- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Istenem gyerekek az embereknek kurva nagy zavar van a fejekben......
AZ EGÉSZ GAZDASÁG ABBÓL ÉPÜL FEL hogy valamit veszel 1 Ft ért és ha tudod eladod 2Ft ért....
Az egész gazdaság... De nyerészkedés.... Az hát....
A Boltok is minek veszik meg a terméket amit nem használnának???
Minek rakják rá az olykor 20-30% haszonkulcsot...
Ez van itt ha nem tetszik költözz a holdra...Vagy refolmárd meg a Gazdasági rendszert.
-
leslien
nagyúr
-
5 perc alatt nem visznek el par szazezer darabot, az tuti. Sokkal tobb olyan embert latsz a forumokon akinek nem sikerult mint akinek igen. Tehat feltetelezem, hogy az emberek nagyreszenek nem jott ossze.
Ha mondjuk minden negyedik embernek sikerult (a visszajelzesek alapjan korantsem, inkabb minden huszadik), es eladtak volna 300e darabot, akkor az nagyobb keresletet jelentene, mint ami az iPhone eseteben volt. Na ezt nem hiszem.
Sajnos nem fogjak publikalni az adatokat, de kicsit utanaszamolva mar inkabb par tizezer darabra gondolnek vilagszerte.
-
agabe
addikt
opera mobile nem jon be ezen (meg az elozo nexuson sem, es korabban az s3-on sem, pedig korabban s2-esen az volt a kedvenc bongeszom), ezert gyero chrome-ot hasznalok petpill.
11kulonfele ablak volt nyitva, es nem kellett ujratoltenie, csak volt egyszer-egyszer (nem mondig), hogy az egyik-masik oldal eletlen volt, de ralapes utan kb 1 masodperc alatt kielesedett.
beleptem emelett 2 mailcimbe, terkepbe, beallitasokba, youtube-ba (el.is kezdtem nezni valamit), meg voltak meg korabban hasznalt progik amik felig megvoltak meg a memoriaban.
igy csak a youtube kezdett el ujra tolteni hiaba volt mar letoltve sokkal tobb is mint amennyit lejatszott app valtas elott, de a tobbi azonnal indult, bementem az app drawer-be, tobbszor vegiglapoztam, telefonba mindig azonnal lepett (s3-asban ennek a varakozasat birtam a legkebesbe), most hsz iras kozben is aktiv mind a 11 oldal, beleptem a beallitasokba, es leginkabb gyaorsitotarban vannak a folyamatomlk (ahogy kprabban is irtam, de most nem sikerult eloideznem az ujratoltest, esetleges ujrarajzolast csak es kizarolg a youtune-ban.
jahh..es 500-nal nem.sokkal.tobba foglalt ram, a tobbi gyirsitotarban van (chrome 4darab is osszesen 400-50megaval
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Háztartási gépek
- Rendszergazda topic
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest