- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemeth.akos
csendes tag
Szia!
Az érdekelne hogy Amerikából hozassak Nexus 4-et (rokonok vennének kint) vagy szerintetek ne? Vkinek tapasztalat vagy hallott vmit használható lesz, hálózati töltő gondolom nem lesz jó, garancia sem lesz rajt. Pls segítsetek vegyek vagy ne. Netről rendelésnek nem vagyok híve igy ez marad vagy itthoni ár -
edward2
addikt
válasz
#73499136 #3106 üzenetére
Abszolút érthetetlen a kommented.
Szerintem használd vagy kérdezd meg aki használja. Hónapok óta lapul a zsebemben semmi baja... de tényleg apró miszlik darabokra törik minden másodpercben!!!!
szerk.:Amúgy akinek 100 ezer forint ekkora érték, hogy ennyire tojik használni a telefont az szerintem ne vegyen ennyiért telefont. Hanem harmadáért.
-
törölt tag
Abszolút érthetetlen az üveghátlapos baromság. Nem értem, csinálnak egy jó telefont, profi hardver meg egyebek, aztán a végén el b...szák egy üveg hátlappal ami már akkor is elrepedhet ha véletlenül nem jól fogják meg, vagy ahogy már többen írták a hidegről melegre kerül. A telefon egy mindennap, szinte állandóan használt eszköz, néhány gyártó arra törekszik hogy ütés álló víz mentes készüléket adjon ki, mert az eladhatóságot segíti ha strapabíró a készülék. Erre ezek a szerencsétlenek gyártanak egy hímes tojást, amit vitrinben kell tartani. Milyen telefon az amit nem lehet zsebre rakni mert apró darabokban szedik ki ha elfeledkeznek róla?? Ha véletlenül nekikoccan valaminek és már reped is?? Érthetetlenen a gyártó, tuti hogy ezzel több ezer vásárlót vesztenek. Én nem szeretnék 100 000 forintér hímes tojást venni amit naponta használok, és szervizbe sem rohangálnék vele főleg mivel a töréseket nem is mindig fogadja el a szerviz garanciális hiba ként, ráfogják nem rendeltetés szerű használat okozta a hibát.
-
creed2
csendes tag
Sziasztok!
Nexus 4
Lenne egy kérdésem... Ha tudtok segíteni. Olvastam, hogy a 4.2 alacsony fényerő mellett remeg, illetve vibrál a kijelző a fényerő változás miatt. Kikapcsoltam a szenzort, így is megmaradt a vibrálás alacsony fényerő mellett... Ez 4.2.2 esetében is normális?
Illetve, szürke felületeknél a kijelző jobb széle végig, mintha néha magasabb fényerőre váltana, olyan, mintha szellem képes lenne egy 2 mm-es sáv néha. Ez is szoftveres őrület, vagy ez már hardver?Köszi előre is.
Gyula
-
Chronos6
tag
Lenne lehetőségem hozatni egy Nexus 4-et és az ár mellette szól, viszont a hibás készülékek és a garanciális ügyintézés ellene.
Van valakinek ötlete mit teszteltessek le még USA-ban? Kijelző, hangszóró, töltés alap, azon kívül?
-
Fornax
tag
Sziasztok! Valaki tapasztalt olyant hogy a kameránál picit kocogtatva zörög a telefon? Illetve ha finoman rázogatom, akkor is zörög. Fosok tőle, mert Skóciából jött a drága, és nem vágom a garanciáztatás megy e itthon...
-
gaben88
őstag
Ti hol garanciáztatjátok a Nexus 4-et? Én pénteken kaptam egyet, számlával, EU garival (Németből van amúgy). Viszont úgy veszem észre, hogy egy ponton nem érzékel a kijelző érintést (pont ott ahol a telepítés gomb van a áruházba), illetve a kameránál ropog a ház...
Köszönöm!
-
dzs13
csendes tag
Sziasztok,
Ha vásárolt valaki GooglePlay-en keresztül nexus 4-et az érdekelne, hogy küldenek-e vele papírszámlát, ill garanciapapírokat?
-
aicon
senior tag
Ma volt alkalmam nyomogatni egy ilyen készüléket, nagyon jóra sikeredet...
-
Pompi
nagyúr
válasz
katalin888 #3087 üzenetére
A jóárasított ár csak a Playes eladásokra vonatkozik. Ezt lehetett előre tudni. 150 ezeért megkapod a telefont gyakorlatilag függetlenül, 2 év garanciával. Szerintem ez nem annyira rossz vétel.
-
arn
félisten
Kezdik feltolteni a kinti keszleteket, ausztiaban, nemeteknel elerheto, nem csak a playstoreban.
-
blu3
tag
Üdv! Múlt hét szombaton megjött a teló No.-ból Saturn/MediaMarkt forrásból. Kicsit kalandos volt a dolog, dec. elején rendelte meg ismerősöm egy irodai címre, két ünnep között kiszállította a DHL de mivel senki nem volt az irodában visszavitték a központba ahonnan csak jan. 7,-én próbálkoztak újra
Egyébként klassz teló, Galaxy S után megváltás ez a RAM özön. 400 euro-ba került, amikor rendeltem/utaltam a pénzt banki transzfer díjjal stb-vel 110 eFt-ra jött ki. Ami meglepett, hogy fülhallgató nélküli a kiszerelés csak töltő és a készülék... Az akksi tényleg harmatos
-
attiati
veterán
Létezik valami nagyon jó (offline is használható) Budapest útvonaltervező (elsősorban bkv)
És egy gyalogos GPS, amibe beütöm az úti célt, és mint egy hülyegyereknek mondja, hogy hol melyik utcában merre forduljak és hogy a Móricz Zsigmond körtéren melyik villamosnak hol a megállója méterre pontosan?
-
Socket A
aktív tag
ott nem találtam
-
Socket A
aktív tag
Hali nem tudná valaki megnézni hogy Erfurtban kapható e a Nexus4 pl:Media Marktban?
Köszönöm szépen! -
edward2
addikt
válasz
knyitogato #3069 üzenetére
Na utána néztem felraktam egy képernyő teszt programot feltettem brightnesst maxra teljes fekete képernyő és nincs bevilágítás sehonnan.
Akkor ezért nem vettem észre :-D
-
edward2
addikt
válasz
knyitogato #3062 üzenetére
Az meg mi? Én még nem vettem észre semmit. Lehet nem szabad ilyen hibákról olvasni és akkor nyugodt maradsz.
-
spuros
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok mikor lesz elérhető a Play store-ban? Angliában van ismerős de jelenleg nem lehet rendelni...
-
zooole
senior tag
válasz
gabesz839 #3058 üzenetére
Nexus 7-et vettem legutóbb, március környékére tervezném a 4-et. Sajnos nem biztos, hogylesz lehetőségem.
Utolsó talán az, hogy kimegyek Bécsbe, amúgy is akartam, unokatestvéremmel ketten elkószálnánk, közben meg rendelnék egyet. Csak fene tudja, hogy jön meg, mikor, mert egy hétvége lenne max. A hétvége is olyan, hogy nem is biztos, kiszállítják.
Egyébként milyen problémái vannak, Nexus 7-nél ott volt a backlight bleeding, meg is szívtam vele. Megy vissza gariba. Problémák itt is vannak? Sárgulós képernyőn kívül.
EU-ban veszem gari ok?
-
Socket A
aktív tag
Hali!
Meg tudnátok nézni nekem hogy lehet e kapni pl:Erfurtban a Media Marktban?
Köszi! -
zooole
senior tag
Itthon mennyibe fáj egy? Olyan helyen ahol nexus garit adnak. Egy szazas kint Angliaban is Nemetfoldon is. Ha jol tudom a gari minden eu orszagban hasznalhato.
-
PPeti1986
tag
én is nexus 4 tulaj lettem pénteken lett vásárolva saturnba. c3-00-át cseréltem le
-
Ronin-
senior tag
Hu, de megállt itt az élet..
Mindenki vár ?!
-
defy456
aktív tag
Mostmár a saturn is 3-4 hetet ír... reggel még dec 19 volt. Én már tényleg nem értem ezt...
-
Peddy789
őstag
digitalbridgtől egyáltalán hogylehet rendelni? comemntet hagyni? vagy contactnál írni? vagy mi? vagy nemrontottam el csak hetekbe telik amíg válaszolnak?
valaki priviben tud infot adni hogykell náluk fizetni és hogyan adják a cuccot?
-
mcsabi84
senior tag
Szerintem neked is megérkezhetett már. Az enyémet szombaton akarták levonni, de valami nem ok a bankkártyával. A kinti haverom költözött én meg a rendelés előtt megváltoztattam a kártyához tartozó címet, ám a rendelésnél a kártyához még a régi cím van hozzárendelve, de a szállításhoz meg már az új. Már hiába frissítettem kétszer, nem írja át, így sanszos, hogy ezzel még eljátszok egy ideig, aztán megunom és törlöm a rendelést.
-
twine
veterán
Szuper,,,
Ahogy vissza olvastam, nagyjából ugyanakkor, ugyanúgy rendeltünk....Neked is 1-2 hetes kiszállítást írtak...
Egy kérdésem volna...
8-ast vagy 16-ost rendeltél?(most eléggé "felizgattál",,pedig az elmúlt pár napban nagyon érdektelenné vált számomra, mikor mi lesz....de azért az ilyen hír, hogy a "szomszéd" már kapja,,,"megmozdít",,remélem a napokban nekem is dobja a haver a levelet hogy átvette
)
-
grecki
csendes tag
na megjött a következő email, hogy postázták a kicskét. ha szerencsém van, akkor szombatig megérkezik, így még kari előtt megtapizhatom.
-
Obyboy
addikt
Német Saturnban hamarosan vásárolható ha minden igaz:
Vor. ab 19.12.12 -
zyzz
tag
Amerikai beszerzéshez kérdés:
- ha USÁ-ból küldetem a telefont, akkor milyen módon lehet elkerülni a vámköltséget? Aki pl. iDealer-től rendelt, hogyan kapta meg a csomagot? Vagy náluk is rájön még vámktg?- garancia érvényesítéséhez ilyenkor USÁ-ba kell visszaküldeni a készüléket a Google-nak közvetlenül?
-
noorbertt
őstag
Egyenlőre mindegy.. Nem volt a carphonewarehouse egyik boltjában se nexus4.. Kifogytak
-
FragMaster
addikt
válasz
Peddy789 #3034 üzenetére
Háh, ha így van akkor tanultunk ma is valamit (bár nem találtam egy gyors kereséssel ilyet). Minden esetre a nexus nem apple, nem is jellemző ez az eljárás ámblok. Akkor tudnám elképzelni, amennyiben széles körű, elismert konstrukciós hibától szenvedne a készülék, de szerencsére nincs így.
-
Peddy789
őstag
válasz
FragMaster #3033 üzenetére
Tévedés, Iphone 4S / 4 -nél garanciális az üveg hátlap kettérepedése anyagfáradás miatt,
ez valahogy úgyvan megfogalmazva hogyha a hátlapi törés nem pókhálós, illetve az üveglap peremén nincsen látható sérülés, és maga a törés nem szerteágazó, illeltve a törésvonal maximum 2 ágú akkor ingyen cserlik neked itthon a szervizben.
Simán lehet hogy lesz valami hasonló a nexus 4re is
-
FragMaster
addikt
válasz
noorbertt #3032 üzenetére
Karcra és törésre semelyik telefongyártó nem fog garanciát vállalni (rendeltetés szerű használat keretein belül). Erre lehet biztosítást kötni szolgáltatóknál, bár ahhoz náluk kell vásárolni a telefont.
Gg-nél érdemes a homokra is odafigyelni, mert rútul helyben tudja hagyni a kvarc is a kijelzőt. -
törölt tag
válasz
noorbertt #3030 üzenetére
karcolódni nem nagyon fog a GG2. normál használat mellett (tehát ha nem bedobod egy marék gyémánt mellé a táskádba
). egy kulcscsomótól vagy zsebtől, asztallaptól biztos nem karcolódik meg, mert ezek mind puhább anyagból vannak. törésre szerintem semmilyen garancia nincs, mert azért ahhoz elég keményen meg kell györötni, hogy eltörjön, ezt szerintem nem nagyon tudod már felírni rendeltetésszerű használatnak.
ha ütésálló telefon kell, akkor azt hiszem a Sony meg Motorola foglalkozik ilyesmivel manapság, illetve nem érintőképernyős kivitelben a Sonim. -
noorbertt
őstag
A kijelzőre milyen garancia van? Mondjuk egy sima karcolásnál mi a helyzet? Törésnél esetleg?
Illetve azt kinél kell érvényesíteni?Lehet ma bevásárolok..
-
Peddy789
őstag
hm, ez az idealer egyre szimpatikusabb, ha úgy számolom hogy 10€ a kiszállítás, +10khuf MO-ra még 2ezerrel olcsobban kijövök ha tőlük veszem, a weboldalon lévő árban bennevan minden ugye?
-
twine
veterán
válasz
knyitogato #3025 üzenetére
-
ZX7
tag
válasz
knyitogato #3023 üzenetére
Sokkal jobban bejön élőben mint a képeken/videókon, szerintem gyönyörű, a kidolgozás minősége pedig hibátlan. Nincsen jelenleg más készülék amire leváltanám, és szerintem jó ideig nem is lesz. Sebességben érezhetően gyorsabb,mint az S3 volt a gyári rommal. Megizzasztottam rendesen, de nálam nem jelentkezett a sárgulás, mondjuk nem is kerestem direkt. A hangszóróból sem hallok semmilyen sistergést, a hangminőség kiváló.
-
Ronin-
senior tag
válasz
mcsabi84 #3018 üzenetére
nem mondod.. ki gondolta volna. tudom hogy arról van szó, azért válaszoltam a kérdésre. És mit nem értesz azon, hogy a paypal minden tranzakció után levesz belőle bizonyos összeget ?! Nyilván nem ingyen fogják neked nyújtani a szolgáltatást.
Egyébként meg privátban hiába is kérdezel itt bárkitől árakat, Nekik kell írni, mivel Ők foglalkoznak velük és Ők kalkulálnak egy árat, nem itt a PH felhasználók(#3017) szponzor :
Ők már úgy kalkulálják az árat, de minden ezzel kapcsolatos le van írva a honlapjukon, csak el kell olvasni. Ezzel kapcsolatban más se tud többet írni róla, maximum Ők maguk.
-
grecki
csendes tag
na én beszoptam... írtam a supportnak...
"Thank you for contacting us! Due to overwhelming demand, your Nexus 4 is on backorder and is expected to ship within 3 to 4 weeks. We’ll send you a notification when your order has shipped and will credit the shipping charges."
-
mcsabi84
senior tag
Digitalbridgre-ről van szó, bár a paypal-t a sima rendelésnél se értem.
ZX7:
Bár nem akarok rendelni tőlük, azért elküldenéd a részleteket nekem is? Lehet, hogy egyéb terméket vásárlok majd és érdekelne, hogy kb. mennyi hasznot raknak rá. Mindenesetre jó húzás volt tőlük ezt beindítani és örülök, hogy tényleg megbízható, hiteles cégről van szó.
-
sompetike
aktív tag
a beállitásokban nyomjatok az android verzioja menüre 4* gyorsan.....
-
ZX7
tag
válasz
sompetike #3006 üzenetére
Köszi, remélem mások is hozzájutnak hamarosan. November 10.-én adtam el az S3-at, 10 napig egy Siemens SL45-öt használtam, de sajnos az az időszak katasztrofális volt. 5db céges e-mail fiókom volt beállítva sz S3-on (abból 2 exchange), egyszerűen nem tudtam megfelelően dolgozni. Kínomban vettem egy ZTE Blade III telót, ami segített valamelyest, de az S3 után kegyetlen lassú volt. Pedig a saját kategóriájában kiváló készülék a Blade is, főleg amennyiért hozzájutottam (Telenor, bónusz program, 2500 Ft.). Szóval már tűkön ülök.....
-
ZX7
tag
Ma este veszem át az első N4-et, amit rendeltünk a digitalbridge-től
-
sompetike
aktív tag
válasz
katalin888 #2990 üzenetére
milyen bug?pl?
-
noorbertt
őstag
root nélkül az android csak egy kis zöld manó..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest