- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
zorromoto #1382 üzenetére
Mit mondjak mindenki a 920at mondja jónak.
Szerintem rettenetesen sok a kék a belső felvételeken plusz amikor kimennek szabadba engem nagyon zavar hogy ennyire aggresszíven változtatja színeket. Inkább legyen rosszabb minőség de ez a dinamikus színváltoztatgatás engem megőrít.
-
djgeg
őstag
válasz
zorromoto #900 üzenetére
Én pl bemutató elött láttam már amit láttam xD
Mint írtam LG meg a Google nem igazán izgatja magát ezzel xD Valahol olvastam is hogy valamelyik cikk a bemutatóról már 1 hónapja megíródott xD Látszódott a címben hogy akkor lett feltöltve csak a bemutató napján postolták xD -
agabe
addikt
válasz
zorromoto #897 üzenetére
nincs semmi különös kapcsolatom ... itt a hardverapron hirdették. én sem akartam elhinni, de megnéztem, és nem hagytam ott (töltő, doboz nélkül ...de nem érdekelt bevállaltam így ahogy volt, bár mindenkinek az ellenkezőjét mondom, hogy ilyet ne csináljon, de én tudatában vagyok, hogy bármikor bármi lehet a telefonnal ...véleményem szerint nem tiltható, mert szolgáltatónál még szintén nincs, de mindegy) , ha kipurcan benne valami, akkor csak saját költségre tudom javíttatni...ennyi (kb olyan mintha sufnigsm boltban vettem volna valamit)
Majd teszek fel képet a sárgulásról is, csak előtt be kell melegítenem, meg a fényképezőt sem hurcolom magammal melóba
-
Idiofil
aktív tag
válasz
zorromoto #766 üzenetére
De ha a google hackerek lettek az 1-2.ok, akkor megette a penész
Mi van, ha teamviewer-en keresztül rendelünk?
Az működhet?sheratan: Amilyen VPN-ekkel találkoztam, azok nagyon lassúak és instabilak voltak. Nem bíznék bennük egy ilyen vásárlásnál. Persze ez saját vélemény
djgeg: Nem, kinti ismerős gépéről teamvieweren keresztül én rendelem meg. Neki kifele angol IP-je lesz (szerintem), de én irányítom és nem úgy, hogy "Keresd meg az add to cart gombot"...stb
-
Bavid
senior tag
válasz
zorromoto #401 üzenetére
Nekem is, plusz csomó romban ezeket lehet módosítani is.
Végigolvastam a The verge meg az Engadget tesztjét, és érdekes, hogy az engadget szerint elég halk a hangszóró, és az aksi se túl jó, a verge szerint meg "The speaker was so loud that I actually had to turn the phone down for alerts. " és az akku időről is jókat ír.
-
Dare2Live
félisten
válasz
zorromoto #245 üzenetére
hwswről:
"A Nexus 4 8 gigabájt beépített tárolóval mindössze nettó 299 dollárért lesz elérhető Amerikában szerződés nélkül - pontosan annyiért, amennyiért az Apple a legkisebb, 32 gigabájtos iPod touchot kínálja. Ez utóbbi hazai ára 99 ezer forint, így amennyiben a Google árazási modellje is hasonló, akkor a Google új csúcstelefonja is százezer forint alá kerülhet, szerződés nélkül, kártyafüggetlenül. Ezt az árat valószínűsíti egyébként a Nexus 7 hazai árazása is, a tablet 249 dolláros amerikai ára itthon 80 ezer forint lett - ennek alapján a Nexus 4 mintegy 96 ezer forintba kerül majd."
Tehát a 8gbs verzió 96-100K a 16GBs verzió 112-118K környékén, boltból áfásan...
Persze lehet ennél olcsobban is Áfa nélkül ~-10-20% (akarom mondani 0% 0perces használtan), németből (19%áfa) ~-8% és persze vszeg előfizuval is lesz. Máris 90/100K körül járunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Weblap készítés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Battlefield 7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged