag
sziasztok!
Csak nálam van hogy eléggé röcög a full hd videó amit rögzitek visszajátszáskor ? mintha nem is 30 fps-ben adná vissza...bezzeg ha sima 720p-ben rögzitem az sokkal folyamatosabb 30 fps...lesz ez javitva? vagy csak nálam ilyen? (Lumia camera )
-
-
cs.david94
tag
Hanghibám ma nekem is volt, de nem a szokásos elnémulós.
Füles bedug, zenelejátszó indul, keresek egy altató zenét, amire buszon tuti elalszok, idítom, elindul. Kicsit halkabb zene, rosszabb minőségbe van mint a nagy átlag, adok rá hangot, de csak ugyan úgy szól, leveszem, ugyan úgy szól. tehát 0-án és 30-on is ugyan úgy szólt.
Csak a telefon ujraindítása oldotta meg a problémát. -
kutga
félisten
válasz
dangerzone #13435 üzenetére
Az enyém nagyjából ugyanígy néz ki.
Próbáld meg SD nélkül egy kis ideig.
-
Tin
veterán
válasz
dangerzone #13439 üzenetére
lehet, de lehet szimplán hibás is. ég tudja miket produkálnak a kártyák, de sokszor okoznak galibát. próbáld ki szerintem is másikkal, meg anélkül, és zárd ki a hibát. remélem nem lesz belőle szerviz
-
Tin
veterán
válasz
dangerzone #13437 üzenetére
a 300 mega elvileg okozhatja, mert lehet, hogy valamennyi üres hely kell neki. de egy sd kártya, főleg egy hamis, aminek a valós mérete és a ráírt mérete különbözik, simán okozhatja ezt, bár akkor inkább írási hibának kellene lennie. de az is lehet, hogy a telefonodnak a belső memóriája a rossz.
én először kipróbálnám egy másik kártyával, ha akkor is csinálja, akkor meg kártya nélkül, de elég hellyel a telefonon, ha viszont akkor is, akkor meg szerviz. -
Tin
veterán
válasz
dangerzone #13430 üzenetére
próbáld ki másik sd kártyával, lehet az a szar.
-
kutga
félisten
válasz
dangerzone #13432 üzenetére
A Tárterületsegéd mit mutat? Tudsz nyomni egy képernyő mentést?
-
kutga
félisten
válasz
dangerzone #13430 üzenetére
Tárterületsegédben kapcsolj át minden letöltést az SD kártyára, hátha segít.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok. Van egy lumia 735 telom. A gondom az vele, hogy hiaba van benne egy micro sd, meg 2 giga ures hely magan a telefonon, nem indul el néhány program, egyből kilepked, fenykepezesnel meg kiírja, h nincs elegendő hely. Ez mitol lehet?
-
d@minator
addikt
Sziasztok! Küldtem egy Lumia 735-re iPhone-ról egy névjegyet vcf-ben de nem tudják megnyitni és minden nap ugyanabban az időpontban megkapják tőlem sms-ben. Mit lehet tenni ezzel?
-
Narakh
senior tag
válasz
#41635072 #13425 üzenetére
Korábbi telefonomon az eBay-es tokokhoz kapott fóliákat használtam, azokkal nem volt gond (de biztos vannak silányabbak is). A 735-re viszont itthon vettem EazyGuard/MyScreen fóliát, amiről általánosan elég jók a vélemények, mégsem tapad meg a széleken (mert nem tud). Ez sajnos nem a minőség függvénye.
-
-
Narakh
senior tag
-
Pro staff
csendes tag
Sziasztok!
Nálatok nem csinál olyat a Lumia 735 ha pl wifiről vagyok és megakad a videó youtubeon (néha kicsit elmegy a net) értelemszeruen a videó is megáll , de miután viszajön a net nem frissiti a képet hanem csak a hang megy tovább , rá kell koppintanom a kijelzőre hogy folytatódjon a videó. ill van olyan hogy ilyenkor a teljes méretben csak a videó egy negyedét dobja ki , alig látszik valami
-
törölt tag
Fólia témához:
Itt jó minőségű fóliákat lehet kapni, amik egy életen át tartanak, persze nem olcsó. Hosszú évek óta innen rendelek magamnak, családtagoknak, egy telefonra elég egy fólia az élettartama alatt. -
Gabesz87
veterán
Piston 3 megrendelve
-
Narakh
senior tag
válasz
#65388800 #13416 üzenetére
Sajnos a sima fóliával is ugyanaz a helyzet, pont eléggé merev hozzá az anyaga. Ha úgy van méretezve, hogy ne lógjon rá a domború szélekre, hibátlan, másképp viszont ugyanúgy feljön, mint az üveg. Nálam is ez történt, viszont eddig nem ment alá kosz, szóval elvileg így is használható (csak szépséghiba ugye).
-
törölt tag
válasz
suhi84 #13415 üzenetére
Szia!
Üveg fóliával itt korábban írták hogy vannak gondok. Nem fekszik fel meg ilyesmi. Inkább sima fóliát vegyél rá.
Bár nekem jobban bejön az a megoldás hogy van egy mappa tokom ki be csukhatós és puha a felülete ami az üveggel érintkezik. 1,5 hónapja van így és semmi karc nincsen rajta. Még hajszál karc sem.
-
suhi84
tag
Sziasztok!
A héten én is kapok egy 735-s telót cégesnek.
Van valami jól bevált üvegfólia a kijelzőre? -
MKLS
aktív tag
válasz
CharlieDrop #13412 üzenetére
Nem tudom, pl. WP nincs is jelölve a dobozán mégis tökéletes vele, még a headset gombja is működik szám léptetés el-vissza, pause funkciókkal.
Az általad írt inkompatibilításról nem tudok, haver régi Iphone 3GS-e minden általános fülessel ment.Gabesz87 Panához 3 különböző méretű szilikon dugó is jár.
-
Gabesz87
veterán
Nem rossz, köszi. Megmutatom majd a páromnak, aztán eldönti melyik kell. Ez amúgy más mint a HJE125 típus? Mert pl. a MediaMarkt-ban olyat látok, és látszólag tök egyforma. Tetszik amúgy ez a design, meg a Piston 3 is. Piston 2 viszont nem. Nekem egy TDK LoR IP300 van, az ia ugyanolyan felépítésű, de nekem nem jön be az a "nehéz" bumfordi ház, kényelmetlen. Páromnak egész biztosan az lenne. Szóval akkor vagy a Pana, vagy a Piston 3 lesz. Köszönöm a tippeket.
-
Gabesz87
veterán
Tudtok mondani a telóhoz egy fülest? Páromnak kellene melóban zenehallgatáshoz, lényeg, hogy kicsi legyen(!), és "agybadugós", valamint ne tizen-, huszonezrres kategória. Olyan 5e körüli összegre gondolok. Gyors keresgélés után amit kinéztem, a NoiseHush NX80. Elég pofás, 6500 körül van.
-
kutga
félisten
válasz
Omega.2000 #13401 üzenetére
Még most sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest