- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
ghiottone #4576 üzenetére
hivatalosan a google nem támogatja a százalékos kijelzést, ezért is nem tette bele alapból kitkat-be se direktben, de adb-vel egyszerűen lehet aktiválni. más kérdés, hogy ennek ugyanaz lesz az eredménye mint a nexus5-ön nálam is használt appal aktiválva, azaz a színegyezés miatt csak 50% körül kezd jelezni (biztos vagyok benne hogy ez egy kompromisszum eredménye, rejtve és csak félig tették be hogy azért kitartsanak az elveik mellett). mondjuk nekem ez így pont tökéletes, másnak meg nem (de ezt már tárgyaltuk).
hogy ez hogy jön a hozzászólásodhoz azt nem tudom, mindenesetre ez egy beépített ám rejtett feature, azaz lehetséges hogy emiatt tényleg korlátozzák más appoknak a hozzáférést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest