- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Rickazoid #5881 üzenetére
Hát igen, pedig azt hittem olyan mint az azstali firefox, gyors és igénytelen. Egyébként memóriával kapcsolatban: Az miért van, illetve hogy lehet hogy nekem mindig azt irja a telefon hogy szabad memória kb. 35-40 Mb de ha több programot futtatok egyszerre akkor is ennyi. Valahol olyan 70 Mb körül lehet a szabad (egyszer kétszer ki is irta hogy ennyi), de mintha dinamikusan kezelné ezt a dolgot, mintha saját maga emelné ha szükséges vagy nem tudom.... Erről nem tudsz esetleg valamit?
-
válasz
Rickazoid #5873 üzenetére
SMS-es dolog érdekes, feltettem a Rio-t, játszottam, küldtem magamnak SMS-t, és simán megkaptam. Megnéztem Need for speed alatt, sima angry birdssel, szintén, más memzabálóbb meg nincs fent. CM7 még mindig, 5 sms-t küldtem, mind megjött, bár a LED nem jelzett rá, de hangja volt, plusz status baron is látszott egyből. Az SMS app nincs a memóriában tartatva CM beállításaiban.
A DSI bugos workaroundot meg kikapcsoltam, mert furán akadozott minden animáció vele, ráadásul nekem CM7 ezelőtt is csak 2x fagyott meg, annyit elviselek.
Mondjuk CM-mel azt vettem észre, a szabad memória egy-egy új verzió és cache írtás után 60-70mb, aztán szépen lemegy 50 körülre pár nap használat alatt.
Zeam-t lecseréltem, megvettem ADW EX-t, egy csöppet folyamatosabbnak tűnik, Zeam akadozott nagyon. -
Vasziljev
csendes tag
válasz
Rickazoid #5843 üzenetére
én azt tapasztaltam, hogy ha be vagyok jelentkezve Talkra és közben hívásom érkezik, akkor eldobja az adatkapcsolatot és él a vonal. amikor befejeztem a hívást, akkor visszaáll az adatkapcsolat. ez onnan látszik, hogy mikor vége a hívásnak, akkor a talk bejelentkezik újra (és a másik fél meg megkérdezi, hogy mért voltam offline..) nem tudom ez segített-e vmit, de nekem úgy tűnik, hogy együtt a kettő nem megy. mondjuk telefonálás közben netezni még nem próbáltam...
-
F_Gergely
őstag
válasz
Rickazoid #5863 üzenetére
Na örülök hogy végül nem szerviz lett belőle. Én is úgy vagyok vele hogy kell a telefon, leginkább dolgozom vele, nem kell a csicsás menü, meg animált háttér, tudja azt amit kell de azt megbizhatóan. Hardveresen nem hinném hogy gond lenne a készülékkel, de azt hiszem ez a szoftveres dolog is rejtély marad, lényeg az hogy működik! Remélem nem lesz vele több gondod!
-
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid #5843 üzenetére
Ha kikapcsolom a 3G-t, akkor úgy tűnik nincs baja a telefonnak és az adatkapcsolatnak egyszerre, konkrétan a 3G nem működik, bár nem tudom a 3G mennyire különül el a HSPA-tól, hogy lehet-e olyan, hogy telefonkapcsolat nincs rajta, de HSPA adatkapcsolat van.
Mindenesetre 2G-n nincs baja. Jajj, bár a Telenor oldalán lenne a hiba! Ez még akár lehetséges is lenne így, de azt hiszem ez csak hiú remény, már rég erről cikkeznének mindenfelé, ha lenne ilyen gondjuk. -
F_Gergely
őstag
válasz
Rickazoid #5839 üzenetére
Hát nem irigyellek, lehet elkéne vinni valami szervizbe....
Nekem az anysoftkeyboard nyirta ki a telefont, de ugy hogy bill világitás elment teljesen, néha a menü tök üres volt, nem volt benne semmi. Szerencsére parancsikonban kint volt a settings meg letöltöttem a norton utillity-t, amivel leszedtem a programot, telefon ujra indít mégmindig szar volt... bootloader-ben töröltem a cache-t és utána pedig nortonban bezárattam vele az összes futó alkalmazást, és most ujra jó. Szerencsére nem kellet gyári resetet csinálni.
Motorolánál maga a gms modul nem szokott elszállni, szerintem ahogy cserélted a mod-okat valamelyik (lehet "véletlenül is") belenyúlt a rádió vezérlő modulba. Nem ismerem az android rendszert igy lehet ez hülyeség de winmo rendszeren külön van a gsm részért felelős driver és előfordulhat hogy abba valami belerondít. De láttam már ilyet nokián is, és ilyen esetekben az otthoni szoftver frissítés nem megoldás, szerviz box kell.
Illetve vannak olyan beállítások, configurációk amik ha sérülnek, vagy elállítódnak a telefon használhatatlánná válik.
Én windowsból is csak a gyári telepítőt pártolom mert az ilyen home made realse-ek szét vannak gányolva, össze vissze berhelve és első bár úgy tünik szuper, pont a berhelésekből eredő belső véletlenszerű ütközések miatt megbizhatatlan a rendszer. Valahogy ugyan igy vélekedek a főzőt romokkal is....Remélem sikerül megcsinálni a telefonodat!
-
Shrike7973
senior tag
válasz
Rickazoid #5834 üzenetére
Nekem is kell még egy pár év a programtervező informatikus diplomához.
De a józan paraszti ésszel szemben mondok neked egy ellenpéldát, amitől talán kettéáll a füled:
Pavilion DV6 1240ez laptopra váltottam egyetem miatt (desktop eladásra került).
Szuper gyors laptop, 4670 1 GB DDR3, 4 GB ram, stb...
WD 500 GB winchester
Már az első nap legyalultam a vistát, és win7 ment fel rá.
Aztán később dual boot rendszer linux miatt.
Ment is minden rendesen. De a win7 mindig 1-2 havonta úgy indult, hogy boot közben lefagyott, és akkor onnantól halott volt a rendszer. Nem egyszer a linux is vele halt.
Fél évig tűrtem ezt, 30 újratelepítés, stb.; garancia, vinyócsere, minden volt a fejemben.
Aztán valahol olvastam fórumban, hogy a WD vinyó nem bírja a dual boot rendszert, és hogy a WD ezt elismerte. A WD emiatt kiadott egy oldalas parancslistát, hogy majd így formázva jó lesz. ahha...
Azóta vettem egy külső samsung vinyót, és e-Sata-ról megy a linux külső 500 GB vinyóról (igazából hasznos rendszer újratelepítésnél, pakolgathatom a menteni való dolgokat oda-vissza). Ja az csak hab a tortán, hogy a HP képtelen volt betenni e-Sata boot lehetőséget, úgyhogy usb-key "indítólemez"-ről indul a gép.
Eltelt fél év, és stabil mind a kettő rendszer (vagyis mostmár biztos, hogy meg van oldva a probléma...).Namármost:
Elméletileg a linux hozzá nem nyúl addig az NTFS partíciókhoz, amíg mountolás nem történik (már pedig alig volt...).
Elméletileg a windows fel sem ismeri az EXT partíciókat.Nem azt mondom, hogy biztos bezavar a telepítgetés, csak hogy mi felhasználók annyira absztraktul látjuk a dolgokat, hogy elég könnyű tévedni bármiben.
Szóval én azt mondom, hogy akinek stabil a 2.2 rendszere, az hagyja úgy.
Főleg, hogy azt látom, hogy MOD után is térnek vissza az emberek bugok miatt (HSZ-ek alapján). -
szőröscica
addikt
válasz
Rickazoid #5835 üzenetére
Nekem meg belassult a 2.1.... Miután recovery után száguldott pár napig, most akadozik. 1ghz-en is. Kezdem unni. De fogalmam sincs, hogy mire kellene lecserélni. Ráadásul csak bagóért tudnám eladni, nekem meg használt készülék nem kell, így sok ráfordítást igényelne.
-
YikeSS
tag
válasz
Rickazoid #5826 üzenetére
Én szombat óta MIUI 1.3.25-öt használok, és gyors, szép, elég stabil, és sok a free mem egyelőre, de nem szeretném elkiabálni.
Más:
Tud valaki valami normális navigációt, ami pofázik bluetoothon keresztül? Mert pl. a Motonav szarik nagy ívben a blue headsetre (motorozás közben kellene). -
Shrike7973
senior tag
válasz
Rickazoid #5831 üzenetére
Nem lehet, hogy a különböző MOD-ROM telepítés nyomokat hagy maga után, és minél több dolgot próbálsz ki, előbb utóbb tele lesz szemetelve a gép és emiatt hibázik neked ennyit a telefon?
3 hete van meg a milestone nekem, volt 2.2 upgrade, de eddig nem láttam bugot rajta... és rendesen használom, majdnem ugyanazokat a dolgokat, amiket korábban felsoroltál (kivéve FTP).
Te meg fél naponta írod be, hogy mi a probléma. Sőt, az összes olyan ember, aki moddol szerintem... -
fpatrik17
senior tag
válasz
Rickazoid #5822 üzenetére
Szóval akkor Memhack megoldható Gyári 2.2-n is?? Androidian OR-el, és Eclair modding menü? Zsíír! Te milyen ROM-ot használsz amugy? És miekt törölgettél ki amik alapból benn vanank és haszontalanok, úgy látom te eléggé tapasztalt vagy abba h mi a legmegbizhatóbb / legstabilabb/ legjobb
Szóval ha van pici időd, leírnád nekem, hogy mit használsz, és miket áligattál be? Köszi!
Én még mindig vacilálok ezen a gyári 2.2 vs Miui-n -
F_Gergely
őstag
válasz
Rickazoid #5805 üzenetére
Ahogy észrevettem/ tapasztaltam teljesen mindegy milyen készülék platformról beszélünk (symbian, windows mobile, android), ha telepíkolják az emberek a rendszer egy rakás alkalmazással, és/vagy esetleg még bele is piszkálnak a rendszerbe akkor egyszerűen megbolondul. Egyébként asztali gépnél ugyan ez a helyzet, leginkább talán amiatt mert az alkalmazások mindig valamit felül irnak a rendszerben és/vagy módosítanak bizonyos fájlokat és elöbb utóbb ez ilyen formában kiütközik.
Az mondjuk érdekes ha a készülék kap egy teljesen gyári operációs rendszert mitől lesz idióta.... Az enyém egyenlőre működik éjszaka 20%-ot ment le az akksi de ugye a levelezést 5 percneként ellenőrzi a szerveren igy gondolom az is meríti valamicskét.
SMS illetve hivás gondom eddig nem volt, a leveleket is hibátlanul kezeli.
Az egyébként miért van hogy a google maps folyamatosan fut a háttérben és ha kilövöm ujra indul? GPS-t nem használ csak zavar hogy jelen van a futó programok közt... -
-
Vasziljev
csendes tag
-
F_Gergely
őstag
válasz
Rickazoid #5762 üzenetére
Settings-en belül néztem amit mondtál töröltem a cache-t, igy sem ébreszt, 20 perc után sem, nem csinál semmit...
Beraktam recovery-be (bekapcs + X gomb) viszont itt a menüben nincsen olyan amit te mondtál, 3 menüpont van még pedig ezek:
- reboot system now
- wipe data/factory reset
- wipe cache partitionilletve alul srágával olyat ir hogy:
"E: Can't open /cache/recovery/command" -
F_Gergely
őstag
válasz
Rickazoid #5760 üzenetére
Köszönöm, felrakom mindenképpen mert nem igazán világos számomra ez a dolog amit kiir a telefon. Most ezeket irja ki, pedig frissítettem a listát:
Display 43%
Voice calls :22%
Phone idle: 20%
Mobile standby 17%Kiváncsi vagyok az a program mit fog mutatni.
Más: az ébresztőre meg kell felrakjak másikat, a gyárit sehogy, semmilyen beállítással nem tudom életre kelteni, cseszik megszólalni....
-
F_Gergely
őstag
válasz
Rickazoid #5752 üzenetére
Nem nagyon töltöttem le marketről, illetve nincsen mit frissítenie, ezért nem is értettem hogy a fenébe merült le mikor eddig péntek és szombat éjjel is csak 10-10%-ot merült az akkumlátor.
Most délben vettem le töltőről és meglátjuk hogy birja.Más: Mi ez az új dolog hogy csak 10% egységenként képes az akksi töltöttségét megmutatni? Már a HTC is ilyen volt, de én azt hittem hogy biztos maga a szoftver rossz, de persze hiába telepítettem ujra illetve hard reset akkor is csak 10-esével irta ki az is a töltöttséget. Minden esetre elég furcsa, és meglehetősen pontatlan...
-
F_Gergely
őstag
válasz
Rickazoid #5749 üzenetére
Nincsen root-olva, sem máshogy belenyúlva a telefonba teljesen gyári 2.2 van rajta pénteken vettem, vadonat újonnan, fóliásan 2 év motorola garanciával.
Most megnéztem az about phone-ban a battery-t azt irja:
Display 97%
Mobile stanby 4%Átállítottam a fényerőt takarékra de még mindig 97% a display, ez független egymástól? Tehát mindegy hogy a kijelző fényereje mekkora? Egyébként pedig én auton használom tehát a fényerőt a készülék állítsa be saját maga, hogy éppen jónak gondolja.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Rickazoid #5736 üzenetére
Most raktam fel tölteni a készüléket de az alábbi adatokat irja:
Display 44%
Phone idle 31%
Mobile stanby 25%
WiFi 3%Hozzáteszem a wifi ki van kapcsolva, telefon pedig jelenleg töltőn. Ezek normális értékek vagy valami nem stimmel?
Egyébként nálatok mennyi a töltési idő? fél órája raktam fel tölteni és 20%-ról már 70%ra töltötte fel..... Oké hogy 800mA megy ki a töltőn de 1400-as az akksi. Nem tudom ennél a telefonnál mennyi a töltési idő mert még nem sikerült kitapasztalnom és most töltöm vásárlás óta harmadjára. HTC-t vagy 2-3 órán keresztül kellett töltenem és ott is 1400-as akksi volt.
-
Vasziljev
csendes tag
-
F_Gergely
őstag
válasz
Rickazoid #5698 üzenetére
Köszi, utána nézek, igen az lesz próbálgatok aztán valamelyik csak jó lesz.
Viszont ma voltam kocsival és próbálgattam a navigációt, hát én ezzel a MotoNav cuccal nem igazán jutottam dűlőre, meg én azt hittem ez teljes verziós navigáció, arról nem volt szó hogy csak próba verzió....
Ha már fizetek akkor inkább iGo (hiába MotoNav olyan mint az iGo). Navigációval kapcsolatban valakinek tapasztalata? Ti milyen programot használatok navigáláshoz?
Én legginkább olyan programot szeretek ahol nem feltétlenül kell pontos cimet megadni, hanem rábökök a térképen hogy nah wazze én ide akarok menni és akkor oda navigál. A pontos cimet azért utálom mert sokszor nem tudom a cimet, csak a környékre akarok menni onnantól meg tudom az utat. -
F_Gergely
őstag
válasz
Rickazoid #5665 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, végig túrtam az összes rohadt beállítást de ezt sehol nem találtam!
Egyébként ez egy nagyon jó program én ezzel oldottam most meg, innen letölthető maga a program, marketről pedig a hozzá tartozó kliens letölthető.Gyerekek állati jó program, tényleg csak ajánlani tudom, 2010-es Outlook-al 100%-ban kompatibilis, szerkeszthetőek a névjegyek, teljes fájlkezelő, bejegyzések, naptár, egyszóval minden! Ja és nem mellékesen tud magyarul is ha valkinek esetleg ez szempont. Tud WiFi, BT, USB szinkronizációt, és teljesen testreszabható!
-
válasz
Rickazoid #5640 üzenetére
Kösz a JIT tippet, olvastam már CM kommentek között, de nem kerítettem rá sort.
Megnéztem, kikapcsolva indulás után 85 mega RAM volt, a 60at stabilan tartja, pedig most megvettem ADW Ex-t, ami szerintem többet kajál, mint Zeam.
Teljesítményre sok hatását nem vettem észre, Angry Birds, Flash videók ugyan úgy mennek, mint előtte. -
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #5634 üzenetére
lordfreyr:
Ezek szerint igen. Sejtettem, hogy valami barkács módszert alkalmaztam, de szeretem megoldani a dolgokat akár megérzés alapján is.fpatrik17:
Használtam / használom a miui-t és a gyári 2.2-őt is, most éppen az utóbbit. Próbáld ki a gyárit pár napig, majd tedd fel a miui-t. A főzött rom gyökeresen más, mint a gyári, ezt majd Te is megtapasztalod. Én amit lehet, szinkronizálok a gmail fiókkal, a hívás és sms listát pedig az sms backup+ segítségével szoktam véghezvinni. Azt a 20db alkalmazást pedig felírom, és mindig újratelepítem a marketről meg az sd-ről. Általánosságban nem tudok beszélni a két rom közötti különbségből, de ha konkrétumokat kérdezel, akkor arra tudok válaszolni.Babss:
A rezgést ezen a két helyen ellenőrizd le:
- messaging / opciók / settings / notifications-ba pipa be, vibrate pedig legyen always-ra állítva
- főmenü / settings / sound / phone vibrate / alwaysdanaudio:
SD-re való telepítésben nem tudok nyilatkozni, mert nem használom. Nincs kedvem a particionálással meg egyebekkel vesződni pár megáért, ahogy valaki írta korábban, ehhez a pár alkalmazáshoz felesleges. Ha a gyári programok legyalulására gondolsz, akkor talán érdemes leszedni ezt-azt, persze csak módjával. Inkább kérdezd meg előtte, hátha valakinek már van negatív tapasztalata egy-egy alkalmazás eltávolítása miatt. -
válasz
Rickazoid #5614 üzenetére
Ennek fényében akkor a GSM boltok hogy árulnak gyártói garanciával telefont? Átverés, vagy tudnak valamit? F_Gergely, szerintem kérdezz rá a garira, minket is érdekelne
Erős off: anno valaki említette itt, hogy mire jó a mobilnet+android+xxx videók. Most már le is mérheti a teljesítményét
-
F_Gergely
őstag
válasz
Rickazoid #5504 üzenetére
Hát kissé elbizonytalanodtam a dologgal kapcsolatban... Utána olvasgattam az outlook szinkronizációnak is, meg ugye az office kompatibilitás, igazság szerint lehet inkább kéne várjak még egy picit és venni egy milestone 2-est. Tényleg nem tudom, mi lenne jó, azt tudom hogy a qwerty gombsor nekem kell és a piacon lévő készülékek ugyan úgy problémásak, (symbian, windows phone 7, wm 6.5 stb).
Viszont 65-ért meg elég korrekt lenne az ár 2 év gyártói garival... Teljes bizonytalnságban vagyok -
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid #5428 üzenetére
És átverés csak. Ha valaki, akkor kabadlan/nadlabak tudja, hogy miről beszél.
-
Shrike7973
senior tag
válasz
Rickazoid #5406 üzenetére
Volt Sygic Aura is ebben a két hétben.
Mind a kettő jó program, a Motonav kicsit minőségibben hat, meg stabilabb programnak tűnt nekem.
Most a telefont visszaállítottam gyári helyzetbe, SD kártyát formáztam, és úgy ment fel a Froyo. Jelenleg minden jogtiszta a telefonomon.
Motonav meg fenn van, és nem is tudom letörölni... Hameg foglalja majd úgyis a helyet, miért ne választanám azt, ha amúgyis tetszik. Ezért rootolni nem fogom a telefonom.
Sygic Aura meg sokkal pontatlanabb mint a Motonav térképileg tudtommal.A témát inkább hagyjuk, majd írok a motorola supportnak, hogy most pontosan mi mennyiért van.
[ Módosította: bwoay ]
-
domika
csendes tag
válasz
Rickazoid #5406 üzenetére
Én a Motonav megvásárlása előtt kipróbáltam elég sok navigációs programot, de maradtam a gyárinál. Már nem emlékszem pontosan mi zavart a többinél, de nem az ár, hanem használhatóság alapján döntöttem. Azóta eltelt egy év, lehet hogy a konkurencia is sokat fejlődött már...
-
Cashdroid
csendes tag
válasz
Rickazoid #5388 üzenetére
Üdv Mindenkinek! Már 1 ideje (kb. 1-1.5 Hónapja) olvasgatom EZT a fórumot. Kb 1 hónapja ÉN is 1 Motorola Milestone tulaj vagyok. Ha nem baj pár darab észrevételt Én is megosztanék:
Pl: elsö, hogy a kamera szélén nálam is van kb. 2 pixel csik. 2. Fentebb olvastam hogy a beszélgetési minőségröl beszélnek, nekem azzal az lenne a problémém, hogy ha 1 bizonyos irányban/tartásban van a telefon folyamatosan vizhangzik, mindig visszahallom a hangom, de véletlenszerüen, érdekes megvan pl: melyik telefon márkával ha beszélek "nem szereti"
3. Egy nagyon nagy fájó pont, h a Párom nem tud engem Hívni! (Ő Vodás én Telenoros Vok)
1-2 másodperc szünet nála és 1böl foglaltat jelez neki, de soha nem akkor ha éppen beszélek! Ami még érdekesebb, h nem is jelzi nekem, h lett volna nem fogadott hivásom, de a call log-ban természetesen be van jegyezve mint beérkezö hivás. Ebben tud valaki segíteni, h beállítási hiba vagy mi lehet? A Másik, h a teló tetején lévö állapot jelző LED milyen idöközönként villog? Mármint miket jelez, mert nekem pl: Teljesen véletlen szerüen müködik, valamikor jelzi, h volt nem fogadott hívás máskor nem, össze vissza! Hát igazából ez lenne a 2 fontos kérdésem illetve tapasztalatom, bárkinek hasonló? Köszönöm elöre is -
válasz
Rickazoid #5325 üzenetére
Nálam most szakít az új CM7. A lockscreennel sose volt bajom, a kamera app az egyetlen, ami néha beakad. Bár legalább már meg nem fagy
Anno CM6-tal pl. azt tapasztaltam, hogy wifi bugos. Újraraktam 2.2.1 GOT, CM6, ugyan az a verzió, és jó a wifi. A tököm sem értette.
Openrecovery-ben sosem alkalmaztam semmi kernellel kapcsolatos cuccot, anno még megpróbáltam, aztán random reboot volt a jutalma -
válasz
Rickazoid #5273 üzenetére
Az original Droid is leragadt ilyen állapotban, vagy az amcsik szemébe nem merték ezt beleokádani? Csak mert ott kicsit erősebbek a fogyasztói jogvédők
Amúgy a 2nd bootról tudsz valamit? Amit olvastam abból elsőre csak az jött le, hogy egyelőre custom kernellel az sem megy, pedig valami olyasmi lenne a cél. De linuxhoz nem értek túlzottan időhiány miatt.
-
Shrike7973
senior tag
válasz
Rickazoid #5225 üzenetére
Ezek miatt hezitáltam nagyon a Milestone megvételén. Remélem tényleg, hogy kijönnek a frissítések. 75.000 Ft ért maximum Galaxy Ace lett volna, de azt gyengébbnek találtam hardware szinten. Az a baj, hogy ami froyo és olyan komoly mint a milestone az 100.000-től kezdődik... nem mindegy a különbség. Remélem a motorola nem direkt nem adja ki a frissítéseket azért, hogy lehessen milestone 2-t venni, mert akkor nagyon megszívtam.
-
-
spacer
aktív tag
válasz
Rickazoid #5214 üzenetére
Nekem is gázos. Többször böngészés közben újraindul, többször nem tudtam felvenni a telefont, hiába húzogattam a képernyőt, egyszerűen nem reagált semmire, és ami a legidegesítőbb, hogy iszonyat lassú.
Miui-nál sms küldésnél nem adja be a címlistát bármit csináltam vele, net szintén szarakodott.
-
válasz
Rickazoid #5214 üzenetére
CM7-et használok egy ideje. A kamera app fagy meg 5mpixelen, más baj még nem volt. Az utolsó RC-kkel 50-60mb a szabad ram, 1-2 nap után megy le 40 körülre. ADW-t kukáztam mert akadt, Zeam megy szépen, bár szerintem nem tudja lockolni a memóriában rendesen, néha eltűnik a desktop zúzósabb program után, de nem gáz. Hívásnál egyből van kép, angry birds nem akad egyáltalán, összes effekttel is simán van olyan gyors, mint a CM6. RC2-nél még voltak gondjaim, de azóta csak a kamera. 1 reboot volt, valami cache cleaner alatt.
Hozzáteszem nekem CM6-tal sem volt 60-70 megánál több ramom üresben. -
Phami
tag
válasz
Rickazoid #5176 üzenetére
KÖSZÖNÖM!!!!
Akkor bennem volt a hiba, mert ezeket nem találtam meg még angolul sem. De köszönöm előre is, holnap dobom is fel a miui-t. Esetleg még annyi, hogy egy link, ha volna egy frissebb illetve általad legstabilabbnak vélt miui-hoz azt is megköszönném, mert szeretném nekem egy régebbi verzió van meg.
-
válasz
Rickazoid #5166 üzenetére
Érdekesen áll hozzá a bootloaderhez a motorola. XOOM-nál ha jól vettem ki unlockolható garivesztéssel. Nekem ezekkel a feltételekkel megfelelne Milestone-nál is. Az a gond jelenleg nem látok a kínálatban olyan telefont, amire cserélnék. Milestone 2 kizárva, annyival nem tud többet.
-
GodHeart
senior tag
válasz
Rickazoid #5152 üzenetére
jóó ez szép és jó, és van is GOT-on meg vulnerable vagy mi a fene recoverym, de anno spicán olyan recovery volt, hogy bármilyen zip fájlt tudtam applyzni és települt, itt ezt hiányolom.. GOT-ból meg úgy tudom nem lehet azt a zip fájlt feltenni.. akkor nevezzem át, és vulnerabléból vagy miből applyzzam, mint anno a GOT-ot?
-
GodHeart
senior tag
válasz
Rickazoid #5057 üzenetére
na nekem a nandroid-os dolog nagyon nem működött.. az sbf fájlt így felzúztam, megmaradt minden dolog.. arra nyomtam egy resetet magából a settingsből, aztán most huzogatom újra a dolgokat.. de eddig pozitív
Kicsit féltem tőle.. de már annyira nem volt helyem, hogy én sem vártam tovább. meg eddig a Spicám és a Dream-em is flashelgettem.. ezt eddig nem mertem, de ha lesz fain 2.3, szerintem az is megy fel, de ez az O2-es dolog nekem eddig stabilnak tűnik, és ez most eléggé elsődleges szempont
-
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #5041 üzenetére
Így van, a miui-ban ott van a "kill task" gomb, ahol mondod.
Érdekes, hogy ha a 02/19-ben kíváncsiságból megnyomom, akkor olyan 25-30MB-ot szabadít fel, és 60MB lesz a szabad memória.
Viszont a 02/25-ben néha alapból megvan ez a 60MB szabad memória, mintha ő magától kilődözné az appokat, amely nem számomra igazán szimpatikus - menjen minden szépen a maga útján, ezért is van fent a 01/19-es.
-
Seraf723
csendes tag
válasz
Rickazoid #4929 üzenetére
nos eddig a MIUI magasan a legjobb számomra az alap-cm-miui 3asból mind kinézetben mind használhatóságban és fogyasztásban, tegnap este raktam fel kb 1óra alatt lehúztam 80%-ra de ugye ebbe benne volt minden újrarakás beállitás szal ez alap és még jelenleg is 80%on áll
amúgy valaki tud leirást h a Titanium Backup h is működik, mer már kezd fárasztó lenni mindig újrarakni külön-külön cuccokat még ha erre már csak egy 7-8program is kell nekem -
szőröscica
addikt
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #4881 üzenetére
az hogy mivel reklamoznak egy telot egy dolog. mert utana megveszed es a gariban benne van mik a kizaro okok.
ezzel az erovel most is megy valami androidos mobil reklamozasa a tv-ben es az a szoveg hogy letoltheted a tobb szaz e alkalmazast az android marketrol, csak azt felejtik ki hogy mo-rol csak a free megy...
-
bwoay
nagyúr
válasz
Rickazoid #4881 üzenetére
engem inkább az érdekelne, hogy mi a gyártó hivatalos álláspontja a dologról (már ha van egyáltalán ilyen). megértem őket olyan szempontból, hogy -tekintettel az eladott darabszámra - lehetőleg kerülik a vitatott helyzeteket, ugyanakkor az a készülék, ami egy pohár vízbe mártva beázik, egyértelműen hibás. csak ehhez meg egy szakvizsgálat szükséges, mert az is állíthatja, hogy csak csap alá tartotta, aki uszodában 2-3 mélyre merülgetett vele tesztelési céllal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Synology NAS
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest