- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
assemble #2515 üzenetére
igen, meg is válaszoltad magadnak. amúgy a droid kernel egy külön testreszabott linux kernel, nem pont az, ami mondjuk XY linux kiadás alatt fut. bár 3.x-től kezdve már egyre több funkciót visszapakolnak az eredeti kernel forrásba is, de amennyire tudom, még most sem azonos.
-
törölt tag
válasz
assemble #2507 üzenetére
hát, a kernelben volt egy ilyen bug. lényegében azért csak a Milestone-t érintette, mert más telefon nem nagyon jött a 2.0-s androiddal
a sors iróniája, miután tegnap végleg lemondtam róla, és megrendeltem a fekete S3-at, erre jön a hír, hogy újr akapható lesz... persze így sincs semmi garancia, hogy tényleges készlettel készülnek, és hogy le is tudják addig szállítani, amíg a kapcsolatom hazajön onnan, így azt hiszem kimaradok az újabb Nexus fordulóból...
-
törölt tag
-
válasz
assemble #2312 üzenetére
Nyilvan ez egy extrem megoldas lenne. Minden rendszer a gyartoi dolgokkal mukodik egyutt legjobban, az Android a Google-s cuccokkal, a WP a Microsoftosokkal, igy tovabb. Nem akarok teljes 'kiutat', nem errol szol a dolog.
Egyebkent is, ez csak egy resze a dolognak - ha pl. nem tetszett volna annyira a Metro, akkor megoldottam volna, hogy kerulgetem a G+ gravitacios mezojet. Igy inkabb azt valasztottam, hogy kevesebb az alkalmazas.
Sokat gondolkoztam rajta, azert is voltam ebben a topicban, mert a Nexus 4 279 fontert jo alternativa lett volna. Viszont par problema miatt megsem ezt vettem:
- nem lehet kapni, es nekem mar regota szuksegem lett volna uj telefonra (valaki irta lentebb, hogy most par napig (okos)telefon nelkul van -- ezt en nem engedhetem meg magamnak sajnos, nem csak hobbibol van telefonom)
- uveg elo- es hatlapja van: nem vagyok hajlando tokot hordani semmilyen telefonon, az uveget meg valszeg szettornem
- eleg sok aprosag elokerult, kijelzo-elszinezodes, LTE sincs (ahol elek, ott van halozat)Szoval igy. Kompromisszumos valasztas, de szamomra a vilag legszebb OS-et hasznalom, es meglepo modon ennel a telefonnal erzem eloszor, hogy nem erdekel a magok szama, a kijelzofelbontas, az, hogy hany mAh-s az akksi. Gyors, szep, massziv. Elegedett vagyok, es ez ritka.
-
FragMaster
addikt
válasz
assemble #2017 üzenetére
Amit eddig olvastam xda-n mindig nagy boci szemekkel írta a tulaj, hogy nem tudja mi történt. Közben látni drop testeket, ahol első dobásra semmi baja nem lesz az üvegnek, másodikra is kis pókháló a becsapódási sarokban. Ergo ezeknél a repedős példányoknál valószínűleg valami rendellenes feszültség lehet a hátlap üvegében, ami gyártási hibának tűnik nekem inkább, mint túlzott törékenységnek. Ami biztos, hogy inkább vastagabb üveg kéne, vagy más anyag.
Amúgy elgondolkodtam néha ezen, nem félek az üveg hátlaptól de volt már, hogy a zsebemben hátlappal kifele fordított gnex-el nekisétáltam asztalsaroknak, előkaptam gyorsan és majdhogynem megkérdezte tőlem: "Történt valami?" -
<Mateus>
tag
válasz
assemble #2017 üzenetére
hát gyerekek egyre jobban megy el a kedvem a nexus 4-től, előszőr a sercegés telefonálás közbe, most meg hozzá se érek és már eltörik a hátulja:S ez mi ez? de télleg..... nem is értem hogy engedheti meg magának az LG és a Google hogy ilyen legyen.... nagyot csalodtam :S
-
törölt tag
válasz
assemble #2017 üzenetére
huhh, ez azért nagyon gáz! gondoltam, hogy törékeny, de azért arra nem számítottam, hogy így magától is repedezik. viszont az fura, hogy miért csak a hátlapot érinti, mivel ugye a teljes felületes üveg borítások az előlapon már évek óta jelen vannak, és ott egy GG sem repedt fel magától.
mondjuk ettől függetlenül sokkal jobban örülnék egy műanyag hátlapnak, valami kellemes matt típusnak, mint a HOX-on van például... -
ThorsHUN
őstag
válasz
assemble #1988 üzenetére
Ezzel kapcsolatban szereny - nem feltetlenul mervado - velemenyem a kovetkezo:
Ez a pixelsuruseg tokeletesen eleendo. A fullHD kep kirajzolasahoz meg joval nagyobb szamitasi kapacitas fog kelleni, szoval ha csak az akksik nem valtoznak jovore akkor bizony csunyan folosleges lesz a fullHD...
Szerintem. (plusz a fullhd general egy 5 colos meretet is, mikor mar a 4,7es is sokaknak tul nagy..) -
djgeg
őstag
válasz
assemble #1812 üzenetére
Szóval 1700/2100 5, 10, 20 MHz Területen lesz használható?! A Tesztörnyezetben hozta a maxot. O_o
Azért azt megnézném hogy az utcán mit tud. 2x2 MiMo nélkül, no meg jelerősítő, jelzajszűrő nélkül."one of the other bands that there are even power amplifiers for have LTE support, which is unfortunate for users in places where carriers aren't running LTE on AWS, such as the USA."
Akkor hogyan tesztelték ezt Amerikában? -.-
-
djgeg
őstag
válasz
assemble #1769 üzenetére
Az LTE chip benne van de nincs benne arra képes antenna pl.
Nem poéntból van benne . A nexus 4 alaplapját egy nem csak úgy kitalálták ... egy másik telójét újra designálták azt kész ezért van benne.
Olcsóbb volt mint egy sajátot gyártani!
A mellet hogy gy 4 hónap mulva belerakhatják. -
mondomén
őstag
-
-
djgeg
őstag
válasz
assemble #912 üzenetére
Ennek most szerintem lesz akkor háááájpja ho viszik majd mint a cukrot
De ha okosan csinálták volna lehetett volna előrendelni már november elejétőől így számíthattak volna egy számra.
Meg szerintem az android OS mostanság ér ért a fordulópontjához ( eddig is jó volt már de még is csak most
Amcsik viszon telhet hogy lehuzák picit az eladásokat LTE miatt.... Nem is kellene nekik és nem is használnák ki... De Buta bárányok... Sajna láttam már mennyire buták.... -
djgeg
őstag
válasz
assemble #495 üzenetére
Miután az Lg is is forgalmazza majd ők adnak majd rá világ garit... De az tuti hogy nem fogsz hozzájutni az első pár hónapban.
A Google Store ban vettek meg csak a lefedett országokban lehet érvényesíteni... Szóval nem idehaza.
ui.: Mikor terjeszkedik már a Google ..... Elegem van hogy bekorlátoznak !!! -
edward2
addikt
válasz
assemble #290 üzenetére
Figy én egyetértek veled hogy az android nyitottabb, de azért messze van a teljes szabadságtól.
Nekem pl. egy 4"es lejobb specifikációval rendelkező nexus telefon kéne. Van választásom? Nincs. 4.7"es Nexus 4em lesz mert ez a lehetőség. Tény, hogy az ára nagyon sokat nyomott a döntés meghozásában
-
Xero
nagyúr
válasz
assemble #262 üzenetére
De még mindig az iOS-re vettem meg minden programot. Még mindig ez működik együtt legjobban az eszközeimmel.
Tisztában vagyok vele, hogy hw-esen többet tud, de ez a hétköznapi kényelmet számomra nem helyettesíti. Mint mondtam pontosan ezért lesz második telefon. Érdekel és foglalkozni is akarok vele, de a napi rutint nem adnám föl érte soha. -
-
pumukli23
senior tag
Szerintem vegyél kézbe egy új LG-t gyári rendszerrel és egy alap androiddal. Az Optimus UI-s lényegesen kényelmesebb, jobban használhatóbb szerintem. (Sok apróság van benne, amik jobbá teszik, persze vannak benne felesleges appok is.) Szoftveres téren is összekapták magukat.
-
BDave
őstag
Szerintem az alacsony árnak ez a nyitja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest