- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
szponzor #2770 üzenetére
nem vagyok elég okos sajnos, hogy mi nem stimmel,de ha Angol címre, Angol bankzsugával, angliai gépről csinálod távoli eléréssel....
Az azért érdekes hogy nem sikerül...
Mert az ettől eltérő variánsok bármelyike lehet "hibás"
(Angol cím - Magyar zsuga,etc..etc...)
De hogy több bankzsugával is próbáltad....és semmi eredmény,,,így teljesen érthetetlen számomra... -
mcsabi84
senior tag
-
twine
veterán
válasz
szponzor #2571 üzenetére
Az a baj ezekkel a "beszélgetésekkel", hogy ha válaszolok a kérdésedre, úgy tűnik mintha "fikáznám" és le akarnám húzni a készüléket..Amire jön egy következő kérdés,,és máris elindul az ördögi, kör aminek az lesz a vége, hogy micsoda egy szemét vagyok amiért itt merem "fikázni" az N4-et....
tudod:"az úgy kezdődött, hogy ő visszaütött"
Ne haragudj de itt megállok....
"Most" jöttem rá arra, hogy nekem egy 100-asnál nem ér többet ez a telefon,,,,
Pedig eddig teljesen másképp gondoltam.....Egy dolgra viszont reagálnék, hátha másnak is "segít" egy kicsit...Tárhely:
16Gb papíron, amiből elérhető ~12,7Gb
Nem játszom,,de olyan "hülye" vagyok hogy szeretem ha eyecandy-nek fent van pár darab nívósabb játék...
Vegyünk most csak 3-at a példa kedvéért 1Gb/db-al...
Hozzátesszük azt a 10-15 app-ot(mert már nem ész nélkül telepítek)amit valóban használok...
És marad cca.6-8gb szabad helyem "valóban" tárolásra...
Április óta a HOX-om 4,5 giga fotót és videót "gyűjtött össze"..
Mennyi is marad,,,,?És ez a 16 gigás "nagy" verzió...
8 gigán(5,7 valós) esélytelen lennék(#2573) FragMaster:
Reméltem, hogy annyira már "megismertük egymást" ebben a topicban, hogy ez evidens amit írtál...."pár éve" már foglalkozom pc-vel és PDa-val -
törölt tag
válasz
szponzor #2553 üzenetére
mondjuk a GN-ból is hangoztatták a 32 gigásat, és végül mégsem lett belőle semmi. illene manapság már nagyobb tárhellyel szállítani. oké, hogy mondjuk egy SGS3 vagy szifon5 drágább sokkal, de legalább van választás, hogy mekkora háttértárral kérem, és lehet akár 64GB is.
-
-
twine
veterán
válasz
szponzor #2057 üzenetére
igen-igen....azt rendeltettem meg én is haverral...
Az van is raktáron...úgyhogy csak "bátran"
Ezért gondoltam azt, hogy fólia előre hátulra az alap,,,aztán ha tudom hogy "rázós" helyre megyek, rádobom a bumpert...ha ez nem védi meg, akkor már nekem is mindegy, mert ott csúnya zakó lesz... -
-
agabe
addikt
válasz
szponzor #1731 üzenetére
Itt a kép a bumperről (csak rá kell menni proxival a google play-re) ... nem látom sok értelmét, hisz a keret körben is műanyag, ez meg csak növeli a méretet.... talán a kijelzőt meg a hátlapot is védi azzal, hogy nem azon fekszik a teló ha leteszi valaki az asztalra, hanem ennek a szélén ?
Sőt...itt leírás, és videó is van
Nem kerestek google-al ?(#1736) zorromoto:
van led ami az emailt, smst, egyéb bejövő üzenetet jelzi, de az elmulasztott hívást azt nem. -
Idiofil
aktív tag
válasz
szponzor #1024 üzenetére
Jaja én is a lelkére kötöttem, hogy ha nem tud éjfélkor rendelni, akkor szóljon és keresek mást. Van néhány lehetőség.
A bankszámla már nem érdekel, elméletileg lehet magyar számlával fizetni, de nekem kifizeti a srác és én majd OTP-n keresztül utalom Neki a pénzt az ő bankjába (Lloyds) és akkor már pontos összeget tudok utalni(n4 ár+UK szállítás+nemzetközi szállítás)
0,1% (min 2200HUF) a külföldi utalási költség az én számlacsomagommal. -
agabe
addikt
válasz
szponzor #980 üzenetére
Infó az előbbi linken. Azt tapasztaltam, hogy nulla zaj van amit a készüléke adna bele a hangba fülessel hallgatva (csak alap samsung füleseket próbáltam, nem ez a zenehallgatási mód amit kedvelek), ami meglepően ritkának számít, mert minden (na jó sgs már régen volt, és nem emlékszem annak volt-e egyáltalán zaja vagy sem) eddig hallgatott készülékben volt egy (jó esetben) csipet alapzaj ami főleg a zenék közötti szünetben volt kivehető (meg vannak még egyéb helyzetek)
N4 zajtalan, így az pozitív. zeneiségét nem tudtam jó füles híján kipróbálni, de a zaj nélküliség már jó alap.
A többit majd leírják akik zenéket rendszeresebben, és jó fülesekkel hallgatnak telóról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged