- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vodar
senior tag
válasz
honeker #15933 üzenetére
Én nem akarok nyugdíjba menni, remélem tudok majd a kötelező nyugdíjazás után is dolgozni. Ha az ember munkájára már nincs szükség, akkor felesleges a társadalom számára és értéktelenné válik az élete. Látom azt a környezetemben, hogy mi a nyugdíjasok sorsa. A nap nagy részét otthon töltik, egy ingerszegény környezetben, emiatt nagymértékben megkezdődik mind a fizikai, mind a mentális leépülésük, aminek következtében még többet vannak otthon, elkezdenek betegeskedni, míg végül több időt töltenek orvosnál és kórházban, mint otthon, aztán néhány év szenvedés után meghalnak. Nem, nem akarok nyugdíjas lenni.
-
válasz
honeker #15923 üzenetére
Nem tudom nalad mi a gond a 71-es buildel , nalam minden okes eddig , a most mar megszokott bugok meg vannak (rosszul is lennek nelkuluk ☺) , talan mintha a rendszer egy hangya bokanyit furgult volna , a gorgetes nalam kevesbe darabos mint az elozo buildnal (csak neha valik azza , oka passz ). A 8,1-rol frissites , meg mar 3 build ota hr nelkuli. Egyszer jatszottam el a hr-t frissites utan , aztan meg rosszabb lett mint volt , csengohangok eltuntek, ebreszto hangjat nem lehetett valtoztatni... stb , mehetett vissza a 8,1 majd ismet a w10.
-
-
lorcsi
veterán
válasz
honeker #14807 üzenetére
tegnap óta ezt tesztelem, hátha előjön nálam is ez a nem kapcsolódik jelenség
de egyszer sem
ki-be kapcsoltam mind a 2 eszközön a bt-t (óránként egyszer legalább)
de tovább is mentem a teszttel, mert párszor teljesen kikapcsoltam a telót..majd vissza és akkor is kapásból csatlakozott a bt hangszóróhoz -
Tin
veterán
válasz
honeker #14389 üzenetére
kár, hogy LTE-n egyelőre nincs hanghívás....
a 3G azért fogyaszt többet, mert nem lett rendesen kiépítve, a 4G pedig igen. a 4G alacsony frekis lefedettsége pedig sokkal jobb, mint a 3G magas frekvenciása.
ezért mindenki jobban jár,m ha 4G-s telefont vesz. 3G-st venni manapság eléggé nagy butaság.
-
törölt tag
válasz
honeker #13861 üzenetére
2-3 napja jelentette be a Google hogy lesz alkalmazásuk win10-re. Egyébként meg nem is értem amit írtál. Win 10 és android mióta konkurencia. Csak Galaxy s5-ből többet adtak el mint wp-s telefonokból összesen. Akkor minek írták meg az appokat ios-re? Inkább az a konkurencia nem a wp.
-
törölt tag
válasz
honeker #13859 üzenetére
Az lehet hogy kívülről nem sok a változás de belsőben elég sok. Pl sokkal könnyebb lesz alkalmazást ráírni. A kész alkalmazásokat legyen az ios android könnyebb lesz áthozni win10-re. Meg azt sem felejtsük el hogy a win10 megjelenésével a google az összes alkalmazását megírja windowsra. Pl youtube chrome gmail stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest