Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
Hu, de megállt itt az élet..
Mindenki vár ?!
-
Ronin-
senior tag
válasz
mcsabi84 #3018 üzenetére
nem mondod.. ki gondolta volna. tudom hogy arról van szó, azért válaszoltam a kérdésre. És mit nem értesz azon, hogy a paypal minden tranzakció után levesz belőle bizonyos összeget ?! Nyilván nem ingyen fogják neked nyújtani a szolgáltatást.
Egyébként meg privátban hiába is kérdezel itt bárkitől árakat, Nekik kell írni, mivel Ők foglalkoznak velük és Ők kalkulálnak egy árat, nem itt a PH felhasználók(#3017) szponzor :
Ők már úgy kalkulálják az árat, de minden ezzel kapcsolatos le van írva a honlapjukon, csak el kell olvasni. Ezzel kapcsolatban más se tud többet írni róla, maximum Ők maguk.
-
Ronin-
senior tag
Egyébként, ha valaki nagyon türelmetlen
Most bukkantam rá véletlenül.. Jó kis haszon
Lehet Nekem is ezt kéne csinálnom...
-
Ronin-
senior tag
Jaja, egyetértek.. Jó lenne már, ha lenne pár embernek, hogy össze lehessen hasonlítgatni, meg lenne tapasztalata már mindenkinek. Remélhetőleg pár héten belül megjön az enyém is (talán már a második,vagy harmadik "hullámból"), aztán akkor már egyből okosabbak leszünk. Addig meg felesleges találgatni..
(#2958) X DoZ3R ha a "link" gombra kattintasz, akkor nem fog fél kilométeres linket berakni..
-
Ronin-
senior tag
válasz
penell1234 #2946 üzenetére
És ez amúgy hogy jön már ide ?! S3 topik is van.. inkább ott kéne ezeket megbeszélni..
-
Ronin-
senior tag
vááá... Én is akarok már nexus 4-et
nekem skóciában van rokonom,aki ráadásul hamarosan jön haza, de gondolom ott nem elérhető.. pláne nem boltban
-
Ronin-
senior tag
válasz
Kunsztler #2567 üzenetére
hát.. akkor kamerázz sokat
4G ? biztos hasznos lesz majd,valóban.. csak mire oda eljutunk (sok helyen 3G sincs) addigra kb 10x cseréled a telódat. A naprakész frissítésekben kb. esélye sincs a samsung fél-1 éves csúszásai miatt, aztán 1 év múlva meg "mehet a kukába" a 170 ezres telefonod,mert a samsungnak nem érdeke ,hogy frissítésekkel szórakozzon,inkább vedd meg az újabb készüléküket. Vezeték nélküli töltés.. Valamint az áruk is összehasonlíthatatlan.. Nekem ez a pár dolog már bőven elég
-
Ronin-
senior tag
Bírom ezt a dumát.. Elavult ?! Egy ilyen készülék ??! Teljes szoftveres támogatással ?? A Galaxy Nexus most is ver még jópár csúcsmobilt (de legalábbis egy szinten van velük) így 1 év után is. Lehet, hogy előbb fog megjelenni egy jobb teló, mint a nexus, de mit ér, ha utána fél évente,vagy évente jön rá a frissítés, ami dobna a rendszer gyorsaságán meg ilyenek ?! Úgyhogy ebben az esetben már egyből az a másik mobil válik elavulttá..
Szóval kétlem, hogy bele halna bárki is abba az 1 hónap csúszásba. Ez az elavult szöveg meg baromság.. -
Ronin-
senior tag
egyébként a szétrepedt hátlappal kapcsolatban... Én azt is simán el tudom képzelni,hogy feszegette a csávó, mert nem tudta hogy kell leszedni és nagyon ráfeszített, vagy amennyi eszük van az amcsiknak, azt is kinézem belőle,hogy alányúlt valamivel (pl. csavarhúzó) aztán elpattant.
-
Ronin-
senior tag
egyébként nem értem miért az LG -vel csináltatták a készüléket.. Én simán el tudom képzelni, hogy az LG miatt van ez az egész mizéria.. Én nem bíztam volna rájuk,az tuti. Ez az üveg hátlap is jó nagy ökörség volt a részükről (egyrészt súly szempontjából is, meg hát eleve mi a ráknak üveg hátlap ?! Annyi garanciás ügy lesz belőle, mint a szemét, ez + veszteség nekik). Meg azt se értem, hogy a kijelző ugyan kicsit szélesebb lett a nexushoz képest, viszont az alsó része meg magasabb (az, ahol nincs se gomb,semmi). Samsung meg tudta oldani,hogy ne legyen ott 2 centis tök üres fekete rész, az LG nem..
-
Ronin-
senior tag
válasz
bigmasterg #1750 üzenetére
És azzal senki nem számol,hogy mi van, ha olyan felületre esik ami nem egyenes.. és akkor már egyből nem ér semmit ez a "keret" valamint ha pl pont egy apró kavics van ott (erre 95% esély van). Kb arra jó ez, ha a konyhában leejted, vagy a szobádban a parkettára.
Egyébként külföldi megrendeléssel kapcsolatban van már valami fejlemény ?! Ha lenne ilyen 300$ -os áron, akkor rendelnék.. de nem nagyon találok még :\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged