- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabi84
senior tag
Szerintem neked is megérkezhetett már. Az enyémet szombaton akarták levonni, de valami nem ok a bankkártyával. A kinti haverom költözött én meg a rendelés előtt megváltoztattam a kártyához tartozó címet, ám a rendelésnél a kártyához még a régi cím van hozzárendelve, de a szállításhoz meg már az új. Már hiába frissítettem kétszer, nem írja át, így sanszos, hogy ezzel még eljátszok egy ideig, aztán megunom és törlöm a rendelést.
-
grecki
csendes tag
abból ítélve, amit olvastam, sajnos nem időrendi sorrendben szállítják, hanem más szempontok alapján. (gondolom logisztikai elsősorban). szóval, hiába rendeltem közvetlenül nyitás után, hiába ígérik 1-2 hétre, szerintem ez kb semmit nem jelent. mondjuk, az nem feltétlen baj gondolom, hogy london volt a szállítási cím és nem vmi kisváros a kantriszájdon.
-
-
uki
aktív tag
@twine értem én a poént, nyugi. By the way teljesen jogos az emberek reakciója, ezt sokkal kultúráltabban kellett volna megoldania a Google-nek.
@noorbertt reméljük sikerrel jársz, Nexus-t a népnek!
@ZX7 eredetileg 8-ast akartam rendelni, nekem elég. Most is 13GB szabad a 16-ból. Aztán tegnap mikor megláttam, hogy lehet rendelni, askkor 2-3hét volt a 16-os verzióhoz és 5-6 a 8-ashoz. Be is dobtam a kosárba a 16-ost, de itt melóhelyen nem tudtam végigvinni a rendelést, valami céges policy tiltotta. Mire hazaértem és elértem az angliai haveromat, addigra a 16-os verziónál is 5-6 hét volt, így maradt a 8-as.
-
djgeg
őstag
Jónak tűnik igen
De ezek nem szeretetszolgálatok
Keményen kifizettetnek veled mindent csak részletben
Már csak azon múlik hogy mekkora pofájuk hozzá xD
Bezony... ez a lényeg.
Mire én viszont szereznék egyet az 5-8 hét.... minimum
Vagy veszek egy et 150-200 ért ... Ebay Saturn, MM stb forrásból... Ami szerintem már nem jó üzlet. -
djgeg
őstag
"vitatkozni" és veszekedni nem ugyan az
10font körül kapod meg azt az előfizut amit ehhez adnak :/ ... 380-400 fontot minimum kifizettetnek veled a telefonért. A Másikkal meg még többet... A Teló árának 1-2-3 szorosát is kifizetheted Nekem ez nagyon nem jó üzlet.
Csak a telefonért...!
Így annyi hogy Szolgáltatást levonod (amit ugyan azt megkapnál a másiknál vagy akár ugyan ott ).Nekem ez nagyon nem jó üzlet
-
djgeg
őstag
Bezony magyarországon élünk
[Google Nexus 4 best deals]Angliában a következők az előfzus árak:
£120(középárfolyamon 42 000 nem 36) drágább ha kifizeted az egészet (16gb) £399
Legolcsóbb előfizuval £864 fizetsz ki... viszonylag normális.. (nekünk álom a korlátlan hívás meg ilyenek... ott átlag az 1 giga net meg kicsi mint álat mivel nincs benne ingyen böngészés fb meg ilyenek !!! )Ezek után még ha ott élek is elgondolkodom, hogy mivel lenne rá pénzem megvegyem e( de persze nem tudom) függetlenül normálisan mint hogy előfizetésel szivatom magamat és többet fizessek egy előfizetésre mint a konkurenciánál vagy épp ugyan annál a szolgáltatónál meg tudok kötni....
Itthon is ez a helyzet.... kb 8 éve nincs előfizus vagy függő telefonom... Ami nem azt jelenti hogy mindig a topp drága telóim voltak... sőt... de valahogy mindig jobban kijöttem mint aki ugyan azt a telefont elment azt megvette függőként aztán 1-2 éven belül a telefon független árának a 2-3 X fizette be a szolgáltatónak...
Nekem az angliai se tűnik olyan hű de jó üzletnek...
1-2 hetes kiszállítás volt igen... Arra a pár 10 ezer vagy ki tudja milyen minatur készletekre mik 2 óra alatt elfogytak. Gyakorlatilag fél.... Csak beszart közben a szerver...
Ott voltam. Abban a pillanatban amikor INSTOCK lett ... Nem tudtam megrendelni. UK store-ból mire a németre átmentem addigra az már elérhető se volt... A folyamatot nem tudtam végig vinni annyira leterhelt volt a szerver... És még jó pár 10-100 eren így vóltak vele...Visszatérve az elejére. Ha kint élnék se venném meg "fillérekért"... Hanem megakarnám venni a Google től hamár azért lett ekkora hipeja ennek mert a Google jó áron adja.... Az elvileg saját telefonját...
Szívrohamot nem fogok kapni
Csak néha felkapom a vizet... Egy millárdos piacvezető cég nyomiságán... Azon hogy nem tudok hozzáférni egy termékhez amit akarok... és még miegyébb nem ide tartozó dolgon :d
Az ostor meg itt csattant -
-
szponzor
senior tag
Elolvastam, ahogy eddig is. Én azt nem értem, hogy "Pont annyiba kerül, amennyit ér...."...Azért, mert a tárhely nem ténylegesen 16GB? A gyenge kamerát aláírom, biztos van, akinek fontos, azt nem is lehetett tudni megjelenés előtt, hogy milyen minőségű. Ráadásul ha HTC-ről váltottál, akkor anyagminőségben lesz egy kis különbségérzetet a Samsung-ot tapogatva szerintem.
Csak én vagyok azon a véleményen, hogy ez a telefon nagyon megéri?Kunsztler: Kamera OK...4G majd talán egyszer jó lesz, mint ahogy egyszer majd az NFC is biztos népszerű lesz és bevett szokásként rántják elő a nagymamák is a telefont a piacon, hogy azzal fizessenek, de szerintem ez nem mostanában lesz. Egyelőre annak is örülnék, ha egy Kaposvár-Pécs vonalon normálisan lehetne használni a mobilnetet és nem EDGE lenne szinte végig.
Ami engem többek között elrettent a Galaxy S3-tól (és ez mind szubjektív), az a teljes műanyagborítás, fizkai gomb, TouchWiz és az AMOLED (aminek persze nagyon szép feketéje van, de a beégést nem könnyen tolerálnám). Ami viszont objektív előny, hogy a frissítést nem kicsit később kapja meg. Most menő az S3, tavaly az S2 volt nagyon jó és hasonló árban is kezdtek. Kb. másfél éve jelent meg az SGS2 és most eljutott addig, hogy egy kiszivárgott 4.1-es ROM van rá.zotyesz66: Én szintén...inkább várok most 1 hónapot, mint frissítésenként 3-4-et.
-
szponzor
senior tag
Ezzel azért kicsit "vitatkoznék". Attól, hogy nem lehet kapni nem lesz rosszabb a telefon. Ha a UK árat nézzük, akkor is nagyon jó vétel. Mit kapsz itthon 98E Ft-ért? (OK, ehhez még jön a posta, de 105-ből szerintem kijön az egész). A gyártói garanciás Galaxy Nexus-okat többért adják, pedig annak a hardvere akkor elavult volt, amikor kijött. Ez meg az egyik legjobb forgalomban lévő SoC.
Ahogy néztem sokan nem bírnak várni és mást vesznek, de amit a legjobban nem értek, hogy egy Google referenciatelefon helyett miért vesz valaki Windows Phone telefont...erről szívesen olvasnék egy összehasonlítást olyan user-től, aki akár párhuzamosan használ egy Android-os és egy WP-s telefont.
Én Nexus S-ről váltanék...ha itthon kapható lenne a 4, akkor max. 150-et adnék érte, de így látatlanba rendelésnél 100-110 a határ. -
szponzor
senior tag
Szerintem mindenki ezt hitte a Nexus 7 esetében is, meg hogy még veszít is egy-egy darabon az Asus/Google. Aztán megjelent nagyobb tárhellyel az új verzió, ami miatt 50$-t esett az akkori 16GB-os modell ára. Lehet, hogy itt is ez lesz, mert azért a 8GB szerintem nagyon kevés egy ilyen telefonnál bővíthető tárhely hiányában.
Közben Angliában is elfogyott a bumper. -
twine
veterán
Aki használja a készüléket vagy pontos infót tud....Segítene?
A neten azt az infót találtam hogy a 16Gb-ból 12,79 az elérhető tárkapacitás...
Hogyan "oszlik meg" a storage...mennyi hely van az app.-ok telepítésére....
az még a ~12Gb-ból "esik le",,,vagy a cca. 16 és 12 közötti különbözet marad az App-oknak?
Vagy hogy van ez pontosan?
esetleg a "beállitásokon belül" egy Storage screenshot segítene....
Köszönettel előre is -
-
szponzor
senior tag
-
twine
veterán
Ráadásul nem is használtam....csak baromi ritkán...
Azt hiszem az N4-en is ez lesz a sorsa a bumpernek...
Ott fog figyelni az asztalon,,,nem hiszem hogy sokat lesz rajta....úgy látom pont olyan az alakja a készüléknek,,hogy semmilyen tok/páncél nem áll jól neki
(#2054) djgeg:
na ez "pont olyan" mint amit a One Xhez vettem...De most nem veszek...fólia előre hátulra....és "viszon' kívánjuk"...Hátulra valszeg ahogy mondtam egyszínű fekete, hogy takarja ki az összes feliratot a készüléken... -
-
attiati
veterán
napi szintű adathordozásra miért jó a telót használni és "koptatni"?
ráadásul +8 gigáért kifizetsz 14e ft-ot, mikor 16 gigás minőségi pendrive-ot kapsz 5e körül -
hallerlaller
addikt
HTc mahinált valamit a böngészővel, mert GNex-en nagyon jó. Nem mindig volt ez így, 2.3 alatt a Nexus S-en bizony eléggé laggolt, viszont android 4.0 óta csak úgy süvít, voltak ilyen jutúb videók, odarakták iphon4s mellé és simán gyorsabban töltötte be az oldalakat a látványosan gyengébb hardver ellenére.
-
djgeg
őstag
Egyet értek
Azonban a 2 évig nem veszek telefont szerintem hülyeség.
Ha okosan csinálod és a következő telefonjaid is arányosan anyiba kerülnek mint az előtő akkor fél-egy évente kis ráfizetéssel megvan az ujjab.
Ha persze a hardcore userségről beszélünk...
Mert ha a bele esel egy küldőbe és fontos a megszokás akkor nem teszed.Én Majd S3 ról cserélek N4 re... Ha ügyes leszek akkár pluszba jövök ki xD
-
djgeg
őstag
Én nem mondtam hogy szar a Google csak hogy egy ilyen cég Adhatna magára ilyen téren. Meg jó pár másik téren is már volt az üzleti világ bohóca... Sok a pénzünk mindenfélét csinálunk vele , ha értelmetlen is.
Szeretem a Google-t egyébként
Csak hát semmi se tökéletes.A Viccel kapcsolatban meg... "Ha még egy kicsit várunk, akkor feljönnek ők maguk" Ez max Magyarországon reális... Mind nők mind más téren xD . Nőknél meg főleg hiszen statisztikailag több a nő mint a férfi.
Errőla várjál türelmesen dologról a Ma reggeli rém műsor jut eszembe amit ma fedeztem fel reggel az MTV-n
FriendZoned... Többségben csávók próbálják meg az 2-8 éve barát"nő"jüket meghódítani.... Sokat értek a Türelemmel ... xD -
twine
veterán
Ráadásul nem is az a vicc vége ahogy előbb mondtam,,,"Három bika áll a dombtetőn, a völgyben legelésznek a tehenek. Egyszer csak megszólal a legfiatalabbik bika:
- Rohanjuk le és hágjuk meg őket!
- Ráérünk szépen lesétálni.. - vágja rá a középső.
Mire a legöregebb:
- Ha még egy kicsit várunk, akkor feljönnek ők maguk!"a lényeg hogy türelem....
Nem kell egyből "világvégét" kiáltani,,,,meg "sz@rgoogle,,," -
djgeg
őstag
One X szerintme is szép teló főleg a tapintás
De a kamerával nem vagyok kielégedve( Engem egy nagy mellbimbóra emlékeztet xDDD )... Fuj xDEddig akárhány Nexus 4 Kamera tesztet néztem... Egyikben sem csalódtam... A Konkurenciáját hozza.
Olyan képet csinál mint 1 mobil.... Nem űberfasza de arra jó ha "járni kezdene a gyerek és le kell kamerázni" baromság... hűű de egyéb élethelyzetet nem tudok amikor annyira hirtelen kell és jó ha normális minőség.
Persze nem árt.
Nekem ennyi elég és tovább biztosít a döntésben hogy ilyet akarok venni!Nem hiszem hogy S2 szebb képeket csinálna.
Személyes tapasztalatot meg 2 féle képpen szerezhetsz.
1. Megveszed
2. Vársz még 2-6 hónapot mire valahova kiteszik vagy le tudsz csapni egy ismerősre aki vígan használja.Én az 1. Szavazok.
-
djgeg
őstag
Egyetértek veled.
Azonban amit fényképezel vele arra jó az S2 "minőség" vagy mi a fene. Lehet vele fotózni? Szines? Focusál? Éles? ... Nekem megvfelel. És nem fogok egy fényképező alapján S2 választani a Nexus 4 helyett...
Egyébként mi lenne ha mostani Felsőkategóriás telókkal hasonlítanátok össze a fényképezőjét nem X évessel. Mert lehet hogy az S1-S2 jobban fotózott de ki az a hülye aki azt választja ha van pénze Nexus 4 re?És kiemelted a lényeget!
""Pure Android" napjaink full hardverén..""
POTON pénzért! Mellé.
Ezért a pénzért ilyen jó telót nyomnak a kezedbe? Ha kamera se lenne benne akkor se panaszkodnék.
Pedig azért néha fotózom a telóval. -
mcsabi84
senior tag
Én ezt megértem, ott vannak a tesztek, össze lehet hasonlítani, de idejönni azzal, h milyen tré képeket készít és mekkora égés ez a telefon egy kicsit szerintem sok. Pláne úgy, hogy a kezébe se volt a teló. Arról meg ne beszéljünk, h a tesztelők nagy része nem profi fotós, klikkel kettőt, aztán el van intézve a teszt ezen része. Szerintem ha valaki akar, ezzel is tud elfogadható képeket csinálni akinek meg kevés annak tényleg nem lehet mást ajánlani, mint hogy vegyen fényképezőt vagy más telefont, de ne itt fikázza így.
-
djgeg
őstag
Pont ilyen tagjeim vannak xD Haver adta ingyért
Neten 300-600 Ft ért találtam /darab Matricáast.
És ezek elvileg a frissebb verziókEgyébként szerintem a jövő a vezeték nélküli töltésé.
És szeretnék egy olyan orbot amiben van NFC és vezeték nélküli Wifi beameel meg csatlakozik a GépemreTotál megoldható... De nem fogják egy könnyen kihozni.
És egyébként nem lenne nehéz Meki stb helyeken az egész asztalt lefedni ilyennekkel. Laptop telló elő és mehet a töltés.
-
djgeg
őstag
Szerintem sok energiát sporolhatnék meg vele hogy ki be vannak kapcsolgatva a dolgok.
Csak macera kézzel szerintem pont indulás előtt vagy közben ezzel szórakozni.
Sietsz... Egyik kézben a kulcs. stb
Erre lenne jó egy NFC tag ami a töltőbe van beleépítve. Megjövök csinálja a dolgát. Mielőtt elmegyek szintén 1 tagel megoldható. (melóhelyen meg még 1 )Itthon nem tudok matricás NFC tag et? Mert csak angliában láttam a legközelebbit neten O_o
xDD
Egyébként pont ezt olvastam gecccc
[Google saját vezeték nélküli szolgáltatást tervez]
Már lassan mobilszolgáltató, meg net mogul is leszJa és nem rég indult el a Google Fiber. 1 Gbit/s optikás nettel Amcsiban
(Eddig is volt egyébként csak most megfizethető áron TV+Net van magánembereknek ) -
djgeg
őstag
NFC tag séma kezelő progival. Megjövök rányomom az asztalon az ORB töltőre és nekem kapcsolja ki a 3G-t GPS-t, Wifi be, csatlakozzon fel, állíts a fényerőt maxra stb. Akár még egy óra appot lőjön be xD.(habár szegény kijelző xD)
Ha meg még egyszer swipe olom rajta akkor meg az ellenkezője.
Melóhelyen még egy. NFC tag. hasonló paraméterekkel. Plusz némításal.
Akár kabátzsebbe is egy Tag. Zene elindítással.Ilyen tévképzeteim lennének
És úgy gondoltam ha elkezdik ezt a vonalat akkor a kiegészítőkbe is lehetne NFC tageket rakniui.: Van most pár nfc tagem S3 mal...
De buci műanyagok.
Nekem Matricás kéne 1-2 mm vastag bárhova felragasztom -
djgeg
őstag
Még nem jelent meg és az infók szerint 50 Euró lesz
Ezek mellet Más indukciós töltő is jó hozzá.
Nekem pl van valahol egy energizer mat vagy mi a fene. Nézten neten hogy az is jó hozzá .
Csak hát nem mágneses ami azért nem árt. De ingyért vagy 50 EuróértNFC taget is szerválnom kell valami jó kis matricásat... Mert az hogy 50 Eurórért az már nem került bele az szerintem pofátlanság.
-
agabe
addikt
Hangerő a fülnél lévő hangszóróban (és kihangosítással is) nagyon rendben van, hangosabb mint a legtöbb telefon.
Minősége jó, a saját hangomat a másik fél jól hallja, bár nagyon zajos helyen még nem voltam ahol épp telefonáltam volna is (pl. utca), csak előadó teremben ahol volt kisebb zsongás, de forgalomban, vagy pl. metróban nem volt módom még próbálni.Kihangosítva közepesnek tűnik, de még azt se próbáltam sok helyzetben...egyszer kocsiban nem hallottak igazán jól kihangosítva autós tartóban a telefonnal, de ezt még nem teszteltem túlzottan.
Skype közben kihangosítva a másik fél visszahallja saját magát, így nem igazán használható olyan módon, csak normálban, vagy headsettel.
Normál (pl. samsung) headset -ekkel hallgatni lehet ami szól épp, de a mikrofont nem érzékeli, máshol van az érintkező, és nem tudom milyen kell pontosan hozzá ami működik is.
Bluetooth sem próbáltam eddig.GPS jó, gyorsan fog jelet, bár egyszer 10 percig nem bírtam beállítani, mert nem csak a beállítások helyhozzáféréseket kellett beállítani, hanem az alkalmazások helyadatokhoz való hozzáféérését is, és az istennek sem találtam (aztán meglett valahogy, de meg nem mondom most hogyan, mert útközben voltam, és azóta sem foglalkoztam a témával) ...régebben más telókon mindig csak helyhozzáféréseket kapcsoltam ki ha nem akartam, hogy sokat fogyasszon háttérben, és vissza ha épp igen ...de az alkalmazások helyadatokhoz való hozzáférése valahogy nem rémlett (most már ezen sem kell, mert egyszer elég volt, és azóta nem állítottam vissza gyári állapotra még)
-
LSL1337
őstag
gyárilag nem fogod tuni eltüntetni, bár lehet van rá market app (tablet alapján, emrt ott ugyan ez van)
és hidd el abszolút nem zavaró (másfél éve ilyen tabletet gyűrök), full screen video alatt a gomb eltűnik, és halvány fehér pont lesz a gomb helyén, de a fekete csík ottmarad (16:10-nél amúgy is fekete csík lenne)
aokp-n van olyan funkció hogy power menüből eltüntethető, de szerintem feleslegesamúgy mire gondoltok az alatt hogy alábecsülték? szerintetek mióta kész a végleges terv, nem padlógázzal ezt gyárja a gyártósor?
jobb lenne ha december 15-től árulják 3x ekkora raktárkészlettel? vagy nem várnak hónapokat mint apple, és amikor van egy normális szállítmányméret, akkor egyből terítik.
Ami tesco polcon van, szerinted azzal Google mit tud kezdeni? Visszahívja a polcról és felteszi Play Store-ra?
komolyan emberek.... x %-t, mondjuk 90%-t szántak play store-ra, 10-et máshova. Egyikből elkelt, akkor visszaszívja a másikra, vagy hogy gondoljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest