- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabi84
senior tag
-
madexx
tag
válasz
<Mateus> #2490 üzenetére
Nem eladó
Kint vagyok Angliában, ingyen adtak egyet, havi 35 fontért, korlátlan data, 5000 text meg 1000 perc bármilyen hálózatba, 2 éves szerződés.Kijelző sárgulásról eddig szó sincs, haver is vett egyet, neki se volt még semmi ilyesmi, pedig töltőről megy a telefon, és nyomdossuk ezerrel
-
KillBorn
senior tag
válasz
<Mateus> #2458 üzenetére
Nem tudom, hogy meg venném-e, de pl. ha az lenne benne mint a nexus 10-ben, akkor is meg szeretném venni.
De ez a hardver van benne, és azt tudom, hogy így is meg szeretném venni. Addig meg nem marad más mint a háborgás a helyzeten, és a várakozásKöszönöm a szót
Egyébként miért ne adna a samsung, a nexus 10-nél is pont ezt teszi.
A qualcomm miért ad egyáltalán? Elvileg csak a droid dna-ban van ez a cucc, a többi ilyennel szerelt készülék pedig 2013-ban jön valamikor, és éppen ezért méregdrágának kellene lennie, mivel új. -
KillBorn
senior tag
válasz
<Mateus> #2452 üzenetére
Tehettek volna bele mást, mondjuk nem olyan cuccot ami 2013-ban megjelenő készülékekben lesz, és még alacsony a kihozatalni aránya, vagy még mivel az ennél régebbi hardverek teszik ki a gyártott alktarészek többségét ezért ezt pl. 80-20 arányban gyártják, így kevés van belőle. Mert, egyet értek, hogy valszeg kevés is lehet belőle, meg az LG is lassú, meg hajón is szállítják, meg usa az első.
Tehették volna bele a nexus 10 hardverét, az vígan elhajtja a 4.2-őt 2560 x 1600-on, és még szoftvert sem kellene fejleszteniük annyit.
Mert ebből az jön le, hogy nem csak telefont árulni nem tudnak, hanem gyártatni sem (jó ez kicsit erős, mert szeretem a nexus sorozatot, meg a goggle eddigi tevékenységét is, de most sokat akartak markolni és keveset fognak fogni)
Itt áll halomba a lóvé, és nem lesz az övék, mert amint látható az emberek többsége nem fog várni 1 hónapot, évközben lehet, de karácsony előtt nem.A qualcomm sem ezt a SOC-ot gyártja minden telelfonba, szal nem lehet azt mondani, hogy a többi megrendelő elszívja ezt a hardvert.
-
djgeg
őstag
válasz
<Mateus> #2329 üzenetére
Jó az a nyolc mag
Hogy ha tényleg annyival kevesebbet fog fogyasztani mint állították.
Azt viszont nem értem hogy miért nem állnak rá egy kicsit jobban az akksi időre :/
Nem szeretem hogy éppen hogy kibírja a napot egy egy teló ...A mellet hogy Google papa ráfeküdhetne jobban az androidra
Már jók a vasak de nincsenek optimalizálva. Kicsit idegesítő.WP-t néztem én is hogy bugos mint atom.
De nem árt kipróbálni azt se
Tuti nem lesz világmegváltó élmény, de az esélyt megkapja xD -
krino
tag
válasz
<Mateus> #2255 üzenetére
Azaz igazság, hogy ő együtt tud vele élni, így nem vittel el. (szerintem tuti cserélik gariban) T-mobilnál vette meg és még az első körökben benne volt,így a telefon teljesen független volt és örül ennek, plusz mondom őt annyira nem zavarja a dolog,mert szereti a készüléket és együtt tud vele élni.
-
twine
veterán
válasz
<Mateus> #2254 üzenetére
"Van ilyen"....
Igy ahogy mondod....nem szabad félre érteni amit mondtam...Idézem magam:
"rengeteg szó esett erről egy időben"....
Ami nem egyenlő azzal hogy rengeteg készülék "sárgult".....
Csak sokat "pofáztak" róla...
Az enyém és még sok más emberé hiba mentes volt...
Képzeld azokat akik, nem is fórumoznak....Mennyire töredéke az eladott telefonoknak az "ami" forumra kerül...
és mennyien használják elégedettséggel, azok akik azt sem tudják mi az a sárgulás meg (One X esetében) a hullámzás...
Én a hétköznapokon az elmúlt fél évben találkoztam 5 "idegennel" aki ONe X-et használt, és dumáltunk pár mondatot,,,egyik sem fórumozott sehol....(minden esetben rákérdeztem)
Magyarul....azt próbálom jelezni, hogy az "efféle szakmai" fórumok roppantul "felnagyítják" a hibákat, és a számokat....
és hajlamosak azt hinni és terjeszteni az emberek, hogy tipushibákról, meg rosszul sikerült szériákról van szó...
De ha akár egy XDA-s "társadalmat" is összevetünk az értékesítési számokkal....
A töredékével találkozunk a fórumokon -
Kunsztler
senior tag
válasz
<Mateus> #2216 üzenetére
Hát az úgy történt a rokonok felhívtak ,hogy lenne e kedvem kimenni Németországba Berlinbe nem azért mentem mert Nexus 4 miatt hanem csak pihenni a rokonoktól megtudtam Amerikába van pár ismerősök megpróbálnak Skype-n beszélni velük mit tudnak tenni Nexus 4-ügybe megfogott a telefon kezembe akarom fogni
-
Eli577
senior tag
válasz
<Mateus> #2211 üzenetére
hopsz....
Fragmaster: Pedig szerintem pont erről szól. A Google népszerűsíti egyrészt saját magát, másrészt a platformot, az LG meg a megtépázott hírnevét próbálja meg visszanyerni a készülékkel. Ezért van véleményem szerint ilyen kevés készleten, a gugli nem akar sokat bukni, az LG meg nem akar belső versenyt a saját termékei között.
-
Eli577
senior tag
válasz
<Mateus> #2200 üzenetére
Hát nem tudom. Az a 300 USD, amennyiért odakint árulják a 8 gigásat, szerintem az maga az előállítási költség, így LG kb. nullszaldósan jön ki, gugli meg az értékesítés miatt mínuszban.
Idiofil: Igen, ezt aláírom én is. Bár szerintem lesznek még itt készletek karácsony előtt. Ha nem így lenne, akkor csodálkoznék....és akkor mind a két cég jó nagy balf...ék lenne.
-
djgeg
őstag
válasz
<Mateus> #2135 üzenetére
Meglestem, tényleg 100-150 k körül mocorog.
Kérdés az hogy most kell e a 100 e valamire? Ha nem miért ne fizesed ki?
Miért kössed magadat egy szolgáltatóhoz 2 évre és fizesd ki temérdek pénzt olyan szolgáltatásért amit máshol olcsóbban megkapsz?
Amivel egyébként legalább még 1X annyit kifizetsz mint a telefon.
Szerintem hülyeség valamit részletre megvenni ha megtudnád venni a nélkül. A fentiek miattDurva havidíjak. Aztán semmi nincs benne, szinte bűn.
Nekem pl mákom van egy flottással.
4500 Ft havi díj 2000 Ft lebeszélhető 9,50 Ft /perc 1 giga net, böngészés, facebook és google maps "ingyen".
ui.: Nem is melózom annál a cégnél xD, szerintem mindenkinek van olyan ismerőse aki tudna neki szerválni egy ilyen normális flottás előfizut
+ Családnak is szerváltatva van, azt flottán belül ingyen.Voala. Egy kis ügyeskedéssel mennyi pénzt spóroltunk
-
Eli577
senior tag
válasz
<Mateus> #1795 üzenetére
A T-nek van, mondjuk hogy milyen lefedettséggel azt inkább hagyjuk.
A Telenor meg tervezi ha jól tudom a 80x mbit-es sávszélű 4G hálózatát.djgeg: elég érdekes ez a negatív projekció....én egyáltalán nem személyeskedtem és nem is szólogattam be, de ha te úgy érzed,akkor legyen....mea culpa.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
<Mateus> #1530 üzenetére
Jelenleg még az se biztos, hogy az éven rendelhetővé válik, ha igaz, hogy még azoknak is 3 hetet kell várni, akik befértek az első körös rendelések végére. Valószínüleg akkor nyitják újra, ha teljesítettek minden meglévő rendelést és felhalmoztak pár millió darabot a raktárakban. Ha lesz is, talán csak december közepén, tippem szerint és ugye jó eséllyel megint több rendelő lesz, mint amennyit legyártanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Windows 11
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kutya topik
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest