- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Volvo és Polestar kulcsok is menthetők lesznek Samsung telefonba
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
integrated #1797 üzenetére
Fogsz egy bankkartyat es beregisztralod, vagy ha Telenoros vagy, ott tudsz szamlara vasarolni.
-
integrated
tag
Skacok hogy lehet feltölteni pénzt hogy fizetős gameket tudjak venni az áruházban?
-
Cooley18
aktív tag
Most, hogy vidéken töltöttem egy hónapot, elég masszívan használtam a telefont játékra, torrentezésre, filmnézésre. Így azért 10 óránál több nem nagyon van benne, de ilyen használat mellett elég jó...
Amúgy 2.5 napot simán ki szokott bírni átlagos használat mellett.
Akik javulást éreznek az üzemidőben, annak a 8.1.1 van fönn? -
aswmaster
tag
én még áprilisban kaptam, előtte mindig HTC-m volt.
de erős Microsoft párti révén csak ódákat tudok zengeni a készülékről/oprendszerről. nem cserélném más rendszerre le, az biztos. csakis ajánlani tudom. asszony meg most kezdte rágni a fülem egy 930-ért. minek is dicsértem ennyire az enyémet, nem tudom, nem volt okos -
Yoretto
tag
válasz
Levente07 #1792 üzenetére
nekem 4g, folyamat mobilnet, folyamat wifi, reggelol delutanig szinte folyamatos telefonalas vagy bluetooth headsettel vagy anelkul, epp mi a kenyelmes, kozbe ha nincs alaptop epp kezkozelbe akkor mindekozbe mail olvasas/kuldes, bongeszes stb stb... nincs 1 nap
de amugy 2-3 nap atlag felhasznalas mellett kb az uzemideje a telefonnak, javitson ki barki ha tevedek
mondjuk en mar varom az utodot mikor lehet elorendelni a lumia 1525ot vagy a lumia 1820-at, bar a 1525 jobbnak igerkezik ha lehet hinni ennek a cikknek
[link][ Szerkesztve ]
-
Levente07
tag
Sziasztok
Nekem is pár napja 1520-am van. Igaz, hogy nyomkodom sokat, meg telefonálok, de 1 nap az üzemidő... Igazából nem tudom, hogy ez mennyire jó, mert a kijelző bekapcsolt állapotát nem méri mint a droid.
Nektek hogy bírja és milyen háló (3g, stb...), és milyen használattal?Amúgy g2-ről jöttem és ez az első Windows Phone telóm, de nagyon nem bánom hogy dobtam a droidot. Ez a "telefon" és a rendszer együtt most nagyon tetszik...
-
kpal
nagyúr
válasz
hülyegyerek #1780 üzenetére
akk mindengy honnan van csak ha baj van cseréljék .
-
Yoretto
tag
Nemtudom akkor enyemmel gondok lehetnek e, bar a szerviz nemtalalt hibat... De nekem egy napnal tovabb nem birja, kiveve amikor nem hasznalom mert akkor szinte alig merul, hetvegenkent par nap alatt epp hogy egy picit, csak hat akkor a fiokba vagy a kocsiba van es a kijelzoido kb 0 olyankor
tenyleg brutal aksi van benne, es a rendszer is alig szivja... Mar alig varom az utodot amirol lehetett meg ev elejen olvasni, ha egyaltalan igazak voltak a cikkek
[ Szerkesztve ]
-
Yoretto
tag
válasz
hülyegyerek #1783 üzenetére
magyar nekem eleg regota nincs, viszont eleg sok ismerosomnek magyarba azsiai piacra szant van, mert azt olcsobban megtudtak szerezni, es nagyreszuk nem epp a leg fenyesebb... plusz van par boltos ismerosom itt is, nemetbe is, angolba is, magyarba is, csehbe is, szlovakba is es toluk is ezt hallom... konkret sajat tapasztalatom nincs ezugybe, nem volt olyan telefonom meg, ahogy szolgaltatok altal arultak se, ahogy nem is nagyon tervezem egyiket se...
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
integrated #1775 üzenetére
Az én külhoni olasz szaromnak semmi baja.
De az ázsiaiakkal szemben felállított ideológia sem áll. Volt több ázsiaim is, nem volt bajuk, bár arra vonatkozó infóm nincs, hogy hány százaléka lehet olyan, ami nem 100%-os.
Ettől függetlenül ha lehet, én is EU-s példányt veszek. -
runnerman
csendes tag
válasz
Nem biztosíték persze igazad van,ezért is gondolkodom gyártói garisban mert ingyen megjavítják,bár nekem lassan 3 éve megvan az N8-am és lekopogjam semmi baja nem volt még nem is kellet szervizbe vinnem.
-
Yoretto
tag
válasz
persze hogy van hibas az europai piacra szant telefonok kozt is... de a teny az teny hogy az azsiai pacra szant telefonok kozott megis tobb a hibas vagy epp gyengebb minosegu, gondolom oda jobb a selejtesebb is
ami ide euba mar nem johetne
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
Az én 1320-am kijelzője is elszíneződik, ha brutálisan nyomkodom, de ez igaz az eddigi összes telefonomra.
runnerman: Egy papírfecni már miért lenne biztosíték ? Szerinted külön gyártjuk azokat a telókat, amik biztos, hogy soha nem romlanak el ?
A garancia arra biztosíték, hogy ha kifogsz egy rossz példányt, akkor megjavítják ingyen.[ Szerkesztve ]
-
runnerman
csendes tag
válasz
integrated #1775 üzenetére
Akkor már a 2év gyári garancia sem egy tuti biztosíték,hogy az ember ne fogjon ki valami hibás készüléket ez nem túl biztató
Hol vásároltad? Én még nem vettem meg,várom hogy apadjanak az árak a 2év gyártói garanciásoknál,de gondolom a Médiamarkt meg az Extreme-Digitálnál csak arra törekednek hogy jó készülékeket biztos forrásból szerezzenek be vagy ott sem?
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz
hülyegyerek #1776 üzenetére
Mulkor az itteni egyik tulajnak szineződött a kijelző,ha pont nyomogata ahol kamera alata van , de nem is erős nyomas hatasra .
-
Yoretto
tag
válasz
hülyegyerek #1776 üzenetére
valahoyg megis az azsiai piacra szant telefonok joval rosszabb minoseguek es stb...
-
hülyegyerek
addikt
Az ÖSSZES telefon, ami nálunk kapható, Kínában készült. Komáromban csak szoftver kerül rá, meg becsomagoljuk.
-
kpal
nagyúr
válasz
integrated #1771 üzenetére
Honnan való ? Ha ázsiábol akkor a kijelzó dolog utan ez lehet a masik gyengepont.
Akk valóban figyelni kell honnan szarmazik .
[ Szerkesztve ]
-
integrated
tag
válasz
n-tamas001 #1770 üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül
-
n-tamas001
csendes tag
Én is hallom.
-
zack
nagyúr
válasz
integrated #1767 üzenetére
Nálam semmi.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
integrated #1767 üzenetére
WTF !?!?!
Szerintem inkább sztetoszkóppal kellene meghallgatni. -
integrated
tag
Srácok kérnék mindenkitől valamit akinek 1520-a van. Teljes csendben, lezárt(fekete) kijelző mellett tegyétek a telefon a fületekhez úgy hogy a kamera lencséje (hátlapi kamera) a fületeket érje. Nem fogtok hallani semmit.. Na már most oldjátok fel a képernyőt, teljesen. A home screen legyen látható. Szintén tapasszátok a fületekhez a hátlapi kamera lencséjét. Na most elvileg halk zúgást/búgást fogtok hallani. (a 4magos proci beröffen ha feloldod a kijelzőt) Engem ez a zúgás olykor zavar. Próbáljátok ki hogy nektek is zúg-e....???!!!?!???????
-
btudos
nagyúr
válasz
Tiberius.C #1765 üzenetére
Artani nem arthat.
-
zack
nagyúr
Nekem normál használattal pont most ment 72 órát, 4%-on van az aksi.Folyamatos net, WiFi, kis játék, Veresegyház-Budapest navi, hívás, sms, fb+messenger...Szóval úgy nagyjából minden.
Egyéb üzenetküldőt a fb messenger-en kívül nem használok.
Eddig nem ment ilyen jól, gondolom a dev frissítéssel alkottak valamit ami pár napja jött.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz
Tiberius.C #1762 üzenetére
Ott valami biztosan nem ok, ha nagyon nyuzod, akkor is elmegy 1 napot gond nelkul.
A telefon "jovobe lato" funkciojat nem kell komolyan venni, az elozo idoszak hasznalata alapjan mondja meg szerinte mennyit fog birni az akku, de ez sose lesz valos.
-
Tiberius.C
csendes tag
Sima felhasználó vagyok elsősorban ezt leszögezném...
Én ha leveszem töltőről alapból azt írja ki, hogy 16 órát bír ki. Bekapcsolom a netet már 14 óra ha elkezdek whatsapp-ozni vagy viberezni -csak chat nem hívás- borzasztó gyorsan merül.
Ennyire zabálják az aksit vagy mi ??
Háttérben más nem fut facebook sincs rajta...
Reggel 8 kor leveszem töltőről legkésőbb 13-14 felé már töltőre kell tennem. Úgy használom mint az elődjét de fél napot bír csak ki.
Esetleg erre van orvosság azon kívül hogy ne chateljek ?? -
thorin13
újonc
Sziasztok
Ha 8.1 developer verzión akarok factory resetet csinálni akkor utána megmarad a developer verzió?
-
zack
nagyúr
válasz
n-tamas001 #1758 üzenetére
Brutál!
60 órája megy, és még vanb 33%...
-
n-tamas001
csendes tag
Sziasztok!
A mai naptól én is 1520 tulaj vagyok. Nagyon szuper a készülék. 820-ról váltottam. Hát ennek tényleg nagy a kijelzője. Nano simre várnom kell hétfőig de a micro sim kártyát hozzá tudtam "igazítani a megfelelő méretre. -
zack
nagyúr
Ez a mostani 2 nap 21 óra készenlét 9% töltöttséggel eddig az über.
Nem spóroltam, úgy használtam ahogy eddig, felhasználói szokásaimnak megfelelően. Lenne 3 nap, de töltőre rakom, mert frissítésem jött.
-
AKG
tag
Üdv mindenkinek!
Ma vásároltam egy ilyen készüléket.
Dobozos,eu-s vásárlás,tehát a vodafonos kör után,nano sim csere ügyben be is üzemeltem.
A 8-as rendszert itthon wifiről rögtön száműztem,és frissítettem 8.1-re.
Eddig minden szép és jó.
Most kezdem az ismerkedést a wines készülékkel.
Egy galaxy tab 3 8.0-ról költöztem át,tehát meglehetősen kicsinek ítélem a készüléket
Ha van valami jó olvasmány,esetleg tapasztalat,Ti hogyan laktátok be a kezelőfelületet,osszátok meg velem.Köszöntem!
-
MadMen
csendes tag
Ugyan nincs a listán, de magam részéről a Partnero Gsm-et ajánlom .
Kis szutyok bolt az Andrássy mellett , de régóta működik, és Csabi , a tulaj igazi problémamegoldó, rugalmas , megbízható.
Támasztom ezt alá azzal, hogy az évek során vagy 20 telefont vettem nála, ha akadt probléma, mindig korrektül meg lett oldva .
Ja, pénzt nem kapok a reklámért...Sajnos. -
zack
nagyúr
Szerintem mindenki elégedett. Boltokban nem tudok segíteni, illetve amit én korrektnek gondolok, az nincs a listában.
Azért így nem könnyű választani, hogy másra van bízva a kiválasztás. és ki tudja fogott e a kezében 1520-at.Ha fogott és a mérete nem riasztotta, akkor nyugodtan megveheted neki. Ha nem, akkor inkább biztosabb a 930. Ami kompaktabb méret, de 1-2 dolog nem kompromisszumoktól mentes.
BobTail kolléga megfogalmazta a különbségeket: [link]
Itt is a mérete a lényeg. Ha az bejön, akkor jobb a 1520. Ha nem, akkor tök mindegy miben jobb, mert nagy.
-
Lecs@
addikt
Üdv ! Nézem több üzletben 110 K - ért is vehető a készülék. Osztrák kollegámnak kéne esetleg szívességet tennem, és vegyek valahol. Ezek közül ki melyik üzletet választaná ? Mennyire vagytok elégedettek ? Rám bízta a WP kiválasztását. Magamnak 930 - on gondolkodom. Fémkeret, kinézet nekem jobban bejön.
[ Szerkesztve ]
-
integrated
tag
Kurva szar ez a gyári Zene app már egy zenét se mutat... Retart és frissítés is volt. Több mappába is másoltam már őket de semmi. Tudtok ajálani egy jó zenelejátszó appot??
-
zack
nagyúr
Egy kis olvasnivaló...
Váltás Android felsőkategóriáról Windows Phone 8.1 rendszerre (Lumia 1520)
-
zack
nagyúr
válasz
hülyegyerek #1741 üzenetére
Ezért nem választottam a 930-at. Bár a 930-al még mindig jobban jártál mint a 1020-al. Jobb csere alap is.
Ha el tudod cserélni, nem fogod megbánni. Iszonyat jó telefon a 1520, és a méretéhez is viszonylag könnyen hozzá fogsz szokni. Nem véletlen, hogy nincs használtan eladó, ami meg van elvétve, pikk-pakk elkapkodják előfizusan is.Független csere meg szinte sansztalan, vagy mint a fehér holló.
Szerintem hirdesd meg 100-110k között, és tolj rá pár ezrest egy új 1520-ra. Part Nero-nál 114k, korrekt garival. Olasz Vodafonos, amit Product Code módosítással teljesen magyar régióssá változtatható, és 8.1-re frissíthető.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
hülyegyerek #1741 üzenetére
1520-ast nem lehetett kerni?
-
zack
nagyúr
válasz
hülyegyerek #1735 üzenetére
Miért akarod cserélni?
-
pit450
aktív tag
válasz
hülyegyerek #1735 üzenetére
Nekem nincs 1520 de a 930 at megvennem ha olyan...
-
hülyegyerek
addikt
Csúnya gonosz off lesz, de nincs valaki, aki el szeretné cserélni a 1520-asát egy 930-ra ?
-
Yoretto
tag
Wifi, 4g mobilnet folyamatosan bevan kapcsolva, es kora reggeltol telefonalok folyamatosan kozbe mail olvasas, kuldes vagy ha a laptop epp nincs kezkozelbe es megkell neznem vmit a neten akkor bongeszes is, kisebb megszakitasokkal... Szerintem teljesen jol birja, amig mas jatszik rajta addig en dolgozok, nagyon megvagyok vele elegedve...
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz
integrated #1731 üzenetére
-
Воланд
titán
válasz
integrated #1731 üzenetére
nem lehet.
-
Воланд
titán
válasz
integrated #1729 üzenetére
nem lehet.
-
integrated
tag
Az érintő gombok világítását nem lehet szabályozni? Zavar ha sötétben kivakít..
-
-
Köszi srácok, túrom a netet, rémlem lassan tag leszek
-
zack
nagyúr
válasz
integrated #1719 üzenetére
Belső SD music mappa se?
-
integrated
tag
Akár hova másolom a zenét a telefonra nem látja.. Csak akkor látja az mp3mat ha az sd kártyára másolom.. Nektek nem???
-
Ha valaki szeretne tőle megválni írjon privit!
[ Szerkesztve ]
-
Cooley18
aktív tag
Én óránként előveszem 36x, de nem okoz különösebb gondot. ^^ Mondjuk van akkora szerencsém, hogy kivétel nélkül minden zseb a ruháimon olyan böszmenagy, hogy még ez a telefon is kényelmesen elveszik bennük.
Nálam a lépcsőzés és a leülés sem volt még probléma, de egy szűkebb farmerban ülve már okozhat gondokat a telefon elővétele és eltétele, főleg szűkebb helyeken, mint mondjuk egy autó.
Minden esetre szerintem is nézd meg először, mert ha nincs nagy tenyered, akkor egy kézzel lehetetlen használni, és az azért egy telefonnál nem túl előnyös. -
zack
nagyúr
Nekem jó. Én jobban szeretem, és örülök hogy ez lett és nem egy lagos, forrósodó Android flagship.
Nekem kicsi lett volna G2 után a csempés menü 5 colon. De ez én vagyok. Visszafelé sosem lépkedek. Semmiben. Tehát én eleve 5,5-5,7 col alatti modellre nem váltottam volna.Az 50 órás üzemidő nem elérhető kompakt méretben, úgy hogy használod is. A 930-at ilyen igénybevétel mellett valószínű naponta kell majd tölteni..Jó esetben.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Nálam elfér farmerzsebben is, de hazudnék ha azt mondanám, hogy a leülés,lépcsőzés,kényelmes. Nálam rövidnadrágban is elvan, de ez fazonfüggő. Zakóba belső zsebben simán elfér.
De ha ez ennyire fontos, akkor vétel előtt fogdosd meg. Nekem ez a része nem volt döntő, tudtam hogy nagy lesz, de tisztában voltam ennek az előnyeivel is, és úgy voltam vele, a nehézségeket majd megoldom valahogy.
Csak telefonálásra biztos jobb a 930, de ezt úgy gondolom kár is volt megkérdezned, mert magától értetődik, hogy egy 6 colos 200g phablettel ez a művelet nehézkesebb, mint egy 5 colos 167 grammos telefonnal. Persze akinek 1520 van az másképpen gondolja, ahogy én is. Nekem semmilyen problémát nem okoz, pedig ingyen hívok mindenkit egész hónapban. Elég sok véleményezés van itt, csak olvass kicsit vissza, mert a feltett kérdést illetően más nem fog tudni dönteni helyetted.
Nekem nem kellene 5 colos telefon már, pláne nem AMOLED. Az aksi mérete is sarkalatos pont, jóval kevesebbet fog menni a 930. A harmadik, hogy itt csempék vannak, és a homescreen úgy a leglátványosabb, ha minél nagyobb. Ez egy tartalomfogyasztásra kihegyezett phablet, ahol más dimenzió a netezés, fiilmezés, játék. Ha csak a telefonálás a lényeg, biztos nem ezt venném, mert erre felesleges a 6 col.
Egyébként meg 2hsz-el lejjebb jól össze van foglalva mi a különbség a kettő között, a többi egyéni preferencia kérdése.[ Szerkesztve ]
-
pit450
aktív tag
G2 ről váltanék az lenne a kérdésem hogy napi használatban mennyire zavaró a méret általában zsebben hordom és sokat telefonálok kB 2 óra naponta vagy jobb lenne a 930?
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Heló!
Mennyi különbség az 1520 és 930 között, illetve ér annyival többet a 930 amivel újabb és tán jobb?
-
zack
nagyúr
válasz
Tatu-1981 #1701 üzenetére
Ha ez a funkció kell, go droid. Éveken át OTG-t használtam, és cseppet sem hiányzik azóta, hogy megvan a 1520.
(#1705) MadMen
Ott valami nagy katyvasz van, és egyedi probléma. Tudtommal senkinek se volt hasonló gondja. Nekem sem.
8.1 GDR1 alatt eddig csak olyan random hibát tapasztalok, hogy WiFi-ről mobilnetre nem mindig tud átállni autómatikusan, és nem kapcsolja be a mobilnetet WiFi hatótávból kikerülve. De elenyésző ez is, az elmúlt 2 napban egyszer sem produkálta, pedig figyelem. Egyébként aki találkozik vele, repülőgépes mód be-ki megoldja általában.[ Szerkesztve ]
-
MadMen
csendes tag
Egészen döbbenetes dolgokat produkál, a múltkori akksi probléma ehhez képest nulla.
Gmail : jelez, hogy levél jött , értesítési sávban látszik a feladó, majd amikor nyitnám meg, nincs meg a levél, és nem is frissít . Aztán gmail beavatkozást igényel, nem megy. Leszedtem, újratelepítettem volna, de ismét nem csatlakozik.
És ez még semmi, ez hálózati dolog, net, etc, majd lesz valami vele.
Na de az SMS-ek ??
Jön sms, ért. sávban ott az első sor, majd megnyitnám, és NINCS MEG az üzenet , az üzenetek közt már semmi sem látszik, tegnaptól egy darab üzenet nincs benn, ilyen a világon nincs .
Most zajlik hard reset , de eléggé kész lettem ettől .[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz
migabi24 #1681 üzenetére
És tényleg létezik töltés wifiről
-
Tatu-1981
tag
Lenne néhány kérdésem a telefonnal kapcsolatban, remélem, tud valaki segíteni.
Valahol azt olvastam, hogy a WP 8.1 már támogatni fogja az USB OTG funkciót. Meg tudja ezt valaki erősíteni? Elsősorban Pendrive használathoz kellene.
Milyen file rendszert használt a telefon? NTFS, exfat? Ez a 4 gigánál nagyobb file-ok kezelése miatt lenne fontos.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi legnagyobb és legerősebb Windows alapú telefont dobta a patinás gyártó, minden benne van, amit jelenleg tudnak. Ezen még rajta van a Nokia felirat.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Black Myth: Wukong
- eBay
- További aktív témák...