Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Vasziljev #5866 üzenetére
Tulajdonképpen képes rá, nézd meg, hogy ha van egy aktív letöltés és akkor hívsz fel valakit, a letöltés nem szakad meg és aktív marad a net. Tulajdonképpen az Android is és a Milestone is képes egyszerre kezelni a kettőt, de tiltva van ez a funkció (a Milestone-on legalábbis, többiről nem tudok nyilatkozni), ismeretlen okból. CyanogenMOD-nál kérdeztem anno, hogy fel lehet-e oldani a deaktiválást, hisz képes egyszerre működni a kettő, de nem kaptam választ azóta se.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Vasziljev #5866 üzenetére
Na most leteszteltem én is (voda ügyfélszolgálat) direkt néztem, volt meglévő adatkapcsolatom (HSPA) amint tárcsáztam és rányomtam a hivásra adatkapcsolat off, és beállít sima GSM rendszerre... Azért ez elég röhejes, hogy nem képes egyszerre telefonvonalat, és nagysebességű adatkapcsolatot kezelni. Ez egyébként android féle buziság vagy csak a motorola baszta igy el?
Nokián, WinMo-n a kettő együtt simán ment illetve úgy mondom, hogy 3G-s hálózaton simán tudtam telefonálni, ez a tetü meg vissza áll GSM rendszerre, a 3G-n nem képes hivást lebonyolitani. -
Rickazoid
addikt
válasz
Vasziljev #5730 üzenetére
Hm.. nem rossz ötlet, bár én kicsit mindig idegenkedtem az olyan headsetektől, aminek a nyakamnál van a mikrofonja és nem a szám közelében, vezetékes példányoknál eddig sosem vált be, utcán alig hallanak, vagy én szoktam túl halk lenni a másik oldalon, vagy minden más túl hangos. Ezzel nincs ilyen gond?
(#5731) F_Gergely: akkuhasználatot nem nézted? Settings - About phone - Battery use. Ha a Phone idle nagy százalékon van, akkor töltőről levéve indítsd újra (a korábbi béta kernelekben volt ilyen hiba, hogy nem lépett alvó módba a telefon töltés után és hamar merült - elvileg javították), ha más programnál látsz magasabb értéket, ami mondjuk nem egy játék, amivel fél órát játszottál, hanem valami indokolatlan, akkor töröld azt a programot. Az ébresztőre pedig azt tudom mondani, hogy próbáld ki az AlarmDroidot, remélhetőleg csak a beépített ébresztő szórakozott és nem egy kiújult alarm bugról van szó.
(#5737) Toobee: az újraindulásokat és fagyásokat a DSI hibák okozzák, kernelhibák, amiket a Motorola inkább bent hagyott, mert különben az elmúlt fél évben csinálniuk kellett volna valamit, tehát ez nem lesz javítva. De modderek dolgoznak rajta, a tegnapi CM7-be már épült is egy hack, ami a teljesítményt visszafogja picit (nem érezhető, csak nyers számadatok), de elvileg javít a helyzeten. Amióta felraktam még nem indult újra és nem fagyott, kikapcsolt JIT mellett pedig még szabad RAM is van, úgy 50-60 MB között (mialatt a futó folyamatok: Missed Reminder - 2,4 MB; Perfect Task Switcher - 2,7 MB; Widgetsoid - 3,4 MB; Network Monitor - 4,9 MB; AVG AV - 4,9 MB; Google Services - 12 MB; Android Keyboard - 4,7 MB).
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Akvarisztika
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- PS Plus előfizetések
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest