- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
drax2gma
tag
válasz
Kodiak88 #3212 üzenetére
Őszinte leszek: nagyon jónak találtam a CM10-et a gyári rom után, vissza is olvashatsz. De ez a CM7 tökéletes a készülékre. Minden megy vele és hibátlan. Csak amikor az ember rakja fel és becsúszik bármilyen probléma, tudni kell felismerni és megfelelően megoldani.
ps. lassa nyitok egy CMx Motorola service szolgáltatást, annyit hekkeltem már
-
szige
tag
válasz
Kodiak88 #2401 üzenetére
Business calendar és simi clock widget.
Off: hallott már valaki erről? Szerintetek bejön Európába? A Sprint tudtommal GSM alapú, tehát elvileg csak üzleti döntés kérdése.
Nekem amúgy most azt játssza (a már említett gépelési gondokon kívül), h a saját (tehát nem letöltött) direct dial shortcut-ról percekig tart a hívás felépítése, ha viszont türelmetlen vagyok, és megnyomom még egyszer, akkor rögtön két hívást is kezdeményez, amiből az egyik ugye egyből megy hangpostára, merthogy az illetővel éppen én beszélek.
Így lassan már csak böngészésre, meg zenehallgatásra jó, minden más téren idegesítő hibái vannak.
-
Zsolto
őstag
válasz
Kodiak88 #2195 üzenetére
Örülök, hogy tudtam segíteni
Nem, azt sajnos nem tudja, úgy, ahogy pl. a Samu Ace. Viszont van a Quicker nevű progi, ami csak pár fitying, és ennek a továbbfejlesztett változata, sok okosat tud. Én megvettem, mert tényleg asszem 200 ficcs körül volt, néha fel is teszem, de aztán rájövök, hogy végül is semmi extrát nem tud, úgyhogy leszedem. Na az egy képernyőre összeszedi neked mindazt, amit a QuickSettingstől várnál. Nem pont ugyanaz, de lehet, hogy neked begyere. -
Zsolto
őstag
-
norvik
aktív tag
válasz
Kodiak88 #1798 üzenetére
Több lehetőséged van saját csengőhang választásra. A legegyszerűbb, ha kiválasztasz egy mp3-at erre a célra, és valamilyen zenelejátszó app-al megnyitod, és ott beállítod csengőhangnak. Erre alkalmas pl. a PowerAmp, de biztos van más ilyen is. Ennél egyszerűbb megoldás tudtommal nincs. Persze ezen kívűl még ismerek pár módot, de azok macerásabbak.
-
axioma
veterán
válasz
Kodiak88 #1798 üzenetére
Attol fugg, milyen tokot szeretnel... nekem bor ovtokom van, ha nem lenne benne igazolvanytarto resz, akkor lehet hogy olyat vettem volna, amibe kijelzovel a tested fele bele lehet pattintani, viszont nincs hatulja, tehat nem lesz igazan nagyobb, es konnyebb kivenni, mint egy ovtaskabol kicsusztatni. Mondjuk olyat csak allo kivitelben remlik hogy lattam. Ha viszont taskaba bedobalashoz keresel zsakszeru tokot, akkor teljesen mas alternativak vannak... vagy ha olyan tokot keresel, ami zsebre vaghato, ellenben nem kell belole kivenni mikor hasznalod, akkor az megint mas (bar akkor a dokkolot felejtheted).
Vasarlashoz ebay. Droid 2 az amerikai megfeleloje, arra valoszinuleg tobb talalatod lesz.
Csengohangot (androidon altalaban, itt nem probaltam) megfelelo konyvtarba masolassal, meg azt hiszem reboot is kell neki, ugy tudod kivalasztani (az sd kartyan kell a media/audio utvonalon belul alarm, ringtones, notifications konyvtarakba a megfelelo hangfile-okat tenni). Vagy letoltod a Tone Picker-t a store-bol. Remelem megy igy, nekem Blade-en mukodott siman (felraktam az E51 csorgeseit, az volt elotte), de most tetszik a Moto sajatja, nem probaltam. -
GGMPC
őstag
válasz
Kodiak88 #1798 üzenetére
Ha komoly tokot akarsz az megvaltoztatja a meretet (Otterbox), ha meg ragaszkodsz a meretehez, akkor nem lesz rendesen vedelem alatt!
En hozattam hozza egy szolid, de korrekt bortokot amit egyaltalan nem hasznalok, mert mire megjott - addigra beszereztem egy masikat - igy tarcsiban van, de ha kell neked adom araban!?.
Udv: GG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged