Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudok belépni a billentyűzet beállításokban a speciális pontba. Ötlet? Kell a vessző
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
50% akksiidőt lekapott az éjszaka a 10-es... Még jó, hogy megébredek ébresztő előtt. WhatsApp kuka..

-
jeni
félisten
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem látod?Szegény annyira besárgult a Nokia 1520-tól.A sárgaláz elleni oltással kellene kezelni már.
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Azt ne mond hogy sárga!

-
-
Rob700
senior tag
válasz
sszemtelen
üzenetére
Nekem sem, mert 99%-ban táskában van.

-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci
üzenetére
jaaa

akkor az volt a bajom,hogy nagy,de a mostaniakkal meg az a baj,hogy drágák és minden bajuk van,és a szereléseket nézve sem tökélyesek.,recsegnek,ropognak,leválnak,kiválnak,elválnak,illesztési problémák,stb....
amúgy ez a második 1520-s "gigamobilod"

gyúrunk vazeee?
ha a 640 XL LTE mobilban lenne 2GB akkor megelégednék azzal is.
sszemtelen
viszont a 930 széria tele van/volt/lesz HW hibákkal!
Nálam egy letiltott verzió tett be,de vissza olvasva a 930 topikot más nem olvasni mint........
-
Rob700
senior tag
válasz
sszemtelen
üzenetére
Öreg hiba...

-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nekem is viszket a tenyerem egy ilyenért újra.. kicsit bánom hogy elcseréltem anno egy 930-ra :/

-
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci
üzenetére
mingggyá keresek én is egy 1520-t

-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A hatásos felvétel esetén lehet használni.
-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
"Egy HDR vagy vakus képen utólag lehet manuálisan állítgatni a két képből vegyített végleges változatot"
Ez 8-on is megvan.
-
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Tényleg, nem az volt, hog win10-el eltűnik a HERE és térképek lesz helyette?
-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nekem ami tetszik hogy értesítésből tudok sms-re válaszolni.

-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Vágólap bug is megvan, de ez is belefér még. Cserébe a rendszer nem lassú, resuming/loading pontocskákat nem láttam még. Ezért az élményért felesleges új telefont venni

Sajnos az Edge elég sűrűn újratölti az oldalakat, azért két giga rammal kezdhetne valamit a telefon.
A fotók minőségét még nem hasonlítottam össze 8.1-en készültekkel, de pár menő effekt miatt már azt sem sajnálom. Egy HDR vagy vakus képen utólag lehet manuálisan állítgatni a két képből vegyített végleges változatot, ami nagyon fasza. Viszont nincs 60 fps, és nagy+kis méretű JPG mentésre sem találtam beállítási lehetőséget:
Sajnos az alkalmazások néha bezárnak maguktól, ha nem tetszik nekik a művelet, de a készülék nem indul újra. Szerintem megérte felpakolni, 8.1 ehhez képes durva fapad. Ha a Messengert is kiadnák valami normális formában, és nem az a hányás lenne mint most, teljesen elégedett lennék a rendszerrel.
-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nahhh, felkergettem, HR-t toltam neki. Remélem nem kell visszatolnom a 8-at

-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Hr csináltál utána?
-
-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nekem most a 10.0.10586.29-et dobja fel.
-
Rob700
senior tag
Akkor így nap végére egy jól sikerült kép a [1520] -ról...

-
-
nicu71
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
nálam is minden rendben egyedül az uj facebook nem küld értesítést és a csempéje is csak egy szimpla F betű.
-
Érdekes, megfigyeltem hogy mióta megjelent a 950 és a 950 XL, igencsak megnövekedett a 1520 topik forgalma. Előtte mondjuk kétnaponta volt egy hsz, most meg naponta több.
Lehet hogy erőltetett, de szerintem a típus iránti késői érdeklődés is kifejezi az új modellekkel kapcsolatos csalódottságot. -
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Fast vagy slow-ra mentél amikor feltoltad?
-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Bluetooth és a wi-fi az biztos szarakodott. A böngésző kifagyott.
-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
az új bill miatt én is oda voltam, azt sajnálom most legjobban, hogy visszatettem a nyolcat
-
-
sharplaninac
tag
Itt vettem . [link]
Fel kellett iratkoznom. Küldtek levelet hogy van készleten. Elég ritka. Gsm boltokban, ill a Nokiánál cirka 25000 körül van ....ha van. -
válasz
sharplaninac
üzenetére
belefér erőszak nélkül?
-
Rob700
senior tag
válasz
sharplaninac
üzenetére
Nem rossz, de kicsit drága. Elég lenne egy szimpla szélvédőre tapasztható tartó, hogy ne barátnőmnek kelljen tartania a telefont ha megy a Navi

-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
beszámolót kérünk majd

-
Rob700
senior tag
Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy a Nokia CR-123 jó a 1520-hoz?
-
-
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Sajnos nem.
-
Update kettőből nem lehet valahogy rá varázsolni a csoportosított beállítások menüt?
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére

-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Szolgáljon még sokáig téged, gratulálok hozzá.

-
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én rendeltem rá 3 fajta fóliát plusz tempered glasst is. Egy se volt jó az ívelt kijelző miatt.
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én ebben nem vagyok reprezentatív, egy telefonomon se van/volt fólia, elég fóliaellenes vagyok.
-
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nekem is 8 van rajta, az a verzió ami hivatalosan kijött rá. Nem mondom, hogy nincs benne olyan, ami ne lenne rossz, de per pillanat tűréshatáron belül van. Ilyenekre kell gondolni, hogy nincs egy éjszakai mód (quit hours), lehetne több app, meg ami újabban kicsit zavar, hogy jobban gyűjti szerintem az ujjlenyomatot a kijelző mint a többi mobil. De alapvetően megvagyok vele.
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy szerintetek megéri-e még ilyen telefont venni?
Édesapámnak volt talán lumia 700/800 típusú készüléke aminek betört a kijelzője, igy használja lassan 1 éve a nexus 4-emet.
De neki jobban bejött a windows rendszer, illetve nagyobbra váltana.
Az 1520 nagysága miatt tetszik neki s ezt nem drágálja már.
Ha jól olvastam megkapja a win10-et is....Előre is köszönöm a válaszokat!
-
válasz
Šolaire
üzenetére
Aprón jegelte egy kollega én meg rákérdeztem hogy nem vihetném én e. És vihettem! Új készülék még gyári fóliában.
@lugosi
Én használom nyolcas rendszerrel, és megvárom míg a fő bugokat javítják a tízben. Jó lesz még vagy két évig. Addig csak kijön egy telefon ami jól is mutat. -
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Teljesen egyetértek. Kb egy hete kritikus időszakban úgy gondoltam, hogy menjen a 1520 a háztól. Igazából kb 2 hete kezdtem főműsoridőben használni, addig második telefon volt. Kb egy hét kellett ahhoz, hogy előjöjjenek olyan apróságok, amik a valós használat során nagyon kézreállnak. Pl olyan kis dolog, mint a vissza gomb ahogy meg van oldva, azaz nem áll meg a főképernyőn, hanem onnan is vissza lehet lépni az előző képernyőre. Megy a navi, win gombbal kilépek, telefon appot elindítom, kezdeményezek egy hívást, és amikor vége, a főképernyőre rak ki. Vezetés közben ekkor nem kell elkezdenem vadászni az ikont, és közben már az árokban vagyok, hanem vissza gomb és kész, visszatesz a háttérben futó navira. Ilyen és ehhez hasonló apróságok teszik eléggé használhatóvá a rendszert.
Váltani szerintem csak akkor fogok, ha anyagilag úgy sikerül, hogy kb. nem számít, de mindaddig eléggé rendben van most nekem a 1520. -
roby1520
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére

Új? -
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Zsír
Bontatlan
,honnan ? -
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Királyság!
-
Na megvan az új bontatlan sárga csempefon
Még ropog.
950 közelébe nem ér kinézetben. -
-
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem az enyém a 950 XL, de ha lesz lehetőségem rá, csinálok majd, és kaptok belőle.
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
+1
-
-
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Csúcsmodellekről én se váltanék, ebben maximálisan egyetértünk. Most épp 930-at használok, egyedül a kamerakezelés, képfeldolgozás az amiben a tegnap mellérakott 950 XL laposra verte, de normál használat mellett nem látszott az erőforrás-különbség.
-
-
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Kesesben van a MS a rendszerrel, a hardver onmagaban nagyon rendben van az XL-nel, azzal nem lenne gond, de a rendszerben meg rengeteg hiba es logikatlan megoldas van, boven van min dolgozni.
De megertem, akik mondjuk Androidrol nagy remenyekkel valtottak, es nem jott be.
-
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Grat!
Jól döntöttél főleg ha hosszútávra tervezel vele 
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Gratulálok előre is hozzá.

-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Most egyre több eladó tűnt fel ,egyre jobb áron

-
-
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Csak nem 1520?

-
Holnap egy fantasztikus telefonhoz jutok hozzá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AngelH
aktív tag
Te döntsd el mennyiszer akarod feltölteni vele a telefonod

A 1520nak 3400mAh -s akksija van. Mivel ezeknek bőven nem 100% os a hatásfoka, az elsővel szerintem egyszer fullra a másodikkal meg kétszer tudod feltölteni. (feltételezve persze, hogy valós mAh értéket adnak meg a powerbankoknál)
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Revolut
- További aktív témák...
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bontatlan