Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
ThorsHUN #2427 üzenetére
Ha veszek más telefont az N4 kikerül a képből, mert én 2-3 évre veszek telefont, az E71-em is 3 éves már. Mire legközelebb vennék már N6 is lesz. Ha látnék valami ígéretet a Cloudphone-nál Jelly Bean-re, megvenném azt, de nem ismerem az Acer android frissítésekhez való hozzáállását.
-
djgeg
őstag
válasz
ThorsHUN #2337 üzenetére
ZTE azért elég nagy rohamban tolja a dolgokat és itthon is van
Igaz részben szolgáltatóknál .
Azzal meg szart nem érek hogy az N4 be van jelentve, megjelent... Aztán normális árán, ami a lényege neki egyébként, nem tudom megvenni... Majd talán 1-2-3 hónap múlva... Aztán már azon gondolkodhatom hogy várjak e még 1-2 hónapot S4 re? Vagy már erre a ZTE re?De mind 1 Nexus 4 em lesz mert bejön... Csak mikor ez itt a kérdés.
-
assemble
addikt
válasz
ThorsHUN #1989 üzenetére
Nem mondtam hogy olyan nagyon nagy szukseg lenne az 1080p-re, de amerre mennek most a dolgok, elkerulhetetlennek tunik, az egyetlen kerdes hogy mikor teszik bele, de valoszinuleg par even belul meglepik. Az A15 proci viszont sztem mar most majdnem biztosra veheto a kovetkezo Nexus-ban is
-
djgeg
őstag
válasz
ThorsHUN #1339 üzenetére
Fizu így meg .... Amerika Európa többi része meg amúgy.
Hál isten jó pár helyen jártam és meg tudtam figyelni mi mennyibe került.
Amerika Fizetés 50-70% ka egy átlagembernél a bérleti díjra megy el... (nagyvárosokban de hát hol nincs ott már 5-8 milás város)
Európa... Összes többi országban a fizetésekhez képest (amik persze magasabbak mint itthon)
Valami mindig jó drága volt... Vagy kaja, vagy szolgáltatás, vagy bármi más.Én személy szerint azt vettem észre hogy itthon egységesebben alacsaonyabbak az árak... Nincs kiemelkedően drága csoport...
Persze az import áruk... De ahhoz mi közünk valaki legyárt valamit XY országban és szab neki egy árat....Egyébként Pont Nexus az amit azt mondom hogy a mi piacunkra van szabva
Nem úgy mint az iPhone.Nyerészkedők.. Erről az jut eszembe mindig hogy nagy faterom 3 Zsigulit adott el anno ... Várólista volt . Jelentkezett megkapta 1-2 év, aztán rögtön eladta 30-50% kal drágábban...
Ez nem nyerészkedés AZ IGÉNY és a HIÁNY mértéke szabja az árakat.
Hülye az aki a jelenlegi piaci ár alatt elad valamit...Nexus 4 re most nagy az igény de kevés a készülék... majd helyreáll amikor jön még.
Aki ilyeneken értetlenkedik az még nem találkozott ezzel?? Vagy mi?
Ne homokba dugott fejjel ücsörögjünk már... -
Remiel
őstag
válasz
ThorsHUN #1339 üzenetére
Szerintem is kevés a fizetésünk, viszont az áraink nyugat európaiak és ez végtelenül szánalmas... az egész mobilkommunikáció árképzésileg itthon egy vicc (tudom miről beszélek, ebben dolgozom)... amíg a szomszéd országban, vagy kicsit távolabb de az EU keretein belül kb 10k hufnak megfelelő összegért kapsz több ezer percet sms-t és korlátlan netet, addig itthon 30 ft feletti percdíjak és 500 mega netek futnak ennyiért, na az itthoni szolgáltatók ők nyerészkednek és ráadásul egy fejlett országban már szétrúgták volna a seggüket kartellezés miatt, de ugye itt minden lehetséges mert ez a világ közepe... na de ennek sok köze nincs a topikhoz.
Mindig is lesznek emberek, akik azonnal akarnak mindent és nem érdekli őket mennyibe is van ez... nem az a srác fogja megvenni a 350 euros telefont 500 - ért, aki egy éve erre gyűjt (ha mégis, akkor megérdemli), mert 1 hónap múlva lecseng a dolog és lesz bőven. Egy kereskedő sosem lesz emberbarát, ha tud keresni egy bolton 100% - ot akkor annyit fog (ha nem ilyen, menjen asztalosnak pl), ha nem megy hát enged... ilyen ez a kapitalizmus, mindenki erre várt itthon, hát élvezzük. Én nem ítélem el azt aki most az e bayen árulja... akkor tenném, ha valamilyen úton csak ő tudott volna hozzájutni és ezt kihasználva realizál hasznot. De itt gondolom szerencse is kellett, hogy ki tudj fogni párat abból a néhányból. Egyébként meg ez lehet egy remek marketingfogás is valóban és húzzák 1-2 hétig a raktárban meg halomban áll. Ezzel elérik, hogy csillió topik csak erről szóljon és több százezer reményteli júzer csipás szemmel nézze mikor nyílik meg a rendelés... ha ez történt, jól csinálják, gusztustalan módszer, de célravezető.
Szerintem keves a fizunk, szerinted meg lehet hogy pont jo hiszen annyit keresunk amennyiert elvallaljuk az adott munkat... nezopontjaink kulonboznek es ennyi
ez azért nem ugyan az ám, mert ezt esetleg KÉNYTELEN vagy elvállalni, mert meg kell élni, míg egy highend telefon megvételére max a birtoklási vágy vesz rá
-
edward2
addikt
válasz
ThorsHUN #1331 üzenetére
450 euró a 350 eurós telefonért az bizony +100 euró. De újfent nem értem miért háborodsz ezen fel. Ha otthon nem kapható a telefon akkor miért ne árulhatná valaki drágábban mint az eredeti ár???
Ez nem nyerészkedés hanem kereskedelem. Továbbá most mit vársz majd ilyen haveri alapon valaki neked 0 forint haszonnal hoz telót külföldről vagy mi?
-
Idiofil
aktív tag
válasz
ThorsHUN #1331 üzenetére
Ezen még mindig van olyan, aki megbotránkozik, hogy Amerikában milyen olcsó sok dolog?
Ott a benzin, piszok olcsó ott, míg itt....khmm
Ott a ruházati cikkek.De másik oldalon ott van, hogy itt (szinte) alanyi jogon van orvosi ellátásod, felsőoktatásod (már annyira nem). Csak erről hajlamosak vagyunk megfeledkezni.
El kell fogadni, vagy lehet különböző hazai fórumokon elégedetlenkedni. Változni nem hiszem, hogy fog.
-
djgeg
őstag
válasz
ThorsHUN #646 üzenetére
Veszel egy autót és összetöröd akkor a gyári gari nem fogja neked fedezni
attól hogy 5 * a törés tesztje attól még törik. Gorilla Glass 2 se törhetetlen... Főleg a hülye tervező mindenit a Nexus 4 nél Vakut kivágni... Ott fog 10 ből 9 törni.
No de biztosítást mindenre lehet kötni. Itthoni termékbiztosítások, Számlát Garipapírt kérnek,. de tudtommal a te nevedre kéne hogy szoljon. Más autójára te se kötsz biztosítást.
-
-
törölt tag
-
BDave
őstag
Üveg is
Ebben a videóban talán jobban látszik, illetve mondja is az ürge, hogy "itt minden üveg"
(#27) HuMarc: ez teljesen logikus!
(#38) socialkiller a fent linkelt videóban van egy kis ízelítő a vezetékmentes töltőről! Elég jól mutat!Akik pedig a tárhely miatt nyavajognak: #6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged