- MIUI / HyperOS topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz attiati #1511 üzenetére
Már lezárták így kiegészteni nem tudom a topikot.
"Az EU árak Tartalmazzák a helyi adót . Így csak a szállítási és egyéb macera költségek maradnak."
EU ból származó termékre se áfát se vámot nem vagy KELL fizetned.
Nem fogja meg senki és kérdezi mi ez ? Honnan van? Stb...Áde Európai unió
Szóval Nexus 4 költsége? Teló ára! Valahogyan a továbbítás onnan Magyarországra!
És persze a Magyarországra a Futárköltség!Voala.
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
djgeg
őstag
válasz attiati #1517 üzenetére
Én Benne lennék ilyenben. De nekem pl nincs kint tartozkodó ismerősöm( csak amerika az meg nem jó)
Szóval max Cím továbbító céggel Tudok operálni.
Biztonságos VPN enem van! Céges (van egy német szerver, Angol is elvileg de azt még nem próbáltam)
Meg kéne nézni egy ilyen címtovábbítós céget hogy azért ők milyen Posta/futár költséggel dolgoznak.
-
djgeg
őstag
válasz attiati #1556 üzenetére
Úgy néz ki hogy nem írtam le egyértelmúen....
Megjelenés dámtumtól a Hivatalos Magyar Szervíz JAVÍTJA!
De nem cseréli.
Cserélni csak akkor fog ha Már Itthon is árusítják (LG ) által!"Az EU un belül vásároltakra Számla és garipapír segítségével itthon is Garanciáztatni Lehet ( Ez a garancia szervíz álláspontja) Azonban amíg az LG itthon nem forgalmazza Cserére nincs lehetőség csak javításra!"
Rendelés...
Vannak azért itt leinformálható emberkék de igaz én is bizalmatlan vagyok
Ha meg becsúszik egy egy hibás teló... Az nem hiszem hogy az első 10 percben kiderül miután a kezedbevetted.
Hanem már rég úton vagy haza.
Olyat hogy a dobozból kivéve szar volt nem igazán hallotam még!Ha meg a tiéd szart be akkor onnantól a te felelősséged. Nem a többieké akiknek mákjuk volt.
Persze adott esetben segíteni lehet egymásnak visszaküldetni/ kicseréltetni.[ Szerkesztve ]
-
Idiofil
aktív tag
-
Gabó75
senior tag
válasz attiati #1570 üzenetére
Nem akartam írni, de Atrix 2-m jobb képeket lő. A videó is jobb minőségű. Ez így már nekem egyre kevésbé vonzó. Sok lenne a kompromisszum. Kevés, nem bővíthető tárhely, nincs fm-rádió, gyengébb fényképező. Jól elvagyok én a CM10-el is. Ezt a Nexust nagy eséllyel kihagyom. A friss oprendszer nem ellensúlyozza a hiányosságokat.
-
agabe
addikt
válasz attiati #1570 üzenetére
Nem volt atrix2-om...tesztkepek alapjan meg nehez tutit mondadni, es azt barki nezegetheti neki melyik jon be jobban. Nezz mindkettorol tesztet amiben vannak kepek, es talan latsz hasonlo kepeket is.
De megismetlem, hogy aki egy sima iphone 4-el elegedett, az meg orulni is fog a fejlodesnek , bar a lencsek okozta rozsaszin folt n4 kepein is megtalalhato ami iphone-nal nem annyira jellemzo (vagy sokkal gyengebb) -
agabe
addikt
válasz attiati #1647 üzenetére
csak olyan browser kell ami használja...pl. xscope browser.
ettől függetlenül lesz olyan flash játék weben amit nem fog vinni, mert 12-es flash player kellene neki, de az már nincs androidra (egyik fajtára sem)...viszont ebből nem sokat találtam amikor direkt ilyet keresgéltem régebben N7-en. -
twine
veterán
válasz attiati #1877 üzenetére
Miért ne? Nem mondom hogy napi szinten hurcolom ezeket az adatokat,,de ha átmegyek haverhoz és el akarok tőle hozni 4-8-10gigát bármiből.....akkor legyen hely, ne kelljen gondolkodni mit törölhetnék....
Koptatni vagy sem... én használom a készülékeimet,,szolgáljon ki,,nem azért veszem hogy óvjam még a széltől is...
Van Pendrive-om is természetesen....de az nem mindig van nálam a telefon viszont igen...
Nem vagyok rothschild,,de 100+ ezernél tényleg számit +10-14ezer?
Nekem nem....(pedig "igen",,,de nagyságrendekben gondolkodom nem "ezresekben")
Nem veszek 8 gigást...nekem minimum a 16....értem én, hogy másnak más a prior.....
én tudom, hogy nem férek el 8 gigán.... 10-12 éve használok PDA-t...nagyjából ismerem a szokásaimat[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest