- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Szuper,,,
Ahogy vissza olvastam, nagyjából ugyanakkor, ugyanúgy rendeltünk....Neked is 1-2 hetes kiszállítást írtak...
Egy kérdésem volna...
8-ast vagy 16-ost rendeltél?(most eléggé "felizgattál",,pedig az elmúlt pár napban nagyon érdektelenné vált számomra, mikor mi lesz....de azért az ilyen hír, hogy a "szomszéd" már kapja,,,"megmozdít",,remélem a napokban nekem is dobja a haver a levelet hogy átvette
)
-
twine
veterán
Én megrendeltettem a Bumpert hozzá....Nov. 27-én adta le haver a rendelést...(akkor még volt készleten a Store szerint) 3-4 nap szállítást írtak,,azóta semmit nem tudunk róla
De ahogy mondtam az előbb engem az érdekel hogy visszaigazoltak....tehát valahol ott vagyok a rendszerben...A többi már csak idő kérdése...
Előre hátra fólia,,,aztán "had szóljon",,,nem rakom "tokba" -
-
agabe
addikt
nexus 7-tel is hasonlo volt...aki nem kapott az elejen es gyorsan akart mindegy milyen aron, az megvette dragan. nem az erteke a lenyeg, hanem tenyleg az mennyiert hajlandok megvenni (emellett akik ebay-en most eladjak, azok valoban nyereszkedok, hiszen tudtak mi varhato, es csak ezert vettek, hogy amikor hiqny van jo kagas frlarat kqphassanak erte)...semmi koze az egesznek a google-hoz, vagy barmi mashoz (iphone 5-ot is jo magas aron lehetett kapni szurken az elso napokban, csak annak az alapara is magasabb volt, igy szazalekban kevesebb volt a kinalt felar a vevok reszerol), es furan hangzik, hogy "teremteni lehetoseget a szurkegazdasagbak"...csak akkor nem lenne szurke ertekesites, ha mindenhol (pl magyarorszagon is) korlatlanul rendelkezesre allna, de ez kb elkepzelhetetlen egy- egy sikeres termeknel, hiszen sok tizmillio darabot kellene szetszorni a vilagban amit wgy gyarto sem tud megengedni maganak, hogy annyit keszletezzen. persze a kisebb keszletnek van hype hatasa is, de mennyire jatszanak ra, azt nem tudni.
-
Idiofil
aktív tag
Én Hidemyass.com-ot használok.
Az előbb nekem sem volt vásárolható a 8GB-os, aztán frissítettem az oldalt, megint az lett. Most pedig nem hozza be XD
Illetve nálam még most is van Raktáron 8Gb-os...a 16os pedig tényleg hamarosan várható...
Amúgy én most kaptam az értesítő e-mailt, hogy elérhető a nexus 4 8Gb -
djgeg
őstag
Te nem vittél soha olyan dolgot gariztatni ami nem a te neveden volt?
Én sajna igen 3 lány testvér..............
Nem problémáznak rajta ... ha mégis akkor meg kell említeni hogy mutassák meg a gari papíron hogy hol van a z a szekció hogy annak kell bevinni gariztatni aki a számlán szerepel. -
törölt tag
nem tudom, de ez szerintem simán hülyeség. persze, meg kell ideologizálni valamivel, hogy más gyártók miért akarják dupla áron adni a hasonló hardvert, meg egyes piacokon miért akarják ugyan ezt a telefont 500-600€-ért adni. de akkor hogy van az, hogy az egyáltalán nem ártámogatott Xiaomi Mi2 ára még ennél is olcsóbb, kijelzőt leszámítva lényegében azonos hardverrel? ők a saját bevallásuk szerint nullszaldóval árulják, akkor a feltehető, hogy a nagyobb kijelző meg a dupla GG2 miatt mondjuk a Nexus kicsit drágább, és még így is van haszon rajta valószínűleg, főleg ha azt nézzük, hogy kb egy nagyságrenddel többet gyártanak (majd) Nexus-ból, mint Xiaomi-ből...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest