- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
drax2gma
tag
válasz
sycorax182 #3756 üzenetére
Na látjátok, ezért király a razr MAXX, ez minden kritériumot teljesít.
-
drax2gma
tag
A topikszinten semekkora érdeklődésre tekintettel felraktam a telóm apróba, ha valaki érdeklődőt hallotok, kérlek vezessétek oda
-
drax2gma
tag
Lassan térjünk vissza ontopikba, mert kezd baromság irányba szállni a fórum
Egyébként a diverzitás egy adott hardveren mindig a lehető legrosszabb irány, ettől nem jobb, hanem rosszabb lesz minden. A legjobb az iphone filozófia: nagyon kevés hardver verzió, tökre rácsiszolva az os. Totál hülyét kapok attól, amikor egy mezei PC-re osx-et akar valaki hekkelni. Vagy Macbook-ra linux-ot. Mi a csöcsnek? Miért nem egyből olyan hardvert vesz a szerencsétlen, amilyet használni akar? Ezek komplett rendszerek, nem hardver és azon szoftver.
WP ereje is pont ez, szénné van optimalizálva az egyébként semmi komoly hardveren. Ettől lesz jó a végtermék.
-
drax2gma
tag
Srácok, keres még valaki MS2-t? Asszem megválnék tőle. Igaz hogy imádom, első Motorola, első smartphone-om és hibátlan (végre ezzel a rommal
de két telót hordozni magammal, legalábbis két smartphone-t overkill. A céges tök elég a feladatra, fizikai billentyűzet úgyse jelent nekem semmit, alig használtam, a kártyámat meg visszadobom a régi telómba - Nokia 6303 hihi - vész esetére (meg flottás percdíj ugye). Racionalizálok.
Ugyanilyen meggondolásból az otthoni pc-met is felszámolom. Egy feladatra egy gép.
Ha valakinek van igénye a telómra, keressetek privátban. Nagyon minimális használat látszik rajta, vigyáztam rá. CM7.2 van rajta, töltő van ugyan, de nem tölt rendesen, másik tőltővel megy a töltés, akku is hibátlan.
Lehet licitálni, máshol nem árulom
-
drax2gma
tag
Nekem még eddig csak egyszer volt kikapcsolva a készülék
Persze megértem az érveidet, de ami szolgáltatásokat ez mellé kapok, az még így is nagyon megéri. Hallod, 3 nap volt az egyik töltésem után az üzemidő és ebben 4 óra navigálás is volt végig bekapcsolt képernyővel GPS-szel, töltő nélkül. No comment. -
drax2gma
tag
Ja, mindig megy a pánikkeltés évről évre, engem hidegen hagy. Egyre jobb készülékeket dobnak piacra hál'istennek.
-
drax2gma
tag
Szolgálati közlemény: akinek rossz a gyári ms2 töltője, az pótolhatja ezzel, tegnap vettem, kifejezetten jól szuperál.
http://www.aldi.hu/hu/html/offers/2827_33036.htm
2.es szettájfón kábel kidobható belőle
-
drax2gma
tag
válasz
pocok0000 #3496 üzenetére
"A rájöttem, hogy a fizikai billentyűzet teljesen fölösleges számomra, szinte sosem használom. Ezért gondolkodom azon, hogy lecserélem egy Motorola Razr Maxx-ra, de annyira megszerettem ezt a telót, hogy nem tudom hogy megtudnék-e válni tőle."
Nekem van mindkettő, hidd el simán meg tudsz szabadulni tőle, nekem se hiányzik
-
drax2gma
tag
válasz
drax2gma #3483 üzenetére
Bocs, félrevezettelek, itt van, első találat:
https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ie=UTF-8&ion=1#hl=hu&safe=off&sclient=psy-ab&q=xoom2%20linux%20howto&oq=&gs_l=&pbx=1&fp=6894effa3243928d&bpcl=37189454&ion=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&biw=1680&bih=963 -
drax2gma
tag
Viszont srácok, annyira hálás vagyok ezért a cm cm7 tippért, imádom azóta is...hibátlan.Swypeot is kezdem belakni, egész hatékony.
-
drax2gma
tag
-
drax2gma
tag
Najó, első tapasztalatok a CÉGES Razr MAXX-szal:
- gyári rom update után kifogástalan, gyors, szép stb. Ja és tud magyarul! (localeswitch azért kellett)
- ez egy más kategória, nem kell a jó kis MS2-vel hasonlítgatni
- de egyben lehet: a kijelző shitty az MS2-höz képest (pentile sux) szép színes, de ponthalmaz.A telefont kézben tartva nos olyan, mintha ey opelből ülnék át egy bmw-be
De az opel is azért a latest vectra (ha ms2-n cm7 vanúgyhogy azt se fikázom, imádom továbbra is.
Egy biztos, ezt nem fogom berhelni egy percet se.
Akkuidőket majd kb csütörtökön-pénteken írok heheheheheh
-
drax2gma
tag
-
drax2gma
tag
Nos ennyi CM7 tesztelés után asszem részemről vége van a ROM hoppingnak. Ez tökéletes.
Viszont úgy néz ki nemsokára (1-2-3 napon belül) lesz céges Razr MAXX is nálam, majd beszámolok róla. Azzal nem fogok maszatolni, gyári ICS lesz rajta, garis cucc lesz. -
drax2gma
tag
Én meg azóta utálom amióta:
1. termonukleáris háborúkkal kezdett fenyegetőzni (személyiségéhez elég jól illik)
2. elkezdték ezt az idiotizmusba forduló patent-trollkodástA többivel, hogy divatcikket gyártanak iszonyat drágán, nincs bajom, mindig mindent el lehet adni sokszoros áron megfelelő marketing mellett
-
-
drax2gma
tag
válasz
Kodiak88 #3212 üzenetére
Őszinte leszek: nagyon jónak találtam a CM10-et a gyári rom után, vissza is olvashatsz. De ez a CM7 tökéletes a készülékre. Minden megy vele és hibátlan. Csak amikor az ember rakja fel és becsúszik bármilyen probléma, tudni kell felismerni és megfelelően megoldani.
ps. lassa nyitok egy CMx Motorola service szolgáltatást, annyit hekkeltem már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged