- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
jooker82 #1061 üzenetére
az elsot meg nem lattam konkretan, de abban ugyanaz a soft verzio van mint az enyemben (tobb fajta forog ugy tunik konkret gyartasi idotol fuggoen gondolom), mivel az also iditio ikonok elhelyezkedese is alapbol ez nalam is, a tesztelt keszulekbol is hianyzott a photo sphere funkcio, es a ketujjas lehuzasra sem tert ki, valoszinuleg nem mukodik abban sem.
A videon is latszik eleg rendesen, hogy a kamera sajna rozaszin foltos kozepen...tovabbra sem ertem lg-nek minek kellett a sony szenzor ele a sajat optikajat tenni..raadasul valoszinuleg lett volna hazon belul is jobb...talan az optimus G-t akartak ezzel is kiemelni kicsit (a szenzor felbontasan kivul ezzel is), de nem jo huzas, meg a google azert jobban figyelhetett volna, mert hangoztatjak, hogy azt a partnert valasztottak akivel a legjobb egyutmukodni. lehet, hogy ez az olcsosag ara ? bar viszonylag aprosagnak tunik, es nexusok sosem a legjobb fenykepezos mobilok koze tartoztak, de pl. nexus10-be samsung tudott vegre tenni egy egesz jo (igaz csak 5megapixeles, de megis jobb kepeket lovo) kamerat.
node nem mergelodok rajta, mert nem muveszi fotokat akarok vele kesziteni, csupan megjegyeztem. -
agabe
addikt
válasz
jooker82 #987 üzenetére
az jól néz ki...képeken nem láttam olyan átutőnek, de élőben klassz. hozzáad az eleganciához, nem csicsázza túl (bizonyos dőlésszög tartományokban mindkét irányba döntve a tökröződő fényre bukkan elő)
Egyedüli igazi problémának a kijelző sárgulás tűnik melegedéskor ...ezt nem vártam lg-től, de el tudom képzelni, hogy az optmus g-nek ilyen gondja nem lesz.
Ha majd elkezdik forgalmazni, azért megtudatokolom mit tudnak tenni a jelenség ellen...meglátjuk -
agabe
addikt
válasz
jooker82 #967 üzenetére
benti kép:
normál : [link]
HDR mód : [link]sötét (asztal alatti) rész normál : [link]
ugyanez hdr módban: [link]
és vakuval [link]most készült borongós időben utcakép:[link]
ugyanez hdr-ben: [link]természetben nem jártam mostanában.. megfelelő fénynél elfogadható képet készít. Nem a legjobb, de elmegy szerintem...nem a fényképezője miatt érdemes megvenni
de nem is rontották el annyira, hogy emiatt ne vegye meg valaki...és ráadásul nem tudom, hogy frisebb szoftverrel javul-e majd a helyzet (képzaj pl.)
(#971) djgeg:
akkor korábban akár találkozhattunk is munkába menet-jövet -
agabe
addikt
válasz
jooker82 #963 üzenetére
Most nem tudok újat küldeni, itt egy pár napos
Ha sok mindent futtatok, akkor is a gyorsan háttértáraz, és 500 mega alatt van a használt ram...a szabadra 1,4 gigánál kevesebbet még nem láttam, bár pont lehetne több is...de még igy sem kell várni váltásoknál, bár az igaz, hogy youtube pl. nem marad memóriában, az onnan folytatva kezdi pl. újra tölteni ahogy más készülékeknél is (pedig maradhatna, van elég hely), és ez igaz böngészőnél is sok (15-20 ablak) estén is újra töltögeti az oldalakat, de kevesebbnél még van amit más appból visszalépve megtart....azt hiszem itt még lehetne tényleg nagyobb arányban tartani cuccokat a memóriában, és lehet, hogy a végleges rommal ez be is következik, de majd kiderül nemsokára -
törölt tag
válasz
jooker82 #286 üzenetére
engem zavarna, sokat használom, de eredetileg baloldara tették, nem is értem minek kellett néhány gyártónak ezt felülbírálni. de ez a jó (elvileg) a szoftveres gombokban, hogy átrendezhetőek. a hardveresek nehezebben...
zooltan567: november 13-tól kapható a Play Store-on keresztül.
-
arn
félisten
válasz
jooker82 #263 üzenetére
szerintem meg epp, hogy tobb lehetoseg van benne, csak megoldhatnak, hogy a nagy kijelzo miatt olyan helyen legyenek mindig a kezelo gombok, hogy epp kezrealljon. es akkor kevesbe lenne problema a meret. amig egy kezben meg lehet tartani, addig csak ergonomia, es ui kerdese a kezelhetoseg. nem ugyanugy kell megtervezni egy 3.5os meg egy 4.8as telefon feluletet.
-
margithid
veterán
válasz
jooker82 #146 üzenetére
Persze, én azért jobban örülnék ha az átlagtosnál jobb lenne az üzemidő, de ugye ez sok midnentől függ, a kijelző pl mennyire energiatakarékos, stb.
egy szó mint száz jó kis telefon lesz ez, akárcsak a wp8as készülékek is.
Én már azt várom, hogy mikor lesznek olyan hardverek a telefonokban hogy ugyanazt az operációs rendszert lehessen telepíteni rájuk mint az asztali géprekre
Na de ez tudom, hogy még jó sok idő, de reméljük 2-3 év és meglesz -
HuMarc
veterán
válasz
jooker82 #144 üzenetére
Én nem írtam ugyan ilyet, de az én véleményem a következő:
Nekem nagyon tetszik a WP8 (mint ahogy a WP7 is tetszik/tetszett) csak sajnos vannak olyan hiányosságai, amik miatt nem használnék Windows Phone-t (ezeket most nem részletezném)
A lényeg az, hogy nem a WP8-al van gond, hanem a gond ott van, hogy
- a tegnapi (okt. 29.) event egyenlő az abszolúte nullával. Alig mutattak újat a rendszerről, és az egész úgy összességében béna volt.
- Túl kevés az újdonság a WP7 -> WP8 lépcsőfokon. Android-on ez kb. 4.1 -> 4.2-nek felelt volna meg. Egy Ubuntu-nál, ahol félévenként van újdonság, nem baj, ha csak 4-5 főbb újdonság van és amúgy főleg hibajavításokból áll az új rendszer, de egy WP8-nál, amit több évre (3-4) évre terveznek, nem elég ennyi. Remélem Service Pack-rendszer lesz (mondjuk félévente jön egy SP, amiben van 3-4 újdonság) és folyamatosan fejlődik a WP8, mert az, amit tegnap megmutattak, nem elég 3-4 évre. (ld.: A Killer Hardware szlogen már tegnap sem volt igaz, hiszen a Google bejelentte a Nexus 4-et, ami nem kevéssel erősebb, mint akármelyik Wp8-as készülék.
-
margithid
veterán
válasz
jooker82 #144 üzenetére
Nem lett elcseszve, félreértetted amit írtam, pont, hogy nagyon jó lett szerintem.
Viszont felbontásban, hardverelemekben egyszerűen nem tud lépést tartani ezzel a készülékkel. Jó, 920 nyilván jó lesz, de szeritnem iszonyat áron kezd majd.
Azért felbontásban, kijelzőben az LG felveszi majd a versenyt vele, persze várjuk meg a teszteket.
Ram mondjuk wp8nál bőven elég 1 GB, de talán még fél is, viszont androidon lassan-lassan az 1 GB kell, hogy az alap legyen.
Mondjuk az üzemideje nem lesz kiemelkedő nexus 4nek szerintem, hiába a 2100as aksi, nagy a kijelző, csodák nicnsenek. Pedig az lett volna még brutál ha belepréseltek volna egy 3000es aksit -
FragMaster
addikt
válasz
jooker82 #123 üzenetére
Rosszul tudod. Ebben a bemutatóvideóban mondják: 6:18 körül. A saját készítői meg csak nem tévednek
Szerk. megelőztek.
-
törölt tag
válasz
jooker82 #126 üzenetére
itt a videót nézd meg, mondják benne, hogy Sony BSi sensor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konteó topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest