- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #281 üzenetére
Class 4 legalább.
-
Csapoati
nagyúr
Nagyon szépek a színek a képeken, csak az én ízlésemnek túl mosottak. Mondjuk az is igaz, hogy ezért használok még mindig "fontosabb" képekhez fényképezőt, telefonra meg jó ez is - csak nem olyan világverő, mint ahogy egyesek gondolták a specifikáció alapján.
-
Csapoati
nagyúr
Őszintén szólva nem értem, hogy miért lenne ez negatív hangvételű cikk. Ahogy Rusi is mondja, csomó pozitívum ki lett emelve, csak pár tulaj és/vagy fanboi meg kőkeményen rárepült arra a pár (egyébként jogosnak tűnő) negatívumra. A kamera egyáltalán nem rossz, de a specifikációk alapján én is jobbra számítottam volna. A tesztelőnek meg úgy gondolom, hogy x év után már csak van annyi viszonyítási alapja, hogy ne nevezhessük totál amatőrnek, meg hogy nem ért a mobilos fotózáshoz (ez utóbbi mondjuk abszurdum szerintem, de hagyjuk is). Nem védőbeszédnek szánom, de tényleg idegesítő ezt olvasni kb. 80 hsz óta. Ja és még egy szó: szubjektív - a tesztre értem, ez nem processzorok összehasonlítása, ahol a számok döntenek. Az meg, hogy nem használt előtte WP8-at, ezért nem érthet ehhez (sem)... nem tudtam, hogy a boltban is csak akkor adnak nekem Lumia 720-at, ha papírral tudom igazolni, hogy már volt előtte WP8-as telefonom és emiatt majd nem illetem semmilyen kritikával..
-
Csapoati
nagyúr
válasz
HawerKing #61 üzenetére
Abszolúte nem trollkodásból kérdem, de a Lumiáknál hogyhogy nincs az a hiszti, mint a Samu modelleknél? Itt is egy kaptafára épül szinte mindegyik. Engem nem zavar a hasonlóság (sőt, az egységes márkaarculat híve vagyok, legalább is a telefonoknál), csak nem értem - én látom egyedül ezeket szinte ugyanolyannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest