Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djgeg
őstag
válasz
Tigerclaw #2343 üzenetére
Ennek a Processzornak az a lényege hogy 8 darab Cortex-A7-ból áll, ami 4 négy Cortex-A15-nek felel meg.
Viszont a fogyasztás 40-60%-kal kevesebb is lehet. Ennyi a lényege.
Én azért örülnék ha kevesebbet fogyasztani kicsit jobb teljesítménnyel
Ez a 8 A7 es meg olcsóbb is mint 4 A15 ös btw -
törölt tag
válasz
Tigerclaw #2339 üzenetére
miért is? hány telefon rohangál manapság 28nm-es quad-core processzorral? a Sony és Motorola kínálatában nincs egyáltalán olyan, ami ebben a kategóriában fut. a HOX, SGS3, Optimus G és Padphone2 van vele pariban (utóbbi kettő hardveresen is megegyezik nagyjából vele), viszont egyik sem kapja valami gyorsan a frissítéseket, plusz a gyártói felületekkel is kell számolni. itt hozzá lehet venni, hogy az Optimus és a Padphone majdnem duplájába kerül, a másik kettő meg szintén valamivel drágább, és teljesítményben/fogyasztásban is elmaradnak a Nexustól.
-
djgeg
őstag
válasz
Tigerclaw #2260 üzenetére
LG gariztatja. Gondolom az ő felelőssége is, ezek mellet biztosan van kötbér ha nem szállítják le a szerződésbe foglalt darab számot... (Ez egy értelmes gyártói-megrendelői viszony). Szóval azért kötbér vagy az első széria gariztatása
. Kár hogy nem lehet megnézni ezeket a szerződéseket
-
penell1234
tag
válasz
Tigerclaw #1700 üzenetére
És a Padfone 2-röl halótál már? A termék lelke egy négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro rendszerlapka, 1,5 GHz maximális órajellel és az első generációs (nem Pro) Snapdragon S4-hez képest mintegy kétszeres gyorsulást hozó Adreno 320 GPU-val. És a rendszerlapka mellett 2 gigabájt LPDDR2 memória dolgozik. Én erre várok.
-
edward2
addikt
válasz
Tigerclaw #1700 üzenetére
Tele van az internet a hasonló emberekkel akik mint valami kis sértődött játszák a fejüket, hogy itt egy best buy telefon, de azért mégse olyan jó.
És akkor felsorolnak olyan "alternativákat" mint te.
Nevetséges már elnézést.
Szerintem egyszerűbb ha azt mondod nincs kedved várni vagy nincs pénzed mint azt mondani kiderült róla hogy szar...
-
bigmasterg
addikt
válasz
Tigerclaw #1704 üzenetére
Erre gondolsz, vagy volt másik, hasonló összehasonlítás is ?
De ugyan akkor azt mondja, hogy szerinte jelenleg ez a legjobb androidos telefon. (és azért lehet kapni 1,5X ennyibe kerülő droidos készülékeket is)Nem értem a logikádat. Ha van olyan telefon, ami egy kicsit folyamatosabb, attól ez rosszabb lesz ? és e miatt veszel inkább valami olcsóbbat, ami jelentőseb lassabb ?
Ugye láttad ugyan ennek az embernek a sima N4 tesztjét is ?
szerk.:
(#1706) djgeg:
Azt miből állapítottad meg, hogy melyiknek jobb a hardvere?
Amúgy meg nem mindegy, hogy milyen hw? Szerintem csak a végeredmény lényeges.
Ha valaki csinál egy egymagos telefont, ami mindent oda verne, mindennél gyorsabb és folyamatosabb lenne, akkor az rossz lenne, mert egy magos ? -
djgeg
őstag
válasz
iPhone 5 hasonlítgatod...... Igen 2X annyiba kerül
Hardver? jobb a nexus
Android 4.2 lehuzza? Eddig ez lesz a legnormálisabbn optimalizált főleg a Google Ref telóján.
Őszintén iPhone 5 mi huzná le a hardvert? Tudod miért nem lagol az iOS és hogy miért bírja tovább?
Mert lószar grafikai megjelnítés nincs benne pár aimáció aztán kész... Ikon halmaz! Egyszerü .Androidon nincs jól optimalizálva... De ez végre egy normális ref teló lesz xD
Összes helyről azt hallgatom hogy iPhone 5 szintü a smoothsága....Fényképező? iPhone 5 volt már a kezedben? Én elösször egy erős Led világítású helyen voltam. Kamera rózaszín fényben úszott... Sokat érsz azzal a fossal hogy jobb... Amikor egy normális naposütötte napon nem tudsz fotózni vele! Aztán "kezeddel takard" el .... (Apple reakció )
A Google 1 hetet mondott Írtuk is már máshol is mondták... Valószínü hogy elöször azoknak küldték ki akik megrendelték de nem kaptak.
Egyébként nem értem most iPhone 5 veszel? Vagy 40 e telefont?
Inkább veszel egy szarabb olcsóbb telefont??? Mert a Nexus 4 az nem let olyan jó mint a iPhone 5? (fél árért....) -
zotyesz66
őstag
válasz
Én szeretem az Apple cuccokat, de az árazásuk, főleg itthon, már túlmegy minden határon. Meg aztán nekem nem kell az az érzés, hogy mindenben a leggyorsabb, legjobb a készülékem. Elég, ha jól használható sokáig. Lehet különben, hogy a benchmarkokban ez a N4 nincs mindenhol elől, meg nem a legjobb benne a kamera, de azért mégis elég jó minden szempontból. Ami még a sebességet illeti, a használatára aztán nem panaszkodott senki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest