Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsolto

őstag

válasz GGMPC #1765 üzenetére

Na, ezt már szeretem, amikor hozod a formádat :D

Szóval nem dimenzionáltam semmit, se túl, se innen, csak leítam, amit tapasztalok. Az én telómon mindig megy a BT, jórészt a wifi is, egy Gmail- és egy sima mailboxot szinkronizál állandóan, napi 10-40 perc között karattyolok rajta, napi 20 perc kihangosított (halk) zenehallgatás, némi játék, böngészés, GPS-használat és naviprogram is van az étlapon, és ha éppen nincs más dolgom vele, bizony elég sűrűn megnyomkodom "csak úgy" is, megszokásból, meg mert annyira élvezem :)

Úgyhogy szerintem nyúzom rendesen, nemigen telik el úgy egy óra, hogy ne motoszkálnék rajta valamit. A képernyővilágítás 50% alatt van, szerintem akinek okostelója van, az nagyjából így használja, nem? Na, ilyen igénybevétel mellett jelzett eddig óránként 10% körüli csökkenést.

Azt nem tudtam, hogy a procifeszkót magától is lejjebb veszi, ha inaktív állapotban van, de mióta feltettem ezt a progit, azóta tényleg fényévekkel kevésbé merül, és nem változtak a használati szokásaim. Ez a szoftver szerintem nem a "varázsprogramok" és az "akku-afrodiziákum" kategóriába tartozik, de azért kíváncsi lennék mások tapasztalataira is.

Az meg, hogy a tied 3 napja megy és még van 20 % kakaód... az irigylésre méltó. Melletted nyugdíjas állása van az M2-nek :P

• UnA

Korrektor

válasz GGMPC #1765 üzenetére

Namost, ha nekem is le szokott merulni estere, akkor az akksi kezd kifaradni, vagy mashol keressem az okat? :N

Új hozzászólás Aktív témák