- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatta a Garmin a Tactix 8 órát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plazmacucci #4699 üzenetére
Uhh, megnézve a képeket, kicsit elgondolkoztam azon, hogy van-e olyan élő ember, aki egy ilyenbe beteszi a telefonját, majd utcára megy (önként).
-
-
Várjátok már ki a végét
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Brutális
csendes tag
válasz
FreedomHUN #4693 üzenetére
HR-után újra itt...
A gyorsgombok ugyan konfigurálhatók, de a választható listában sincs benne a mobilnet on-off.
A hr. nélküli wp10-ről még ide sem tudtam üzenetet írni, mert ha lezárt a képernyő, bukott az addig beírt szöveg. Nem sorolom fel a hibák sorát, elég az hogy bőven android szint alá esett, ami szerintem wp-vel szemben nagy pofon.Na aztán hr. Túltettem magam hogy sokadszor kezdem előlről a Gta-t.
...
...
...
Aztán reboot, kapcsolódás wifihez, írnám a kódot de nincs billentyűzet. WTF???
Gondoltam kihagyom, ha rendesen elindul a rendszer csak jó lesz.
De nem.
Többször újraindítottam, de minden túlzás nélkül használhatatlan lett a telefon. Bármire ráböktem rögtön visszalépett a kezdő képernyőre. Sem sms, sem hívás, sem net se térkép.
Hívni lehetett azt fel tudtam volna venni. Tulajdonképpen az őskövület butatelefon is többet tudott az sms-el.Kábel, Pc, Recoveri Tool megoldotta. Rögtön talált "frissebb" rendszert és szépen vissza is tette a Denimet.
Ez akkor lett volna nagy probléma ha nem vagyok pc közelben.
Egyébként amennnyit láttam a wp10-ből, elég sovány. -
-
Brutális
csendes tag
Ez a WP-10 még elég halovány egy tákolmánynak tűnik. Bár én nem csináltam hard reset-et.
Sok menüpont nem is működik.
Kivették a gyorskapcsolók közül a mobilinternet kapcsolhatóságát.
Az automata fényerő besötétül, ha manuálisav váltom is sötét marad.
Appok hibásan működnek, ha egyáltalán elindulnak, szóval még foscsi.Röviden nem érdemes feltenni.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Plazmacucci #4686 üzenetére
wp10-ez az update 2-t szedi le elsőnek, DE először azt irja hogy a 10-est szedi le de nem egyértelműen, viszont mikor a valos wp10-et szedi le akkor figyelmeztet is a telepítésnél és egyértelműen rákérdez hogy telepítsed-e. wp10-re meg nemet nyomsz, akkor marad az update 2.
-
sharplaninac
tag
válasz
Plazmacucci #4686 üzenetére
Igen. Elérhető. A verzióról annyit, hogy a Recovery tool azt irja rá hogy ismeretlen.. Próbáltam beemelni képernyőképet de a lap nem engedi. Az új szoftver véleményem szerint jelen állapotában annyira nem jó hogy a régit cserélni kelljen miatta. Gondolkozom rajta hogy visszateszem a régit.
A hegyek lovagja : a sarplaninai juhászkutya.
-
Vegitaa
senior tag
Srácok, ha esetleg valaki tudna valami megfelelő mértetű cipzáros tokot, szóljon legyenszíves!
[ Szerkesztve ]
-
Rob700
senior tag
-
Most akkor elerheto az update ketto? Insiderrel honnan tudom mi települ?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
sharplaninac #4684 üzenetére
Köszi. Rá pár percre már töltötte is. Sokan irták mekkora bugos ez a rendszer, tegnap vagy 2 órát nyomkodtam és a buildben nem találtam kiemelkedö hibát. Reset viszont kellett mert ugy totál megzavarodott. nekem eddig bejött ez a 10. Nem lagol, folyamatos.
[ Szerkesztve ]
-
sharplaninac
tag
válasz
FreedomHUN #4683 üzenetére
A denim kiegészítés kell hozzá, ezt követően elinditjató az insider. Nem egyből települ idő kell hozzá. Csak a gyors (fast) telepítést ajánlja fel, de az jó lesz.
-
FreedomHUN
senior tag
Nekem az w8.1 update 2-t szedte le, az insider viszont fast telepitest ir. Infonál meg denimet és rohadtul nem a 10-es. Wtf?
-
sharplaninac
tag
4 hard reset után egész elfogadhatóan működik a Wp10, de van még mit csiszolgatni rajta.....
-
Rob700
senior tag
-
sharplaninac
tag
Elérhető a finn császárra a Windows Phone 10 Technical Preview .... Vállalkozó kedvű usereknek.
-
Yoretto
tag
jo telefon, jo telefon de mar johetne valami utod vagy valami
mar kicsit hianyzik a wp, mondjuk megbanni nem bantam meg azt hogy elhagytam a 1520at, de azert na
bar tuti amig w10 ki nem jon addig eselytelen
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Passport silver, Iphone 6S 128Gb, Surface pro 3 i7, Apple MacBook Pro, Sony Alpha SLT-A77VQ
-
Rob700
senior tag
válasz
sharplaninac #4671 üzenetére
Ez igen! Hány db 1520 fordult már meg nálatok? 5-6db?
Nem tudja valaki, hogy az egészség és fitneszben miért nem tudok futásról biciklizésre vagy bármi másra váltani? Edzés követése GPS-el majd futás cél megadására bökve nem tudok a legördülő sávra menni, mert azt Írja, hogy hiba történt a lap betöltése közben, ellenőrizze a kapcsolatot majd próbálja újra...
iPhone 12 128GB Black
-
gretzky77
veterán
válasz
sharplaninac #4650 üzenetére
De ismerős képek!
Látom sárga lett az exem,jól áll neki,megfiatalodott! Örülök,hogy hibátlanul teszi a dolgát,azért még olvasom a fórumot!Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
kpal
nagyúr
válasz
sharplaninac #4667 üzenetére
ohh , gratululálok
szerecsés lehet aki beházasodik hozzátok ,szép leányzó es mindenki szereti a 1520-at.
-
válasz
sharplaninac #4671 üzenetére
Az egy főre jutó 1520 nálatok a legnagyobb az országban.
-
válasz
sharplaninac #4647 üzenetére
Írtam nekik. Majd megírom mi volt.
Kicsit off
Microsoft 532? Harminc pénz dual sim. Független. Cégesnek lenne.
-
Rob700
senior tag
válasz
sharplaninac #4667 üzenetére
Nálatok azért megfordult pár 1520... Többek közt az enyém is
iPhone 12 128GB Black
-
-
kpal
nagyúr
-
đe$|re
senior tag
válasz
sharplaninac #4658 üzenetére
Féléves, használt, igazán megkímélt állapotban, jött hozzá egy Nilkin tok is.
-
Rob700
senior tag
válasz
sharplaninac #4651 üzenetére
Szép lett!
Én ma nagyon furcsa dologra lettem figyelmes... Egy tök idegen kép került a fényképeim közzé.... Nem is értem hogyan...[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
đe$|re
senior tag
Végre meghozták a telefont. A méretét hamar meg lehet szokni. Édesapám azt mondta rá, hogy végre telefon formája van. xD
-
válasz
sharplaninac #4655 üzenetére
Nem garis, de megkérdezem. Benézek a váci útiba.
-
sharplaninac
tag
válasz
Plazmacucci #4654 üzenetére
Igen. A gumit kérdezd meg, de ha annyira elhasználódott illene cserélniük.
-
válasz
sharplaninac #4653 üzenetére
Ez volt a 15 rugó szereléssel? Egyébként nekem az lcd körüli gumit is cserélni kéne. Gondolom azt nem lehet.
-
sharplaninac
tag
válasz
Plazmacucci #4652 üzenetére
Igen. Gyári, 32gb.-re való, mint amilyen volt, csak más színben.
-
válasz
sharplaninac #4651 üzenetére
Nfc-s, töltős hátlap? Linkelnéd ahonnan van?
-
Rob700
senior tag
válasz
sharplaninac #4646 üzenetére
Az nagyon patent! 15e meglepően kevés érte...
iPhone 12 128GB Black
-
Rob700
senior tag
válasz
sharplaninac #4643 üzenetére
Az nem sok idő, igényesen megcsinálta? Nem karcolódott meg Sehol a ház?
MADcat: Nem az Alba plázában van már a Nokia Care, hanem visszább a Palotai úton a Penny-vel szemben
iPhone 12 128GB Black
-
válasz
sharplaninac #4643 üzenetére
Ez az Alba Plázás Nokia? Minőségi a meló? Gari ezzel nem ugrik igaz?
-
sharplaninac
tag
Másfél - két órát mondtak, de 1 órán belül megvolt. Tehát simán megvárható. A rendelésnél volt egy kis gubanc, egy héten belül igérték hogy megjön a hátlap, 3 hét lett. Vagy a rendelést nem találták vagy fekete színü jött ... De végül meglett. Nem volt sürgös.
-
Rob700
senior tag
válasz
sharplaninac #4638 üzenetére
15e nem is sok... Meddig kellett ott hagyni a telefont? Nekem is nagyon bejön a sárga Pláne, hogy teljesen makulátlan gyári burkolat...
Nincsmit!
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
válasz
sharplaninac #4638 üzenetére
nekem piros kell
[ Szerkesztve ]
-
sharplaninac
tag
Igen. A tetkósnak adtam oda, de nem tudom hogy ő szerelte-e. 15e. volt. anyaggal szerelési díjjal együtt. Néztem az ebayen is, de ahogy számoltam kb. fele, 2/3 árban jött volna ki a hátlap + a csavarhúzó és szerszámkészlet hozzá. Meg akkor én kínlódok vele, hogy kifeszegetésnél esetleg törik e a kijelző vagy sem... jó színűt kapok -e meg eredetit - (valószínű nem.) Összegezve, csináld magad mozgalomban nem mertem bevállalni. Ez legalább gyári. A sárga hátlap nagyon feldobja a fekete nillkin tokkal. Egyébként köszi, rendben megérkezett.
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #4636 üzenetére
Pl. volt a minap egy előadás, hol egyszerre akartam a telóval jegyzetelni, meg felvenni az egészet...
-
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #4634 üzenetére
Igen... De úgy lenne a leghasznosabb...
-
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #4632 üzenetére
Az oké hogy lezárt képernyő aéatt megy, de a háttérben nem. Az kellene, ha háttérbe teszem a progit, s közbe mást csinálok a telóval, akkor is menjen!
-
válasz
Vegitaa #4631 üzenetére
Leírás alapján megy lezárt képernyőnél és wav és Mpeg-4 formátumokban ment. Azt meg át lehet konvertálni, elég egyszerűen.
Az Audio Recorder meg konvertál mp3-ba. Felvenni közvetlenül abba egyik sem tud. És szintén run under locked screen.
[ Szerkesztve ]
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Plazmacucci #4630 üzenetére
Nincs mp3, s a háttérben nem fut....
-
-
Vegitaa
senior tag
Nem találok semmi normális hangfelvevő progit.
Nem hiszem el, hogy nincs olyan, ami mp3-ba tud rögzíteni, fut a háttérben, meg képernyőzár után is... -
válasz
FreedomHUN #4627 üzenetére
Ne kísérts! Eredeti?
-
FreedomHUN
senior tag
Nálam van egy piros vadi új, rossz szint küldtek. Bp-en átcserélem ingyen. Akit érdekel pm-be megdumáljuk.
-
Rob700
senior tag
válasz
sharplaninac #4622 üzenetére
Mennyibe kerül egy ilyen burkolat és a cseréje? Fehérváron a tetkós csajszi csinálta? Nagyon jófej és érti a dolgát.
iPhone 12 128GB Black
-
-
Gabir
aktív tag
-
válasz
Plazmacucci #4621 üzenetére
Valami egyedi hátlapfestést nem bírna el ez a műanyag? Pl a fekete alapon sárga lángnyelvek
-
sharplaninac
tag
válasz
Plazmacucci #4621 üzenetére
Én igen. Gretzky77 -töl vásárolt Lumia kapott új ruhát (sárgát) a székesfehérvári Nokia Care szabóságban. A lányom azt monda rá hogy " menö" azóta ö is ilyet akar.
-
válasz
FreedomHUN #4620 üzenetére
Rendben kipróbálom.
Es burkolatot csereltetett mar valaki? Unom a feketét 😅
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Plazmacucci #4619 üzenetére
várd meg hogy lemerüljön magától és kikapcsoljon, nekem is csinált ilyet, 50% körül szabadesésben merült az akksi pár órát bírt csak.
pont az ünnepek miatt nem nyomkodtam, 2 naponta töltöm, kb. 20 perc net, 3 perc telefon és 5 fénykép. 4 napot kibírt.Feleségemnek a 1320-a is csinált ilyet, lemerítette, azóta reális az akkuidő.
kb.3-4 évet bírnak ki használattól függően[ Szerkesztve ]
-
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #4616 üzenetére
Szerintem nem sok esély van rá... Azért bírják ezek az akksik... Nekem 1,5éves korában is kb ugyan azt hozta a Lumia 820-am...
iPhone 12 128GB Black
-
sharplaninac
tag
válasz
Plazmacucci #4616 üzenetére
Még nem , de ha megtudod megírhatnád . Kiváncsi vagyok...
-
Mennyi az esélye, hogy kb egy év alatt drasztikusan csökken az üzemidő? Valaki cseréltetett ilyet már fizetősben Nokiánál?
-
Rob700
senior tag
válasz
gretzky77 #4610 üzenetére
tipikus észrevétel... Nem baj, hogy merci felni van rajta! Ez egyfajta "tuning" irányzat... Gyári karosszéria, brutálisan leültetve és igényes (leginkább vw,Audi,Porsche, BBS de a Mercedes felni is belefér) felnivel. Haverom autója, de az enyém is ezt az irányzatot szokta követni...
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
Rob700
senior tag
Fincsi lett a HDR...
[HDR]iPhone 12 128GB Black
-
Vegitaa
senior tag
Hogy tudok videóhívást kezdeményzeni...?
-
benz
csendes tag
Topic élesztés gyanánt írok pár szót a nemrég megjött új tokomról. Elsőre úgy tűnt, hogy nagyon csúszós és ujjlenyomat gyűjtős. De akkor eléggé ki voltam melegedve és izzadt is volt a tenyerem. Gondoltam azért több esélyt kap, úgyhogy rajtahagytam és úgy néz ki maradni is fog. Egészen jól tapad a kézbe és az oldalsó gombok, sokkal kényelmesebben elérhetőek, mint a nilkinnél. Ha valaki még nem találta meg az "igazit" akkor ennyiért érdemes kipróbálni, mert nem rossz alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi legnagyobb és legerősebb Windows alapú telefont dobta a patinás gyártó, minden benne van, amit jelenleg tudnak. Ezen még rajta van a Nokia felirat.
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Hálózati / IP kamera
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légtisztítót vegyek?
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok