Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelley
senior tag
No offense...de nekem az böki a csőröm hogy akárhányszor visszajövök ide, csak a te nyafogásod megy minden féloldalon keresztül...
Ha samsunggal csináltatta volna a google, akkor most tuti nincs készlethiány, ellenben műanyag hátlapja lenne (ami nekem jobban bejönne).
Sokan írják kommentbe hogy "kipukkant a lufi" a várva várt nexus4 iránt. Emberek...ne hasonlítsuk már össze egy SGS3-mal, vagy egy OptimusG-vel. OptimusG-t kiadják JB-vel, az a büdös életbe nem fog újabb szoftvert kapni, sgs3 pedig féléves telefon, (elméletben) gyengébb hardverrel. Ez a Nexus4 pedig majd kiröhögi jövő ilyenkor is az akkor debütáló telefonokat, mert első lesz ami megkapja az új droidot.
Ami miatt idegenkedni lehet, véleményem szerint egyértelműen az hogy LG nem pedig Samsung. 12hó gari vs 26hó prémium gari! Nagyon nem mind1 hogy ha van valami gondod vele, ide küldöd oda küldöd majd 2-3hét múlva visszakapod azzal az indokkal hogy "user error, a garanciát megvontuk", vagy pedig kihívod a szervizest és előtted 15-20perc alatt kicseréli a kifogásolt alkatrészt. -
mrThomi
addikt
Azert mondom,teljesen megertelek. Szanalmas, de nem tudsz mit csinalni sajnos.hebehoba olvasgattam a hireket,de mostanaba massal voltam elfoglalva, aztan tegnap mikor olvasgattam a hszeket elcsodalkoztam hogy mindig csak par ember tudott egyaltalan rendelni
Am maradunk ennel a forumnal v mindenki a mobarena teszeshez ir ?
-
twine
veterán
Biztos igazad van,,,én nem néztem körül milyen tarifák léteznek...
Én kis hazánkból indultam ki, ahhoz viszonyítok...
egy cca 10 rugós előfizetéshez kapok egy "csúcs" Androidot..."ingyen"...
Nekem ez nem tűnik rossz üzletnek...
És ami a lényeg,,és a beszélgetésünk alapja:
Van raktáron
Besétálsz,,megveszed... -
djgeg
őstag
ui.: Így is úgy is bele van építve ezekbe az árakba telefon ára... csak az a baj hogy annak általában a többszöröse... :/
Én ettől nem tudok elvonatkoztatni mert ha 9000 egy szolgáltatás egy telefonnal. máshol meg megkapom azt a szolgáltatást 3000 ért akkor nekem ebből az jön le, hogy a teló ára havonta 6000... -
twine
veterán
-
twine
veterán
nna akkor egyszerűsítek:
-Magyarországon nem kapható hivatalosan, te pedig itt élsz...
-Külföldön elérhető akár ingyen is a szolgáltatóknál, van készleten a telefonból...(különböző országokban, sőt kontinenseken)
-Simfree ugyancsak ez a helyzet,átszámolva HUF-ra, 36-al drágábban,(16Gb-os verzió) mint a létező legolcsóbb helyen(play store)
-Megjelent a Play store-ban, utána 1-2 hetes kiszállítási idő volt, ami véleményem szerint emberi...
Tehát:
-Visszacsatolva az első ponthoz,,,Ha külföldön élnél bármikor megvehetnéd..."fillérekért"
-Magyarországon élsz, (ahol attól függetlenül, hogy hivatalosan nem lehet kapni,)mégis lett volna lehetőséged rendelni...nem értem.....a "rugózást"...
De mondtad hogy befejezed,,,így elnézést, hogy "folytattam" -
crhis86
tag
-
mcsabi84
senior tag
Azért nézd meg, hogy az istore mióta működik és a google play mióta. Ráadásul az almások maguknak gyártják a telót, a google megbíz más céget vele. Ha a google a saját cégével gyártatja majd a készülékeit és lesz több éves tapasztalata eladásban, visszatérhetünk a bénázásra. Ez most túl nagy hype volt nekik, de ha az almások ilyen áron tolták volna ki az iphone 5-öt, akkor gyanítom nem sokban különbözne a helyzet náluk se.
-
Pompi
nagyúr
Kicsit higgadtabban (nem csak erre a hozzászólásodra gondolok).
A cég nem igérget. Azt mondja, hogy ennyi vagy annyi a szállítási határidő. Elfogadod vagy sem. Rendelj Apple Store-ból valamit, ott is pörögnek a hetek (mondjuk jó esetben hamarabb megjön, de most ott is átlag 2 hét egy i5 vagy iPad mini, most rendelt a kollega).
Az meg, hogy párhuzamot vonsz az Android rendszer milyensége és a Nexus 4 rendelhetőség között meg már tényleg az über vicc kategória. Komolytalan leszel az ilyen megnyilvánulásoktól, csak jóakaratból írom.
-
mcsabi84
senior tag
Neked tényleg mindig minden baj?
Szerintem azért írnak ennyi szállítási időt, mert sok volt a rinya az LL2-LL3-nál. Aztán most ezt így dobták ki, hogy mindenki tisztában legyen vele, h kb mikor érkezik a készülék. Nem tudom, hogy ezen még mit kell lekommunikálni. Tegnap azért elég jelentős készlettel nyithattak, hiszen még mindig nem tudták leüríteni a 16ost.
hallerlalller: Te melyik mellett döntöttél végül? Rámentél a 16osra, vagy megelégedtél a 8assal?
-
Ronin-
senior tag
Bírom ezt a dumát.. Elavult ?! Egy ilyen készülék ??! Teljes szoftveres támogatással ?? A Galaxy Nexus most is ver még jópár csúcsmobilt (de legalábbis egy szinten van velük) így 1 év után is. Lehet, hogy előbb fog megjelenni egy jobb teló, mint a nexus, de mit ér, ha utána fél évente,vagy évente jön rá a frissítés, ami dobna a rendszer gyorsaságán meg ilyenek ?! Úgyhogy ebben az esetben már egyből az a másik mobil válik elavulttá..
Szóval kétlem, hogy bele halna bárki is abba az 1 hónap csúszásba. Ez az elavult szöveg meg baromság.. -
FragMaster
addikt
Na ez a jó megfogalmazás. Anno a samsungos hír alatt se értette meg sok ember, hogy ez technikailag még mindig "csak" 4 mag, mert annyi működik egyszerre max. Nem szólt másról a topic, csak "ZOMG 8 mag hülyeség minek miért, dejó az ios meg a wp". Látható a tegránál is, hogy jól működő ötlet pedig ott az ötödik mag még nem is kifejezetten takarékos ca9 40nm-en gyártva...
-
ThorsHUN
őstag
Azert ettol nem felnek... a Huawei is nagyon ott volt a szeren amikor mukodo negymagost kellett bemutatni, mar ev elejen megvolt neki aztan most hol is van? Kinaban egy honapja kb lehet kapni itt meg semmit:S
Jok ezek a bejelentesek, csak a kezzelfoghato, kereskedelemben kaphato (? a n4 is az elvileg...) telefonokhoz semmi kozuk -
noorbertt
őstag
Köszönöm a válaszokat,
Én a padfone2-n filóztam még csak meggyőzött a nexus mint támogatottság.djgeg: Windowsfonokat eszem ágában sincs használni
Gépemen sincs win,.. Így igazából lehet jobb de akkor se kéne
A blogodban találtam egy bejegyzésre utaló linket: kb 4-5 óra közötti időt bírhat ki a 2100-as akksival. Ez nem túl jó, nem? -
<Mateus>
tag
sajnos ez igy van :S samsung kövi telefonját már 8magosnak akarja, mondjuk ezt sokan vitatták h mi érte több szemszögböl is de min1, ez nem ide tartozik....
én WP ellenes vagyok szoval ne teeedd
egyébként ha wp-t akarsz akkor ne nokiát hanem inkább htc-t lényegesen olcsobb és ugyanazt tudja...
egyébként most irták h wp8-ra készül a javitás mert random ujraindul a készület
-
Ennyit az elmeleti es a gyakorlati arakrol. A Mobilarena tesztben ugye >200k-t emlegettek a L920-ra. Most vettem 399-ert, adtak melle ajandekba egy 100 euros fejhallgatot meg egy vezeteknelkuli toltopadot.
Nexus4 meg a 920 kozott vacillaltam, de ez jo vetel volt, az N4-ert nem adtam volna pont ugyanennyit, mashogy meg nem elerheto.
-
agabe
addikt
nem volt ez sem betervezve ... jött haza haver, és nem kellett neki.
Az elsőnél bárki elvihette volna HA -ról, ez meg szerencsés véletlen haveromtól.
Mindemellett most simán ki tudom jelenteni, hogy nem egyedi eset a sárgulás, és nem csodálkoznék, ha szinte mindre érvényes lenne. -
agabe
addikt
Nem az előző, és nem ugyanúgy
most nem látom a képet az előző hsz-ban, ezért beszúrom megint.
Aki nem érti mi van a képen, az nem jó monitoron nézi
, de elárulom fehérnek kellene lennie, és nem az.
persze ez egy rendes melegítés után ami visszahüléskor eltűnik ...de mint látható nem egyedi eset.
Akinél nem jön elő, az szerintem nem melegíti eléggé. (nem kell 40-45 foknál melegebbnek lennie ami még bőven a működési tartománya egy telefonnak.) -
ZX7
tag
Röhejes ez az egész.... Új készlet tehát nem érkezett, ez amolyan előrendelésnek tekinthető (4-5 hét szállítási idő). XDA-n írt egy csóka (aki állítólag a UPS központjában dolgozik, és ők intézik a kiszállításokat az USA-ban), hogy az első körben (nov 13.-án) összesen 17 000 db nexust kaptak, ennyi volt a teljes készlet egész USA vonatkozásában. Kamunak tartottam, de mostmár simán el tudom képzelni. Mennyi lehetett a német készlet? 5 000 db? Szánalmas egy launch ez. Nem csoda hogy a gugli nem közöl értékesítési számokat.
-
KillBorn
senior tag
Miután kielégítették az amcsi piacot, nem fog megoszlani a készlet (sztem most sem viccből csak az US-ra érkezett cucc), ezért remélem az európain nem lesznek ilyen szállítási idők.
Egyébként jó üzleti fogás, hogy a drágábbat hamarabb szállítják, így aki nem akar mégtöbbet várni megveszi azt
Vagy csak óvatosságból többet írnak oda -
<Mateus>
tag
arra az 1620ft-ra gondolsz h havidijbol szedik be a komoly pénzt? mert én ezt igy is ugy is kifizetném...
én voltam bent a trénél és azt mondták h igen, lehet erre a havidij csomagraidézem tré oldalárol:
"Feltételek:
2 év hűség az előfizetésre ?
Nincs hűség díjcsomagra
Különböző havidíjú és jellegű díjcsomagok közül választhat rendelés közben
A készülék ára:
Egy összegben
T-Pontokban és partnereinknél:149 990 Ft Webshop teljes ár: 134 991 Ft
Kamatmentes részletre (THM: 0%)
Teljes ár: 134991 Ft
Kezdőrészlet: 44 919 Ft
Törlesztések:
12 hó X 7506 Ft" -
djgeg
őstag
Akkor nem a Bankkártya adataidat hanem az egész PayPal-oda t lopják el?
Egyébként minden bankkártyával történő vásárlás alapból biztosított. A Netes is.
Annyira ezért nem szoktam aggódni.
Raiffeisen pl elég jól kezeli ezt. Külföldön fizettem egy jó párszor vele és a 10e feletti vásárlásoknál minden egyes alakalommal felhívott a bank. Már nekem kellet szólni, hogy ne hívjanak már xD Aztán egyszer le emeltek 80 ezret Ausztráliából(Hívtak is egyébként). 1 héten belül rajta volt a pénzem újra, pedig rendőrségen is kellet szórakoznom. Ott csesztem el a legtöbb időt.(Normál MasterCard-os bankszámla , semmi sallang)
De nem árt vigyázni...Pár ezer Ft egy biztonságos VPN ért kifizetni meg nem egy megterhelő dolog ha valaki ettől fél.
-
djgeg
őstag
Volt néha 8 GB-os láttam én is ( a store-ban is nem csak az oldalon) de lehet hogy csak hiba xD
Egyébként ha jó hangulatomba kap el valaki ilyennel, akkor általában azt szokta mondani hogy Még Albert Einstein is megbukott Matematikából. Nyugodtan lehet fikiázni őt is.Csak mostanság nincs jó kedvem.
-
Idiofil
aktív tag
Majd ha értelmi képességeidet vonom kétségbe, akkor kezdj személyeskedni, addig pedig maradj csendben ezzel kapcsolatban. Köszönöm!
Gondolom mindennek meg van a miértje. Hogy miért nem Motorola termékek a Nexusok (4-7-10), lövésem sincs. Gondolom jobban átgondolták mint mi és (nem tudom, hogy te mivel foglalkozol), de tőlem biztosan jobban értenek a munkájukhoz. Nem azt mondom, hogy ez így tökéletes állapot, de nem mondom azt sem, hogy a Google idióták gyülekezete, akik egy terméket nem tudnak legyártatni és eladni.
Valószínűleg ők sokkal több háttér-információval rendelkeznek, mint mi. Gondolok itt pl gyárak termelési kapacitására, vásárlói elégedettségekre, jövőbeni tervekre, pénzügyi kimutatásokra, előjelzésekre és még soksok dologra... -
Idiofil
aktív tag
Mert szerinted a Google nem hozzáértő a szerverüzemeltetés terén?
Hallottad már azt, hogy "Ami elromolhat, az el is romlik."
Miért lenne kötelező a saját gyárával gyártatni?mcsabi84: Nem is kommunikálták le.
twine: egyet értek, egyre több a toporzékoló. Engem is idegesít, hogy nem jelenik meg, de nem fogok eret vágni magamon. Szeretném minél hamarabb....de ki nem?!
-
Tigerclaw
nagyúr
Fura dolog, de az ember annyira belellovalja magát a telefonvásárlásba - főleg az aki épp venni is akart egyet és az N4 épp jókor jött a képbe - hogy most hogy nincs N4, keresi az ember, hogy mit vegyen helyette. Miközben ha nincs N4, csuklás nélkül vett volna már valami más fajtát. Elég bosszantó dolog várakozni. Nekem is naponta jut eszembe, hogy mit kellene venni N4 helyett és nehéz megállni, hogy ne vegyek más fajtát. Főleg, hogy semmi info és tuti másnap rendelni lehetne, amint az ember lemond róla.
-
assemble
addikt
Hat igen, dehat mindig igy ment, mindig muszaj novelni a specifikaciokat
. De en is kivancsi lennek ha mondjuk a RAZR MAXX aksijat beletennenk egy uj gyartastechnologiaval keszult kis kijelzos alaptelefonba ami kb csak telefonolasra jo, az meddig huzna egy feltoltessel, valoszinuleg hetek alatt nem lehetne lemeriteni, keszenletben pedig honapokat elmenne.
Mondjuk a kijelzo tenyleg kezd elerni egy olyan szintre amitol kezdve ertelmetlen a felbontast novelni, de ugy is mindig jonnak mas dolgok: 3d kijelzo, projektoros telo (ilyenek mar vannak is az a vicc), hologrammos, mittomen -
zotyesz66
őstag
Úgyis tolni fogják a full HD-t, itt a fórumon is többen erre verik.
Különben meg: HTC Droid DNA -
-
agabe
addikt
megtaláltad ?
(amúgy 90-ért...ugyanannyiért amennyiért hozzájutottam)
(#1965) knyitogato :
én is csak véletlenül vettem észre amikor este beszéltem vele félálomban, és hallgattam, hogy mi az a halk ciripelés (nem zúgás, susogás), és miután észrevettem, ha nagyon csöndes helyen voltam és figyeltem rá, akkor ismét hallottam. -
agabe
addikt
Nagyon csöndes helyen (éjjel otthon) a sima hangszóróból is hallottam valami cicergést fülnél tartva amikor még megvolt a sajátom, de egy csöndes irodában pl. már nem.
Valóban van valami...engem nem zavart az alacsony szint miatt, pedig azért érzékeny vagyok ilyenekre.(#1958) Idiofil:
féláron is pénzkidobás, mert bár védi a telefont, de szar a fogása, zsugorodik, sárgul idővel, és nem lehet szépen leszedni, úgyhogy aki nem saját maga (vagy telefonja) ellensége az nem vesz zagg-tól invisible shield-et.(#1959) FragMaster:
A slimport miatt gondolom mások a paramétreke, de el tudom képzelni, hogy lesz rá olyan progi amivel ez orvosolható (nexus 7 -re is van letölthető fizetős, és rootlolt állapotúra meg ingyenes is).
Airdroid app-al pc-ről mindent le lehet tölteni a telefonra ...nem ugyanaz, mint sima usb otg, de átmenetileg megfelelő. -
mcsabi84
senior tag
én is ezzel a 110-120 körüli összeggel számolok. Aztán majd kiderül mennyi az annyi (csak már derülne ki)
Viszont milyen idegesítőek a külföldiek. Itt vinnyognak, h LL3-ban vannak és mikor lesz már telójuk... Én is szívesen lennék LL3-ban, mint várakozó állásban, h mikor lesz újra kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged