- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aswmaster
tag
nem működik ceruzaheggyel, de sztem lehet ilyen érintő ceruzát venni, azzal megy.
-
jeni
félisten
hát elmentem kicsit pihizni fél órát,most hogy a gép elé ültem már elkelt.
nem is vettem észre,hogy ott van annyiért,bár elégé olcsón adta -
jeni
félisten
Ha két éven belül nem romlik el (de azért nem baj ha még legalább 1 évet még elmenne hibátlanul) akkor szabad megvenni egy 1520-s telót,persze függ attól mi az a megvételi ár?
Na és van olyan amire biztosan rálehet vágni,hogy nem romlik el?
Ha később megadja magát a kijelző,akkor annak a cseréje is meglehet legalább 60000 Ft. -
Cooley18
aktív tag
Én óránként előveszem 36x, de nem okoz különösebb gondot. ^^ Mondjuk van akkora szerencsém, hogy kivétel nélkül minden zseb a ruháimon olyan böszmenagy, hogy még ez a telefon is kényelmesen elveszik bennük.
Nálam a lépcsőzés és a leülés sem volt még probléma, de egy szűkebb farmerban ülve már okozhat gondokat a telefon elővétele és eltétele, főleg szűkebb helyeken, mint mondjuk egy autó.
Minden esetre szerintem is nézd meg először, mert ha nincs nagy tenyered, akkor egy kézzel lehetetlen használni, és az azért egy telefonnál nem túl előnyös. -
zack
nagyúr
Nekem jó. Én jobban szeretem, és örülök hogy ez lett és nem egy lagos, forrósodó Android flagship.
Nekem kicsi lett volna G2 után a csempés menü 5 colon. De ez én vagyok. Visszafelé sosem lépkedek. Semmiben. Tehát én eleve 5,5-5,7 col alatti modellre nem váltottam volna.Az 50 órás üzemidő nem elérhető kompakt méretben, úgy hogy használod is. A 930-at ilyen igénybevétel mellett valószínű naponta kell majd tölteni..Jó esetben.
-
zack
nagyúr
Nálam elfér farmerzsebben is, de hazudnék ha azt mondanám, hogy a leülés,lépcsőzés,kényelmes. Nálam rövidnadrágban is elvan, de ez fazonfüggő. Zakóba belső zsebben simán elfér.
De ha ez ennyire fontos, akkor vétel előtt fogdosd meg. Nekem ez a része nem volt döntő, tudtam hogy nagy lesz, de tisztában voltam ennek az előnyeivel is, és úgy voltam vele, a nehézségeket majd megoldom valahogy.
Csak telefonálásra biztos jobb a 930, de ezt úgy gondolom kár is volt megkérdezned, mert magától értetődik, hogy egy 6 colos 200g phablettel ez a művelet nehézkesebb, mint egy 5 colos 167 grammos telefonnal. Persze akinek 1520 van az másképpen gondolja, ahogy én is. Nekem semmilyen problémát nem okoz, pedig ingyen hívok mindenkit egész hónapban. Elég sok véleményezés van itt, csak olvass kicsit vissza, mert a feltett kérdést illetően más nem fog tudni dönteni helyetted.
Nekem nem kellene 5 colos telefon már, pláne nem AMOLED. Az aksi mérete is sarkalatos pont, jóval kevesebbet fog menni a 930. A harmadik, hogy itt csempék vannak, és a homescreen úgy a leglátványosabb, ha minél nagyobb. Ez egy tartalomfogyasztásra kihegyezett phablet, ahol más dimenzió a netezés, fiilmezés, játék. Ha csak a telefonálás a lényeg, biztos nem ezt venném, mert erre felesleges a 6 col.
Egyébként meg 2hsz-el lejjebb jól össze van foglalva mi a különbség a kettő között, a többi egyéni preferencia kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest