- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
Az is elég nagy baklövés volt, hogy sem 13-ra, sem black friday-ra, meg erre a hétre értékelhető készlet nélkül álltak neki. Ráadásul januári szállításos, kvázi előrendeléssel nyitották meg újra USA google playt, úgy, hogy még a 13-i rendelőknek sincs leszállítva a cucc.
Ahogy közeledik a karácsony, az emberek egyre türelmetlenebbek lesznek, és látva a horribilis, igaz előzetesen beírt szállítási időket ami lehet kevesebb is, sokan fognak mást venni, és ezt meg is érdemli a goggle.
Azt sem tartom kizártnak, hogy a karácsony is nexus 4 nélkül fog telni, itt is és odaát is, mert minél többen rendelnek a karácsony közeledtével, annál hosszabb a sor, de a készlet az folyamatosan alacsony, a szállítási idők ezért egyre nőlnek. -
djgeg
őstag
Szerintem alapból nem várt a Google ilyen mértékű hipe-ra... És mivel az LG-vel a megrendelési szerződéseket bőven régen kötötték, így ezeknek a paramétereit módosítani nem épp 2 nap.
Hülyék voltak . Tolni kellet volna egy előrendelést, megnézni mennyi ember érdeklődik. így már 13 napjuk lett volna módosítani a szerződéseket az LG-vel és berendelni egy jó adag készletet.Az LG csak egy Gyár. Aki annyit terméket gyárt amennyire leszerződtek.
A Google a szűk keresztmetszet a gépezetben. Mert hülyén kezelték és meglepődtek az igényeken.
Nem pedig a veszteségtől félnek.
Szerintem
No offense. -
djgeg
őstag
"Ezért van véleményem szerint ilyen kevés készleten, a gugli nem akar sokat bukni, az LG meg nem akar belső versenyt a saját termékei között."
Ez szerinted ugyan az mint amit én írtam ?
Akkor értelmezd kérlek amit írtam.
Gyakorlatilag az ellenkezőjét írtam. Google nem fél a bukótol. neki nem az a lényeg. LG meg örülhet, hogy ő gyártja. Mivel valaki úgy is legyártotta volna... Még ha konkurens terméket állít a sajátjának akkor is megéri neki gyártani. Jobb a haszon mint a nem haszon... -
twine
veterán
Látod a sárgulást is a szép fehér képernyőn?
(vagy nekem csillan be a monitor? és benéztem
)
Ezért "érdemes" USA-ból hozatni a türelmetleneknek...
Mert akkor így legalább b@szhatják a garit EU-n belül
Bár már linkeltem...egyre jobban ezt a képet látom a topicban
Pár ember aki vár az N4-re(#2231) emvy:
Akkor nem csak a szemem káprázott -
djgeg
őstag
Ez hülyeség... A Google-nak az Android témában rég nem a telefon (mivel csak most a "sajátjaiból" tudna részesülni) , és még nem is az Android maga az üzlet. Maga a Microsoft többet keres 1 eladott Android telefonon mint a Google.
Az elterjedtség az üzlet. Amivel minél több embert késztetnek az Appok hadának fizetésére.
No meg az adott irdatlan mérető felhasználói nyersanyag ami mind értékes ADAT. Ezen kívül a jövőbeni projektek alapjait képezik és célpontjaik.
Épp ezért hogy a Google magát a Nexus 4 nullszaldósan( Marketinggel egyébbel bő mínusszal ) rendelte le az LG-től aki meg örül mint a majom hogy legyárthatja. Ha nem ő akkor más gyártó gyártja le. Amiből neki lószar haszna nem lett volna! Jobban megéri neki ha ő gyárt akár konkurenciát a saját termékének! Mint hogy odadobja a hasznot egy konkurens gyárnak.
Egyébként is Szerintetek miért ilyen "hiányos" a Nexus 4? Nincs LTE, se bővíthetőség és kicsi a háttértár is. Ez mind marketing , illetve meghagyták az esélyt a fejlesztésre, rövidtávon. De a lényeg hogy az LG így fogatta el. Hogy azért a saját készüléke kicsit nyújthasson többet.A Google el van mint a befőtt és az az érdeke hogy minél több ember használja az Androidot. Ami neki pénzforrás reklám, app , és még milliárd formaként.
Így nem tudom elhinni hogy egy kis veszteség miatt nem terjesztik , bővítik a milliárdokat hozó üzletágukat.Egyszerűen csak nem csináltak ilyet és röhejesé teszik magukat. Nem vagyok fan sose voltam, de mindig jobban bejött a Google üzletpolitikája.
Azomban ez amit csinálnak már komikus.... A Föld legnagyobb szervermogulja, Akinek a legtöbb tapasztalata van a magas forgalmú szerverek üzemeltetésében. Nem tud egy WEBSHOPOT normálisan üzemeltetni...
RÖHEJ.Igaz ez csak az én véleményem, de szerintem logikusabb mint hogy . Jaj hát van egy kis veszteségünk... Ne adjunk annyi Nexus 4 et el mert juj mi lesz... Igaz nem ebből élünk és milliárdokat keresünk a másik oldalon ezekkel, de ne terjesszük...
ui.: Az Android fejlesztése egyébként már majdnem a kezdettektől veszteséges a Google-nek... évek óta bukóval tolják ezt az ipart... Persze a másik oldalról meg jól megszedik magukat.
Amúgy meg sokkal többet buktak mindenféle más hülyeséggel régebben. Nem hiszem hogy most bénítaná meg őket a félelem a veszteségtől xD -
FragMaster
addikt
Persze, jótékonyságból lett kitalálva az n4 és véletlenül lett ilyen olcsó. A gyártónak és a forgalmazónak meg nem áll érdekében eladni a termékét. Ez így működik valóban
Más: EZEK szerint nem fogyott ki a készlet, csak sajnos tényleg pont a Google nem képes a rohammal megbirkózni szerver oldalról.
-
-
Idiofil
aktív tag
Hát persze, üdvözölendő plusz. Viszont pont azért, mert szerintem nagyon kevés embernél perdöntő, ezért felesleges egymás torkának esni és még a moderátorokat is felbőszíteni
(Még perdöntő specifikáció miatt sem érdemes)
Ezzel ahardverrel szerintem jóideig nem lesz gond, ha lesz hozzá támogatás elég. És bőven elég az adatkommunikációs része is, amit Magyarország nyújthat a usernek. Én sokkal jobban örülök pl az NFC csipnek, mint annak, hogy van LTE
Pedig manapság egyik sem nélkülözhetetlen, sőt, itthon még nagyon lehetőség sincs kihasználni -
djgeg
őstag
Van benne LTE chip... Van Benne Antenna amin tud kommunikálni, de nincs benne Jel erősítő és je/zaj-szűrő
Ami egy LTE ANTENNA része lenne....
Használhatod... de sokat nem fogsz érni vele. Jelerősség szar lesz azon kívül hogy a sebessége így be van korlátozva 3G Plusz-ra...De Igen tudod használni Tapsvihar jeeeeeeeee.... Csak nem érsz vele semmit.
-
djgeg
őstag
Te gyerek Értem én hogy a Canadai gyereknek nem megy többel! Értem én azt is hogy a nyomoronc 3G pluszal ugyan azt tudja... Értem én hogy ennyire értetlen vagy ...
Nézd már meg a amit linkeltem ott az LG állásfoglalása...
De Te meg a Canadai haverod biztosan jobban Tudja!!! -
djgeg
őstag
TE ÉRTETLEN!!!!!!!!
[LG ÁLLÁSFOGLALÁS]"The modem contains 4G LTE capabilities but is only effective when combined with other essential hardware parts such as a signal amplifier and filter in order for it to work. It therefore cannot be upgraded to 4G LTE capability through software."
Amit te linkelgetsz videót az 15 mbps AZ NEKED LTE??? Az nem az mivel nincs benne LTE antenna amivel menne 42 vel is!!!
Fogd már fel hogy benne van az LTE chip és működik! hogy mennyivel??? HSDPA sebeségell!! Mivel az az antenna van benne .
-
djgeg
őstag
Jobb lenne ha az UPDATET is olvasnád!
(Update: As eagle-eyed readers have pointed out, an LTE chip is of limited use without an LTE radio. Maybe someone can hack that together, too...?)[iFixit via Ars Technica]
[Gizmodo]De én vagyok a hülye.......Ugye??
Be tudod kapcsolni az LTE chipet MERT BENNE VAN..... De rádió nélkül mit érsz? Anélkül azátn hasítani fog ugye???
-
assemble
addikt
Hat ez durva, gyarilag benne van a chip (ezt eddig is tudtuk) es csak le van tiltva alapbol? Erthetetlen akkor hogy miert van letiltva es miert nem azzal reklamozzak, ez kb az egyetlen dolog amibe bele tudnak kotni az ilyen tesztek es amibe jellemzoen durvan bele is kotottek.
Egy lehetseges magyarazat lenne hogy majd kesobb piacra akarnak dobni dragabban egy olyan verziot ami hivatalosan is tudja persze dragabban es egyszeruen nem eri meg nekik tobb hw varianst gyartani, viszont akkor furcsa lenne h ilyen egyszeruen aktivalni lehet a dolgot. Vagy lehetne meg hogy nem tudtak elegge letesztelni meg es egy kesobbi frissitesben terveztek aktivalni. Mas ertelmes magyarazat most nem jut eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest