- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Rob700
senior tag
-
Ati1979
veterán
válasz
Laller83 #2322 üzenetére
Te akkor egy nagyon szerencsés ember vagy.
Nekem is gyári garis, de ugye ebben a helyzetben nem érek vele semmit.
(#2323) Yoretto
Rettenet mennyire csúszik ez a készülék. Ha másra nem, arra jó a tok, hogy ezen segítsen.
Amúgy van ennél jelenleg jobb wp8-as készülék szerintetek? Vagy esetleg jelenik meg valami a közeljövőben?
-
Yoretto
tag
válasz
Laller83 #2322 üzenetére
Nekem 2szer esett, 2szer repedt
tokot nemhasznalok, nemszeretem, teljesen feleslegesnek tartom... Youtube program YoutubeHD nem olyan szornyu, legalabbis amennyit lattam velole ismerosom telefonjan... Akuido nagyon jo, nekem max egy nap, van hogy delutan mar tolton van... Amig a tobbi telefonom ugyanekkora hasznalat mellett fel nap volt
Szerintem se wp9 se wp10 se varhato ra, persze ez csak sajat velemeny... -
zack
nagyúr
válasz
Laller83 #1690 üzenetére
Így van. Csak a qi töltés elérhető vezeték nélküli megoldásban.
Más:
Megjött a karpántom Ebay-ről. Ma ki is próbálom, hogy muzsikál futás alatt. Ami nagyszerű, hogy a Nilkin kemény tokból nem kell kiműtenem, hogy a karpántba tegyem, mert belefér tokostól. Jó minőségű toknak tűnik, és volt vagy 1100ft.
-
kekkola
senior tag
válasz
Laller83 #1500 üzenetére
Lumia 800? Lumia 900? Azokon már wp8 van?
nexus 18 hónap garantált sw támogatás (htc, samsung is elég jó ebben)
Főzött romok használata nem illegális, csak bukod a garit hivatalosan, ami max 2 év. Az alsó kategóriás modelleknél sajnos megvan az a veszély, hogy nem kapsz hivatalos frissítést... ez van, olcsó húsnak híg a leve. -
kekkola
senior tag
válasz
Laller83 #1494 üzenetére
Androidom van... A Note1 óta eltelt 3 év alatt szvsz az android fejlődött a legtöbbet a mobil oprendszerek közül. A samsung meg hulladék akksikat csinál, nemhiába cserélhető a készülékjeikben... a sok marha azt hiszi hogy ez áldás, miközben így még egy bőrt lehúznak az emberről, mert legalább 2-3 akksit elfogyaszt a készülék az élettartama alatt
-
busman_
tag
válasz
Laller83 #1274 üzenetére
ez a sebesség dolog nálam nagyon kritikus. A WP önmagában gyors de a 3rd party appek már sajnos botrány lassúak. Ezt a 920-amon tapasztalom, ha mellérakok egy iphone 5-öt. 1520 több okból is érdekel. Egyrészt az erősebb miatt a hardver ami esetleg dobhat az appek betöltési sebességén, másrészt meg a batár akku ami izgat. A nagy kijelző pedig kérdéses hogy előny lesz e vagy hátrány.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Laller83 #1252 üzenetére
Automata beállítások mellett fotózol, ha jól sejtem. Automatán nem természetes fény mellett hihetetlenül gyenge képeket csinál a telefon. Főleg a fehéregyensúlyt nem tudja rendesen beállítani, de a fényerő, a záridő és az érzékenység megfelelő aránya sem kifejezetten megy neki, ahogy a fókuszt sem nagyon szokta eltalálni. Röviden szólva az automata képességeinek értéke határos egy kalap szaréval. Én is nagyot csalódtam benne. Pedig vannak azok a pillanatok, amikor nincs idő a beállításokkal babrálni...
8.1-ben már elvileg van fájlkezelő (meg talán a kamerakezelés is javul valamicskét), de erről többet tudnak mondani, akik feltették a dev. preview-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ASUS routerek
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest