Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mcsabi84
senior tag
A szoftver garancia a legnagyobb átverés szerintem. Ha frissíted a szoftvert otthon vagy nem legális cuccot teszel rá, akkor elveszik a garancia. Gyanítom minden frissítés megjelenésekor bemehetsz, hogy akciósan 2000 ft-ért 2 perc alatt frissítsék és továbbra is garanciális lesz, aminek kb akkor látnád értelmét, ha annyira tönkremenne a rendszer, hogy nem tudnád használni és akkor gondolom amennyiben él még a szoftver garanciád beviheted, hogy csinálják meg, majd miután kész kifizettetnek veled 8000 + áfát, mert nem rendeltetésszerűen használtad, így sajnos már nem élt rá a gar.
A múltkor bementem egy ilyen gsm boltba és valamit a névjegyzékben szerencsétlenkedtek egy nőnek, és mondták neki, hogy csak egyesével tudják megcsinálni (nem a beszélgetés elején léptem be, így konkrétan nem tudom mi lehetett), vagy rádugják a számítógépre és megcsinálják 2 perc alatt, de az 2000 Ft lenne. Szegény vásárló sietett, így mondta legyen akkor az az opció.
Persze lehet, hogy nem így van ez az egész, nekem csak ez jön le.
-
noorbertt
őstag
Ez vajon azt jelenti hogy küldik mail utáni munkanapon?
Mert akkor lehet bepróbálom én is a rendelést.. De ez a 5-6 hét több mint viccesAkik még nem kaptam vissza igazolást azok kérték a google fiók szinkront?
illetve uki te kérted? Vagy csak gyári állapotú telefont rendeltél? Lehet itt lesz a kutya elásva, hiszen a gyári telefonokkal nem kel baszakodni.. Gondolom én -
Eli577
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- One mobilszolgáltatások
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest