Új hozzászólás Aktív témák
-
ZX7
tag
válasz
sompetike #3006 üzenetére
Köszi, remélem mások is hozzájutnak hamarosan. November 10.-én adtam el az S3-at, 10 napig egy Siemens SL45-öt használtam, de sajnos az az időszak katasztrofális volt. 5db céges e-mail fiókom volt beállítva sz S3-on (abból 2 exchange), egyszerűen nem tudtam megfelelően dolgozni. Kínomban vettem egy ZTE Blade III telót, ami segített valamelyest, de az S3 után kegyetlen lassú volt. Pedig a saját kategóriájában kiváló készülék a Blade is, főleg amennyiért hozzájutottam (Telenor, bónusz program, 2500 Ft.). Szóval már tűkön ülök.....
-
agabe
addikt
válasz
sompetike #2575 üzenetére
Én sem mondom, hogy csúcs a videó / kamera, de ugyanazon a helyen ugyanakkor felvételt készítve egy iphone4S -el, és nexus4 -el egy benti "házibuliban" meglepetésemre a Nexus4 videója tetszett jobban.
A színek nem voltak olyan pontosak, de mégis élő felvétel közben (lámpafénynél, bár nem volt kevés) jobban bejött az N4 képe, miközben a teszt videókat amit csináltam meg nem tudtam másként értelmezni, hogy Iphone4S kamerája egyértelműen jobb ha nincs napsütéses idő, és minél sötétebb van annál jobban látszik a különbség.És még egy személyes gondolat a tapasztalat alapján: van ami jobb videókat készít nem vitás, de nem szar amit készít. Zajos, a színek nem mindenhol tökéletesek, de szép éles a kép, akadásnak nyoma sincs, és házi célra bőven megteszi...nincs az az érzése az embernek miközben nézi, hogy bakker de ramaty. Lehet figyelni arra ami a felvételen van, mert ahhoz elég jó.
A tesztvideók amik alapján rosszabbnak gondolom én is a kameráját az iphone 4S -nél :
iphone 4S
Nexus 4
Itt a fényerő ingadozás brutál ..de ez szoftveresen sztem javítható.iphone 4S kinti felhős
Nexus 4 kinti felhőssötét helyen, de nappali fényben még :
iphone 4S
Nexus 4Ezek alapján azt mondtam, hogy a Nexus kamerája majdnem mindenben rosszabb (élesebb a kép abban jobb) , de mint írtam élő helyzetben nem ez volt a tapasztalatom.
-
bigmasterg
addikt
válasz
sompetike #1656 üzenetére
Nekem S2 után lett N8am. Átmeneti telefonnak, de úgy jött ki a dolog, hogy már megvan 3 hónapja. (közben másik vásárlással megszívtam és buktam a dolgot így maradt eddig)
Szóval S2 után nem igazán találtam túl nagy előrelépésnek az N8at kamera terén. Ha van elég fény, akkor nem veri meg, kb. fej-fej mellett van a két kamera. Igazából csak kevés fénynél húzott el az N8.szerk.: pl [link]
A teszt alapján dinamikatartományban az N8 jobb, az s2 meg élesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest