Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
szokott fent lenni.
Nekem a gari nem feltétel, inkább az hogy jó állapotban legyen, újat úgy sem lehet venni, újszerűt meg azért lehet találni.Eladom a mostani telóm aztán nézek valamit.
Az a baj hogy 950 xl jönne szóba újba, de az MS azzal elcseszte, hogy egy rezsós SOC-ot épít abba a mobilba.
szerintem bukó lesz nekik, idáig mindenkinek az volt. -
-
zsoca9208
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
kifutottam a szerkesztési időből, de itt is egy:
[link] -
Vegitaa
senior tag
Nem mintha nagyon meg akarnék válni a 1520-amtól, de elkezdett izgatni leendő a 950XL...
Tudunk róla valamit? -
zsoca9208
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
van most fent aprón 1, bár nincs már rá gari, meg kicsit kopott is ahogy néztem
-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Miért, most elolvastam a tesztjét, szerintem nagyon is jó az.
-
válasz
FreedomHUN
üzenetére
na ja, de honnan?

-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
1 cipőben járunk. A családban van 1520, váltottam androidra, most jött el az idő hogy megy a levesbe és szerzek ismét egy 1520-at.
-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Melyik note-ra váltottál? 3 vagy 4?
-
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nincs mit
csak egy mail az egész mindig tőlük rendeltem,nem okoztak csalódást. Én úgy vagyok vele hogy szerintem nem lesz érdemes most válltani nem hiszem hogy jobb telefont fognak lerakni az asztalra mint a 1520. Várok még egy gent amit remélem snapi 820-al adnak ki. -
-
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Írtam nekik ha lesz valami megy a pü

-
-
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Csak gyári garival kellene? Milyen színűt akarsz?
-
-
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ok értelek

Ezen az egy helyen találtam:
[link] de itt sincs raktáron
Máshol sehol nincs de ha gondolod írhatok az egyik nexteles srácnak hátha tudnak neked szerezni egyet. -
-
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Szia újonnan se kapni már? Ha jól emlékszem note-ra váltottál. Ha szabad kérdezni miért akarsz megint 1520-at?

-
Srácok honnan lehet ilyen telefont beszerezni? Amikor nekem volt, akkor még sok volt az aprón... Most meg... Gondolom itthon sehogyan

-
Cooley18
aktív tag
válasz
FreedomHUN
üzenetére
Maradok az izopropil fürdőnél és az aksicserénél. 5eFt-ból megvan, aztán ha nem lesz jó, nem szarakodom tovább ezzel a telefonnal.
Tud valaki bármit is x86 alapú Win10-es Lumiáról? Mert korábban voltak pletykák róla, azt mindenféleképpen megvárnám valami cseremobillal. -
FreedomHUN
senior tag
válasz
Cooley18
üzenetére
keress olyan helyet ahol ultrahangos tisztítást vállalnak. szerintem 10 körül lehet, beázott telefonokat szépen ki tudják tisztítani vele.
Ultrahanggal tisztítják meg az alkatrészeket
Az APPSolute szakszerviz tanácsai szerint akár tengerbe, akár csak a kádba esett az okostelefon, érdemes minél hamarabb - egy-két napon belül - eljuttatni a szerelőhöz, hogy ott alkatrészeire szedjék szét, és kiszárítsák a készüléket. A javítás során ultrahangos tisztítóberendezéssel is eltávolítják a szennyeződést az olyan alkatrészekről, amelyeken az eljárás alkalmazható. Például az LCD-képernyőt nem lehet ezen a módon megpucolni, de az APPSolute szerelőinek tapasztalatai szerint a betüremkedett folyadéktól megfoltosodott érintőképernyő foltjai sokszor néhány nap után eltűnnek. Egy vízbe ejtett iPhone-ban tipikusan az alaplap, az alsó csatlakozók, a hangszóró és a mikrofonok szoktak tönkremenni.
-
szaki26a
aktív tag
Ha elveszem fülemtől fekete marad a képernyő ezért nem tudom lerakni a hívást. Ez valami hw hiba ? Hol lehet megjavíttatni és kb mennyi lehet?
-
Cooley18
aktív tag
Úgy néz ki, hogy az én telefonom elátkozták... Most, hogy 2 hete végre másodszorra is kicseréltem a kijelzőt, sikerült megúsztatni úgy a tengerben, hogy természetesen csavarzúzó nem volt nálam, úgyhogy még csak ki sem tudtam húzni az aksit, és csak rá 2 napra jöttem vissza. Mostanra természetesen miden nyakig ül a sóban, és a réz elemek teljesen befeketedtek... Szerintetek még van értelme egy aksicserének, illetve egy alkoholos fürdőnek? Bár ahogy néztem, ~5eFt egy aksi, úgyhogy úgy vélem egy próbát mindenféleképpen megér, de jó lenne, ha valaki mondana, valami biztatót.

Pedig soha másik telefonomnak nem volt semmi baja, de most, hogy egy drágább telefonom van, csőstül jön a baj... -
Yoretto
tag
válasz
sharplaninac
üzenetére
van ertelme vezetek nelkuli autos toltonek?
-
sharplaninac
tag
Sziasztok. Használ valaki Nokia CR-200-as autós töltőt ehheza csodához? Érdekelne a vélemény.
[link] -
Vegitaa
senior tag
Ehhez mit szóltok? Én meggondolom hogy rendeljek...
-
martinkeet
aktív tag
válasz
Cooley18
üzenetére
Amint biztos vagyok a hibában ,rendelek Én is egyet.
A hiba itt látható.
Ennyire azért nem ugrál ,inkább csak "remeg". Egy lezárással ,majd feloldással viszont helyre áll megint napokig a rend. -
Cooley18
aktív tag
válasz
martinkeet
üzenetére
Saját kezűleg cseréltem. Már a második alkalom volt, és az elsőnél 47eFt-tal lehúztak (hozzáteszem, Nokia Care-ben még egy 20-ast rádobhattam volna), úgyhogy most inkább az ebay-t választottam. 24eFt-ért szerszámostól kihozták 1 hét alatt, és kb. 5 perc volt kicserélni...
-
Vegitaa
senior tag
válasz
martinkeet
üzenetére
Nem értem miért... A legerősebb Nokia...
-
martinkeet
aktív tag
válasz
Cooley18
üzenetére
Szervízben?
...csak azért kérdezem mert a minap leejtettem kb fél méterről ,és azóta néha ugrál a kép ,és feljön a cortana ,mintha beragadt volna egy "gomb".
Gondolom ,hogy ez is kijelző csere lesz.
Zárójelben megjegyezném ,hogy az volt az egyetlen nap amit a nilkin kemény tok nélkül töltött. Se előtte ,se azóta nem ejtettem le.
-
roby1520
tag
válasz
martinkeet
üzenetére
Ez változni fog szerintem még 100%

-
martinkeet
aktív tag
Tényleg nem vagyunk benne az első körös win10 frissítésben????
[Link] -
Cooley18
aktív tag
Lehet felvenni, max 30 fps-sel. Böngésző is lejátssza, ha épp engedi a youtube, hogy asztali módban megnézd a videót (ez nem mindig jön össze), de nem igazán látom értelmét...
Az utóbbi kérdésedre nem tudok pontos választ adni, de én személy szerint a PartNero GSM-nél vettem, és nem volt velük gondom. Viszont mióta megrendeltem, nem is kellett beszélnem velük. Szóval a vásárlást követően nem tudok nyilatkozni, hogy hogyan bánnak a vevővel, de előtte kifogástalan volt. 
-
phanze
aktív tag
Köszi a válaszokat ,illetve még az lenne a kérdésem, hogy lehet e böngészöben lejátszani és lehet e felvenni 4k videót a kamerával?(ha nem akkor attol még le lehet játszani?)
,továbbá hol érdemes venni? 
-
phanze
aktív tag
Az lenne a kérdésem még ,hogy lehet e letölteni filmeket ,képeket ,zenéket a 1520-ra babrálás nélkül és milyen a rendszer ?(ez az egyetlen ami eltántorit ettöl, és esetleg van olyan aki ultrát is használt?)

Köszi a válaszokat. -
Rob700
senior tag
válasz
sharplaninac
üzenetére
Köszi!
-
phanze
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek lumia 1520 at vegyek vagy pedig xperia z ultrat? nem tudok dönteni

-
Cooley18
aktív tag
A lítium aksiknak tökmindegy. Egyedül az nem tesz nekik jót, ha teljesen lemerül (már ameddig a telefon engedi), és merült állapotban hagyjuk hosszú ideig.
-
2 nap simán
-
roby1520
tag
Olyan 1,5- 2 nap!
Viber,zene,kis játék (dead trigger2) fotózás.,messenger ,Twitter...
Ja és 3G -
Vegitaa
senior tag
Nektek Meddig bírja átlagban az akksi?
Nekem kb. 2nap, de megy állandóan a BT, a helymeghatározás, s a 4g...
-
Vegitaa
senior tag
Szerintetek milyen sorsa lesz a jövőben a Lumiának...?
A hírek alapján nem sok jó... -
roby1520
tag
Udv láttátok a Terminátor filmet a Windows Phone-t?

-
Brutális
csendes tag
Ennyire gondtalanok az 1520 használók? Mindenki nyaral?

-
roby1520
tag
válasz
Cooley18
üzenetére
Nokia cp 623 nem kopik,nagyon könnyű nem akadályoz semmiben.!sőt vezeték nélküli töltésre is jó (dt 900 -ra helyezve tölt)
Nem zavaró hogy nyitogatni kell mert az előlapi rész rugalmas és hajlítható is!
De van a neten videók amin látod az előnyeit !
Az egykezes dolog haaaat a Windows 10 fog rajta segíteni.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
roby1520
üzenetére
Köszi! Tényleg szimpi a cucc, de nem zavaró, hogy nyitogatni kell? Gondolok itt ilyenekre, hogy pl. ha az egyik kezed foglalt, akkor is használható? Mert ezt a telefont alapból nem könnyű egy kézzel kezelni, hát még ha a tok is rárak egy lapáttal...
Meg jól tapad, nem kopik ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Extraflame pellet kályha
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak egy mail az egész mindig tőlük rendeltem,nem okoztak csalódást. Én úgy vagyok vele hogy szerintem nem lesz érdemes most válltani nem hiszem hogy jobb telefont fognak lerakni az asztalra mint a 1520. Várok még egy gent amit remélem snapi 820-al adnak ki.
Köszönöm, nem is tudom mit mondjak.

)