- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabi84
senior tag
Szerintem neked is megérkezhetett már. Az enyémet szombaton akarták levonni, de valami nem ok a bankkártyával. A kinti haverom költözött én meg a rendelés előtt megváltoztattam a kártyához tartozó címet, ám a rendelésnél a kártyához még a régi cím van hozzárendelve, de a szállításhoz meg már az új. Már hiába frissítettem kétszer, nem írja át, így sanszos, hogy ezzel még eljátszok egy ideig, aztán megunom és törlöm a rendelést.
-
mcsabi84
senior tag
Digitalbridgre-ről van szó, bár a paypal-t a sima rendelésnél se értem.
ZX7:
Bár nem akarok rendelni tőlük, azért elküldenéd a részleteket nekem is? Lehet, hogy egyéb terméket vásárlok majd és érdekelne, hogy kb. mennyi hasznot raknak rá. Mindenesetre jó húzás volt tőlük ezt beindítani és örülök, hogy tényleg megbízható, hiteles cégről van szó.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
hallerlaller #2987 üzenetére
A késések miatt a gugli magára vállalja a kiszállítási díjat egyeseknél
. Tehát ha mákod van, akkor nem kapod meg időben és 10 fonttal gazdagabb vagy
.
-
mcsabi84
senior tag
A szoftver garancia a legnagyobb átverés szerintem. Ha frissíted a szoftvert otthon vagy nem legális cuccot teszel rá, akkor elveszik a garancia. Gyanítom minden frissítés megjelenésekor bemehetsz, hogy akciósan 2000 ft-ért 2 perc alatt frissítsék és továbbra is garanciális lesz, aminek kb akkor látnád értelmét, ha annyira tönkremenne a rendszer, hogy nem tudnád használni és akkor gondolom amennyiben él még a szoftver garanciád beviheted, hogy csinálják meg, majd miután kész kifizettetnek veled 8000 + áfát, mert nem rendeltetésszerűen használtad, így sajnos már nem élt rá a gar.
A múltkor bementem egy ilyen gsm boltba és valamit a névjegyzékben szerencsétlenkedtek egy nőnek, és mondták neki, hogy csak egyesével tudják megcsinálni (nem a beszélgetés elején léptem be, így konkrétan nem tudom mi lehetett), vagy rádugják a számítógépre és megcsinálják 2 perc alatt, de az 2000 Ft lenne. Szegény vásárló sietett, így mondta legyen akkor az az opció.
Persze lehet, hogy nem így van ez az egész, nekem csak ez jön le.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
#16820480 #2853 üzenetére
Mondom, én is sok boltot néztem, ilyeneket is olvastam, de rengeteg olyan üzenetet is, ahol sérelmezik azt, hogy felhívták a céget, azt mondták van, aztán mire bement már rosszabb konstrukcióban kapta volna meg, vagy volt olyan is amit kinézett, de az jóval magasabb áron. Szerintem itt javarészt a trükközés megy és egy kis utánajárással olcsóbban hozzá lehet jutni a kívánt eszközhöz, mint náluk.
-
mcsabi84
senior tag
-
mcsabi84
senior tag
válasz
#16820480 #2793 üzenetére
A MM egy 100 ft-os kábelt is képes 1300-ért adni, ha rajta van a Hama.
Amúgy ha lett volna választási lehetőségem én is a németektől szereztem volna be a telót. Még szállítási díjban is jobban jönne ki, de így hogy az angoloktól jön se fakadok már sírva, csak legyen itt
.
-
mcsabi84
senior tag
Gondolom esélytelen, h a hagyományos töltővel küldik ki az angolok. Kéne rendelnem azt is hongkongból
.
-
mcsabi84
senior tag
Azért nézd meg, hogy az istore mióta működik és a google play mióta. Ráadásul az almások maguknak gyártják a telót, a google megbíz más céget vele. Ha a google a saját cégével gyártatja majd a készülékeit és lesz több éves tapasztalata eladásban, visszatérhetünk a bénázásra. Ez most túl nagy hype volt nekik, de ha az almások ilyen áron tolták volna ki az iphone 5-öt, akkor gyanítom nem sokban különbözne a helyzet náluk se.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
edward2 #2754 üzenetére
Vszeg azt most pakolták fel a hajóra, de attól még létezik, persze nem a raktáron, hanem csak valahol a rendszerben. Novemberben még ez se volt. Ráadásul fene se tudja, hogy mennyit toltak ki amerikában és kanadában. Én annak is örülök, hogy jutott még euba is. Egyszerűen ezen az 1-2 héten nem értem hogy lehet bosszankodni. Még így is a google az aki jelentős kedvezménnyel adja nekünk a telót.
-
mcsabi84
senior tag
Neked tényleg mindig minden baj?
Szerintem azért írnak ennyi szállítási időt, mert sok volt a rinya az LL2-LL3-nál. Aztán most ezt így dobták ki, hogy mindenki tisztában legyen vele, h kb mikor érkezik a készülék. Nem tudom, hogy ezen még mit kell lekommunikálni. Tegnap azért elég jelentős készlettel nyithattak, hiszen még mindig nem tudták leüríteni a 16ost.
hallerlalller: Te melyik mellett döntöttél végül? Rámentél a 16osra, vagy megelégedtél a 8assal?
-
mcsabi84
senior tag
válasz
edward2 #2742 üzenetére
Őszintén én ezt hiányoltam. Mennyi órát megspóroltam volna vele, ha 13-án megrendeltem volna akár 6-7 hetes szállítással. Hívhatjuk úgy is, h előregisztráció, végre azt látod, hogy rajta vagy a listán, van egy telefonod akár darabokban még vagy már egy hatalmas hajón tart, de van, létezik valahol.
No meg 4 hetet lehet várni ennyi pénzért szerintem bőven lehet.
-
mcsabi84
senior tag
Még mindig kapható
. Miért nem lehetett ezt így csinálni 13-án
-
mcsabi84
senior tag
-
mcsabi84
senior tag
Itt a nilkin tokotok occsón.
-
mcsabi84
senior tag
És még mindig van raktáron. Németországban mi a helyzet? 2 óra múltán és elérhető?
-
mcsabi84
senior tag
Még függőben, szóval újra rendelek egyet
-
mcsabi84
senior tag
Ön vásárolt a Google Playen. Számláját csak akkor fogjuk megterhelni, miután elküldtük a csomagot.
-
mcsabi84
senior tag
-
mcsabi84
senior tag
válasz
hallerlaller #2631 üzenetére
Bármennyire is szeretnék ilyen telót, én biztosan a 16osra repülök. A 8asnál kettőt pislantok és már kiírja, h megtelt.
-
mcsabi84
senior tag
Nexus 4 will be available for purchase later today.
Order yours from Google Play starting today, December 4 at 5:00 p.m. GMT.Izzítsátok az egeretek
-
mcsabi84
senior tag
Visszatér a N4 kanadába. Lassan anglia partjait is elérhetné
.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
FragMaster #2487 üzenetére
Persze, vágom, hogy mi a nexus lényege és nem is azért írtam, hogy nekem aztán mindenképpen szükségem van a legjobb elérhető hw-re, csak szimplán vicces, hogy mire ténylegesen kapható állapotba kerül, addigra kijön a gyártótól két újabb készülék.
-
mcsabi84
senior tag
Ha valamelyik gyár most nagyot akarna szakítani, akkor kihozna egy ilyen árfekvésű telót és elvinné az összes N4re várakozót. A nokia mindenesetre ezzel nagyot kaszál, ami a googlenek duplán pech, hiszen oprendszerben is átmennek a felhasználók a microsofthoz.
-
mcsabi84
senior tag
Én is inkább megcsináltam a telóm, úgy nézem ebből húsvétra lesz inkább N4 mint karácsonyra.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
penell1234 #2399 üzenetére
Annyira agyalok én is a padfone 2-n, főleg hogy imádom az asust mindenben (a jövő évi notebook vásárlást is tőlük tervezem).
-
mcsabi84
senior tag
válasz
#16820480 #2297 üzenetére
Meg kéne ezt valahogy nézni, csak egy mukkot nem tudok németül. Azt se látom, h előrendelésnél mikorra ígérik. Mert ha 15én kiszállítják, akkor már most regisztrálnék és rendelném. Karácsonyra úgyis jönnek haza emberek, lehet posta nélkül megúsznám a dolgot és akkor összárban ott lennék, mintha playből rendelném.
-
mcsabi84
senior tag
Ha német mediából/saturnból hozok be telót, akkor ha valami bibi van vele, a magyar medianak/saturnnak is foglalkoznia kell a problémával? Mert ez esetben ha tényleg kapható lesz a telcsi, akkor inkább ezt az utat járom be. Nem hiszem, h ez a google store dolog mostanában működni fog.
-
mcsabi84
senior tag
KÜLDÉS HAMAROSAN
Küldés 8--9 héten belül. Az adó és szállítási díj fizetéskor lesz kiszámítva.Az kemény :-O
-
mcsabi84
senior tag
mondjuk egy mukkot nem tudok németül, de ha jól látom, akkor a saturn-ban is elő lehet rendelni. Már csak az a kérdés, hogy akkor 15-én szállítják-e, vagy ott is lesz ilyen csúszás. Mert igazából 5000 ft különbség lenne a playből rendelés és a saturnos vásárlás közt. Csak persze ehhez német ismerősöket kell találni, akik közelében van media markt vagy saturn.
-
mcsabi84
senior tag
Az lesz a szívás, ha most megnyitják az amcsi piacot, megint lesz egy balhé, aztán az összes készletet a balhé elsimítására fogják betolni. Aztán majd nézhetjük az amcsikat, ahogy várják az LL6-os kézbesítéseket és sírnak, h még 2 nap.
-
mcsabi84
senior tag
Tehát akkor már van az angol t-mobilenál, az amerikai google playen, már csak az angol playen kéne. Én meg dolgozok éjszaka a következő napokon és félálomban meg figyelhetem a play-t. Nincs valami olyan app, ami csipog és kirúg az ágyból, ha az angol playen megjelenik?
-
mcsabi84
senior tag
Viszont az se érdekük, hogy a vásárlók egy bóvli, megbízhatatlan cégnek tartsa őket. Ha ezt hamarosan nem kommunikálják le, akkor szerintem csak buknak ezzel a dologgal, nem pedig nyernek.
-
mcsabi84
senior tag
1-est kapott matekból, de az 1-es a legjobb jegynek számított.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
Idiofil #2069 üzenetére
Persze sok ilyen is van, de azért én már láttam olyat is, akinek több diplomája volt, vagy olyan, aki az egyetemet igen jó átlaggal fejezte be, szóval nem mondanám rá, hogy lusta, se azt, hogy buta. Ezért sosem értettem hogy miért jó valakibe ilyen miatt belekötni, amikor fogalma sincs, hogy mi okból ír így az illető.
Srácok: ti meg fejezzétek ezt be, nem hiányzik, hogy átcsapjunk anyázásba.
Inkább folytassuk azt a témát, hogy ki milyen kiegészítőt vásárol a telójához, amit 2013 februárjában készhez is kap
.
-
mcsabi84
senior tag
-
mcsabi84
senior tag
Most jött a N4 tokom hong kongból 6 nap alatt
-
-
mcsabi84
senior tag
Azért most már nem igaz, h nem lehetett két hét alatt összedobni valami előrendeléses dolgot. Feliratkozok, küldenek egy mailt, hogy jan 16. tudják küldeni én meg megnyugszok, h ok. De ez, h nap mint nap várni, h mikor képesek már megnyitni azt a rohadt store-t. Vagy ha legalább kommunikálnának valamit a több ezer elégedetlen ügyfélnek, de semmi.
-
mcsabi84
senior tag
Ahogy látom bedőlt a 27. A legrosszabb olvasni a sok embert, aki örül mint majom a farkának, h megkapták ma a mailt. Szóval most már akkor végleg kiment az LL3 is, tehát töltsétek fel azt a rohadt store-t, különben keresek én is valami mást
-
mcsabi84
senior tag
válasz
FlDutchman #2012 üzenetére
Olyan is van: 2010 hsz-ből áll
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest