- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
drax2gma #3761 üzenetére
Nem fer be a telo melle az ovtokba
De persze ha mas nem lesz, marad ez a megoldas.
Hm, az milyen lenne, asus padphone ugy, hogy a tablet hatulja maga egy - lezarhato - billentyuzet, persze akkor ahhoz ugy kene beletenni a telot, hogy kifele legyen a kepernyo, sot meg jobb ha a milestone asztali dokk-nak megfelelo szogben... es addig nem kapcsol be a tablet kijelzo, csak mint bill meg tolto uzemel. A nagy kijelzo nezni kell, irni eleg a telefone, me'g igazan doksiirasnal is ugye elvileg elobb gepelsz, max. helyesiras miatt nezed a telon hogy mit, es utana formazod. Otlet stipistopiBar masik megoldas, az mar telefon nelkul tabletre, hatulja bill, de valami okos optikai megoldassal egy passziv lapra atvetiteni a kepet... Jovanna, bili/kez, plusz tudom vege a kimenonek a bolondok hazaban
-
-
axioma
veterán
válasz
drax2gma #3736 üzenetére
Ez nagyon jo, koszi a linket! Gyorsan el is mentettem a linkjet. Amit nem ertek, hogy ha ellopasrol van szo (azaz nem csak nem tudom, hogy otthon hagytam vagy az irodaban), akkor ugyis kiveszik a sim-et, az sms-ek mar hatastalanok... szoval talan 1x meg lehet jatszani, a telepiteskor (vagy le kell szedni fel kell rakni) azokon a telefonokon, ahol ez az azonnali funkcio mukodik.
(Bar gondolom ha se wifi se gps nem megy rajta, akkor elsore sem tud mit csinalni, de utobbi nekem be szokott kapcsolva lenni - nem vettem eszre, hogy nagyon fogyasztana akkor ebben a rom-ban, ha nincs kapcsolhato halozat; bar gondolom az is szamit hogy mobilnet van igy talan ritkabban probalkozik egyaltalan.)Az Avast-ot is feldobtam mikor irtatok, de nem allitgattam semmit, el se inditottam, csak telepitve van. Ez eleg, vagy kell valamit mokolni rajta? Ha mar fent van valakinek es tudja, koszi, ha nem majd melo utan megnezem.
-
GGMPC
őstag
válasz
drax2gma #3683 üzenetére
Adom a monologot!
Viszont az android platform hibaja, hogy boldog-boldogtalan irhat ra appot/programot - ezaltal egy omlesztett ellenorizetlen play-store kinalattal allunk szemben, aminek kb. tobb mint a fele veszelyt jelenthet az adott keszulekre.
A WP piacteren nincs kozel sem play szintu app mennyiseg, de ami van az muxik es hozza a felhasznaloi elmenyt - IOS ugyszinten.
Negativum az lehet, hogy ami amott ingyenes az emezeknel konnyen fizetos verzioban van!
Es igen igen - mindenki vegye azt amire szuksege van - noha nem sok ember teheti meg, hogy Mac gepet vegyen es gondolom ezert probal meg legalabb egy OSX skint rahuzni a Win oprendszerre!
Nekem az M2-n nagyon bejott az Android, viszont itt a Razr-on mar latni velem az eroltetett elore meneteles jeleit...
Amitol kifejezetten fazom az az agyatlan keresztbe kasul szinkronizalgatasbol krealodo kaosz.
Hat ennyi... Olyan mintha elore mennenk, de igazabol megsem...
-
Zsebob
senior tag
válasz
drax2gma #3683 üzenetére
Akkor én a kedvenced lehetek a kérdéseimmel ( ARM-ra linux, stb )
NAGYON szívesen vennék egy eszközt, ami van MS Office, Outlookal, de hozdozható,dokkolható ( nem netbook szerűen, hanem magyar bill+egér+HDMI különféle nativ felbontásokkal ) sok fizetős és free programmal ( nem Win RT szerű korlátozott, csak RT re írt appokkal ) ja, és ne legyen negyedmillióóó se.
Na ez nincs.. -
GGMPC
őstag
válasz
drax2gma #3629 üzenetére
Azert neha kapcsolgasd ki-be, mert a lefrissitett progik azutan mukodnek 100% szinten!
Pont amiket leirtal, hogy micsida szolgaltatas arzenalt kaptal - na azt nem kene megfejelni egy ilyen esztetikai buktaval!
Sebaj felhajitottam meg akkor az Expresszre es ha meg egy hetig nem megy el, akkor behajitom a szervizbe, mert en ezt nem fogom bamulni egy percig se!
Amugy ez is az alma majmolasabol jott, mert azok raktak egybe az uveget es az erintot - csak nekik sikerult is!
Pfff
Azt mar csak mellekesen mondom, hogy hangzasra, bluetoothra es wi-fi-re meg sem kozeliti az M2-t!
Ahhh meregbol ugatok most - majd megnyugszom!
Jah - A Nokianak is sikerult paca nelkuli amoledet alkotnia!
Pfff
-
GGMPC
őstag
válasz
drax2gma #3622 üzenetére
Ha este kapcsolod be valamiert, akkor a bekapcsolos fekete alaptol es az azon levo pacaktol elajulsz!
En este amikor nem tudok elaludni, akkor ilyen 20 perces sorozatokat nezek/néznék rajta - mivel azt mar lehuzott fenyeronel teszem - na akkor aztan egy eletre kiabrandultam a keszulekbol!
Es nem is a latvany igazabol, hanem az a gany munka, ahogyan a 2 reteg azzal a ragaccsal ossze van barmolva!
Nemhogy egy premium termeknel nem nezegetem ezt, hanem egy ajandekba kapott alsokategorias cuccnal sem elnek ezzel egyutt!
Es most mar azt is latom miert volt ez jo...
Arra hogy ha megreccsen a kijelzod, akkor 2 reteget fizettetnek ki veled - mondvan egybe van ragasztva!Utoszo: En meg ilyet egy keszuleknel sem lattam, nemhogy Motonal!
Ha valaki ezzel egyutt tud elni az nem azt jelenti, hogy igenytelen, hanem max tojik ra, de nalam ez kizaro ok!
Foleg hogy ez a benazas a megjeleneskor 170-180 ezer forint volt! Annyiert ez egy vicc...
-
norvik
aktív tag
válasz
drax2gma #3611 üzenetére
Nekem az LBE privacy. Néha leállt, és nem is volt hajlandó újraindulni, csak a telóval együtt. De igazából nem hiszem, hogy a CM7 lett volna benne a hunyó, inkább arra gyanakszom, hogy össze akadt valamivel. De nem ez zavart igazán. Hanem az, hogy eldobta a 3G-t, és a kettőt is, és ki sem jelezte. Én meg abban a tudatban voltam, hogyha jön egy levelem, azt meg is kapom. De ebben biztos, hogy nem a CM7 volt a hunyó. Ebben azért vagyok biztos, mert ezt csak és kizárólag a svéd Comviq hálózatában csinálta, egyébként nem. Viszont a CM10-nél ez nem történik meg valamilyen oknál fogva.
Cm10-en egy olyan appom van, ami nem megy olyan túl jól, de az nem létkérdés, mellőzhető. -
-
axioma
veterán
válasz
drax2gma #3577 üzenetére
Felreertesz. A meglevo, nem hasznalt euro bill-t szeretnem tab-nak hasznalni (ahogy a droid2-n mar megszoktam egyszer). Csak me'g nem masztam bele, hogy hol kell modositani. Effektive a droid-rol at is tudnam tolteni a megfelelo file-t, nem kell a meglevot buheralni kezzel.
-
drax2gma
tag
válasz
drax2gma #3483 üzenetére
Bocs, félrevezettelek, itt van, első találat:
https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ie=UTF-8&ion=1#hl=hu&safe=off&sclient=psy-ab&q=xoom2%20linux%20howto&oq=&gs_l=&pbx=1&fp=6894effa3243928d&bpcl=37189454&ion=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&biw=1680&bih=963 -
Zsebob
senior tag
válasz
drax2gma #3443 üzenetére
Hogy milyen felhasználók vannak? Én kérem egész nap a barinőimmel csacsogok és tükörbefotózós-cuppantós fotókat posztolok a facsén.
.
.
Napi 30-40 email, ebből kb. 20-25 megválaszol 3G-n, billen, árajánlatok, és közben folyamatos tel hívások a partnereimtől és vissza. Facebook-on semmi, csak ugye állandóan fent van az is. -
GGMPC
őstag
válasz
drax2gma #3375 üzenetére
Eletkepteleeen???
Lattal mar ilyet eloben?
Oszerosszulod magad amikor hasznalsz egy ilyet!
Mar a 3usb-s, HDMI-s, dokkolo is kemeny a TV-n - foleg hogy a radugott vezeteknelkuli egerrel es billentyuvel nagyon jol kezelheto!
Most valamiert nem ment ez a webtop projekt, de majd a szarszung ujrafeltalalja es akkor majd menni fog!;-)
-
GGMPC
őstag
válasz
drax2gma #3328 üzenetére
Egy Razr tulajdonos azt irta, hogy brutal modon beegett a kijelzoje!
Szerinted ez lehetseges, hogy mindenkinel bekovetkezik vagy egyedi esetrol van szo?
Azt irta, hogy sotetebb hattereknel latszik es nem kicsit.Viszont akkor kerdezem en - mi a fenenek raknak ilyen kijelzot egy telefonba?
Te hogy erzed? :-( -
GGMPC
őstag
válasz
drax2gma #3310 üzenetére
Azert a simat, mert kilonal tobbet nem szanok a mutatvanyra! (Az a hatar)
Viszont nekem a tok es a HDMI/USB dokkolo az alap!
Ezekkel a tartozekokkal meg 130 lenne, igy meg maradok kilo alatt!
Nalam a Milestone 2 is elment 2 napot, ugyhogy nem izgulok es egyebkent meg van egy aksi-viselkedes beallitas, amit majd beigazitok a hasznalati stilusomhoz merten!
Nalam az a gond - ha leejtem es latszik - onnantol nem kell a termek es adom el!
(Ezert a megbizhato tok maniam es ez az otterbox)
Az iPhone-on is az van, repkedett is mar es megcsak egy poty sincsen rajta!
Szoval az en hasznalatommal ugyanaz lesz a feeling mint a te stilusodnal a nagyobb aksival!
Majd esetleg privatban (hogy ne itt farasszuk az M usereket) leirhatnad nekem, hogy most mi is ez a MotoCast!?.
Ez levaltotta a Blur-t vagy melleszegodott?
Uccso kerdes... Ehhez lesz szerinted JB?
Amugy joregg! ;-) -
GGMPC
őstag
válasz
drax2gma #3306 üzenetére
Inkabb azt mondjad milyeeen!?.
Retek iPhone-ra jott IOS6 es azota olyan rossz, hogy mar lassan utalom is!
Es nem birok varni, lepnem kell, de nem tudom mit!
Ebbol a sima Razr-t nagyon jo aron kapnam, de sehol nem tudom megnezni vagy kiprobalni!
Tenyleg - nem akarod megmutatni nekem a vasat - ha bekavarok a varosba?
M2-t mar nem tudok magamnak sajna - szarhaziaktol meg nem vasarolok!
;-)
-
GGMPC
őstag
válasz
drax2gma #3290 üzenetére
Igazad van, de ennek szebb a segge, mint a HD-nak?
Amaz ugy nez ki hatulrol, mint egy nyugdijas penztarca! (sajnos)
Ez telitalalat classic dizajn, viszont a kijelzo pixeles mutatvany nagyon visszahuz!
Az meg vicc, hogy egyik szerencsetlen szolgaltato sem bir behozni semmi Moto termeket!
Jah de! Motoluxe! pfff Maxxx a fiamnak a kadba jatszani!
Akkor varok, mert a Razr I mar lenne, csak az nekem keves!
Koszi az infokat!
-
GGMPC
őstag
válasz
drax2gma #3285 üzenetére
Hidd el srac - nincsen jobb mint egy gyari cucc - csak az M2 eme regioban mostoha gyermek volt es ezert szorult Rottyantott (R) Trutyikra (R) *
:-)
*A Rottyantott (R) Trutty (R) a GGMPC Corp. Inc. bejegyzett szoftvertermekminosito hivatalos besorolasanak megjelolese!
Hasznalata kizarolag a GGMPC Corp. Inc. altal jovahagyott szerzodesek ertelmeben lehetseges!
Ezalol kivetel a Tottyantott Rutty ami mar nem az ami es annak aki!
Remelem minden vilagos?
-
GGMPC
őstag
válasz
drax2gma #3282 üzenetére
Az a Norveg regiora van love - mint emitt az it.retail!
Csak az it az eu a Norvegok meg tudtommal nem, ugyhogy a szoft kompatibilitasat azt erdemes megnezni a neten!
Ezt honnan sikerult vasarolnia a cegednek?
Amugy az sem kizart, hogy zokszo nelkul fog OTA-n frissulni!
Try it!
Ha kiirja es szedi akkor kiralysag, ha megsem, akkor manual, de abban te nagyon ott vagy! ;-) -
Zsebob
senior tag
válasz
drax2gma #3263 üzenetére
Az Apple kérdéskörhöz CSAK annyit tennék hozzá, hogy a Steve szimpatikus pali volt ( nyilván mert nem velem voltak sorozatos dühkitörési ) az egyik jelmondatát ( az utolsó nagy és híreset ) igyekszem jómagam is megszívlelni.
Ps: nyugi nem járok fekete garbóban és nincs Levis farmerom sem..
-
törölt tag
válasz
drax2gma #3263 üzenetére
azért van benne logika. Egyszer "döntöttem" a google mellett (még sosem vettem telefont, csak öröklöm őket
)
Ebben már fektettem pénzt (vettem progikat, stb) Intenzíven használom a google összes szolgáltatását.
ÉS: minden kiegészítőm microUSB-s. Telefont cserélni, így csak androidos telóra éri meg. (legalábbis nekem) -
norvik
aktív tag
válasz
drax2gma #3217 üzenetére
Meg lehet szokni, én se kedvelem különösebben, a saját launcher-ét kifejezetten utálom, nem is használom, nem is használtam csak addig, amíg az ADW-t felraktam. Na meg az élő háttérképek is elég korlátozottan futnak rajta. De van néhány extrája, ami kárpótol. Pl. az, hogy képes a telbeszélgetéseket rögzíteni. Ez Cm7-en sajnos nem ment, pedig végigzongoráztam rengeteg appot. Igaz, azóta találtam egy olyat, ami képes rá, és pl. a Tezet féle Cm7-en megy is.
-
norvik
aktív tag
válasz
drax2gma #3180 üzenetére
:-) Helyes... Örültem a CM10-nek, nem voltam, vagyok ellendrukker, de sajnos nem az igazi erre e telóra. Egyébként a MIUI 2.5.25-el is ugyanilyen elégedett lennél sztem, mint a CM7-tel. Nekem nem volt gondom a V1.3-sas feltelepítésével, de az lassúbb volt, mint aV1.0 . Ugyanezt éreztem a Tezet-féle CM7-nél is, bár mindkettő sokkal jobban ment mint a CM10.
-
axioma
veterán
válasz
drax2gma #3182 üzenetére
OK, akkor egyelore nem megyek bele... (most ugyis a ferjem panaszkodik nagyon az LG OB-jara, hogy azt rakjam neki ujra valami frissebb rommal, az mar a sima rootolt amugy alap rom-nal is bonyolultabb volt, mint itt a cm10, es azt csak forumbol informalodva kell majd osszemazsolaznom).
-
drax2gma
tag
válasz
drax2gma #3179 üzenetére
Nos, CM7 ügyben fejet hajtok azok előtt, akik jobbnak tartják a készülékre, mint a CM10-et. Ultragyors, fullstabil és keveset fogyaszt. Nem is kell több.
Örülök az 1.0 tippnek az 1.3 helyett, köszi szépen, ezzel valóban olyan telefon benyomást kelti, amilyennek kellett volna lennie gyárilag.
A stock kernelt is ugye szintén ma teszteltem újra, sokkal vackabb ennél.Számomra a tanulság:
Egymagos telóra CM7, többmagosra CM10.Garanciális új Motorolára (cégrsre) meg stock
-
Zsebob
senior tag
válasz
drax2gma #3177 üzenetére
A date ugyanaz.
cm72-111215.1631-GB-v1.3:
0.port from latest defy cm7 build
1.switched to GB kernel (compatible with ch/euro gb kernels)
2.fix recovery (mounting sd & backward function)
3.many apps updated
4.new gapps from ics
5.hot key to reboot (vol up&down + power)
6.new ics lockscreen
7.default touch points = 4 (no delay modules from tezet cm7)
8.new scripts in /system/scriptbox to remove ics features completely
9.(qwerty/qwertz/azerty)x(usd/euro/pound sym) keypad layouts
10.milestone2parts from tezet cm7
11.disable sync in sqlite to speed up performance
12.updated fingerprint to UK GB released
13.media profiles optimized
14.updated new files/drivers from UK GB released
15.include many new tweaks which have been done in mod for tezet cm7
16.some minor fixes&cleanup
17.cpu&governors tweaks
18.device name changed to milestone2 to keep same with tezet cm7
19.default baseband is ch 4.5.3-109 gb
20.optimize more settings at firstboot
21.fix installation progress bar
22.disable backup function during installation completely
23.more ics features addedAnd more i can't remember...
Note!:If you have flashed the euro gb sbf,you need to flash fixed-sbf to let your phone boot after flashing this rom.(or you can mod the flashing script by your own.)
Download link>>>Click me<<<
Direct link>>>Click<<< -
norvik
aktív tag
válasz
drax2gma #3173 üzenetére
Nekem ez jött be leginkább. Kipróbáltam a Tezet félét is, de már nem emlékszem rá, hogy miért maradtam inkább ennél az Endless-félénél. Arra viszont emlékszem, hogy az első bootolás nagyon lassú volt ennél, már-már azt hittem, hogy el sem fog indulni. Amikor a CM10 után az egyik telómon visszatértem erre, akkor már nem teljesen friss telepítést használtam, hanem egy régi mentésemet. A MIUI 2.5.25-ötkipróbáltad? Szerintem az is nagyon jó. És visszatérve a CM10-ről ezekre a romokra, az aksim is normálisan bírja, nem merül le a teló 2 óra 15 perc után. Igaz, hogy az a 2 óra 15 perc kifejezetten intenzív volt, zene+internet+email folyamatosan, és még vagy 15 percnyi GPS is volt benne. De most ezeknél a romoknál, hasonló használat mellett bőven hosszabb akku élettel számolhatok. Arról nem is beszélve, hogy a teló is gyorsabb.
-
Zsebob
senior tag
válasz
drax2gma #3158 üzenetére
Razr-ös srácoknak egy fórumról:
" I purchased my Razr and HD Station the other day ($99). I have connected a wireless keyboard and mouse, memory stick and I have now basically replaced my desktop computer with my mobile phone. The only reason I need any kind of Windows/Mac/Linux-based desktop computer is so I can write and compile applications. " -
-
-
axioma
veterán
válasz
drax2gma #3130 üzenetére
draxgma: Koszonom, otthon megnezem.
K!LLeR: remelem tobb szerencsed lesz, nekem ma reggel ujrakezdte, mondjuk gyanitottam hogy nem lesz tokeletes, mert 3 kozul csak 1 volt sikeres, es azt is megprobalta frissiteni.
Valamit me'g vszinu ki kell irtanom belole... (Moto cuccost leszedem, hatha, eleg nekem az usb mass storage, ahhoz nem kell kulon driver a gepen).
Igaz, most mar legalabb par kattintassal ujra jo volt. -
bandiboy
csendes tag
válasz
drax2gma #3101 üzenetére
Milestone 2 Android 2.3.6
USB debugging, Hamis helyek PIPA
Csatlakozás a PChez (win7 64bit): USB Disk mode (Motorola 5.9-es driverekkel)
nicofff-preinstalameEsta-v0.9-0-g9aecfd6 féle zip (fixedn sbf-el) letölt.
RSD Lite 4.9 (talán fölötti)
Ezekkel lehet rootolni a telót a benne található angol (mellette spanyol) leírásnak megfelelően!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Óvodások homokozója
- Futás, futópályák
- Path of Exile (ARPG)
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest