- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabi84
senior tag
válasz
hallerlaller #2987 üzenetére
A késések miatt a gugli magára vállalja a kiszállítási díjat egyeseknél
. Tehát ha mákod van, akkor nem kapod meg időben és 10 fonttal gazdagabb vagy
.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Plusz a futar haza 25 font:/
-
FragMaster
addikt
válasz
Közeleg a 4.2.2?
-
edward2
addikt
válasz
hallerlaller #2758 üzenetére
Már volt egy kommentem külföldi fórumon: valószínű a curiosity talált egy nagy adag Nexus 4-et a Marson és ezért In-stock de idő a szállítása...
-
<Mateus>
tag
válasz
hallerlaller #2753 üzenetére
egyiket megvenném
-
edward2
addikt
válasz
hallerlaller #2745 üzenetére
Nekem olyan gyorsan ideért, hogy neten nem updatelt a status olyan gyorsan.
De mindegy szerintem jobb lenne ha simán out of stockot írnának mint ez az 5-6 hetes várakozás. Most komolyan ki ad ki 350 eurót arra hogy várjon 6 hetet. Lehet addigra lemegy mondjuk SGS3 ára vagy lesz valami olyan akció ami miatt majd fejed vered a falba.
-
edward2
addikt
válasz
hallerlaller #2636 üzenetére
ez elég szomorú hogy az elejétől nem így van...
-
mcsabi84
senior tag
válasz
hallerlaller #2631 üzenetére
Bármennyire is szeretnék ilyen telót, én biztosan a 16osra repülök. A 8asnál kettőt pislantok és már kiírja, h megtelt.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
hallerlaller #2414 üzenetére
Ha jól tudom az androidos verzióval semmi baj sem volt, csak a kínai akármilyen OS verziót kellett törölniük a Google nyomására. Ezen ICS van jelenleg, de a JB update-ról még nincs hír. Nem tudom az Acer hogy áll a kérdéshez.
-
djgeg
őstag
válasz
hallerlaller #2390 üzenetére
Sztrájkolnak a kedves ázsiai munkások és csak mi nem tudunk róla? Vagy a mentség erre? xD
-
mrlujoak
veterán
válasz
hallerlaller #2384 üzenetére
Úgy hívják, hogy tűrés.
Minden gyártott elem méretének van tűrése.
(géprajz, gépelemek, tűrés, illesztés)Elég, ha pl az üveget keretbe foglaló (fém) keretnek a mérete kicsit kisebb lesz (de még a tűrésen belül van, tehát nem hibás) míg az üvegé egy cseppet nagyobb...
Ekkor az összeszereléskor adódhat, hogy épp egymásba illik, vagy kell némi passzítás, hogy belemenjen...Nem lesz selejt sem a keret, sem az üveg, sem a komplett elő, vagy hátlap.
(itt a pontos szerelési tételektől tekintsünk el, nem ez a fő ág)Namost ez a szoros illesztés azon a szerelési hőfokon optimális, ám ha kikerül egy őszi, téli napszakban az utcára, már adódhat komplikáció.
-
djgeg
őstag
válasz
hallerlaller #2289 üzenetére
£390--136.000 Ft [carphonewarehouse]
£279--98.000 Ft PlayStorehmmmm..... :/ Nem tetszik, de tény és való hogy náluk legalább van és Ebay-nél olcsóbb!
-
djgeg
őstag
válasz
hallerlaller #2287 üzenetére
-
djgeg
őstag
válasz
hallerlaller #2270 üzenetére
Hoohó de te az előzőre kérdezted azt már elsózta
-
agabe
addikt
válasz
hallerlaller #2108 üzenetére
azért nexus 7 pl. simán volt máshol is amikor store-ban épp nem (uk. tesco , us wallmart, stb), szóval abból volt kisebb kihagyásokkal valahol elérhető, és nexus 10 is újra pörög...lehet valóban az S4 proci a szűk keresztmetszet, de ezt ekár el is mondhatnák ha ez az ok.
-
FragMaster
addikt
válasz
Távol álljon tőlem, de feltűnően magabiztos a hater többség, annak ellenére, hogy annyira van rálátásuk a dologra, mint nekem
-
válasz
Ja, es ha esetleg sokat fizetnek erte (artamogatassal), akkor nem is erdekuk sokat eladni. De ez csak egy kosza gondolat.
-
agabe
addikt
válasz
hallerlaller #1863 üzenetére
padfone2-rol tud infot adni matteo_szg mert az asus, de a nexus 4-rol olyan valaki infoja kellene aki az lg-nel dolgozik
-
edward2
addikt
válasz
hallerlaller #1863 üzenetére
Ja ezt az információt nem tudtam. Amúgy az egy kérdés, hogy mikor azért a mennyiért se éppen elhanyagolható kérdés.
-
rankesz
veterán
válasz
hallerlaller #1851 üzenetére
tildy, tegnap hazajött pár napra Londonból, bár Nekszusz 4-et nem sikerült vele hozatnom, viszont egy ismijének hozott haza Exynos-os Chromebook-ot
, 330 GBP-ért vette
-
FragMaster
addikt
válasz
hallerlaller #1786 üzenetére
Akkor miért írják, hogy csak ezeken a frekvenciákon használható mégis
-
twine
veterán
válasz
hallerlaller #1722 üzenetére
Szinte csak Chrome-ot használatam One X-en
Csak, ha kellet a flash, akkor indítottam el a gyárit...
Most vagy lassú a "gyári" böngető is,,vagy az én szemem nem veszi észre,,,de nem sok sebességkülönbséget tapasztaltam...Pedig sokan mondják hogy lassú, biztos van benne valami,,,de ha nem "bencsmárkolok", hanem szimplán böngészek...semmi rosszat nem vettem észre rajta..szórta a lapokat kifelé gyönyörűen...
N4-ben meg eleve alap böngető...még örültem is neki..lehet egyedül vagyok ezzel az érzéssel -
zotyesz66
őstag
válasz
Egyértelműen lassú és erőforrás zabáló még. Reméljük, faragnak rajta.
-
tybsen
addikt
válasz
Nem tudom, nekem bejott. Legalabbis nexuson. LG4X-en tenyleg nem volt tul jo.
-
tybsen
addikt
válasz
hallerlaller #1720 üzenetére
Engem csak az zavart a gyariban, hogy - ha jol emlekszem - a cimsor mindig elo-elobukkan, ha az ember görget felfelé vagy lefelé. Mar nem tudom pontosan, nincs mar meg a gnex. Chrome nekem osszessegeben jobban bejott gnex-en.
-
djgeg
őstag
válasz
hallerlaller #1619 üzenetére
Jaj de rühellem a törés tesztelőket.
Legszívesebben felpofoznám őket.... Legnagyobb baromság a világon...
Jó kis high tech eszközöket törés tesztelni.
Törés teszteljék a hülyegyerekekaz AUTÓJUKAT.
Talán javulna a genetikai állomány minősége!!! -
attiati
veterán
válasz
hallerlaller #1518 üzenetére
szállítási díj és szervezés miatt (lustáknak)
-
krino
tag
válasz
hallerlaller #1391 üzenetére
hát ez így akkor tényleg ciki... :/ legalább tanultak volna akkor az N7 hibáiból.
-
agabe
addikt
válasz
hallerlaller #1242 üzenetére
nem volt gondom vele erzetre, de most megneztem a visualiserrel es nijcs hiba...nekem nexus7-nel kettobol egy sem volt rossz, valamint mas a gyarto is, hiaba google termek...ennel a mar emlitett kijelzo sargulast vetitem elore mint nem egyedi problemat, de majd kiderul a heten miutan a tulajok megkapjak a keszulekeket, hogy valoban tomeges-e.
mas hibaja nincs eddig (bar ez is elegendo), en kar ezzel fogok egyutt elni (amig nek akarom lecserelni, valami legalabb ilyen hardveru telora) mivel ezen sem gari se semmi ...ettol fuggetlenul kibirom, es meg igy is jobb a kijelzo mint GN-en volt sotetben, de akkor sem szabadna elofordulnia....igaz a hardvert figyelembe veve majdnem felaron adjak a hasonlo kiepitesu telokhoz kepest, de az sem indok erre, es lehet amint megbizonyosodom arrol, hogy mar nincs ez a hiba, akkor veszek egy masikat, ezt meg eladom 60-70ezer ft korul...nem az ar a lenyeg, hanem ha mar eleg jo tenyleg a telo, akkor hibaja se legyen.
Figyeljuk majd a hireket kinek van meg baja a kijelzovel -
agabe
addikt
válasz
hallerlaller #1158 üzenetére
Ameddig nálam lesz lehet, hogy semmi érteleme
(#1181) assemble:
Az S3-nál elismerem nagyon jót csináltak már, de S2-ben, GN-ben lévő panelok sokkal gynegébbek, messze nem olyan szépek. Nagy fényerőn csökken a hátrányuk, de egy zárt helységben, vagy akár este lámpafénynél már nagyon mások ...lémpa nélkül sötétben meg még egy szint.
Amíg S2-esem volt jól elvoltam vele, de S3 uátn már nem volt kedvem visszatérni rá...GN-nél még el tudtam fogadni , mert mellette jobb volt minden tekintetben, de nagy a különbség.(#1185) bok92:
ez alapján lehetnek N4 -nél milliós nagyságrendek is 15-20 percek alatt, de majd megírják, és nem tudni mennyi idő múlva lesz ismét....ha esetleg csak pár nap (nem két hét) akkor nem gáz. -
Integra
titán
válasz
hallerlaller #1165 üzenetére
akár ez is lehet
most, hogy elkezdték kiszórni a 4.2-t a gnex-re is, nem hajt a tatár, azt szeretném tudni, mi van a 32gb-os n4-gyel. fene tudja, hogy a 32gb-os ha később érkezik, változtatna e valamit magában a telefonban vagy sem a 8-16gb user tapasztalatok alapján. -
agabe
addikt
válasz
hallerlaller #1134 üzenetére
mi a helyzet a nexus 10- el? azt hozatnék egyet UK-ból, de most nem tudok ránézni van-e még (haver meg nem ül épp gép előtt kint)
-
rankesz
veterán
válasz
hallerlaller #1134 üzenetére
Szánalmas
-
jooker82
nagyúr
válasz
hallerlaller #1062 üzenetére
Az,hogy ilyen e mint a képen,nem tudom,de olyan,mint a nexus4-é azt tudom..
-
djgeg
őstag
válasz
hallerlaller #892 üzenetére
Vóóóótmeg minden de nem beszéltük ki, azon kívül hogy Proxy meg VPN... De igaz nincs hűű de sok megoldás
-
djgeg
őstag
válasz
hallerlaller #786 üzenetére
Fordíts mester
Mi is ez?
Wallethez pl német oldalon hozzárendelem a magyar bankkártyám akkor fizethetek vele ? Vagy mi? -
djgeg
őstag
válasz
hallerlaller #746 üzenetére
(mint mondtam vágom hogy van ilyen, szedjem szét és rakjak bele egyet?
)
Emvy:
Ez nem az ötletekről vagy a lehetőségekről szól... Hanem egyszerűen 50 Euróért eladni valamit amibe van kb 5-10$ anyag marketing és fejlesztési költség... Ez pénzről szól...
És az is hogy nem tesznek bele semmi ilyet " fokozatosság" csak már látható volt hogy pár kurva jó ötletet ezzel elcsesztek. Az üzlet néha csak elrontja a jó ötleteket amik egyébként használhatók és elterjedhetté válhatnának. -
djgeg
őstag
válasz
hallerlaller #484 üzenetére
Vegyünk egy raklappal
-
jooker82
nagyúr
válasz
hallerlaller #470 üzenetére
vagyis 80,igen,már nagyon este van....
-
Integra
titán
válasz
hallerlaller #436 üzenetére
mondjon már nekem valaki egy valós életképet, ahol a hsdpa egy mobiltelefonon nem elég.
-
tipuka
addikt
válasz
hallerlaller #406 üzenetére
mire végignéztem, beleszédültem
-
Dare2Live
félisten
válasz
hallerlaller #320 üzenetére
"Most az a baj hogy olcsó? Ki veszi meg a többi telefont, az legyen az ő bajuk, engem mint végfelhasználót ez nem nagyon érdekel."
Az ember el szokott gondolkodni néha olyan dolgokon is amihez elvileg semmi köze.
-
Mathematics
csendes tag
válasz
hallerlaller #317 üzenetére
Nem ismerem teljesen ezeket a processzorokat, ezt olvastam róluk.
"Qualcomm’s Snapdragon S4 Pro, or the APQ8064, is a monster of a chip - it easily beats the Nvidia Tegra 3 on phones like the international HTC One X and the Samsung Exynos 4412 on the Galaxy S III. Now, Qualcomm has unveiled that LG is working on the first S4 Pro smartphone that will be available globally."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Milyen házat vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged