Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
iOce
tag
Sziasztok! Ma beléptem a klubba egy sárga 1520-al, ismerkedünk, borzalmasan nagy ez a Lumia, tetszik

-
Rob700
senior tag
Lefosom a falat... Az egész Belga Lumia paletta megkapta már a Denimet, kivéve a 1520...
Nem gáz, csak fura... 
-
nem értem ezt tés webshopot... lehet rendelni... de mégsem... írja a pickpack pontot de nem lehet...
lakik valaki pécsen?

-
van valakinek fölös gyári headset-e? előny ha nem használt

-
válasz
Vegitaa
üzenetére
Nálam csak 4 hónapos lesz a telefon, de csak most kezdem el igazán használni. A 1520 kamerájának hála újra van kedvem fényképezgetni. Van pár olyan appom, ami miatt kifejezetten fájna, ha itt kéne hagyni a platformot, pedig eddigi okostelefonos éveim során használtam már iost, androidot, BB régi és új OS-t, és mindegyikre vettem is szép számmal appokat. De itt van pár amit hirtelen nem szívesen nélkülöznék, és ugyanilyen minőségben nem tudom, hogy tudnék-e pótolni.
-
Vegitaa
senior tag
Kezd kihalni a topic...

Majd a Win10-zel ismét beindulnak a csacsogások...
-
Indian74
senior tag
Szeretném megkérdezni hogy ha nekem ilyen a szoftverem 059V3B8: RM-937 VAR EURO IT CV BLACK,
akkor másik régiósat is felrakhatok rá,pl ilyet 059V3J5: RM-937 VAR EURO 9H CV BLACK????
Elöre is megköszönném válaszotokat.

Üdv mindenkinek
-
Gabir
aktív tag
Szép napot!
a 80070091 hibakóddal találkozott már valaki? Szinte minden visszadob telepítésnél a rendszer ezzel..
-
đe$|re
senior tag
Úgy néz ki, hogy ajándék formájában egy ilyen tok fog érkezni: Akira .
-
Rob700
senior tag
Van tapasztalata valakinek Monster Purity Pro (BH-940) fülessel? Elsősorban hangminőség érdekelne. Egyre inkább szúrja a szemem... Brutálisan jól néz ki és kellene valami komolyabb füles...
-
Goatman
aktív tag
bocsi, vaklárma

-
benz
csendes tag
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
yoo!
-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
mennyit vártál rá?
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Itt vettem [link] vékony és nagyon jó.
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
hülye

-
-
đe$|re
senior tag
Sziasztok!
Várhatóan pénteken megérkezik a készülék, egy 930-t fog váltani.
Milyen tokot használtok/ajánlanátok hozzá? -
Gabir
aktív tag
Üdv,
80070091 hibakóddal dob vissza nekem mindent a telepítő.
Ez mivel orvosolható?
Köszönöm! -
hali13
tag
Nekem rosszabb eddig az opera mint a gyári böngésző. Kinlódás vele netezni sajnos.
-
Na leadtam szervizbe a dögöt. Ígéretet is kaptam, hogy nem csak szoftverfrissítés lesz

-
Vegitaa
senior tag
Mostanában nagy a csend errefelé...
Nem tudjátok, mikorra várható Opera végleges verzió?
-
Yoretto
tag
most mar csak passziv tagja vagyok a forumnak

-
Brutális
csendes tag
Gyors, egyszerű hard reset:
Egyszerűen be kell tárcsáznunk a ## 777 # számot a telefonba.
-
Indian74
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Azt is megcsináltam,és elindul a telefon,akkor felajánlja hogy a metett részt tehetem fel a olaszt, meg van ott magyar is,meg teljes visszaállitás.
Ja de én csak kettő mentést csináltam,és három van, plusz a teljes visszaállitási lehetőség,és azt választottam. -
-
Indian74
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Csak az a bajom hogy nem rezeg a telefon,bárhol probáltam és nem tudtam beállitani.
A másik a lezárt kijelzöre nem tudom beállitani az órát az a menüpnt bejönn és üres.
És kösz a segitséget mert csak androidos telefonom volt és kezdö vagyok itten. -
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!!
Szeretném megtudni ha az én telefonom eu-s de olasz régiókódos,de visszaállitásnál ott a magyar verzió is attól még arra is vissza lehetne állítani??
RM 973-es,eu-s,és denim van fent. -
Brutális
csendes tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
OK skacok, megvagyok. Én bénáztam. Köszönöm.
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ilyenkor Cortana mikrofonja sem működik. Geci idegesítő. Sőt cortana egyaltalan nem működik.
-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Mármint függő lett?
-
Brutális
csendes tag
válasz
sharplaninac
üzenetére
Hát srácok,... lehet hogy én vagyok a suta, de sehol sem tudom megadni mailcímet. Csak sms, és hívás van, de egyik sem megy.

-
-
Brutális
csendes tag
Hard reset után friss beállításoknál felajánlja a biztonsági mentés visszaállítást. Elkezdi, majd kéri hogy azonosítsam magam. beírom a telszám utolsó négy számát,...... aztán semmi. Sehogyan sem tudom visszaállítani. Valakinek valami frappáns ötlet?
bakosadams jóvoltából újra büszke tulajdonosa lehetek ennek a kiváló készüléknek, és a Windows Phone közösségnek.
Köszönöm!

-
Ma újra kellett indítanom a telefonomat, amit nem szoktam, de muszáj volt. A wifi nem volt hajlandó csatlakozni.

-
A Windows Phone Recovery Tool visszaállította a telefonomat és Vodafonos lett

-
Indian74
senior tag
Sziasztok.
Na én is szereztem egy ilyen csoda telefont, androidról váltottam,eddig nagyon szuper és tetszik a telefon.
-
Gabir
aktív tag
Nekem RM-940, ATT.
Gondolom, olyan ,mint a régiókód..Másik (idegesítő) dolog: a frissítés óta ha hívok valakit, elsötétül a képernyő és hívja...
Ezt mivel lehet visszarakni normálra? -
Rob700
senior tag
válasz
Nightwolf26
üzenetére
Ez az RM-937-938 stb mit jelent? Nekem is RM-937 de Belgium...
-
Vegitaa
senior tag
Azt még mindig nem értem, hogy ugye a telefonnal készített fotók megjelennek kicsiben a fotómappa élőcsempéjén.
De amikor kitörlöm a képet, az élőcsempén akkor is látszik, de a mappában már egyértelműen nincsen meg...Másnak is van így?
-
Nightwolf26
csendes tag
Üdv!
Frissítési gondom adódott.
Egy Hong kongi 1520-am van és a microsoft oldala szerint kijött erre a denim frissítés de mégse látja.
Nincs fent pfd a telefonon! Kollégám 636-osa se lát frissítést pedig arra is kint van a microsoft szerint.RM-937_apac_hong_kong_222
Olvastam hogy átlehetne rakni magyarországra Care suite firmware update-el.
Ez mennyire működik?Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem gáz, csak fura...