- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabi84
senior tag
Digitalbridgre-ről van szó, bár a paypal-t a sima rendelésnél se értem.
ZX7:
Bár nem akarok rendelni tőlük, azért elküldenéd a részleteket nekem is? Lehet, hogy egyéb terméket vásárlok majd és érdekelne, hogy kb. mennyi hasznot raknak rá. Mindenesetre jó húzás volt tőlük ezt beindítani és örülök, hogy tényleg megbízható, hiteles cégről van szó.
-
djgeg
őstag
A Cikkben annyi volt, hogy a kéz-meleg telefonját rátette a szobahőmérsékletű kőlapra...
Ettől vagyis ekkora hőingadozástól lehetetlen, hogy elpattanjon... Csak úgy spontán...
Vagy max hibás volt, de ezt úgy beállítani hogy bázegggg az összes nexus 4 szét fog repedni törni zuzni az kicsit fájt xD -
Idiofil
aktív tag
Hát én személy szerint többször ejtettem el konyhában/szobában mint kavicsos úton. Persze, attól, hogy rajta van a bumper, attól vigyázni kell a telefonra. Nem nagyon van bolodbiztos telefon.
A megrendelhetőségre vár még szerinte sok 100.000 másik user. Illetve 300 USD áron csak US Google Store-ből fogsz tudni venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest