- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
sompetike
aktív tag
igazad van a kijelzö valami fenomenális,meg a legjobb az egészben,hogy nem nagyon gyüjti az ujjlenyomatokat.iszonyat csendes,semmi zaj nincs beszélgetés közben.nekem nem sárgul a kijelzö,de szombaton szivargyujtöröl töltöttem,s vmi 5ora alatt töltötte fel akkor meleg volt a készülék felsö része,van még mit szokni az n8 után majd késöbb irok rola részletesebben
-
Ronin-
senior tag
Jaja, egyetértek.. Jó lenne már, ha lenne pár embernek, hogy össze lehessen hasonlítgatni, meg lenne tapasztalata már mindenkinek. Remélhetőleg pár héten belül megjön az enyém is (talán már a második,vagy harmadik "hullámból"), aztán akkor már egyből okosabbak leszünk. Addig meg felesleges találgatni..
(#2958) X DoZ3R ha a "link" gombra kattintasz, akkor nem fog fél kilométeres linket berakni..
-
mrThomi
addikt
Volt szo arrol a robbanasroo. Nem hiszem h ezert csuszna,mert ez nem az ö hibajuk,es siman ki lehetne nyilatkozni h ezert kesne a cucc...az ember arrol nem nyilatkozik altalaban ami sajat hibajabol törtenik.eszmefuttatasom vegeredmenye pedig hogy a google benazik,engem mondjuk annyira nem surget,mert van telom,de a tobbiek szanara bosszanto es teljesen atelem a helyzetuk.a link a nyilatkozasrol,nekem nem mukodik...
-
djgeg
őstag
Azt néztem én is. Most kapok egy simát cserekészüléknek... Aztán valószínű az lesz... Cseszegszem vele egy stock rommal aztán csokolom...
agabe
Az amcsi akcióra úgy gondoltam, hogy kint van Unokatesóm... Vesz magának egy előfizuz az ajándék telót meg szépen elküldi. A vámot meg benyelem...
Aztán Nexus 4 árához képest kb ingyen van egy új S3 mam -
djgeg
őstag
NEVETSÉGES!!!
Egy Milliárdos a maga pályáján piacvezető cég NE ÍGÉRGESSEN!!!
Mondja meg FIX en bazeg hogy van vagy nincs azt jónapot.
Ne 4-5 hét talán elöbb de max 4-5 hét legyen NE áruljon egy terméket amit 4-5 hét mire beszerez ...
Üjjön a fenekén 4-5 hetet akkor ha ilyen béna nyomorék hogy Karácsony elöttre nem tud legyártatni azt a terméket amit árulni akar...
Nyelje be hogy béna... Ne pedig így szedje be a pénzt... Meg tartsa fent az érdeklődést.BÉNÁK ... ennyi.
Nekem meg már elegem lett Holnap kapok egy S3 mat amíg kitalálom mi mást veszek mint a Nexus 4...
Lassan akkor se kéne ha a kezembe nyomná valaki. Annyira felhúztak.ui.: Mi az hogy nem tudják leüríteni... Ha megrendelem megkapom 1-3 napon vagy 1 héten belül amit írnak? Nem bazeg 4-5 hetet írnak... Nekem erre nincs szüksége. Vagy legyen vagy ne legyen.
Ezek után nem érem, hogy, hogy működhet a Google... -
törölt tag
igen, én azt választottam, hogy kapható legyen
egyébként nem tudom miért olyan nagy dolog a 2GB ram, most is 1GB-om van, és soha nem volt kevés. úgy általában nem szoktam sem játszani, sem böngészni telefonon, a többi meg nem eszik annyi memóriát.
egyébként nem érdekel, hogy gyárilag mennyi ideig lesz támogatva, mert egyrészt 2014-ben már régen nem ez a telefonom lesz, másrészt pedig addig is valami 3rd party firmware fog rajta futni, mert számomra sem a Sense, sem a Touchwiz nem használható rendesen. valami ilyesmire pályázom: [link] -
twine
veterán
Az jó sz@r
Akkor ezáltal még kevesebb lesz az elérhető "valódi" tárhely....
Kezdek kiborulni....
Egyre "nehezebben esik" a vásárlás...
Eddig túlsúlyban voltak a pozitív dolgok...a készülékkel kapcsolatban de kezd "egál" lenni részemről,és egyre nehezebb lesz a "döntés"...
Kevéske tárhely....nem túl brutál kijelző...gyengécske kamera.....
B@sszameg a vörös seggű ördög...
Pedig a szerelem nagyon nagy részemről....de kezdek kiábrándulniHa valaki nem látta még:
ITT van egy szvsz nagyon jó és részletes teszt...(ami valójában összehasonlítás)
érdemes végignézni...(itt ábrándultam ki a kamera képességeiből...a mozgókép felvétel valami félelmetesen sz@r)De ha lehet ne essetek nekem,,ezek egyéni vélemények,,és nem "fikázni" jöttem..mint említettem ezért a készülékért adtam el az előzőt...
(#2553) szponzor:Na majd meglátjuk...(a vak is azt mondta)
-
Jannn
aktív tag
Az előnyöknél sokszor hülyeséget írnak (pl. más telefonnál előnynek hozza a sorozatfelvételt, ebben pl a HTC elég nagy előnyben van a többi telóval szemben, mert marha gyorsan tud fotózni ha folyamatosan nyomod a kioldó gombot + pl. lehet ilyen 60 (v 90? mert azt írák 3*os slow motion és alapból 30 fps-sel vesz fel) fps-es videót csinálni, ami visszajátszva nagyon komoly lassított felvételt ad) úgyhogy leginkább a méret hasonlítgatásra jó az oldal.
-
hallerlaller
addikt
Szerintem inkább az hogy ezekkel a modellekkel amúgy is jöttek volna a gyártók ASUS Memo lett volna a neve a Nexus 7-nek, Nexus 10 meg valami galaxy tab lett volna, így teljes gyártósorok ezeken dolgoznak. A Nexus 4 meg csak félgőzzel műszak után túlórában készülnek el lassan azzal a pár darabbal ami a Optimus G mellett belefér nekik. Csak ilyenre tudok gondolni.
(#2118) krino
Dublinból küldik ki, ott van a kereskedelmi központ, mindenképp perkálsz.
-
bigmasterg
addikt
Hogyan néz ki egy beégett gnex kijelző ?
Tud valaki linkelni egyet ? Ezt gariban simán cserélik ?(#2023) zotyesz66 :
Ha valahova oda ötüd, akkor pókhálósan reped, az ütés pontjával a háló közepén. A képeken pedig ketté van repedve.szerk.:
Esetleg akkor lehetne így, ha megfeszül valahogy az üveg. Vagy nem közvetlenül a hátlapra ejtette. -
Idiofil
aktív tag
Minden telefonomon tökéletesen viselkedett, zsugorodás nálam nem volt, egy picit sárgult (bnőm e72jén most -1 év után - fogjuk cserélni), leszedés után nem volt probléma nálam. a rajta maradt anyagot pikkpakk le tudtam szedni.
1X volt gond, amikor egy passzos tokba próbáltam belerakni, és a szélén meggyűrte egy kicsit. -
szponzor
senior tag
Jogos, Youtube-ot elfelejtettem. Proxy-n én is néztem már a Play-ben, de ott nem sok látszódik belőle, de a videókból alapján már rájöttem, hogy én is rendelek egyet. Persze kb. semmit nem ér a hátulján sem, ha nem sík felületre esik le, de majd megpróbálok még jobban vigyázni rá.
-
-
tybsen
addikt
Engem az zavar, hogy nem amoled :-( az előző LG4X-em sem amoled volt, gondolom a N4-be ugyanaz a kijelző került, nekem egyszerűen nem tetszik. Jobban szeretem a túlszaturált színeket és a mély feketét. Nekem túl fakó ez a True HD IPS.
Mennyire zavaró ez, látványos nagyon a különbség pl galaxy nexus-sal összehasonlítva?
Ettől függetlenül jó telefon, kijelző fóliát már rendeltem hozzá, de a végén lehet, hogy mégsem LG lesz és kipróbálom a Wp8-at egy Lumia 820-al. Igaz, hogy annak meg a felbontása gyenge meg kisebb a kijelző is, de akármennyire is sok érv a windows phone ellen szól, tetszik a design és kíváncsi vagyok a rendszerre. Régi galaxy nexust pedig meguntam .
-
DarkChild
senior tag
-
twine
veterán
köszönöm a kimerítő választ....
Hangerővel "boldoggá tettél"...Folyton ez a parám,,A galaxy S-t az "agyamba" kellet nyomnom hogy halljak valamit utcán...A One X már tökéletes, volt...Remélem akkor ez is jó lesz...
Skype, és egyéb Voip klinesek visszhangja"nem zavar"...(de baromira) de az nem a telefon hibája legtöbbször úgy vettem észre,,vagy visszhangzik vagy nem..."az olyan"
Más:
a gyártók általában a kamerát szokták keretezni,,,többször megakadt már a szemem az ilyen képeken...nekem úgy tűnik mintha a villanó lenne keretezve
Ez csak nekem furcsa(#1416) FragMaster:
Hasonlóra gondoltam én is,,csak eddig még nem láttam ezt az "elrendezést", kialakítást, más gyártónál...
vagy csak nem figyeltem -
twine
veterán
Próbáltam keresni de nem találtam választ...:
A kérdés....
A GSM beszélgetés minősége, és leginkább a hangereje milyen?
Zajos utcán,belváros etc...lehet megfelelően hallani a másik "oldalt",,,illetve a te hangod? nem kérdeztek még vissza hogy "mit mondasz" ?
köszönettel, ha tudsz válaszolni -
grecki
csendes tag
Nem mondtam azt h a google-nak lenne barmi koze az ebayes ertekesiteshez, sot pont azt mondtam h nem. Azt mondtam csupan, h ha egy masik cegrol lenne szo, amelyikrol kineznenk h belevagna ilyesmibe, akkor az egy "jo" taktika lenne az arbevetel novelesere. A szurkegazdasagot pedig ha akartak, ha nem taplaltak ezzel az alacsony nyitokeszlettel.meg ha ebben nekik konkretan nem is volt hasznuk, hiszen gugli nem egy magyar ceg tobbek kozott...
-
mcsabi84
senior tag
Megrendelni sikerült, csak visszadobták. Valami nem stimmelt. Aztán most nézem, h a kártyához a kontaktom nevét adtam meg véletlen a sajátom helyett... Lehet, h nem reggel álmosan kellett volna megcsinálnom a második google walletem
Pedig már félig a kezemben volt... így még idegesítőbb -
zotyesz66
őstag
Én szeretem az iPhone-t, bár nincs nekem (de volt, és a nejemnek most is van) és úgy gondolom, hogy ez az első androidos telefon ami a kivitel minőségében egyáltalán versenyre kelhet vele. Persze csak a képek és leírások alapján. Az Android... hát azt annyira nem szeretem, de használom. 4.1-el és 4.2-vel nincs tapasztalatom.
Flame-t én sem akarok. -
assemble
addikt
Az azert eros tulzas hogy az ips minden mas szempontbol jobb: a feketeken kivul pl kontrasztban, szinskalaban, valaszidoben is barmilyen oled koroket ver a legjobb super-lcd-ips-akarmikre is.
Ami ket nagy elony az lcd mellett az hogy nincs kieges es az ebbol fakado jobb elettartam.Na, valakinek sikerult rendelnie nekem?
Allitolag 22 perc alatt elfogyott a 16 gigas, asszem tul optimista voltam amikor orakra tippeltem: [link]
Uj szoftverrel benchmarkok - ez eleg erdekes, sunspider-ben pl szerintem a Galaxy Nexus-om ugyanilyet csinal meg a lassucska Chrome-ban is (1900 korul) (stock browserrel meg 1500-at), es ha a tobb mag nem is szamit js tesztben, az 1,5 GHz ill S4 volta azert jobban is latszodhatna. Na mind1, azert csak nem lassu ez, elvegre elvileg a vilag legjobb mobil hardvere van benne, adni kell neki egy kis idot
-
agabe
addikt
gesture typing magyarul nem muxik, de angolul, nemetul eleg jol felismeri a szavaka anelkup, hogy minden betut pontosan eltalna az ember...bar bevallom most meg igy gyakorlatlanul nem tunik gyorsabbnak mint a potyoges...talan allo modban igen, de lehet ez csak megszokas kerdese.
itt egy 360fokos (majdnem) kep...de ezt korbenezni csak olyannal lehet gondolom ami szinten tamogatja ezt a funkciot, meg elmegy, de tokeletesnek nem mondhato nehany illesztes
.. lehet, hogy ez is javul gyakorlassal, de csinaltam kevesebb reszbol allo kepet nagyobb szobaban, es ott sem volt hibatlan...de azert erdekes.
-
agabe
addikt
otg tovabbra sem megy (nem lepodtem meg), de a zarkeprenyore kiteheto gmail, uzenetek, naptar cuccok nagyon jok, jobbra meg egybol a fenykepezobe a feloldo gomb meg vegre barhova huzva csak felold (megszoktam ezt mar N7-esen is, es jobban bejott)...photo sphere-et eddig meg nem probaltam, de majd gyujtok villanyt es kiprobalom
-
kutkut
addikt
Amit itt mutat szabad ram, az nem teljesen szabad. Kattints rá az alsó sáv szürke részére, és átvált a tárolt folyamatokra. Nézd meg terminal emulatorral, az kiírja, mennyi a ténylegesen szabad ram ("free" parancsszóval).*
Amúgy, grat a telóhóz! Mázlista!
Azokat a a 3-4 órás kijelzőidőket milyen fényerőn érted el? (Ha autofényerőn, kb. mennyit volt kültéren/beltéren?)
*szerk: Az eredményt beírhatnád ide. Köszi!
-
pityaa23
senior tag
Hát szerintem a HDR fotók egész elviselhetőek. Tuti megveszem a készüléket, abban bízom, hogy december elején már Luxemburgban is kapni, akkor tesómék tudnak hozni egyet. Bár kicsit sajnálni fogom az SGS-t a jó kis audióchip miatt. Még talán az AMOLED fog hiányozni, habár már volt a kezemben egy nexus 7 és végül is tetszett az a kijelző is!
-
zotyesz66
őstag
Nem jöttek le az eddigi frissítések? A tesztelőknél már olyanok mennek, amik tudják ezt a gömbkamera funkciót. 11-én jön ki állítólag a végleges, amiben a záróképernyős widgetek is benne lesznek. OTA jön, a tiéd is megkapja tán...
Én megpróbálok Angliából szerezni egyet, bár januárnál előbb nem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmgyűjtés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest