- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
Én már csak azért sem vennék, mert Samsung. Persze ez teljesen szubjektív, szóval biztos nem rossz, de nem szeretem, ahogy mindent elárasztanak. Én inkább várok szépen tovább, hogy be tudjam szerezni a Nexus4-emet.
-
zotyesz66
őstag
válasz
Idiofil #2069 üzenetére
Nem lehet, hogy csak érzéketlen vagy? Nem tudod mindenki agyát belepréselni a neked megfelelő kockába, van akinek ez megy jobban, van akinek az. És igen, van akinek gondot okoz az olvasott szöveg értelmezése, pont itt a fórumon is elég sokan vannak. Én eléggé érzékeny vagyok a helyesírásra de letettem már arról, hogy mindig szóvá tegyem, és djgeg kollega egyáltalán nem gáz ebből a szempontból.
-
zotyesz66
őstag
válasz
edward2 #2026 üzenetére
Az Anandtech és az android police is bedugták a fagyasztóba benchmarkolni persze becsomagolva (az esetleges túlmelegedés miatt, hogy ne downclockoljon a proci). Ott nem kellett volna eltörnie? Ott nem volt hőmérséklet különbség?
Mindegy, majd kiderül, hogy szélesebb körű probléma-e, nekem mindenesetre jobban tetszik az üveg hátlap. -
zotyesz66
őstag
A szifon hátlapokkal sincs sok baj. Galaxy S2-nél is olvastam valahol, hogy magától elrepedt a kijelző. Előfordulhat, de azért nem ez a jellemző. Persze pont akinél elreped, az nem örül neki, de nem kéne rögtön általánosítani.
-
zotyesz66
őstag
Úgyis tolni fogják a full HD-t, itt a fórumon is többen erre verik.
Különben meg: HTC Droid DNA -
zotyesz66
őstag
válasz
hallerlaller #1722 üzenetére
Egyértelműen lassú és erőforrás zabáló még. Reméljük, faragnak rajta.
-
zotyesz66
őstag
Az iOS azért nem laggol, mert natív és csak kevés vasra kell optimalizálni. Nem laggolnak azon a bivaly játékok sem, röhögve vinné bármelyik felületet. De amennyiért adják, egyék meg. Ez a N4 normális minőségű, szép, végre nem egy szappantartó. 2 giga rammal a droid se fog laggolni, az a holo felület meg szép is, használható is. És a kamera sem rossz, bármit mondanak. Lehet hogy nem a legjobb, de nem is rossz.
-
zotyesz66
őstag
válasz
Tigerclaw #1704 üzenetére
Én szeretem az Apple cuccokat, de az árazásuk, főleg itthon, már túlmegy minden határon. Meg aztán nekem nem kell az az érzés, hogy mindenben a leggyorsabb, legjobb a készülékem. Elég, ha jól használható sokáig. Lehet különben, hogy a benchmarkokban ez a N4 nincs mindenhol elől, meg nem a legjobb benne a kamera, de azért mégis elég jó minden szempontból. Ami még a sebességet illeti, a használatára aztán nem panaszkodott senki.
-
zotyesz66
őstag
válasz
bigmasterg #1608 üzenetére
A sok kényelmi extra nyomja agyon szerintem. Ha vki 24/24-ben csak ezt nyomkodja akkor megértem. Rádiót én csak kocsiban hallgatok, különben mozgás közben idegesít a vételi viszonyok változása. A bővíthető memória ami kicsit fáj, de most is elvagyok 16 gigán.
-
-
zotyesz66
őstag
Viszont ismerjük el, ha ez az almánál derült volna ki, erről szólna minden.
-
zotyesz66
őstag
Ez volt már? [link]
-
zotyesz66
őstag
válasz
FragMaster #1264 üzenetére
OK, igaz, alaposabban elolvastam: On the other hand, neither the Nexus 4 nor the Nexus 7 3G is currently supported, presumably due to lack of licensing rights for the GSM stack.
-
zotyesz66
őstag
-
zotyesz66
őstag
válasz
bigmasterg #1201 üzenetére
Az a teljesítményteszt egy korai szoftver verzióval volt az anandon. Másrészt meg sajna a chrome az androidon eléggé lassúcska és sok memóriát foglal, ez mind benne van, ez sokat javulhat még, meg vannak ugye más böngészők is.
-
zotyesz66
őstag
Én szeretem az iPhone-t, bár nincs nekem (de volt, és a nejemnek most is van) és úgy gondolom, hogy ez az első androidos telefon ami a kivitel minőségében egyáltalán versenyre kelhet vele. Persze csak a képek és leírások alapján. Az Android... hát azt annyira nem szeretem, de használom. 4.1-el és 4.2-vel nincs tapasztalatom.
Flame-t én sem akarok. -
zotyesz66
őstag
Android police-en egy hozzászólás:
Contacted Google a minute ago and customer service assured me they had not sold out but their servers crashed due to high demands, they are fixing the issue...(blah blah blah)....I WANT MY NEXUS 4...NOOOOOOOWWWW
Amerikában még nem is indult be. -
zotyesz66
őstag
Tuti elkapkodják max 1 óra alatt. Kíváncsi leszek, mikor jön a köv. szállítmány.
-
zotyesz66
őstag
Van akinek szempont, hogy ne kelljen minden szükséges appot a playből összevadászni. Ilyen szempontból jobb. Azon kívül szerintem az alapján, hogy a GS2-t is támogatják még mindig, nem hiszem, hogy hanyagolni fogják a GS3-at. Van még a gyári garanciás készülékekre a 2 év+2 hónap Samsung garancia, ez sem elhanyagolható.
Ezek mind szempontok lehetnek a választásnál.
De nekem sem kell a Samsung műanyag és az agyoncsicsázott rendszer, tehát én is a Nexust választom. Mint készülék, személyes használati tárgy, a Nexus számomra is sokkal szebb és vonzóbb. -
zotyesz66
őstag
válasz
dani993 #1075 üzenetére
S3 jobban fölszerelt szoftveresen, hardveresen a Nexus kb 3x jobb leszámítva a bővíthetetlen memóriát és a nem működő fm rádiót, Nexus kivitele sokkal igényesebb, én mindenképp ezt választom, de várok még vele 1-2 hónapot míg lecseng ez a felhajtás körülötte (meg összeszedem a pénzt rá
)
-
-
zotyesz66
őstag
Nem hiszem hogy a gugli blamálni akarná magát...
-
zotyesz66
őstag
Nem jöttek le az eddigi frissítések? A tesztelőknél már olyanok mennek, amik tudják ezt a gömbkamera funkciót. 11-én jön ki állítólag a végleges, amiben a záróképernyős widgetek is benne lesznek. OTA jön, a tiéd is megkapja tán...
Én megpróbálok Angliából szerezni egyet, bár januárnál előbb nem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest