Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
válasz
Kunsztler #2567 üzenetére
hát.. akkor kamerázz sokat
4G ? biztos hasznos lesz majd,valóban.. csak mire oda eljutunk (sok helyen 3G sincs) addigra kb 10x cseréled a telódat. A naprakész frissítésekben kb. esélye sincs a samsung fél-1 éves csúszásai miatt, aztán 1 év múlva meg "mehet a kukába" a 170 ezres telefonod,mert a samsungnak nem érdeke ,hogy frissítésekkel szórakozzon,inkább vedd meg az újabb készüléküket. Vezeték nélküli töltés.. Valamint az áruk is összehasonlíthatatlan.. Nekem ez a pár dolog már bőven elég
-
agabe
addikt
válasz
Kunsztler #2564 üzenetére
Ez igaz, az van (bár még csak T-nél, meg nem hivatalosan függetlenül) , viszont még mindig ott a szoftverfrissítési hátránya ... de attól függetlenül az tényleg jó telefonnak tűnik, bár kezemben nem volt, nem használtam, így meg nehéz biztosat mondani, de a ram miatt előre azt gondolom nem lenne vele gondom.
-
agabe
addikt
válasz
Kunsztler #2476 üzenetére
nekem nemcsak volt 9300 -as, és N4 -es is a kezemben , hanem használom/ használtam őket , és nem tudnám megmondani melyik a jobb, mert az N4 kerete miatt azt baromi jó tartani, és az S3 -assal sincs gond, de oda kellett a tok is hozzá, hogy tényleg kényelmes legyen.
S3 -as LTE -es verzió meg egyenlőre még függetlenül nem nagyon várható ha jól tudom...vagy mégis ?(#2477) Jannn :
One S esetében a méreten kívül nem értem miért írja az oldal külön a DLNA -t mint előnyt ... zappoTV app-al N4 is bármit átküld bármie amit DLNA-n lehet.(#2480) Kunsztler :
hivatalos 2 év samu garival nem láttam még. -
törölt tag
-
Pompi
nagyúr
válasz
Kunsztler #2217 üzenetére
Mondjuk nem nagyon értem, hogy mi a jelentősége annak jelen esetben, hogy németországban vagy?!
Mert amcsi ismerősöket magyarországról is lehet mozgósítani.
BTW ezt a "képet" én is láttam tegnap este amikor USA proxyn néztem a play store-t.Jelenleg az USA-ban a következő szállítási intervallumok vannak:
8GB 8-9 hét
16GB 4-5 hétTisza vicc. Egy új autó legyártására nem kell ennyit várni...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged