Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karcsi1001
tag
Sziasztok!
Hülyét kapok! Miért nem szinkronizálja a 735-ös Lumiám a telefon névjegyzékből a WatsApp az avval rendelkező személyeket a saját névjegytárába? Nem tudok hívni senkit, csak akkor, ha ők felhívnak, és a hívásnaplóban maradó számot hívom (remélem, értetően fogalmazok). Beállítások szerintem jók, újraindítás, újratelepítés stb. volt (többször). Engem tudnak hívni.
Találkozott valaki ilyennel? Mi lehet a gond? Segítség! -
Karcsi1001
tag
Sziasztok Mindenki!
Be lehet azt állítani (és ha igen hogyan), hogy, ha Bluetooth-on küldök fájlt a laptoptól telefonra (735), ne a telefon memóriájába, hanem egyből az SD-kártyára másolja, amelyik mappába én szeretném?
Nem vagyok hozzáértő, előre is köszönöm a segítséget! -
Karcsi1001
tag
válasz
Wendelke #11825 üzenetére
(#11825) Wendelke
Szia! Én is megvettem, de azt nem tudom, hogy át lehet-e vinni másik készülékre ha esetleg ezzel (735) valami történik? Nem kaptam semmilyen kódot, amivel hordozhatnám.
Hogyan működik ez, tudod? Vagy valaki más, hozzáértő? Kezdő vagyok mobil GPS-ben.Előre is köszi a segítséget!
-
Karcsi1001
tag
Bocs a tudatlanságomért.
Olvasom, hogy ilyen-olyan számú Build jelent meg (Windows 10 Mobile - Ma új előzetest kapunk (Build 10136) - See more at: http://oprend.hu/news.php?readmore=1679#sthash.gJKv6MQD.dpuf).
De hol tudom megnézni az én telefonom jelenlegi Build számát? Nem találom sehol, a Névjegyek-ben sem. Számsorok vannak, de melyik a Build-szám?
Köszönöm a segítséget. -
-
Karcsi1001
tag
Kíváncsivá tettettek, keresni kezdtem én is azt a "kis kör" LED kijelzőt.
Képernyő tükörfényesre tisztítás, tükröződés-matt felület tüzetes keresés nagyítóval-anélkül: SEMMI pötty, tökéletesen sima kijelzőfelület.
Nem lehet, hogy egyeseknek valamilyen formában sérült, esetleg hibás a kijelzőjük? Vagy csak bele akarják látni? -
Karcsi1001
tag
Sziasztok Mindenki.
Senkit nem megbántva, az én véleményem a fólia-szilikon(vagy bármilyen)tok használatáról:
nekem a telefon nem ékszer, nem státusz-szimbólum. Ha az lenne, vitrinben (tok-fólia) tartanám. Úgy tetszik, olyannak szeretem ahogy kijött a gyárból (hiszen azért vettem ezt a készüléket). Nem öltöztetem fel, mint egy szobapincsit. Szeretem, vigyázok rá, de natúr!
Annyi plusz védelmet csinálok, hogy, ha zsebbe rakom (de CSAK akkor), egy ősrégi - pont méretes PDA bőrtokba teszem (hisz' a zsebben lehet sok apró "szemét", amitől az jobban véd, mint a nyitott szilikontokok. Sőt. Szerintem). Ha használom a telefont, kiveszem (Lumia 735).
Nem vagyunk egyformák. -
Karcsi1001
tag
válasz
Samanbacsii #9342 üzenetére
Igen, ott nézem, jekenleg 9.840 Ft. Még ez is megérné, csak egy kicsit körbejárom, tudakozódok róla. Szeretném, ha a köztes pontokat jól, és biztosan lehetne használni, nekem fontos. És a HERE drive + ezt nem tudja (vagy én), ezért akarom a Sygic-t megvenni.
-
Karcsi1001
tag
válasz
Karcsi1001 #9339 üzenetére
Most úgysem fogom még használni, majd azért figyelni fogom. Ha mégis használni kéne, ott a HERE maps, az se rossz azért.
Köszi! -
Karcsi1001
tag
válasz
Gusztáv #9332 üzenetére
Köszönöm a választ.
Időközben a guglin utánaolvastam mi az a HUB. Azt hiszem, megleszek anélkül is!
A próbaverzió alatt nem használtam élesben, mert nem ismertem, és időm se lett volna akkor rá. Most meg, miután az lejárt, csak mások tapasztalataira támaszkodhatok, ezért kérdeztem. De azt hiszem megveszem a sima Sygic-et, jónak tűnik. A HERE sem rossz, de azt használva, az útvonaltervezésben találtam némi hiányosságot.(#9328) japy, köszi a válaszod!
-
Karcsi1001
tag
Sziasztok!
Meg akarom vásárolni a Sygic navigációt, de előtte szeretném tudni, hogy mennyire megbízható az útvonaltervezése?
Valamint azt, hogy mi a különbség az Európa + HUD 11.485 Ft, és az Európa - SALE 9.840 Ft között - az áron kívül (sajnos nem tudok angolul, Sygic-em sem volt soha, nem ismerem)?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Karcsi1001
tag
Sikerült!
Kivettem és jó lett. Igaz, egy csomó, napokkal előbbi értesítés jelent meg (eddig nem tudom miért nem jelezte őket a telefon). Az akksi nem, de maga készülék jó meleg volt (még soha ilyen).
Mit csináljak? Ha hazajövök vigyem szervizbe, vagy várjak az esetleges újrahibásodásig? -
Karcsi1001
tag
Jó reggelt, ha van valaki!
Nagy bajban vagyok. 9-kor utaznék el, de behalt a 735-öm.
Ébredéskor kézbe veszem, világít a kijelző. Semmire sem reagál, se kikapcsolni-se resetelni nem tudom, bármelyik gombot bármennyi ideig nyomkodom, akárhogy koppintgatok. Mintha egy fotó lenne csak. Az akksi jelző ikon kb. fél töltöttséget jelez.
Mit tehetek, hogy életre keljen? Szervizbe nincs már időm elvinni, a telefon viszont kéne! Laptopról írok most.Ha fent van már valaki és járt már így, kérem segítsen! Előre is köszönöm.
-
Karcsi1001
tag
Sziasztok, telefonkönyv témában kérnék segítséget:
A "Telefon" mappában vannak a tárolt névjegyek. Ha rákoppintok valamelyikre, egyből hívja is a számot, holott én csak meg akartam nézni valamiért (vagy véletlenül hozzáértem).
Van arra mód, van olyan beállítási lehetőség, hogy ne hanghívjon egyből, hanem CSAK kiadja a kiválasztott névjegyet, és onnan én indítsam el a hívást (vagy esetleg SMS-t kezdeményezzek)? Vagy mit csinálok rosszul?
Nagyon kellemetlen, amikor pl. éjszaka (rossz alvó vagyok, olyankor néha nyomkodom, ismerkedek a telefonnal) rácsörgök valakire véletlenül emiatt.Remélem érthetően tettem fel kérdésem. Előre is köszönök minden segítséget-tanácsot!
-
Karcsi1001
tag
Üdv Mindenkinek!
Ma használtam először a HERE Drive + -t (Lumia 735-ös, márciusban vásárolt-Vodafone-os). Eddig IGO-s PDA-t használtam.
Ismert útvonalon (Bp-Győr) próbáltam ki, tökéletes(en meg vagyok elégedve). Gyorsan talált jelet, időben jelzett mindent. A visszaúton a programozott útvonalról szándékosan letértem-másfelé jöttem haza. A GPS azonnal tette a dolgát (jól), egy ideig néhányszor vissza akart fordítani az eredeti útvonalra, aztán amikor már rövidebb utat talált újratervezte, és azon az úton hozott haza. Szerintem egyszerű navigálásra A-ból B-be van olyan, mint az IGO. -
Karcsi1001
tag
válasz
#42308056 #8449 üzenetére
(#8449) erahurka
Úgylátszik ez a megoldás. Kikapcsoltam teljesen a takarékos üzemmódot, újraindítottam a telefont (hogy ez miért nem jutott eszembe), és láss csodát: helyreállt a rend. Hogy a kettő közül melyik oldotta meg a problémát: csak az egyik, vagy együtt mindkettő, nem tudom. Majd kipróbálom, de egyelőre nem akarom piszkálni. Örülök, hogy rendben van. Újra működik a frissítés-valós időben mutatja a csempe az időjárást is, és a naptárt is!
Köszönöm a segítséget-segítséged!
-
Karcsi1001
tag
(#8440) Devas - (#8441) erahurka
Lehet, hogy megoldódott. Mégegyszer végignéztem minden beállítást, és a telefon "beállítások szinkronizálásá"-nál minden ki volt kapcsolva! Én eddig csak az alkalmazások beállításait próbálgattam. Nem tudom mikor és miért kapcsoltam ki, de remélem most már jó lesz ( meg kell várnom, hogy változzon a hőmérséklet, frissíti-e?).
Köszi a tanácsokat mindenkinek! -
Karcsi1001
tag
válasz
Gusztáv #8431 üzenetére
(#8431) Gusztáv
Be van, ha 20% alá esik. De mindég be is volt kapcsolva, mégis frissített. De kipróbálom takarék nélkül! Köszi az ötletet.(#8437) Devas
Mobilnetet nem használok (de engedélyezve van, korlátozás nélkül), állandóan wifi mellett vagyok, az pedig be van kapcsolva, másként netezni sem tudnék. Valamilyen szinkronizálási problémát sejtek én is, de sajnos nem értek hozzá, bármit állítgatok, semmi javulás. Ezért gondolok a gyári visszaállításra, az segít, ha csak össze-vissza elállítottam valamit. De még próbálkozok egy kicsit, hátha... -
Karcsi1001
tag
válasz
zombinyul #8392 üzenetére
Azon gondolkozok, csinálok egy gyári visszaállítást. Mert így nem ér semmit.
Röhej, minden napom azzal kezdődik, hogy naptárt állítok, és ha kíváncsi vagyok a pillanatnyi időjárásra, alkalmanként koppintanom kell a csempére is. Ha nem teszem, a legutolsó mentett értéket-adatot mutatja, frissítés nélkül.
Remélem, a reboot nem ront el semmit.(#8405) Vindex, igen, már ezeket is végigjátszottam-nem egyszer. Letöltöttem-kipróbáltam több appot is, de mindegyikkel ugyanaz a helyzet. Ezért gondolom, hogy egy eredeti alapbeállítás talán segíthet.
-
Karcsi1001
tag
válasz
zombinyul #8341 üzenetére
Sajnos, továbbra sem frissül automatikusan az időjárás hőmérséklet csempe. Csak ha koppintással újraindítom. Engedélyezve van a háttérben futás-takarékos módban is. Nem tudom mit kéne még tennem, hogy ne fotóként, hanem valós kijelzőként működjön? Vagy az csak álom (pedig úgy emlékszem eddig jó volt)?
És érdekes, de újabban a naptár csempe sem az aktuális napot mutatja, csak ha koppintással újraindítom, mint az időjárást.
Tud valaki ötletet, tanácsot adni? Hálás lennék. -
Karcsi1001
tag
Sziasztok!
Ismer-tud valaki olyan időjárás-előrejelző alkalmazást, amelyik az aktuális hőmérsékletet mutatja a kitűzött csempén, és ahhoz nem kell azt mindég újra indítani? Jelenleg az AccuWeather van fenn, de a készülék (Lumia 735) bekacsolás után az utolsó adatot mutatja (ami lehet, hogy akár több napos), nem a legfrissebbet. Jónéhányat kipróbáltam, de azok sem tudták. Vagy csak beállítás kérdése, amire nem jöttem rá?
Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
-
Karcsi1001
tag
Sziasztok!
Olvasom a fórumokat, googleval keresek vírusírtót L735-re, de nem találok (biztos az én hozzánemértésem miatt, kezdő okostelefon tulaj vagyok). Azt írják mindenhol, hogy érdemes - kell használni, de, hogy melyiket (van egyáltalán?), azt (L735-re) nem találom.
Tud valaki konkrétan valamit ajánlani? Vagy WP-re nincs - nem kell?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Karcsi1001
tag
gabor.vig - Samanbacsii,
köszönöm a segítségeteket, sikerült. -
Karcsi1001
tag
Halihó
Tudja valaki, hogyan lehet MMS-t küldeni Lumia 735-ön? Egyáltalán, lehet?
Köszönöm a válaszokat! -
Karcsi1001
tag
Sziasztok Lumiások.
Most tanulom-ismerkedek a 735-el (egyáltalán az okostelefonnal). Volna egy kérdésem:
Alapból van rajta egy "Kamera" app (nem lehet törölni), és egy Lumia Camera (törölhető). Miért van kettő? Van jelentősége, van különbség közöttük? Vagy csak szokás kérdése?
Csak kíváncsi vagyok, mi a véleménye egy hozzáértőnek?
Köszi, ha valaki válaszol, kiokosít. -
Karcsi1001
tag
Végre minden úgy van, ahogy szerettem volna! KÖSZÖNÖM mindenkinek a segítséget.
Saját kép van a felébresztéskor, jelezve az esetleges nemfogadott hívásokat is!Köszönöm mégegyszer!
-
Karcsi1001
tag
válasz
CharlieDrop #6861 üzenetére
Igen, ébresztés után szeretném látni, volt-e hívásom (közben sikerült).
-
Karcsi1001
tag
Azt hiszem nem értettük egymást. Igazad van, ha lehúzom az értesítőt, kijelzi a hívást. A telefon app is jelzi, hogy volt hívásom.
De én azt szeretném elérni, hogy bekapcsoláskor egyből mutassa a nemfogadott hívásokat, a "zárolási képernyőn". Ott egyelőre "csak" fényképek-bing-App Social, és időjárás között választhatok. -
Karcsi1001
tag
Szia Mindenki!
Életem első okostelefonját vettem, Lumia 735. Azt szeretném kérdezni, hogy miért nem látom, ha volt nemfogadott hívásom (mert volt, utólag kiderült)? Be kell valamit állítani, netán a készülék nem tudja? Vagy én vagyok béna?
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Már készül a Warhammer 40,000: Space Marine III
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest