- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vassili_Zait #861 üzenetére
ezt nagyon egyszerűen rövidre lehet zárni, a vodafone.hu/aszf oldalon fent van visszamenőleg az összes ászf, meg kell nézni pl a 2011 november 25 (ha jól emlékszem) díjszabást, abban ~9300ft szerepel, a mostaniban pedig a 20-10-2,5e
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #857 üzenetére
Nos akkor hogy is megy ez a Vodánál:
Ha van határozott idejű szerződés (hűség) akkor csak számhordozás esetén függetlenít, akkor is csak előleg, készülékrészlet, feloldás díja... megfizetése után.
Ha nincs, tehát Vitamax, vagy valaki van olyan merész hogy listaáron vásárol, a következő árak érvényesek:
0-1 év között: 20.000 Ft
1-2 év között: 10.000 Ft
2 év után: 2.500 Ft
Ezen kívül van egy két feltétel aminek meg kell felelni, 1270-en részletesen tájolnak. -
Tomeeka28
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #817 üzenetére
Szerintem minden gyártónak vannak kevésbé jól sikerült modelljei, főként a lowend kategóriában.
Szerencsére nekem sincs semmi gondom a 8X-el egyszer kellett soft resetelni, meg volt egy HR Microsoft-fiók módosítás miatt.
Viszont 520, 720... egy 2 hete személyes értékesítésben dolgozom és sajnos gyűlnek a 72 órás cserébe visszahozott Nokiák. (viszont hozzá kell tenni hogy népszerűek és keresik is őket)
Saját 720-al egy fagyáson és egy random restarton kívül még nem volt gond, bár ez egy hétre használat után elég sok... -
Pinyo16689
senior tag
válasz
Vassili_Zait #819 üzenetére
Szerintem ez is készülékfüggő. Én két hete használom, és teljesen jó a 720. Bár az szomorú, hogy vannak jobban, és kevésbé jobban sikerült darabok..
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #817 üzenetére
En is tartok ettol, de egyelore nem kellett elnem november eleje ota a garanciaval. Mindenkepp a Speedshop-ba vinnem, ott vettem, az O felelosseguk, rajuk konnyebben tudnek hatni. De mondom, eddig egy akaratlan reseten kivul, amit az Xbox Music miatt kellett vegrehajtanom, semmi gaz nem volt
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Vassili_Zait #772 üzenetére
Ez biztos? Hol olvastad? Én is nézelődtem, de nem találtam semmit...
-
Partyface007
őstag
válasz
Vassili_Zait #761 üzenetére
mondjuk egy fólia még csak csak... de a tokkal egyetértek én is inkább próbálok vigyázni a telefonokra :-)
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #755 üzenetére
Ez eddig megvolt, de nem engedte frissíteni a telefont. Akkor töröltem a 710-et, azóta a telefonnál a nevemet dobja fel, de nem csinál rá semmit, ha a saját telefonra kattintok. Arra gondoltam, nem az lehet a hiba, hogy amikor megkaptam a 720-at, az első indításnál nem mentem végig a bejelentkezésen, hanem kinyomtam. A régi telepített appok (a megvásároltak is) eltűntek. Lehet nyomnom kellene egy resetet a 720-on és újra kezdeni az egészet?
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #753 üzenetére
Felismerte, a gép látja a telefont, de a windows phone-on most sem találja.
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #718 üzenetére
Én párhuzamosan nézek HD-t, valószínűleg ezért zavaróbb a WVGA, de 8X előtt másfél évig nem zavart, így is nagyon korrekt ez a kijelző.
-
pushalias
addikt
válasz
Vassili_Zait #673 üzenetére
Kamerával sajnos az van, hogy a kijelzőn nagyon jól néz ki, de valódi méretében elég festményes.
A hangfelvételt kolléga már egekig magasztalta. -
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #667 üzenetére
Szerencsére nem whatsappolok :-)
Az alap dolgok jól működjenek, nekem az a fontos. Ne akadozzon, ne 10mp alatt nyissa meg a tel.könyvet,telefonálás közben ne kapcsoljon ki a teló és bírja az akkuja, na meg persze az se gond ha szép fotót csinál :-) -
Lall
veterán
válasz
Vassili_Zait #619 üzenetére
Én nem így emlékszem. Voltak telefonok, amik leddel jöttek (Nokai E51, 52 talán) és voltak, amiknél a navi gombt jelzett vissza, de ezen nem veszünk össze. Lehet könyen felejtek.
-
Lall
veterán
válasz
Vassili_Zait #600 üzenetére
Ha valaki híve volt a symbian és S40-eken, akkor az a Nokia. Való igaz, mostmár nem híve.
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #600 üzenetére
Hát igen, én is örülnék neki, ha lenne
-
válasz
Vassili_Zait #592 üzenetére
Így lehet növelni a saját esélyeiket
Mindenki annyira hozzáértő, a 10 millió fociszakértő és a 10 millió autómérnök mellett már a 10 millió mobilfejlesztő csepp kis országa is leszünk lassan.. -
Pinyo16689
senior tag
válasz
Vassili_Zait #489 üzenetére
Én egy iPhone 3GS- ről váltottam, annak nincs, így elsőre ez elég furcsa volt..
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #481 üzenetére
Hogy ment széjjel? Azon kívül, hogy mint a fos?
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #479 üzenetére
Én ezt néztem ki: TOK
Nekem egy ilyen is pont elég lenne, mindig is bőr tokokat használtam...
-
Partyface007
őstag
válasz
Vassili_Zait #457 üzenetére
hmm ez a +9000 elgondolkodtató kár hogy vodánál csak fekete van :-)
-
Partyface007
őstag
válasz
Vassili_Zait #458 üzenetére
34 postafiók? az igen :-)
köszi amúgy a választ
-
Halfer
tag
válasz
Vassili_Zait #457 üzenetére
Köszi a választ! Várok még egy kicsit, meglátom hogy alakulnak az árak de kifejezetten tetszik, hogy van lehetőség függetlenítésre és ilyen "feature" jár hozzá. Lehet számomra megérné a vodás 2 év gari ezt a 10k-t.
-
tomkom1969
tag
válasz
Vassili_Zait #378 üzenetére
Nincs benne.
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #354 üzenetére
Remélem nincs
Az előző telóm egy SE Xperia Neo volt, lakk hátlappal...hát a végére teljesen mikrokarcos lett...mégegyszer nem kell -
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #349 üzenetére
Neked melyik színben van? Én szemeztem a fehérrel, de pont ezen indokok miatt (meg a kezembe nem mutatna jól...
)választottam a feketét
-
AegriMiles
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #299 üzenetére
Én is B-telnél vettem még áprilisban és rossz volt a kijelzője, visszavittem és gyorsan kicserélték egy újra. Ráadásul kedvesek is voltak.
A Drive+ elvileg tényleg megvásárolható lesz, erről itt lehet infókat találni:
http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/Lumia-520-720-and-Nokia-HERE-Drive/td-p/1795998
http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-720/223324-why-lumia-720-520-do-not-come-here-drive.html
http://www.wpcentral.com/why-lumia-720-520-windows-phones-sport-nokia-driv -
hroberto
veterán
válasz
Vassili_Zait #307 üzenetére
Egyetértünk, nekem is vannak rossz tapasztalataim más gyártókkal.
És annyira "bírom" azokat akik egy rossz telefon miatt egy egész gyártót temetnek... -
hroberto
veterán
válasz
Vassili_Zait #291 üzenetére
Az enyém hong kong-i piacra gyártott telefon.
De sajnos nem akartam addig várni, míg végre valahára megjelenik a magyar piacon. A telefonos ismerősöm aki intézte, a Nokiánál is érdeklődött az elérhetőségről, de még időpontot sem tudtak mondani, úgyhogy azt mondtam, mindegy, hogy honnan csak szerezzen egyet. Szerzett, és elvileg 2 év garancia van rá. -
Ayanlith
tag
válasz
Nem hangzik rosszul, főleg, hogy bizonyos termékeiket gyártói garanciával kínálják. Külön öröm számomra, hogy ha esetleg náluk vásárolnék, akkor nem kellene átutaznom a város másik végébe - mint, ahogy azt már megszoktam - hanem gyakorlatilag 5 percnyire vannak tőlem.
-
nicu71
addikt
válasz
Vassili_Zait #265 üzenetére
köszi a tartalmas választ audio ügyben
azt hiszem ez alapján be tudom lőni már a zenei képességeket.
-
Воланд
titán
válasz
jaja, en is naluk neztem 920-ast. nagyon rosszat sem lehet olvasni roluk.
-
no1r
őstag
válasz
Vassili_Zait #295 üzenetére
na, ez hasznos infó lenne nekem is.
-
exor
tag
válasz
Engem is érdekelne az a bolt.
-
Воланд
titán
válasz
Vassili_Zait #295 üzenetére
szvsz ird ki nyugodtan.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Engem is érdekelne.
-
Kyller
senior tag
válasz
Engem érdekelne, mert már nem tudom, hol kéne vegyem a kütyüt...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #281 üzenetére
Class 4 legalább.
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #281 üzenetére
Más készülékeknél volt abból probléma, hogy a lassabb SD kártyák egyes helyeken belassítják a rendszert (hogy mi köze az SD-nek a rendszer sebességéhez azt nem igazán értem), ezért szerintem érdemesebb a gyorsabbra áldozni, akkor nem érhet meglepetés.
-
nicu71
addikt
válasz
Vassili_Zait #259 üzenetére
szia! Mint egy volt One x tulajtól kérdem ,hogy a hangzás minősége,volumene fülessel milyen?Ugye a HTC megdobta a beats audióval az övét,ehhez képest a 720 mennyire jó/vagy nem jó?Ez nálam sarkallatos kérdés
620-at próbáltam már,nem rossz de a hangerőt kicsit keveslem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest