- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Na, ezt már szeretem, amikor hozod a formádat
Szóval nem dimenzionáltam semmit, se túl, se innen, csak leítam, amit tapasztalok. Az én telómon mindig megy a BT, jórészt a wifi is, egy Gmail- és egy sima mailboxot szinkronizál állandóan, napi 10-40 perc között karattyolok rajta, napi 20 perc kihangosított (halk) zenehallgatás, némi játék, böngészés, GPS-használat és naviprogram is van az étlapon, és ha éppen nincs más dolgom vele, bizony elég sűrűn megnyomkodom "csak úgy" is, megszokásból, meg mert annyira élvezem
Úgyhogy szerintem nyúzom rendesen, nemigen telik el úgy egy óra, hogy ne motoszkálnék rajta valamit. A képernyővilágítás 50% alatt van, szerintem akinek okostelója van, az nagyjából így használja, nem? Na, ilyen igénybevétel mellett jelzett eddig óránként 10% körüli csökkenést.
Azt nem tudtam, hogy a procifeszkót magától is lejjebb veszi, ha inaktív állapotban van, de mióta feltettem ezt a progit, azóta tényleg fényévekkel kevésbé merül, és nem változtak a használati szokásaim. Ez a szoftver szerintem nem a "varázsprogramok" és az "akku-afrodiziákum" kategóriába tartozik, de azért kíváncsi lennék mások tapasztalataira is.
Az meg, hogy a tied 3 napja megy és még van 20 % kakaód... az irigylésre méltó. Melletted nyugdíjas állása van az M2-nek
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged