Új hozzászólás Aktív témák
-
<Mateus>
tag
válasz
penell1234 #2914 üzenetére
nem tudom, sajnos nem irják jellemzők közt, meg kell kérdezni facen, ott elég sürün visszairnak, és figyelik a kérdéseket.
-
<Mateus>
tag
hehe, ugy néz ki hogy mostmár télleg van, lesz trémobilnál s3 lte, meg note 2 lte is
röpke 170k-ért az s3 lte, a sima s3 meg 140 előfizura
-
<Mateus>
tag
válasz
FragMaster #2823 üzenetére
igen, én is láttam mindent, azt is hogy mostanra eltünt :S nem tudom mit élnek át ezek is
-
<Mateus>
tag
trénél lehet s3 lte kapni
csak drága
-
<Mateus>
tag
németbe lehet még rendelni play-ről nexus4-et?
-
<Mateus>
tag
hol lehet kapni SGS3 LTE-t kapni?
-
<Mateus>
tag
válasz
hallerlaller #2753 üzenetére
egyiket megvenném
-
<Mateus>
tag
nagyon örülünk neked.... tiszta boldog lettem, hogy neked is sikerült, ez miatt nem birtam aludni
-
<Mateus>
tag
hát jo, én lemondtam a nexus4-ről, sajnos akit tudtam volna, annak most családi gondja van, igy nem tud most ilyennel foglalkozni :S
-
<Mateus>
tag
válasz
bigmasterg #2582 üzenetére
honnét szerváltak ezek ?
-
<Mateus>
tag
válasz
mcsabi84 #2463 üzenetére
akkor már inkább htc 8, az még viszonylag normális áron van
mivel a 920-as nokia 200k-t kostol
Eli577:
egyetérted, nincs az a pénz amiért wm-t használnék
nah persze még hogy random kikapcsoljon a 200k telefonom
az hiányzik az életemből, igen tudom, hogy jön ki a javitás meg mi egyéb, de akkor is nah
-
-
<Mateus>
tag
sajnos ez igy van :S samsung kövi telefonját már 8magosnak akarja, mondjuk ezt sokan vitatták h mi érte több szemszögböl is de min1, ez nem ide tartozik....
én WP ellenes vagyok szoval ne teeedd
egyébként ha wp-t akarsz akkor ne nokiát hanem inkább htc-t lényegesen olcsobb és ugyanazt tudja...
egyébként most irták h wp8-ra készül a javitás mert random ujraindul a készület
-
<Mateus>
tag
-
<Mateus>
tag
akkor valaki rendeljen már nekem is egyet
-
<Mateus>
tag
hát emeberek én ezen márcsak röhögni tudok, szó szerint röhej, hogy mit csinál a Google és az LG, csak azt nem értem miért nyitották meg usá-ba a play-t hogyha ennyi a szállítási idő :S:S ezt valaki magyarázza már el
sztem még le se gyártották a készülékeket
lehet h arra várnak h a vevő fizessen, aztán abbol a pénzből csinálják meg a telot
mert ez a 4-8hét ennyi idő alatt még én is összeraknám ha meglennének az alkatrészek hozzá
-
<Mateus>
tag
arra az 1620ft-ra gondolsz h havidijbol szedik be a komoly pénzt? mert én ezt igy is ugy is kifizetném...
én voltam bent a trénél és azt mondták h igen, lehet erre a havidij csomagraidézem tré oldalárol:
"Feltételek:
2 év hűség az előfizetésre ?
Nincs hűség díjcsomagra
Különböző havidíjú és jellegű díjcsomagok közül választhat rendelés közben
A készülék ára:
Egy összegben
T-Pontokban és partnereinknél:149 990 Ft Webshop teljes ár: 134 991 Ft
Kamatmentes részletre (THM: 0%)
Teljes ár: 134991 Ft
Kezdőrészlet: 44 919 Ft
Törlesztések:
12 hó X 7506 Ft" -
<Mateus>
tag
válasz
Dreadloord #2155 üzenetére
azért nem ugyan az a kettő, ha nagyon akarnám kitudnám fizetni egybe is de minek tegyem, ha tehetem kamatmentes részletre is?!
-
<Mateus>
tag
én ugy döntöttem h várok max dec.18ig, ha addig semmi, akkor megyek a trémobilhoz aztán veszek ott egy tré mobilt előfizura, részlere, de akkor már S3 vagy HTC One X lesz belőle, tovább nem birok várni, sajnos megadta megát a 6éves HTC-m és most egy ezer éves teloval küldöm a dolgokat
-
<Mateus>
tag
válasz
assemble #2017 üzenetére
hát gyerekek egyre jobban megy el a kedvem a nexus 4-től, előszőr a sercegés telefonálás közbe, most meg hozzá se érek és már eltörik a hátulja:S ez mi ez? de télleg..... nem is értem hogy engedheti meg magának az LG és a Google hogy ilyen legyen.... nagyot csalodtam :S
-
<Mateus>
tag
de a nexus 4-es miért csak Quadrant (v2) 4,902 ennyi pontot ért el? mikor ugyanaz a proci van benni mint a G-be ami 7600pontot ért el?
-
<Mateus>
tag
válasz
penell1234 #1856 üzenetére
megne haragudj de ez véletlenül nem Nexus 4-es forum? hogy jön ide az asus......?
-
<Mateus>
tag
válasz
penell1234 #1854 üzenetére
és ezt kitől hallottad?
-
<Mateus>
tag
nem értem mit lovagoltok már kb 100 hozzászolás ota ezen az LTE-n mikor nem min1, itt MO-n ugy sincs csak 3g plusz
-
<Mateus>
tag
dijaznám ha lenne hamarosan, mert találtam olyan ismerőst aki tudna rendelni UK-ből, egészen pontosan észak-irországbol
-
<Mateus>
tag
Szerintetek Irországba lehet majd kapni ha jön ujabb vásárlás?
-
<Mateus>
tag
Én is beszállnék, egy közös rendelésbe valakivel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest