- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Volvo és Polestar kulcsok is menthetők lesznek Samsung telefonba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laller83
csendes tag
válasz
integrated #1695 üzenetére
Tyű! Egyedi hiba, de tutira az jön majd le másoknak,h a Windows egy kalap f0s, megfagy mindig!
pont tegnap nekem mobilnetem nem volt ujraindításig. Viszont az is fura, h szintén tegnap asszonynak és bnőjének az androidos telója is meghülyült 2órára.
-
MadMen
csendes tag
-
integrated
tag
válasz
Cooley18 #1696 üzenetére
Nem oldott fel a kijelző. A kijelző fekete volt de az érintőgombok világítottak. Bekapcs gombot nyomtam kb 1 percig. Arra sem reagált. Várrtam 5 percet. Utánna már reagált a gombra. Hosszan nyomtam és újraindult. Szerintem túlmelegedett. Forró vonaton nyomkodtam rendesen.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
integrated #1695 üzenetére
8.0-val a wi-fi szarakodása miatt egyszer nekem is becsúszott egy újraindítás, mert nem reagált semmire, de szerencsére többet nem fordult elő, és a 8.1 óta a wi-fi se szarakszik.
Neked hogyan sikerült összehozni?
[ Szerkesztve ]
-
integrated
tag
Megvolt az elso kék halál is.. Semmire nem reagált..
-
zack
nagyúr
Teljesen jó volt. A dupla koppintást nem érzékeli tokon keresztül, így kicsit macerás a felébresztés, de ébresztés után már érzékeli a tokon keresztüli érintést. GPS pontos volt, ahogy annak lennie kell.
Igazából kézben is el lett volna, de nem akartam kockáztatni az elejtést, az meg a másik, hogy folyik az izzadtság a tenyerembe, és tiszta víz lett volna futás végére a telefon, ami megint csak nem tenne jót.[ Szerkesztve ]
-
integrated
tag
Meg volt az első zuhanás is. 30centiről betonra. 2 pici karc a sarkán. XD veszek is egy tokot neki xd
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
Laller83 #1690 üzenetére
Így van. Csak a qi töltés elérhető vezeték nélküli megoldásban.
Más:
Megjött a karpántom Ebay-ről. Ma ki is próbálom, hogy muzsikál futás alatt. Ami nagyszerű, hogy a Nilkin kemény tokból nem kell kiműtenem, hogy a karpántba tegyem, mert belefér tokostól. Jó minőségű toknak tűnik, és volt vagy 1100ft.
-
Laller83
csendes tag
válasz
integrated #1672 üzenetére
Van vezeték nélküli töltési megoldás(qi,javítsatok,ha tévedek), de ez annyi, h rárakod egy cuccra a telód,nem bedugod az usbt, Ennyi. Ennek újított formája,h nem kell közvetlen rárakni,elég 5centi is!
Mindennek köze nincs a wifihez -
MadMen
csendes tag
Egyik napról a másikra meghülyült a 1520-asom....
Elkezdett úgy merülni az akku, mint a vízbedobott balta .
Olyan 3 napja csinálja, addig hibátlan volt.
példa : Tegnap reggeltől estig merült kemény 16%-ot , éjjel repülőbe tettem, mint mindig, majd ma reggelre 5, azaz ÖT %-on állt . Éjjel pontosan 84%-nál ment aludni, azaz kb 7 óra alatt 80%-ot merült, mindezt repülőben.
Ráadásul este minden futó alkalmazást kilőttem .
Valami ötlet valakinek esetleg ? -
Yoretto
tag
válasz
integrated #1680 üzenetére
Nekem volt hogy reggel lehuztam kora delutan mar tolton volt
de legtobbszor vagy estenkent vagy masnap delelott megy a toltore, kiveve hetvegen, bar akkor kb azt se tudom hol a telefon
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz
Vegitaa #1679 üzenetére
Ugyen csak viccből írjátok ezeket, még az indukciós töltő is csodaszámba megy, ha wifin lehetne tölteni a telefonokat, az világmegváltó lenne, az okostelefonok világába a legnagyobb probkémát orvosolná, a lemerülést, mivel a telefonok nagy része wifin lóg egésznap, erről nem valahol olvastál volna, hanem mindenhol erről beszélnének ha valaki megoldaná
-
integrated
tag
válasz
Vegitaa #1679 üzenetére
Azt hiszem a Nokia.hu-n.. Lemeríthetetlen ez a telefon. 42 órája megy az utolsó töltés óta. Ebben van a folyamatosan bekapcsolt mobilnet, itthon a wifi, vonaton zenehallgatás, e-mailezés, gps használat, telefonálás, sok sok játék, és még mindig 38%-on van. Takarékos üzemmód még be sem kapcsolt.
ez a 38% simán ki bírna még egy napot. Főleg ha bekapcsol a takarékos üzemmód.. Az előző androidos telóm 1 napot sosem bírt ki..
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Tud olyat. Valahol olvastam, csak már nem tudom hol...
-
Воланд
titán
válasz
-
integrated
tag
A Hírek app nem talál magyar híreket. Tudtok valami magyar hír progit?
-
migabi24
nagyúr
válasz
Maximum adatot
-
integrated
tag
1 hét használat után csak jót mondhatok a telóról. Viszont az még rejtély számomra hogyan lehet wifin keresztül tölteni... Mert elvileg ez olyat is tudna..vagy tévedek??
-
integrated
tag
Köszi átlőttem 3G-re. Azt nem tudjátok hogy miért kell folyton lekalibrálnom az iránytűt? Ha kb 4-5órán keresztül nem kapcsolom be a térképet akkor mindig elfelejti és rajzolgathatom a 8-asokat a levegőbe..plusz nekem is volt már egyszer olyan hogy kb 1 óra zenehallgatás után leállt a lejátszás. Nem csinált semmit.. Nem indídottam újra a telót, csak kihúztam a fülest és visszadugtam.. De ez akkor is zavaró..
Plusz hogy is működik ez a wifin keresztül való telefontöltés??[ Szerkesztve ]
-
Cooley18
aktív tag
válasz
integrated #1654 üzenetére
Én most a Royal Revolt 2-re függtem rá.
-
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Megint rákérdezek a napi használók körében, mivel sajnos még nem tudtam venni 1520-ast, hogy maga a kaszni mennyire sérülékeny, mennyire kopik / karcolódik? (élek, hátlap, stb...)
-
martinkeet
aktív tag
válasz
integrated #1659 üzenetére
3g-n lényegesen kevesebbet eszik a telefon.
Mióta átállítottam 3g-re,kb 30%-kal többet bír az akksi.[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz
integrated #1659 üzenetére
Az elofizetesedtol fugg.
-
integrated
tag
Hu LTE vagy Hu 3G-re állítsam a telefont? T-mobilos.
-
pit450
aktív tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a fehér és sárga változatok nem koszolodnak nagyon tok nélkül?
-
Ati1979
veterán
válasz
integrated #1654 üzenetére
Age of Sorcery
A legjobb!
-
integrated
tag
Tudtok ajánlani pár ingyenes jó játékot esetleg applikciót?
-
Yoretto
tag
-
zack
nagyúr
válasz
Yoretto #1645 üzenetére
316ft-os EUR árfolyamon ez ingyé lesz akkor.
Én inkább alkatrésznek eladnám, és vennék egy újat.
Kb 75k-ért biztos nem cseréltetnék kijelzőt, amikor ki lehet fogni használtan 90-95k-ért szépeket.
De ha kiárulod 50k-ért, +65k-t hozzárakva, vehetsz újat.Alaplap, ház, kamera...Csomó minden felhasználható belőle. Ki kell árulni.
Futok egy kört, hátha tudok neked olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
integrated #1643 üzenetére
Jailbreak vagy root kell hozzá.
-
integrated
tag
Olyat lehet, hogy a kereses gomb megnyomasakor ne a bing hanem a google jojjon be? Gondolom nem
-
btudos
nagyúr
válasz
integrated #1640 üzenetére
Nem lehet eltuntetni. Egyebkent pont azert van, hogy megkonnyitse az alkalmazaskeresest, a beture rabokve ugorhatsz alulra pl. Z kezdobetuhoz.
-
integrated
tag
Szintén érdekelne, hogy el lehet e tuntetni az abc -s ikonok mutatását a menun belul. Mert engem zavar. Plusz egy év mire legorgetem igy az aljara.
-
zack
nagyúr
válasz
integrated #1637 üzenetére
Ez alapvetően aksihoz lett kreálva, de van oldalt egy sáv, ami gyorsindítókkal van tele, és ott van mobilnet is.
Ha kitűzöd csempének, akkor első blikkre bedob az adatforgalom részhez, ahol egyből tilthatod a forgalmat. -
integrated
tag
Skacok van olyan app vagy widget amivel egy klikkre kikapcsolhatom a mobiladatátvitelt?
-
zack
nagyúr
válasz
integrated #1633 üzenetére
Felejtős. Ez már nincs. Fel kell tölteni a bankkártyát. Csipi-csupi apróságokkal már 3k környékén járok, és ebben 1db játék sincs még, amiknek van, hogy darabja 1000-1600ft.
-
integrated
tag
Volt nemrégiben ilyen 8000Ft ajándék amit levásárolhattunk az áruházban, az még él? Hogyan tudnám felhasználni én is? Jó lenne pár játék a telóra
-
integrated
tag
Köszönöm mindenkinek. Igen magyar a telefon. Már kb egy órája megy a frissítés 8.0-ról 8.1-re jelenleg 52%-on van a letöltés. Eddig minden tekintetben elégedett vagyok a telefonnal.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
integrated #1629 üzenetére
A 4. kérdésre a válasz pedig az , hogy 16:9-es aránnyal 16MP a max, 4:3-ban tudsz lőni 19MP-set. Miután más arányt nem tudsz állítani, az a max.
-
hroberto
veterán
válasz
integrated #1629 üzenetére
Vannak akkumonitorozó appok a Store-ban, de szvsz felesleges. Ha magyar a telefonod, akkor már letölthető rá a 8.1, és abban kiteheted a kezdőképernyőre az "takarékos üzemmód"-ot, és ott látszik az akku töltöttsége.
Szintén a 8.1 újdonsága az állandóan látható állapotsor.
A gyári levelező program működik Gmail-es címmel is, nem kell külön applikáció. -
integrated
tag
Sziasztok! Ma vettem meg az én 1520-amat, és lenne pár kérdésem. 1. Az akksiról lehet e widgetet kirakni a képernyőre? 2. Lehet e olyat hogy az állapotsor folyton látszódjon, és ne csak akkor ha odakoppintok az ujjammal? 3. Van e olyan app amivel le védem jelszóval az applikációkat, hogy más ne tudja megnyitni? 4. A neten 20 Mp-t írtak de a telefon csak 5 illetve 5 +16-ot ír. Ez mitől van? 5. Gmail app nincs? áruházban nem találtam, és kellene egy levelező program a céges levelek miatt. Egyenlőre ennyi, még szokom a rendszert, 4 év android után..
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Így sikerült a kezdőképernyőm.
Biztos fog még alakulni, ahogy bővül a rendszer, de egyelőre így marad. -
zack
nagyúr
Háttérképek...Zedge.net
Gyors regisztráció, és korlátlan letöltés.
-
Yoretto
tag
Folia, en sose rendelek, mert nem akarok szenvedni a felrakassal, de ehhez a telefonhoz muszaj voltam rendelni, merthogy a telefonos boltba bementem kertem foliat es a gyerek kibontotta 2-3 centivel nagyobb volt a folia a kelletenel, kibontott meg egyet az is szinten, mondtam neki megprobalok rendelni es ha meglesz hozom
rendeltem 4et, biztos ami biztos, amikor megerkeztek oda mertem a telhez, szerencsere mindegyik jo meretre... Hozzateszem tavaly elorendelesbe vettem a telefont, lehet azert voltak olyanok azok a foliak amilyenek, de amit azutan rendeltem, feltette ra a srac es azota is jo, bar nem szeretem a foliakat se a tokokat de samsung s4em ota tetetek mindegyikre amekkora karcot sikerult gyujteni arra nemegesz 40perc alatt
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Jó hogy megosztottad, de a WP topikba is meg kellene.
(#1617) runnerman
Érthetetlen miért nem párhuzamos. Elég randa.
Lehet felteszem próbából a másikat, bár sokáig úgysem lesz fent. Ezeknek a kijelzővédő fóliáknak a legnagyobb hátránya, hogy a peremeknél összegyűlik a kosz, és csúnya lesz, nem lehet ott rendesen takarítani.
[ Szerkesztve ]
-
runnerman
csendes tag
Örülök neki hogy jó a hátlaptok,a kamera résznél nagyon jó megoldották hogy csináltak egy kis peremet neki így tuti nem érintkezik a kamera amire ráfekszik mikor leteszed.
A fólia amit adtak hozzá elég érdekes,nem tudom miért van olyan ferdén az alján szabva...tok-shoptól rendeltem hozzá normális fóliát az szerintem az egész kijelzőt lefedi-[fólia]
-
lumiás
csendes tag
Van benne valami, én szeretek élni a lehetőségekkel.
Hagyom hogy küldje az adatokat a telefonom az ms-nek. Legalább ezzel is segítem őket. Nem mintha nem látnák ha nem akarnák.
A fentit inkább azoknak írtam, akiknek fent van már a deves verziós rendszer, és csodálkoznak hogy nem jön a cyan. Hát nem is fog.Legalábbis az ms szerint nem egy hamar, ha már ők is azt mondják hogy rakjuk vissza a 8.0.
Gondolom vannak akik nem tudnak erről. Én se tudtam ezekről, nagy segítség volt nekem is. Gondoltam megosztom, másnak is segítség lehet.[ Szerkesztve ]
-
-
lumiás
csendes tag
válasz
Cooley18 #1612 üzenetére
Kinek mi a jó.
Egy biztos. Wp-ről én pl csak iOS-re mozdulnék.
Igazából azért írok. Mert nem biztos hogy a pd-ek megkapják pd-n keresztül a cyant.Legalábbis már több mint 1 hónapja ezzel szenved az ms. És egy hónapja is azt javasolta a Nokia és az Ms is hogy mindenki álljon vissza 8.0-a
A nokia oldalán a magyar 1520-as telefonok megkapták a cyan frissítést a 8.1-el [link]. De aki pd-vel tette fel a 8.1-et. Az csak úgy tudja felrakni ha a Nokia Software Recovery Tool-al újra rá rakja a 8.0-át. És utána a hivatalos módon a preview for developers nélkül feltelepíti a 8.1-et. És akkor már azzal együtt ott is lesz a cyan.
Persze lehet hogy ez valakinek nem újdonság. Csak gondoltam hogy leírom.
Akinek külföldi a telefonj az töltse le a Cyan Update nevű appot. [link] Beállítod a régiót ahonnan származik a telefonod. Majd jelez az alkalmazás ha te telefonod régiójában is elérhető a frissítés. De akinek az előzetes van fent. Az ugyan úgy nem tudja felrakni a cyant, hiába az app. Ez csak arra jó, hogy ne keljen feleslegesen hiányolni a 8.1 előnyeit. Ha az app azt írja hogy elérhető. Akkor a Nokia Software Recovery Tool programmal újra lehet tenni a rendszert. Aztán hivatalosan meg is jön a cyan.
Valamint mióta rajta van a telefonomon az európai rendszer. Vannak benne újdonságok. Meg mintha stabilabb is lenne. Nem merül annyira, bár szerintem ez a cyan miatt lehet. Rajta volt a telefonomon a 8.1.1 a cyan nélkül. Akkor csinált olyat, hogy amikor kikapcsoltam. És be akartam kapcsolni, akkor feljött a nokia felirat, és újraindult. Ezt csinálta addig amíg nem reseteltem. Mióta rajta van a cyan driver frissítés, és ugyan úgy ráraktam a dp-s 8.1.1-et ez a gond nekem megszűnt. Cyan nélkül nem tekinthető teljesnek a 8.1.
Gondoltam leírom, hátha valakinek segítség. -
zack
nagyúr
válasz
Cooley18 #1612 üzenetére
Na igen. Ez a 1520-al nyitás megszeretteti a felhasználóval a WP-t.
Androidon is csak a csúcsmodelleket vettem, mert ott volt benne a pakliban, hogy azt kapom amiért fizettem. De még ott se azt kaptam legtöbbször amit vártam, ez a szomorú. Itt legalább a 930, 1520 vonallal nem lehet mellélőni.
Volt iOS jailbreakkel, tehát annyira nem volt zárt mint az alap rendszer, de az iTunes nem túl felhasználóbarát, és bár 1 évig használtam, nem szándékozom visszatérni iOS-re.
NILKIN tok:
Megjött a Nilkin tok...Jó cucc, rendeltem hozzá külön fóliát is, mert 700ft lett volna a posta, így viszont elértem az ingyenes postázási küszöböt, tehát a fólia csak 1000ft volt 1700 helyett. U.a a fólia mint ami a tokhoz jár.
Bár sikerült szépen felraknom, de a bal széle és alul lett egy fehér csík, ahol nem tapadt a kijelzőre és csúnya volt. Le is szedtem, mert ilyen áron nem kell a kijelző védelme. Maradt 1 fóliám, ezt elteszem, aztán majd egyszer próbálkozom még, de a hátlapi védelem szerintem bőségesen elegendő, főleg ha figyel az ember hogy csak a telefon legyen a zsebben és ne legyen mellette semmi más. Egyébként a fólia áttetszősége jó, annyira nem torzítja a színeket, és az érintési érzékenysége se romlott a telefonnak. A fogása stabilabb lett a hátlapi védelemtől, és végre letehetem az asztalra. -
Cooley18
aktív tag
válasz
Yoretto #1611 üzenetére
Az hozzátartozik az igazsághoz, hogy tele volt hányva mindennel az a telefon, de WP-n ha tele is van mindennel a kezdő képernyő, akkor is viszonylag könnyű megtalálni mindent, a menüben meg főleg. Nekem sokkal jobban bejön a WP kezelőfelülete.
Még csak 2 napja használom a 8.1-et, eddig nekem nem volt stabilitási probléma. A teljesítménye meg még jobb is, ami főként az explorerben érezhető, de gyorsabban is kapcsol ki-be, a wi-fi is sokkal gyorsabban csatlakozik, és mintha a programok is kicsit gyorsabban indulnának. Nagyon bízom benne, hogy idővel minden téren fel fog érni az iOS-hez, bár már most is azt mondom, hogy soha többet semmi más, csak WP.
Nagyon megszerettem, mondjuk ehhez talán nagyban hozzájárult az is, hogy egy 1520-assal indítottam. -
Yoretto
tag
válasz
Cooley18 #1610 üzenetére
En pl teljesen megvagyok elegedve az ios-el, az uj betaval is, nem nagyon volt olyan hogy ne talaltam volna meg hamar amit akartam, persze nem mindent egybol, de wp-n se... Viszont a wp 8-at stabilabbnak ereztem mint a 8.1 et, remelhetoleg jonnek majd javitocsomagok
[ Szerkesztve ]
-
Cooley18
aktív tag
De a CZ-ből csak Black van. Nem mintha nagy érvágás lenne, de nyilván nem forgalmaznak sárgát fekete rom-mal.
Minden esetre nagyon elégedett vagyok most, hogy ekkora frissítést kapott a telefon, és már itt is van a küszöbön a következő. Igaz, hogy tudásban egyelőre inkább csak felzárkózik, de azt legalább gyors ütemben teszi. Teljesítményben meg simán ott van, mint az iOS.
Amúgy épp a minap vettem kézbe egy 5S-t, és hát az az oprendszer gyors meg stabil telepakolva is, de valami káosz. A saját tulaja - aki évek óta iOS-t használ - sem képes azonnal megtalálni mindent, amit akar, míg az én telefonomat kézbevéve szinte azonnal tudta, hogy mit hol talál. Ebből a szempontból nagyon jól összerakták a WP-t.Arra nincs semmi opció, hogy a háttérben futó alkalmazások is valahogy aktívak maradjanak? Ez más mobil oprendszereknél is így működik, mint a WP-n, hogy addig szünetel, amíg a háttérben van? Nyilván teljesítményzabáló dolog, de legalább lenne rá opció, mert így a 1520 teljesítményének a felét se nagyon lehet kihasználni, és néha rohadtul idegesítő...
-
lumiás
csendes tag
-
lumiás
csendes tag
Megérkezett a wp 8.1.1 a previewen keresztül. A mappás megoldás eléggé faxa lett.
Nem rég települt, mást eddig nem tapasztaltam még.[ Szerkesztve ]
-
szabosasito
aktív tag
-
Cooley18
aktív tag
Na, nekem is felkerült a magyar rom meg a 8.1. Amit kapásból észrevettem, hogy az internet explorer sokkal jobb lett, főleg a youtube, ami most már gyakorlatilag egy az egyben ugyan az, mint PC-n. Az értesítési központ is nagyon hiányzott, és végre van fájlkezelő.
A háttér is tök jó. Meg mintha még gyorsabb lenne. Így hirtelen csak ennyi. Délután kipróbálom a fotós képességeit is. Amit viszont még mindig nagyon hiányolok, az a háttérben szüneteltetés nélkül futó alkalmazások. Marha jó lenne, ha a wpTorrent töltene, amíg én itt írom ezt az üzenetet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi legnagyobb és legerősebb Windows alapú telefont dobta a patinás gyártó, minden benne van, amit jelenleg tudnak. Ezen még rajta van a Nokia felirat.
- Asszociációs játék. :)
- Minden ami hőszivattyú
- Hobby rádiós topik
- Petabájtos SSD-ről ábrándozik a SanDisk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Riasztó topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...