- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cooley18
aktív tag
-
Yoretto
tag
válasz
hroberto #2759 üzenetére
nyilvan nem magyar piacra szantak igazan a telefont (igaz nem tartana semeddig betenni oda is a kapcsolot, de nem tartana semeddig magyaroknak is az emberek utan dobalni a netet), legtobb orszagba pedig az ember utan dobjak a mobil netet meg feltolto kartyas szamokhoz is... ezert se nagyon van gondolom en, bar nem tudom hogy ott magyarorszagon a mobil net hogy "megy"
-
Yoretto
tag
válasz
hroberto #2743 üzenetére
nem nagyon van forras megjeloles (twitter, azon kivul semmi, azt meg inkabb hagyjuk
), es a hivatalos facebook es stb stb oldalon meg nem nagyon jelentettek be ilyen hireket... es a tweetbe nem valami olyasmi volt hogy a lumiak? ergo nem minden wp8-as, plusz a gyenge hw-s telefonok? na de majd ez mind kiderul... remenykedni lehet es bizakodni
-
Yoretto
tag
válasz
hroberto #1588 üzenetére
A navsavba levo funkciokat mind maradektalanul ellatta a telefon eddig is, ergo nem egy kifejezetten nagy lepes, a hatter, persze szep jo, csillivilli sokan akartak, de ez se egy igazan nagy attores... Es ismetlem onmagam, en imadom a wp-t elotte a winmo-t is szerettem... Sok hasznos dolog kerult bele biztosan, de egy atlag felhasznalo ugyse veszi eszre...
kiveve ezt a ket dolgot ami kiboki az ember szemet... Sajnos azert van meg hova fejlodnie, de 1-2 ev es biztosan tenyleg csucs lesz
nekem a csempe dolog mindegy, nem nezegetem hasznalom, altalaba a fulemen van szinte egesz nap amikor epp nincs akkor zsebbe, kocsiba vagy a lakasba kitudja hol
-
Vegitaa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged