- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
randomway
csendes tag
-
Milestone2
nagyúr
válasz
#42431471 #3967 üzenetére
Ezzel is próbáltam/de most megint: MILS2_U6_4.1-22
Gyári rommal factory reset, ha be se bootol a telefonod (bootlop-ba kerül):
-tartsd lenyomva az X gombot amikor bekapcsol
-ha megjelent a nagy felkiáltójel, nyomd le a @-ot
-válaszd ki a resetet.bootlop-ban van, de nem végezhetők el, amik itt le vannak írva!
-
-
bolvar
senior tag
válasz
#42431471 #3897 üzenetére
igen segítséget is kértem mivel iphone megjelenés óta azt használok így android téren eléggé hiányos a tudásom(az mm2 is az öcsémé)de twrp recovery javasolták odin-al flashelve de lehet én vagyok béna twrp-t nem találtam mm2-höz.és úgy ámblokk ezek a recovery frissítések is elég hiányosak voltak számomra hogy mm2 feltehetem-e ha igen mivel, így marad a gyári
-
norvik
aktív tag
válasz
#42431471 #3716 üzenetére
Köszi az eddigi hozzászólásaid, esetenként a segítséged. Végleg nem köszönök el, Te is itt vagy még egy ideje, és talán neked is lesz egy Milestone 63-asod, mondjuk olyan 5 év műlva. A vérem engem is hajt(ana), csak nincs mire váltsak, beleugrani meg nem fogok egy olyanba, amiben nem vagyok teljesen biztos. Két éve pontosan tudtam, hogy az M2 az én telóm. megvettem, és nem igazán kellett csalódjak benne. OK, kissé eljárt felette az idő, de még mindig jól teszi a dolgát, nem hagy cserben, használható. Kicsit mosolyogva nézek olyan új teszteket, ahol belépő szintű telók, mai kiadással kevesebb pontot tesznek le a bencsmárkoknál. Kellemes tapizást az M2 utódján.
-
norvik
aktív tag
válasz
#42431471 #3711 üzenetére
Nem Inda, bármilyen videótartalomnál ez van, YouTube-osnál is. Köszi a választ, annyiban segített, hogy valszeg nem vashiba. Semmi kedvem visszatérni a CM7-re, vagy a MIUI-ra, de kénytelen leszek, ha ez megmarad, engem eléggé zavar, mert elég sokat használtam. és még egy érdekessége ennek a romnak. A fejlesztői lehetőségeknél az USB hibajavítás kikapcsolva. De ez az állapot valamiért nem tetszik a telónak, mert teljesen önkényesen bekapcsolja...
-
axioma
veterán
válasz
#42431471 #3661 üzenetére
Hat en D2G-nel elegge szetfeszegetos videot lattam.
Mas: olyan volt-e mar valakinek, hogy a bekapcs. gomb rapszodikus? Leginkabb nem erzekel (ergo reflexszeruen nyomom es bele a tokba de megsincs kikapcsolva a kepernyo - bar azt a kozelsegerzekelonek is kene gondolom); neha kis nyomast hosszunak erez (menuje jon fel), neha meg egy helyett vagy 3x megnyomast erzekel. Persze idonkent jol is megy
Sajna repult a hetvegen egyet, igaz csak ulesmagassagbol.
Szoval, a kerdes az lenne, hogy azon kivul hogy most mar nem uszom meg a szervizt (MM2-t nem buheralok), lehet-e addig is amig "kedvem" (kp) nem tartja, addig a funkciot atrakni masik gombra? Praktikusan gondolom a fenykepezosre, bar azt is hasznalom, de nagysagrendnyivel ritkabban. (CM10 me'g mindig, es csak ha valaki fejbol tudja hogy hol, xda-t most nincs idom olvasni, hiaba tudom hogy ott tuti megvan a valasz). A legjobb az lenne, ha a bekapcs gomb szoftveresen ki lenne zarva (mintha allandoan foglalkozna vele, gyorsan fogyott ma nagyon). -
norvik
aktív tag
válasz
#42431471 #3635 üzenetére
Miért? Mert ilyen használat mellett nálam már rég lehalt volna a gyári, még újkorában is, nemhogy 2 év után. Ezeket a képeket kb fél órája csináltam, és a teló még meg, sőt szerintem simán menne reggelig is, persze most már lassan rárakom töltőre, nem reggel ne arra kelljen várjak, hogy megszívja magát.
És a többi képen már jobban látszik, hogy a wifi szinte egész nap ment, de ha nem, akkor a 3G. A beállítás nekem is onedemand, csak éppen 1300-ig felhúzva.
Volt telefonálás is, ha nem is túl sok BT, GPS ma nulla, viszont netezés igen, öt email fiók folyamatos szinkronban, na és a Play is szólt, hogy két appot frissíteni kell. És ne essék félreértés, nem a kínai 1500 forintos aksi minőségét akarom egekig magasztalni. Láttam ugyanilyen névleges kapacitásút, ami méretben is pont ekkora. Csak az éppen 50 dolcsi, ha jól emlékszem. Igaz, az biztosan hozza is a 3300mah-át. Az enyém biztosan nem, mert akkor simán el kéne mennie két napig. De nagyon úgy érzem, hogy még így is jelentősen megnőtt az üzemideje a telónak. -
norvik
aktív tag
válasz
#42431471 #3235 üzenetére
A sebessége nem zavart volna, de a lassúsága annál inkább... :-)
Két telóra volt feltéve nálam, egy időben. Minden alkalmazás, minden beállítás tökéletesen megegyezett. 3G bekapcsolva, folyamatos használat, zene, netezés estébé mellett 2 óra 15 percnél mindkét teló megadta magát. Persze, húzva voltak, hogy valami "sebesség" is legyen. Most a MIUI-s telót nyüstölöm, reggel le a töltőről, és este hat körül, mikor hazaérek, még van benne élet. De ha hasonlóan megterhelem, kb. kétszer annyi ideig üzemel, mint a céemtíz. -
norvik
aktív tag
válasz
#42431471 #3232 üzenetére
Igen, tudtam róla, amikor még fenn volt a CM10, jött egy olyan OTA frissítés, aminél írta is. De nem próbáltam ki. Jó sokáig bírtad a CM10-et
Úgy értem, hozzám képest, én később raktam fel, és hamarabb leszedtem. A sebessége és az energiaéhsége kiborított. Ha ezeket rendbe raknák, szívesen visszatérnék rá. De erre várhatok, ez nem Tezeten, és a többieken múlik
-
axioma
veterán
válasz
#42431471 #3184 üzenetére
Nem jo hir
Meg fogom nezni kozelebbrol. Elvileg nem volt terhelve, ott volt az egyik polcan az asztalomnak, de nem mondom hogy soha nem pakoltam ra (persze papirokat, csak aztan a papirra ha figyelmetlensegbol plusz masvalamit - bar nem jellemzo). Erdekes, mert kulonben az is, meg az MM2-m is - sajnos - mar tobbszor repult lendulettel is akar 1 meter magasrol, es attol nem lett bajuk.
Zsebob: addig nem akartam nekifogni, amig nem kerdeztem meg, plane hogy xda-t kene olvasnom angolul, mert erre jott valami ota frissites, amitol allitolag teglasitani lehet downgrade kiserletnel, vagy legalabbis mikor utoljara olvastam, ez volt. Ha kuka, legalabb ne szenvedjek vele (jo, tudom, a kuka nem kuka, hanem digitazer csere, de egy fuggo, turbo sim-es, tobb eves keszuleknel nem istenbizony, hogy erdemes, lehet inkabb donornak kene hasznalni MM2-khoz ha van igeny vmi alkatreszre). Kar, mert amugy tokeletes - ha nem lett volna hibas, siman lett volna ra vevom, de mivel ez ismerosi korben volt, plane nem akartam szivatni vele senkit, bar ez gyorsan kiderul (tenyleg, a home gomb se megy, abban a savban van az erzeketlenseg, azaz nem csak a szuken vett kepernyon). Vegulis lehet, hogy erdemes lenne megjavitani, akar magamnak tartalekba (legfeljebb az elso turbosim aldozatul esik ha tenyleg nem birja a mobilnetet), majd megalmodom (meg az osszegtol fugg).
Tenyleg, valamelyik parh. topikban azt olvastam, hogy a gugli full le akarja epiteni a moto-t... na persze nem kell semmit egybol keszpenznek venni, de ha igy lenne, kb. semmi eselyunk normalis qwerty telefonra. Tudom, amugy se all jol a dolog Eu-ra szoritkozva
-
pocok0000
csendes tag
válasz
#42431471 #2782 üzenetére
Leszedtem a régi szoftvereket és felraktam az általad belinkelet drivert ami valójában szintén egy szoftver. Ezek után sem érzékeli a számítógépem a telefonom csatlakoztatását.
Beszéltem a Cordon Electronics-al (korábbi Cirma Kft.), ebédszünetben elviszem a telefont hozzájuk. 50% esélyem van hogy újra életre kell. Drukkoljatok!!! -
-
törölt tag
válasz
#42431471 #2773 üzenetére
ha ez működik, akkor legalább rootolva van az argentin rom. A gyári rom rádióját le lehet akkor már cserélni baseband switcherrel, a nyelvet meg valami morelocale, vagy ilyesmivel.
Egyéb főzött rom telepítésében nem vagyok biztos, egy próbát megérhet. Főleg olyannal próbálnám, mint a cmx, ami amúgy is GB alapúszerk: xda-n írják is, hogy cmx, cm9 megy ezeken a romokon is, csak rootolni kell másként, mint az EU-s verziókat, utána ugyanaz
-
Zsebob
senior tag
válasz
#42431471 #2768 üzenetére
A mellékelt linkből konkrétan nem mindent értek.
Neki egy argentin Persona ROM-ja volt, amit 3 helyett 4 BL -nek ( ami nem tudom micsoda ) ír az XDA. Ezért nem volt térereje csak 3G-n. És nem lehetett rootolni sem.
Rátoltam egy GB retailt, aztán egy fixed. sbf-et. Eredmény: a boot sem indul. Pontosan mit tegyünk vajon? -
pocok0000
csendes tag
válasz
#42431471 #2740 üzenetére
Sajnos nem megy! Az adott oldalon nem találtam a programot, így letöltöttem máshonnan.
Felmásoltam az SD kártyára és telefonon keresztül onnan elindítottam a telepítést. Sikeresen telepítette, de amikor elindítom a programot és kiválasztom a permanent root-ot 1 perc múlva kilép belőle "váratlanul leállt hibaüzenttel" (has stopped unexpectedly).
Van ötleted? Mit rontottam el? -
Zsebob
senior tag
válasz
#42431471 #2672 üzenetére
Egyre jobban hangzik
Ha Te most aktívan használod, tedd már meg légyszíves, hogy "felforrósítod "
a telefont ( pl. tether ) és aztán töltőre dugod párszor, veszi a delejt mindig?
Esetleg ha megjön Nektek OTA -n hogy van frissítés, vagy látjátok, Tezet megoldotta a wifi tethert, küldjetek már ide egy füstjelet....
Köszi -
axioma
veterán
válasz
#42431471 #2667 üzenetére
Koszi. Kozben talaltam 14 napos probaverziot a hangbol, es erdekes, az announcify megszolaltatta (bar nem azzal a csengohanggal, amivel akartam). Me'g kuzdok majd vele, tegnap ejfel utan csinaltam mar, es sejtve hogy nem ket perc lesz a vege, inkabb aludtam...
Mas: ugye nem root-olt telefonon hatulrol eselyem sincs betenni a wallpaper-t? (a /data ures, de ha benne data konyvtarat akarok letrehozni, akkor mar letezik). Sajna ha a galeriabol akarom hatternek kivalasztani a file-t (ez a D2G-m hattere, a 0-1-ekbol allo ujjlenyomat), akkor ki akar vagni egy kisebb reszt a kozepebol, azt nyujtja szet, es ugy mar nem tetszik. Pedig pont 960x854 meretu a kepfile amit leszedtem. Vagy valami mast kene csinalnom vele? Jelenleg jpg.
(Jo, tudom, cm10 megoldja. De hatha valaki mar probalkozott es tudja gyarira is a megoldast - azert akarom atnezni, hogy ebben mit lehet es mit nem, hogy el tudjam majd donteni, hogy melyik maradjon majd rajta. A D2G ilyenek szempontjabol jobban tetszett, csak honapok ota nem erek ra hasonlora pofozni az MM2-t.) -
-
axioma
veterán
válasz
#42431471 #2657 üzenetére
Koszonom, ez jo hir! Akkor ha vege van az evkezdesi mizerianak, akkor nekiesek.
Anysofttal hosszu o" u" kisbetuben nekem siman van... marmint az o, u tobbszori nyomkodasara, nem atmappelve. Ja, persze csak akkor, ha NINCS angol/nemet stb. bill. kivalasztva semmilyen, csak a magyar bill-ek, az anysoft beallitasaiban.
Hm, lehet hogy frissult, miota probaltam, de most mar a nagybetuk is mennek. Persze csak akkor, ha a tovabbi nyomkodasoknal is van shift (vagy shift beragasztva, vagy fizikailag nyomom). Ott is van a dupla hosszu ekezet is mindenhol. -
axioma
veterán
válasz
#42431471 #2653 üzenetére
Mar majdnem ravettem magam, hogy kiprobalom, de az hogy nem lehet anysoftkeyboard-ot feltenni... a wifi teetheringet is hasznalom (leven usb-s nekem nem akar menni), de enkem eleg ha kulon progival megy.
Amiert ezt beirtam, hatha a cm10 eleve anysoft-tal van felszerelve, mert akkor nem akarom megvaltoztatni. Vagy mas, azzal hasonloan jol hasznalhato bill.kezelo is jo nekem, de az eredeti, ahol csak tapicskolva lehet ekezeteket, nem megfelelo. -
Zsebob
senior tag
válasz
#42431471 #2595 üzenetére
Azt hiszem kezd kiforrani az ICS-ünk, ezzel a CM10-el. .Crome is meg minden...Várom nagyon a nativ wifi tethert és tolom is fel!
Nekem a CM7 sűrűn azt csinálja, hogy nem tölt, ha izzasztom a telót ( internet megosztás vagy huzamosabb böngészés ) Ezt a Defy-k gyári ROM-al is csinálják.
Van valakinek hasonló tapasztalata? -
drax2gma
tag
válasz
#42431471 #2595 üzenetére
Ja, kék led után kell nyomogatni nagy hirtelenséggel
Egyébként érdemes beállítani a CPU scheduler mellé a min. 600 MHz-et, most olyan a telóm reszponzivitása, mint egy szifon4
Üzemidő romlást jelentősen nem érzékeltem, amióta beállítottam, a halt ciklusokat is gyorsabban indítja szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Synology NAS
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest